Novinky
všimli jste si té zázračné věty?: standartně s SMG, za PŘÍPLATEK s manuálem 😄 😉 Jó, hochu: pokud na to budeš mít, tak můžeš gurmánsky míchat kvalty ručně :yes: :yes: Ale pamatuj: jen když na TO budeš mít 😉 :yes:
mari ty dneska jen hýříš hahahaa >😁
😄 >😒]
Hele občas to jsou ale pěkný pohádky ... >😁
...ze života 😉 😄
Hele mari jak se ti zdá nový 3 coupé? Nic moc co? podle toho co jsem viděl tak neni moc gresivní jak by M3 měla být.... 😒
víš co: já jse u BMW hodně rozpolcený. Bývala to moje krevní skupina, ale ten Bangle :no: Nová 3ka coupé mě připomíná spíš nějaký Peugeot coupé, ale vyloženě ohavná není. Dokonce bych řekl že je taková lehká a vzdušná. Snad trochu dálnovýchodní... BMW vůbec ztratilo to napětí alá žralok 76-88 :no: Těžkopádnost 7ky je úplně odstrašující, 5ka má jenom jedovatý kukuč, ale ten bojovný postoj tam už není :no: 3ka sedan pro mě byla nejkrásnější v letech 91-98. Teď už ji vůbec nepoznávám...
Hele s tím coupé souhlasím, je taková moc "light", 3 má výbornej předek, agresivní, sportovní,ale ty zadní světla "made in korea" mě deptaj, jinak jezdí super (máme v rodině 320d). No 5 žeru ta je skvělá, 6 lahůdka, 7 je spíš tank, minulá generace byla super. X3 výbuch, děs a hrůza, zvlášť tvary světel jsou tragédie, X5 super. No a nakonec moje oblíbenkyně Z4, je výborná jezdil jsem s ní a jen chválím ..... :yes: Takže půlka se mi líbí a půlka ne...
X3 aspiruje na mršinu století :no: .Z4: :yes: předchozí Zet3ka proti ní vypadá jak opuchlý pantofel :no: na 6ku jsem zapomněl: z celé nabídky BMW bych si vybral as ji...650Ci manuál, černá jako noc a bez jakýchkoliv šachovnic a liščího ohonu na anténě :yes: jenom silná Mnichovská esence bez náhradního sladidla. Supercloumák 😄 >😁
Hahaha teď si mě rozesmál tak že jsem si málem cvrnknul do trenek,"....bez jakýchkoliv šachovnic a liščího ohonu na anténě..." hahahahha >😁 >😁 >😁 Jo a zapoměl jsem na 1, no tak ta celkem jde, jen si pořád nemůžu zvyknout, že to je BMW, ale maj na to vtipnou reklamu s tím žabákem >😁 :yes: Já bych šel do 330xd Touring, jsem skromnej 😉
Mno na to ze tohle BMW je oznaceno M3 vubec nevyzera sportovie "! to predchadzejici M3 bylo vyce sportovnejsi mnelo jemne hrany a bylo mensi tohle je na sportak moc velke a oble "! :no:
toto nie je o plastoch, o motore, o podvozku, o feelingu... tu ide o nieco viac, a to zladenie uplne vsetkeho do jedneho dokonaleho komplexu, ktory bude znova par rokov sluzit ako referencia ! odbornici, novinari, jazdci, ako z japonska, vlkohradu aj ameriky, vsetci znova zacnu porovnavat s M3 ! takze nedockavo a s pokorou cakajme... The One is comming !! :yes: :yes: :yes:
Dik