Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Tohle registruj. Nafta v závoďáku. Pění se ti benzín v nádrži? Jo, tohle století... jedno překvápko za druhým. P.S. Já si snad koupím kanystr.
0
Uz len cakam kedy Schumacher presadi u Ferrariho dieslovy motor v F1!!!
0
Neblbní, apríl je až v sobotu 😉
0
U nemcov je vsetko mozne!
Dokud bude moct člověk sednout do (neba na) něco, co má kola, tak s tim bude provozovat závody. Máme to v genech 😄 Ať už to pohání cokoliv 😄 A diesel v tomhle rozhodně není novinka, už v roku 1952 "dízl" vyhral Pole v Indi 500 a nebýt faktu, že blbě udělaný přívod vzduchu luxoval trať, byl by to i vyhral. Peugeot má dokonce vlastní šampionát s diesly. R8 taky nahradí v letošním LeMans R10 s dieselovým agregátem. Ostatně VW TDI jelo i Dakar. Já si myslím, že dokud nebude startovat smíchané pole (diesel/petrol), tak to budou plnohodnotné závody. A krom toho, tyto bavoráky v TÉHLE závodní úpravě vypadají dokonale :yes:
suhlasim, vypadaju super, ale povedz mi, kto si za 13 mega CZK tu Z4 kupi...ked za to mas uz pomaly Koenigssegg... alebo ktorekolvek z novych Lamborghini...podla mna sa ta Z4 uplatni tak maximalne ako zberatelsky kus nejakeho sejka. :-!
Mišo, Koenigsegg ani Lambo o ktorých hovoríš nie sú závodně špeciály 😄 Kúpia si to ľudia, ktorí na to majú. Alebo na to majú sponzorov. Kúpia si to pre Z4 Cup alebo 120d Cup. Alebo ako sa tie šampionáty budú volať. Tieto krásky nie sú určené (ani schválené) pre public roads. Vieš koľko stojí napríklad deväťstojedenástka v úprave pre Porsche Cup? 😉
hmm, kolko? ak sa dobre pametam tak napr. rally specialy vyjdu okolo 1 Mega Euro.
jasne, sorry, ja som si nevsimol toho slovneho spojenia "okruhova verzia", pomylila ma ta stylizacia, ze ;-\"zakaznici… ktori si chcu zazavodit"... samozrejme nebolo myslene na beznych cestach, to je jasne. aj ked vela ludi "zavodi" hlavne na beznych cestach, naco su potom prave tie spominane Lamba a pod. na bezne cesty, nie? 😄
Tak teda musím říct že tohle (Z4M) je vážně libovka :yes: 120d mě moc nebere, jen malej bramborák 😉
Tak to sou kluci šikovný, když vydlabou ze 120d 180 Kw :yes: to už je pěknej brutál, ale turbobenzín je přece jen o něčem jiným 😉
Jinak docela fajn, ale považovat přestavbu BMW 3 za skoro 3 mega jako relativně levnou >😁
Jinak docela fajn, ale považovat přestavbu BMW 3 za skoro 3 mega jako relativně levnou >😁
skoda tej nafty... nebojim sa ze by to bolo zle, doba je naftova, ale predsa len do sportiaku patri benzin... 8-s
Dlouho mi trvalo nez jsem prisel na chut BMW Z1, z podivneho teliska se vyklubalo pekne vozitko, ale pote co jsem shledl tuto upravu se vracim k puvodnim chutim ;-\ :no: Z4 super :yes:
Nevím nad čím se tady rozplývaj všici. Jako 180 Kw ti tady z TDI vyčipuje kdejaký průměrný úpravce... A je tady kousek borec, který udělá z laminátu cokoli a přesně to napasuje na auto, takže když mu donesu fotku, tak mám tu samou bafu a vyjde mě to na 95tis korun a ještě budu boss, kolik jsem za to nevysolil. Tohle ojebávání zákazníků už mě fakt sere. Nevím na co jsou tam nastavitelný stabilizátory? Ty mají být snad natvrdo, nejlépe navařené, aby se to nesmýkalo, ne? Tlumiče taky na * štelovací. Ty mají být až po vrch vylété olejem, ať to pořádně drží na cestě. Stejně by ho každé sti roztrhalo na prach na okresce, naftožrouta... Se mi zdá, že to v tom M-sportu začínají pěkně odbývat... A s tím novým sponzorem coming soon, by měli právě ukázat jak jsou silní!!
Nevím jak vy, ale mě osobně to nikterak neuráží, když čtu o závodním voze s naftou. Závody se vždy braly jako samotný boj konstruktérů mezi sebou.
Co z toho vyjde? No přece se posune další, poměrně málo fokusovaná větev vývoje o pořádný skok dále. Jediní kdo na tom časem "vydělají", budou koncoví spotřebitelé.
Já říkám je to dobře. Názory typu "do závoďáku patří benzín a nafta do kamen" jsou krátkozraké výkřiky z kanálu nějakých zamindrákovaných frajírků. Benzín v závodních vozech jim přece nikdo nebere.
Před sto lety by zřejmě každy tvrdil, že závodit se má na koních a ne v pomalých kazících se smradlavých automobilech.
Co z toho vyjde? No přece se posune další, poměrně málo fokusovaná větev vývoje o pořádný skok dále. Jediní kdo na tom časem "vydělají", budou koncoví spotřebitelé.
Já říkám je to dobře. Názory typu "do závoďáku patří benzín a nafta do kamen" jsou krátkozraké výkřiky z kanálu nějakých zamindrákovaných frajírků. Benzín v závodních vozech jim přece nikdo nebere.
Před sto lety by zřejmě každy tvrdil, že závodit se má na koních a ne v pomalých kazících se smradlavých automobilech.