Technika
0
Jsou to pěkný žihadla
Přejít do diskuze
Hahaha.. no pokud ho teda mas doma tak se na nej podivej este jednou a poradne.Podle predni masky ok ale... podivej se na nejaky zaber ktery zabira zadek vozu... a vsimni si ze vyfuk je vyveden v kombinaci 1x2.
W12 ma kombinaci 2x2 a to jeste pekne zaclenenou do narazniku.. neco podobnyho jako Phaeton W12.Maska chladice jde jednoduse vymenit a hlavne podle ni se da rychle oblbnout,vubec uz nemluve o moznostech s logem W12 na grillu.Sem rad ze se se mnou hadas a este vic ze sem vyhral 😉 >😁 :yes:
W12 ma kombinaci 2x2 a to jeste pekne zaclenenou do narazniku.. neco podobnyho jako Phaeton W12.Maska chladice jde jednoduse vymenit a hlavne podle ni se da rychle oblbnout,vubec uz nemluve o moznostech s logem W12 na grillu.Sem rad ze se se mnou hadas a este vic ze sem vyhral 😉 >😁 :yes:
Já vím. RS6 má 5st. tiptronic a W12 má 6st. tiptronic. Ale stejně bych čekal opak aspoň o 2s. Je tady vidět obrovský náskok v technice M5 se 7st. SMG, která dává 200km/h za 13,5s. To už je solidní nálož. :yes:
samozrejme sceny v tom filme - jedna kravina za druhou, to je jasne, ale keby som si mal vybrat ja, volba by padla na najnovsi MB E55 AMG, alebo S65 AMG, ked uz tak >😒] :yes:
Ta A8 W12 má 100km/h za 5,1 s a 200km/h za 16,9 s. Audi RS6 má 100km/h za 4,7 s a 200km/h za 17,6 s. S notebůkem v ruce na zadnim sedadle W12 prohnat RS6 to už je fakt síla. >😒] :yes:
Jo, pravda..já třeba novou sedmičku jako....760Li...jasná volba...voní hezky...ta kůže...a nejen "ona"
A potom je bude rozdávat mountfýld jako tažný traktor k těm kadylakům z první vlny. Losovat se jen bude, který majitel kadylaka dostane ávosmu a který ačtyřku, celkové počty sedí. Přece jen je to dýzl, tak to bude mámo jezdit levnějc, než ten kadylak, když to je benzín, no né?. Jen se musí zaplatit speciální zdravotní daň, aby měli na ošetření charouze, ten z toho totiž pukne vzteky. Kadylak taženej audynou! No jo, když ale nedal dýzl, mámo!
Přesně tenhle traktor jsem myslel. Jen to TDI má vstřik od common-rail a místo DSG má 6stupňový tiptronic, ale jinač pěknej traktůrek.