Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Golf příjde již v roce 2008

377 komentářů

Neviem al WV sa mi zda az priliz rychly. Hoci nie som fanusikom noveho golfa je mi luto ze si na Automobilovom svete nepozije dlhsie. treba si vsak polozit otazku;-\"Co sa deje s GTI-ho snom, ked mu takto razantne skratili zivot?"Alebo sa snazia spravit z "obycajneho" golfa GTI-cko a GTI-cko to pozenie vyssie? Bohuzial je pre mna WV momentalne vacssia otazka ako ci USA paktuje s ufonmi. Mali by sa konecne ucelit v myslienke svojich vozov!
Ospravedlnujem sa za WV, samozrejme ze spravne je VW! 8-s >😁
:yes: Ano Luboši, to je vskutku zajímavější otázka než to UFO ... Škoda, VW byl pro mě vždycky pevným pilířem. První spadnutý list na podzim ale ještě zimu nedělá, tak ještě chvíli doufejme 😉
Hezky receno :yes:
Těším se každé nové auto. Nový Golf je extra nové auto, vždycky tomu tak bylo. Nový Golf byl vždycky považován za určité měřítko pro "další" vyzyvatele nižší střední třídy. Málo kdy se stává, že by konkurence (Astra, Focus a spol.) vyjela do boje první. Vždy se čekalo na Golfa, který ukazoval směr. Ale dnes je nová doba. Nezdá se vám, že nových aut přibývá, stále nějaká nová KIA, Hyunday, Honda, ... co ty automobilky neznají kondomy 😄? Pamatujete doby, kdy životní cyklus nového auta končil po 7-10 letech úspěšného života? - takhle přece vznikali legendy jeko byl kdysi Golf!!! Dnes už je tohle snaď pouze výsadou pro značku Porsche, Jaguar a podobné ... Nové auta vychází z výrobních linek už skoro každý 3 rok. Jsou stále více unifikované. Použijem podvozek z toho a děláme tamto, dáme tam kliky z toho a volant z tamtoho, nějak to poskládáme, upravíme masku aby byla agresivnější a dravější ... dáme tam diodové světla protože to má dnes už skoro každy a hlavně udělejme to stejný jak ostatní modelové řady ať máme firemní styl ... Trochu mě mrzí, že okolnosti nutí i takovýho dříče jako Golf aby se postupně stal instantním autem ze sáčku. Určitě to bude stále Golf, sice bude více vypadat jako menší Passat nebo Jetta bez batohu, bude mít drzejší a agresivnější výraz protože lidi chtějí být dnes drzejší a agresivnější (nechápu proč, když se tak oháníme mírem a láskou ...) a bude to jezdit na stejné platformě jako tamten i tamten ... hmmm no nic. Žijeme v nové době. Pažouti už dnes vypadají jeden jako druhý (ty 2 vzpříčené tenisáky v tlamě nové 207 - to je jen když se instantní polívka trochu připálí), teď do toho i ten ford focus a spol, oply taky a VW ... originalita je tam daleko, možná její ozvěna zní ještě trochu v Itálii (Grande Punto, nové Alfy, Lamborghini, ...) ... I když ty Alfy 159 už udělali taky pár kompromisů německé klientele ... Hmmm tak co myslíte pánové, jak to vydíte vy?
No, v podstatě pravdivý postřeh. Ale prst musí především mířit na spotřebitele, ti rozhodnou za jaké auto dají výrobcům vydělat. Když budou chtít nový model každé 2 roky, mračítka a zadní lampy z petrolejek nejspíš se tak stane.
K tomu Golfu- myslím, že je to skrznaskrz povedené auto, jestli je někde chyba bude to v plánovacím a ekonomickém oddělení VW. Že se neprodává podle očekávání, záleží také jaká byla (jsou) ta očekávání. Jestli někdo doufal v současném natřískaném tržním prostředí v nějakou hegemonii bude logicky zklamán.
:yes: jj, prst na tepu ekonomika drží dycky zákazník, máš pravdu, to jsem trochu opoměl. Já jsem vždycky byl idealista a doufám že mi to ještě dlouho vydrží. Věřím, že život je o změně. I pyramidy se rozpadají a jaká to kdysi bývala sláva 😉 Možná, že i Golf jakkoliv to je pořád skvělé auto časem zapadne prachem a nepomůže mu ani sebelepší marketing. Hmmm možná nás čekají v novém tisíciletí nové legendy, možná i když mi to nejde přes hubu přijdou z Číny, ufff to je ale rouhání co jsem řekl 😉 Já ale věřím v ideály a taky v Evropu. Že povstane, že přijde změna, jedna pořádná za 10 let než 5 instantních za stejnou dobu, které vyšumí se 3-ma sezónama. Držím palce nový Golfe.
I já :yes: Idealismus je potřeba😉
Ovšem pantha rhei a možná golfa na postu ikony jednou vystřídá nějaký Shonghua Ping-pong nebo Tata Bengal. Podle mně se budou evropské značit tlačit stále více "nahoru" ve smyslu kvality, image a tech. vyspělosti, aby mohly na trhu přežít i s vyššími cenami. Na jejich místa se budou zdola tlačit stále více srovnatelní korejci, jejicž pozice kompromisních diskontních plechovek obsadí Čína. A pak tu máme ještě černého slona, chci říct koně- Indii...
Suhlas. VW je velky koncern, ktorym len tak nieco nezatrasie. Zatial. Problem je, ze uz teraz je jasne, ze je len otazka casu kym sa azijski (vcetne korei a asi aj ciny ci indie) producenti dostanu na silne pozicie aj v europe. A pojdu na to tou istou strategiou ako kedysi VW - budu vyrabat jednoduche, spolahlive a unifikovane auta. Z toho ziskaju prachy na technicky vyvoj, luxusnejsie modely a pomaly sa vypracuju tam kde je dnes Toyota a pod. Japonci im ukazali (a ukazu) ako na to a oni ich budu nasledovat.
Ak chce tomuto VW celit, tak sa musi vazne zamyslet nad strategiou. A tou najlepsou bude asi ist smerom k premiovosti a roznorodosti. Cize proti starej filozofii VW. A outsourcovat vyrobu do lacnych ale kvalitnych fabrik mimo zap.europu. Z minulosti sa proste neda zit vecne, vid klesajuce predaje Golfu. Ta premiovost musi byt ale v prvom rade v charaktere a dizajne auta. Reklamy typu "not as e😜ensive as it seems" fakt nestacia. Inak to dopadne tak, ze sa VW bude predavat uz iba v Nemecku a prilahlych koloniach.
Golf ma sice platformu jako x dalsich aut, mozna neni ani tak designove nejuzasnejsi, ale... Peugeot nesnasim proto, ze jejich vozy vydelavaji hlavne vzhledem, temer nikdy ne technikou. V pohode maji dve generace identickou platformu - ze 206, strasne razeni (i Felda ma presnejsi), nekvalitni a slozitou elektroniku a casto i pochybnou kvalitu spracovani. Uz nemluvim o suverenite a drzosti, s jakou ke mne pristupoval jeden konkretni dealer. Nikdy v zivote si Peugeot nekoupim! 8-s
Souhlas, Pežó je jen pozlátko, zbytek je obvykle taktak průměr (když je nějaký atribut nadprůměrný jiný, podprůměrný, to vyvažuje) , cena spíše vyšší, pro mně o ničem.
Tiez peugeot, hlavne posledne modely, nemusim, ale s tou technikou sa to asi neda generalizovat - napr pezoty mali dlhu dobu slusne podvozky..A taky 306 S16 bol jazdnymi vlastnostami o triedu vyssie ako GTI IV !
clovece, jednou to zkus a zmenis nazor jako ja...
...koupil jsem si Golfa IV 1.6 a za prvni mesic jsem byl 2x v servisu, jednou jakasi pojistka, pak zblbnuta elektronika, proste to neslo nastartovat...pak prestal fungovat zadni stirac a vyhrivani praveho zpetneho zrcatka a po mesici prdla klimatizace...po pulroce nervu jsem se toho smejda zbavil. A to byl vuz za 760 tis. Kc! Pak me kamarad premluvil ke koupe Peugeota 307, mam kombika 1.9 turbodizl, kolem peti litru spotrebu, krasny design ale hlavne spousta odkladacich prostor, obrovitej kufr a mista na rozdavani. Ja jsem plne spokojenej a na Golfa vzpominam jenom jako na nehezkej sen.
Ještěže jsi zmínil ten design a potvrdil můj názor. Prostornost a odkládací prostory nejsou zrovna výkřiky technologií, řekl bych.
No PD systém a FSI taky zrovna není výkřik technologií 😉
Ano, PSA má již mnohem lepší technologie přímého vstřiku.
Casto jezdim s 307 SW 1.6 benzin: razeni nepresne, motor do 3000 otacek mdly, nad 4500 otacek hlucny, spojka necitlivá, plyn divne spomalenej, brrzdy neleze jemne davkovat, hned se zakousnou a sedacky maj malo tvrdy operadlo. Ale, abych nebyl nespravdlivy: hodne mista, hodne odkladacich prostor, solidni vybava, prijemny podvozek - jde to i sportovne i komfortne, celkem dobra odezva z rizeni, vyborna smerova i pricna stabilita a ovladani radia pod volantem je na jednicku. Presto: po 12 tis. km zacalo neco divne vrzat ve dverich ridice, kdyz na to slapnu, tak vylitne spotreba k 9-10 na sto...
Ano, ten 1.6 je fakt línej žrout. Brzdy LZE dávkovat, pokud nemáš nohu v sádře 😉 A málo tvrdé opěradlo >😁 No, já mám zase ve většině aut problémy, že jsou na mě sedačky moc tvrdé. Asi dost individuálně-prd*elně-bederní záležitost 😉
ja som bol s peugeotom 307 hats spokojni pristoru bohate palubovka sa mi lubila 1.6 mi stacila hluk co ja viem mozno som hluchy ale ziadni nadmerni hluk som nezaznamenal sedacky boli praveze meksie ako v inych autach a nove peugeoti mne sa lubia len tu ide len vo vasom pripade asi o predsudkoch k znacke a to tu plati vseobecne 50% o komentov
Tak to je zajímavé, nový postup bude vlastně znamenat, že všechny věci co nejsou vidět se použijí ze staré generace a použije se jen nový kabát navrch. Takže vlastně to budou jen samé facelifty, žádný vývoj, žádný posun. Tak a tenhle koncern chce být v Evropě jedničkou ? Ten, který bude klamat zákazníky a tvrdit, že je to nová generace, který bude používat starou techniku a nevyvíjet novou, který nemá ani hybridy, vodíky a bioetanoly, který má problémy sám se sebou v podobě nejasné vize, korupce a nezvládnutí Seatu ? Aby to neskončilo jako u Nissanu, sice je v černých, ale produkce stojí za h.... VW za tohle máš u mně :no:
😉 kdybych měl akcie uložené v koncertu, začal bych se bát o jejich budoucnost, vidím to podobně náčelníku ....
Nejhorší je, že i když celej VW vůbec nemusím (nebere mně ani nadčasový design, ani dokonalá PD a FSI technika, ani bohaté výbavy a ani přiměřené ceny), že se zase jedná o evropského výrobce. Mně je jedno, že si je lidi kupujou, ať si, každý se přece může rozhodnout. Vadí mi, že nebudou tlačit na pilu, že nebudou dělat podle toho starý konceptu vše nové, protože na to musela konkurence reagovat, stejně tak jako musel koncern reagovat na konkurenci a to ve výsledku dělalo auta (bez ohledu na značku) lepšími, vyspělejšími, bezpečnějšími, atd. Prostě je to jen důsledek jejich nemohoucnosti a neschopnosti. Všichni o těch vysokých nákladech a produktivitě věděli, stejně tak o slepé cestě PD a nikdo s tím nic nedělal. chtěli pořád jen zvyšovat zisky, ale že si zároveň kopu hrob je nezajímalo. Mají co chtěli, mrzí mně, že na to ale doplatí i zákazníci jiných značek. ;-\
Takže protože VW dělá zastaralé křápy (jestli chápu dobře tvé sdělení) tím může za to, že to ostatní značky dělají také... zastaralé křápy?? Hm, osobitá konstrukce.
Vždyť si můžeš koupit kosmického Civica s plnou palbou v základu, avantgardního Megána s 5ti hvězdičkami, dynamickou Astru... bohužel žádný z nich nemá ten archaický přežitek na ktérém lpí VW- víceprvkovou zadní nápravu.
O starých nebo zastaralých křápech nebyla řeč. Psal jsem o tom, že by bylo lepší dělat to podle toho systému jak to dělali doteď - nová generace, nové vše. V článku píšou, že budou používat staré celky, samozřejmě tak, aby zákaznici pokud možno nic nepoznali. A to je ta chyba, kterou jim vyčítám. Bylo to dobré pro nás spotřebitele, že všichni museli buď dohonit VW nebo muselo VW dohonit je, my dostávali propracovanější výrobky. Ta snaha všech hnala vývoj, vývoj technologií a bezpečnosti. Teď to trochu poleví, nikdo nebude tlačit na pilu, když nebude muset, budou chtít ušetřit všichni. Zkus lépe číst příspěvky a ještě před tím i články. 😉
Četl jsem obojí, neboj😉 Nehodlám ti vyvracet, že konkurence je motorem pokroku, to je jasný axióm. Chtěl jsem jen ilustrovat, že ne ve všech případech to bezvýhradně platí. Např. Focus už má vychvalovanou víceprvkovou zadní již nápravu v druhé genaci, VW do ní naskočil u té poslední, nicméně řada ostatní raději spoléhá na levnější torzku a raději láká na výraznější design (Megáne, Civic, Astra). V konkurenci se značky nesnaží vždy se překonávat v totožných atributech. Pokud bude VW technologicky stagnovat, jistě toho někdo jiný využije, aby získal výhodu (opět případ Focusu I a jeho podvozku). Nebál bych se toho.
Vidíš, v tom se asi lišíme, já myslím, že ostatní právě zvolní, protože všichni velcí konkurenti (tam počítám Focus, Astra, 307/8, Megane) budou šetřit. Protože kdo je na tom dobře ? Ford a jeho problémy, GM/Opel - opět problémy, PSA - slabé prodeje 307, 407, čekají na 207 a jak se chytne, Renault si taky sliboval od Megane více, na který je moc fixovan tržbami. Kéž bys měl pravdu ty, i s tím Fordem 😉
Technologický pokrok je hezká věc, jenže ho musí někdo zaplatit. Auta středního proudu prodává povětšinou vzhled a poměr cena/užitná hodnota. A zatímco klima, rádio a airbagy v základu pro lidi hodnota jsou, schopnost projet zatáčku o 5% rychleji nebo spotřeba snížená o 3% (za příplatek 10😖 už ne. Takže je výhodnější ponechat "osvědčenou" techniku a na to navěsit palubku ze Star Treku (Civic), vestavěný osvěžovač vzduchu (C4), nebo useklej zadek (Megáne).
tuto strategii kopiruji od japoncu, jejich automobilky jezdi ze starym kabatem i 10roku, stara technika ale zase vysoce spolehliva(otestovana)a velmi male naklady na vyvoj. nemecke automobilky chteji byt vzdy 1, proto vyvijeji nove inovativni auta, myslim ze krome bmw audi a mercedes si to nakladove nikdo dovolit nemuze, vw jde nato dobre
japonci a stara technika? Kedy zacalo VW pouzivat napriklad variabilne casovanie? nejak si nespominam. . myslim, ze co sa tyka vyvoja, tak japonci su daleko pred europou..
Jestli chceš, brácho, v životě za něco stát, musíš umět především oddělovat zrno od plev. Musíš se poznat a pracovat na sobě. Svět je dneska moc složitej... nikdo ti nepřikazuje co si myslet máš, musíš nesmíš a můžeš. Problém je, že většina lidí ma mozek na kaši... nemyslí si nic. Svět je to, co vytvoříš ty... nikoliv to, co vytvoří jiní. Tohle ti v hospodě na rohu nikdo neřekne... Jo, vytvoř svět, brácho. Podívej se, kde ses narodil, v jaké části světa žiješ, vstřebej do sebe umění a uvědom si, žes jeden z evropanů... Pak to budeš mít jednoduchý i s autama. Asi tě těžko budou moci přemluvit řejžáci či samurajové... buď si jistej, že to nejlepší ti nabízí tady... tvůj kontinent. Že jsou tu fronty těch, co chtěj z Nošovic udělat jeden velkej podhůrskej lágr na plechovky... je přece dobrej signál. Signál k tomu, abys konečně svůj svět vykřičel... Tak nezapomeň to hlavní slovo - GOLF. GURU GOLF. Ikona nižší střední přes třicet let. Neprostituuj se úsporou dvaceti tisíc... Za to přece svou hrdost evropana neprodáš. V roce 2008 to opět vypukne... A jaký bude? Víš to už teď... budou ho cenit ti, co mají voko, budou ho chválit novináři pro jeho dokonalost, ale hlavně... bude takový, jaký jsi ty - rozhodný, trochu drzý, občas ostrý, s velkou porcí milosti... jo, GOLF je a bude rytířem tvých dnů... :yes:
Nemám tě rád >😒] ale tohle by se ti mohlo libit: [odkaz] :-!
:yes: :yes: :yes: jooooooooooooo, ti američani jsou ale jedle
:yes: :yes: Ano, tohle je presne to motivacni video proc NEkoupit GTI (plechovy)😉
Trefna definicia cielovej skupiny a coho je vlastne GTI "ikona" >😁
myslim si ze je to skor hanba americanov a nie gti-cka 8-s
Teda to je "vostrý" >😁 :yes:
>😁 >😁 >😁 :yes: :yes: >😒]
Amen :yes:
Neprostituuj se pro centrál a zrcátka v elektrice a nekupuj si polo 😉
POLO? Tady píšem o GOLFU... A že by GOLF neměl dálku a elektrická zrcátka... tos koupil někde v bazaru v osmdesátejch létech ne? GOLF je stejně vybavenej jako jeho konkurence... jinak by těžko mohl obstávat třicet let a být přitom na špici. Důležité je, jak vypadá... rozumíš... s autem na parkovišti bys neměl přitahovat zájemce o předprodej lístků do cirkusu Berousek... 😄
No na špici, checht, to asi ,checht, není, když musí už teď spřádat plány na resuscitaci toho padlé anděla. 😉 To polo byl jen příměr pro tu tvoji prostituci - když prostituuje kdokoli jiný tak je to závadné, když VW tak je to dobré ? Hochu, čím dál více mně překvapuješ nekonzistencí svých postojů a názorů. Jako třeba Volvo XC 90 a tvůj názor na to, že je tam slabý diesel. Jel si v něm ? Odpověz jen jedním slovem ANO nebo NE ? Tuším, že napíšeš, že ne. Já na rozdíl od tebe jo. A řekl bych, že je to naprosto dokonalé spojení. Není to samo žádná stíhačka v podobě RR sport Supercharged, to po něm taky nikdo nechce. Tak je to asi se vším, nejdříve zkoušej a pak suď - já to udělal, aby mně nikdo nemohl napadnout, takže jsem zkusil jak LR Discovery 3 tak i to Volvo. A proto jsem o něm psal tenkrát jako o vhodné alternativě. A tys ho jen shodil od stolu, tak hochu, takhle je to tady se vším, hodíš do koše všechny MPV od Fordu, v kolika si z nich jel ? Takže příště přemýšlej a testuj než něco setneš, jinak se znevěrohodňuješ. Já byl tesnout jak golfa, polo, tak passata a pak se cítím oprávněn kritizovat. A tady máš tedy prostituci toho golfa, když ti polo nahoře nestačilo, všimni si, že je tady prostituce ne o tebou zmiňovaných 20 táců, ale o 60 táců : [odkaz]
Ano... Není. Tohle ví i u Volva. Na váhu XC90ky je to málo koní. Dávaj ho i do XC70... tam bych řekl, že sedí tvá slova (také jsem jel) a koneckonců je i ve 40 (to jsem nejel, jen v benzinu) a tam to bude velmi živé. XC90 vyžaduje trochu víc. jinak ten motor je výborný, proti němu nemám nic... XC90 byla koncipována pro trh USA a tedy ta nafta je tam evropská znouzectnost. Věř, že by tam seděl takovej obdobněj třílitráček mnohem víc. P.S. nepíši nikdy do větru...
A kdy jsi ho testnul ? 😉
To myslíš vážně?
Ano, myslím to vážně. Nevím, co je na tom špatného. Pokud si ho opravdu vyzkoušel (dovolím si pochybovat), pak zřejmě ještě v předchozí výkonové verzi, což je samozřejmě zavádějící. Takže pokud jsi ho vyzkoušel, napiš kdy, ať máme jasno. 😉 Dík
Tak ja ho testnul a naprosto souhlasim s GTIm :😉
XC90 je (v dieselu) predevsim pomerne hlucne, s Disco3 a RRS nelze ani srovnat...tam je tichoucko.Navic pomerne znacny hluk je od kol a to benzin nevyresi ;-\ Dynamiku bych nesrovnaval...predevsim Disco3 je o nekolik set kg tezsi nez XC90. No a potom...potom je treba se projet po zatackovite okresce s ML 320CDI na vzduchu s adaptivnim tlumenim v rezimu Sport a je hned jasne, kdo je tady kralem...Mercedes Benz :yes: 😉 Tak az se kolem tebe prosmykne 2,3t ve 160kmh...bud klidnej...ML na to v pohode ma (a za ridice zadna znacka nenese odpovednost) 😄
Tak v tom případě mám stejnou otázku, kdy jsi ho testnul ? Jinak s Disco 3 a RRS jsem srovnával dynamiku (mimochodem ta 2,7 V6 na LR taky bohatě stačí), ne hluk, to jsi možná nepostřehl. Supernovinky mají ten vnitřní hluk vždy o fous lepší než vůz, který je na trhu nějaký pátek. A taky srovnávat hluk s RR sport, když je tam sametový benzín ?!? Tenkráte jsme s GTI řešili styl a tebou zmiňované ML nám z toho jaksi vypadlo. Věřím ale, že si své obdivovatele i kupce najde. Naštěstí má každý člověk jiný vkus i potřeby.
Ja nepsal nic o benzinu v RRS, asi netusis, ze tam davaji take TDV6...kdyz budeme exaktni, ze 😉 ...samozrejme pak to slovo Sport v nazvu je ponekud matouci. No a k vykonu...nekomu bohate staci i konsky povoz, ale nekdo muze od auta ocekavat dynamiku napr. pro bezpecne predjizdeni ve vyssich rychlostech, jsi ochoten to pripustit? Jinak Volvo XC90 se mi celkove libi designem a ma pro me zvlastni charisma. I kdyz se pise, ze je to auto pro zensky a vetsinou je v nem opravdu potkavam, tak mne se libi. Volvo ma styl, ale jak se projedu v ML s technikou, kterou Volvo proste nema v nabidce, a navic za jen o trochu vyssi cenu...ja mam jasno...MB :yes: P.S.: XC90 ma zajimavou spotrebu, ale u petivalce 2.4 neni divu proti trilitru V6 s uplne jinym vykonem
😄
Vím, že tam dávají i naftu, moc dobře to vím, jen jsem si prostě při zkratce RRS vybavil jen ten motor, který tam opravdu "patří". Moje chyba, ovšem jak píšeš, pak je to Sport matoucí. To co píšeš o dynamice, s tím se dá obecně souhlasit. Vyšší rychlosti (beru 130 a více) a dálniční provoz jsou pro mne u této kategorie tak trochu nepodstatné. ydlím na horách a tady jsou pro mne rozhodující věci jako používaný systém 4 a hlavně možnost různých nastavení. Proto je na prvních místech v oblibě LR Disco 3 a Volvo XC 90. Nafta ve volvu má 185 kobyl na 2,1 tuny, nafta v LR 190 kobyl na 2,5 tuny. Rozdíl je v krouťáku, Volvo spíše hlídá spotřebu, LR nabízí více Nm za více nafty (dáno objemem). Je jasné, že žádné lítačky to nejsou (i když max obou je kolem 195 km/h), ale já od nich čekám něco jiného, než jen vození po městě. Pokud se ti Volvo líbí pak na to sere pes, že někdo tvrdí něco o autě pro ženské. Líbí a hotovo, snad nedáš na nějakého pisálka ? Když nějakej novinář napíše, že ML je pro hošany, taky na něj zanevřeš ? Asi ne. PS: teprve teď jsem si všiml, že jsem zkomolil tvůj nick, omlouvám se, nebylo to naschvál. 😉 PSS: cením způsob prezentace názoru a jeho obhajobu :yes:
UZ SI HO VYSKUSAL???? >😁 alebo si to spoznal z obrazku? Vaha auta je jedna vec, sprevodovanie a od neho zavisly krutak vec druha! :😉
Vidis GTI, i jeden z nej-koncernu sveta neni neomylnym a neotresitelnym. Golf je pro VW jako byl 747 pro Boeing. Doba se zrychlila, konkurence dohanala naskok ve vsech oblastech (krome image a PR, tu ma Golf zatim o kousicek vys, nez zbytek konkurence) a prave aby o tuhle posledni kyticku neprisel, tak bossove vcas rekli: a dost, my to umime udelat kvalitne jako honda, levne jako toyota a bude to golf, ktery je prece made by VW - asi nebude jen made in germany 😉 Drzme jim palce, aby sme jednoho dne nevideli jak je CEO Hyundai-Kia jedna o odkoupeni 30% podilu ve VW s opci na 21% 😄
O VW starost nemám... Vím, že GURU bude opět ten nejlepší... tak, jako je tomu i nyní. nebo ty snad nevidíš tu krásu... stačí přidat více lomů a je to auto pro další tisíciletí...
O tom ja nepochybuju, kdysi jsem taky Golfa chtel, ale problem je vtom, ze casem nabidli auto stejne, ne li vyssi kvality konkurenti (Focus, Civic, Corolla...) a vyjimecnost Golfa = vyvazena kombinace kvality, ceny, image, uzitne hodnoty a nekolika dalsich faktoru, ktere jeste pred 10 lety byli pro konkurenci nedosazitelne jsou dnes somozrejmosti. Golf zustal Golfem, ale ja chci videt pridanou hodnotu. Racionalne mi rekni, co mam u nej vic? Nespominej ze je guru a ma senza image. Co vic dostanu v porovnani treba s Astrou a Focusem?
Technicky nedostaneš víc... jen třeba ten dvoulitr v turbu byl vyhlášen motorem roku 2005... tak možná to by tě mohlo přitáhnout. Focus má zas trochu lepší spodek... Ve všech autech budeš jezdit spokojeně... jde o to, co cejtíš uvnitř sebe. jestli jsi povrchní, nevytváříš svět... pak to není téma pro tebe. To je jako bys mě chtěl přemlouvat z 911ky na něco jiného... u těchto aut (a Golf je v nižší střední malá 911ka) nejde jen o obsah motoru, nýbrž o obsah srdce. Tvého srdce. Běž k VW, vem katalog, sestav si ho... resp. vyber si GTIčko v černý... a pokud to k tobě promlouvá, jsi náš. Pokud sjiždíš levnější klimačku u konkurence, pak ti bude dobře i v Kia Rio...
toto je argument ako sa parti. Je jedno co sa ti paci - mal by si kupovat len VW! Pretoze su drahsi nez konkurencia, neponukaju nic navyse! Well done! na ilustraciu prikladam linku jedneho chudaka, ktory si kvoli nedostatku penazi namiesto Tuarega kupil Mazdu! [odkaz]%20Ops.html
Můžeš mi vysvětlit, proč ten, který si místo golfa koupí Focuse nebo Astru je povrchní ?
ty to nechapes? lebo nekupil nic od VW! ty je klucova teza argumentacie podla GTI! >😒]
Píši tu o tom staletí... Nemohu tu teď vypsat celou genezi... ale je to tak. Je to o těch autech... o srdcích... o legendě... o vztahu. Astru cením vizuálně o patnáct pater výše než Focuse... Focus má problém v šedi... neosloví, jako třeba Focus I. Mimochodem, Focus II je první auto, u něhož starší model převálcoval vizuálně model nový...
No jinak GTI (auto, ne Ty 😄 ) v bile perleti a s kostkovanymi sedackami na tech kolech, co maj kulaty diry (snad si to nepletu s necim jinym, kdyby jo, tak stejne chci ty kola a-la Lambo) - jo, tak ten bych bral 😉 To je ale asi jedina kombinace, teoreticky i v ty cerny, co bych vzal. Ale na TDI by me nikdo nepremluvil - mezi nama, ja sem odpurce dieselu jako takovych.
zas len kopa hnoja bez jedineho faktu...ala GTI :no:
Divím se ti, že mě tedy čteš. :no:
MAS/MAL SI HO NIEKEDY V GARAZI? (Vo vlastnej)? Porovnal si ho s niecim inym ? Alebo si svojho casu dostal "anglicak" a odvtedy sa z toho nevies dostat? :😉
Jsi jak malej Jarda. A ty jsi šukal Karolínu Kurkovou? Já o Kurkové mohu napsat novelu... Pochop, že tady píšeme o autech... ne o autech, která máme v garáži. Pokud chápeš diskuzi tak, že tu můžem psát jen o autech v garážích, tak to bychom si moc nepodiskutovali. Ostatně to, co jsem najel s Golfem jsem tu vypsal do mnoha příspěvků. A abys to správně chápal... když napíšu, že Aston je vynikající auto... na který nemá Hyundai coupe... tak si buď jistej, že nemám ani hyundai (bohudíky) ani (bohužel) Astona. P.S. Nedávej mi dětinské otázky.
K prvej veci: O karoline Kurkovej nepisem. Vies preco? Lebo ju nepoznam! >😁 >😁 >😒] POkial ide o tvoje skusenosti/neskusenosti s autami, tak tvoj prispevok je len literalnou exibiciou na danu temu bez znalosti problemu. Ak chces pisat preco je dane auto lepsie ako druhe, mal by som o nom nieco vediet, alen ho vidiet (na obrazku). Islamski mudzahidi tiez tvria nieco, co nikdy nekonfrontovali s inym nazorom! Jednoducho je to tak! >😁 >😁
Chyba, když neznáš Kurkovou... Neposuzuj mé texty... piš tu o autech... Ovšem pochop, že tvé vidění - lepší/horší je značně naivním pohledem...
V prvom rade ti musim pogratulovat, kedze sa snazis vytvorit dojem, ze sa poznas Kurkovou. GTI!! Halooo! Wake up!!!! 😲 😲 Nieco som sa ta pytal. ty, ako zvycajne neodpovedas k veci, ale zacinas splietat hluposti. >😁 >😁 Pisem o autach a pytam sa ta na zaklade coho posudzujes jedno auto, ked NEPOZNAS jeho konkurenciu. Obavam sa , ze nepoznas z vlastnej skusenosti ani to aut👋auta, ktore ospevujes. Tym padom si len literalny exibicionista na danu temu. >😒] >😒]
Wake up...buragolambo owner...wake up! >😁
Lowkick, Lowkick. >😁 >😁 Buragolambo.. :😉 :😉 :😉 si schopny pripustit, ze aj ludia, ktori sa realne vozia na supersportoch, mozu diskutovat na auto.cz alebo to ponimanie reality je trosku obmedzene na to, ze vsetci okolo teba maju nanajvys Fabiu? POnuku, ktoru som dal geebee-mu som splnil. skus sa ho spytat, ci to bolo burago, na com som ho previezol. Tu istu ponuku teraz davam aj tebe. Si z prahy? Mozme sa dohodnut. Inak pekne sny a dobru noc. A rano, ked zazvoni budik treba len otvorit oci a svet bude krajsi! :-!
Ja jsem "schopny pripustit" i kozla ke koze >😁 To ty tady pises stylem: "som ochotny pripustit"...na to se ti tady kazdej .....chapes. Mne vadi, jak se chovas...povysene a pritom na GTIho reagujes jako dite z materske skolky...nebo spis byk na rudej hadr. Ja nepotrebuju, aby me nekdo vozil v cizim supersportu...nota bene.. nekdo, koho vubec neznam 😲 Ja budik nepotrebuji...ty asi ano...to zrejme svedci o tvem pracovnim zarazeni. TAKZE abych to shrnul...mne je sumafuk, cim tady kdo jezdi...virtualne i doopravdy...ja sem o obsahu svych garazi kazdopadne psat nebudu...mne konkretne na tobe vadi, ze se chlubis vecmi...to neni dobry 😒 :no: Chapej, i kdyby sem psal z internetove kavarny popelar...a psal kazdy den sve nazory na ruzna auta...od toho je to diskusni forum. pokud nekdo pise opakovane blbosti (to ovsem neni pripad GTIho)...ostatni z fora ho vycvici, ale argumenty o autech...ne o majetkovych pomerech. Vzdyt ty automaticky urazis i mne...co o mne vis...o me financni situaci? NIC. Nerad bych te povazoval za tzv. "rychlokvasku"...rychle nabyl rychle pozbyl...ktera zrovna ma a chlubi se 😉 Uz jsem to tady jednou psal...opravdovi bohaci letaji vlastnim tryskacem a nechlubi se tim, natozpak nejakym autem >😁 ...jeste tak jachtou dle delky a vytlaku 😉
pardon..ja na anonymy obvykle nereaguji :😉
skus si zosumarizovat, o com vlastne pisem a co od GTI chcem. Jedine: aby podlozil svoje "prazdne" reci argumentami! Tak ako to robi manitou, tom, skyline, ja, atd, atd. Tak ako to robia ti, ktori GTI zhadzuje! To je na vesvetlenie postoja. POkial ide o to, v com sa vozim je to jedno! Haloooo! Je to jedno! Vadi mi, ak niekto provokuje s buragolambom a podobnymi nezmyslami, pricom nikde v diskusii (v tejto) nezaznelo=nechvalim sa, co mam! Je mi jedno, ci mi veris, alebo nie, pokial nezaparas! POtom ti davam moznost presvedcit sa. a ak o to nestojis, tak potom sa nenavazaj do "buraga", ak nemas argumenty, cim by si dokazal opak toho, co tvrdim. :-! :-! Tvoja fin. sitiacia, GTI fin situacia ma nezaujima. to co chcem vediet su veci PRECO ma(s) dany pohlad na vec! Argumenty, a nie mutenie vody s pripravenym jednostrannym pohladom neochotnym pripustit nic mimo mantinelov! :-! :-! :-! POkial ide o "opravdovych bohacov" - lietaldo nemam, takze sa medzi nich nezaradujem. Ale to asi nie je predmetom diskusie. Co? :-!
Znas taky jineho smajlika nez trapne "sebejiste" :-! ?
Asi ne, ale diky pouzivani zrovna tohoto te urcite vsichni berou za jednicku >😁 >😁 P.S.: polovine tveho prispevku ani nerozumim 😉 Uz mne nezajimas (bud rad) 😄
Uff. to som si vydychol, ze ta nezaujimam. :-! :-!
no to sis naběh kámo. Proč si GTI říká GTI? buĎ si jistej, že rozhodně ne proto, že jeho GTI byl angličák jako ten tvůj >😒] >😒]
:yes:
mida, sklamem ta - anglicaky nezbieram. Ked najblisie pojde okolo teba nejake dobre auta, skus sa zamysliet nad sebou a svojimi sudmi! >😁 >😁 >😁
Jel jsi vůbec někdy v Hyndaii, myslím, že ne. Měl bys to prubnout a pak bys koukal. Zkus nějakej diesel CRDi budeš závidět co ti korejci umí >😁 .
Uz som ti povedal ze tvoje literarne(ne) schopnosti su fenomenalne??? teba prekona uz len no name a ich Igor Timko ci jak sa vola ten blb.. GTI GTI.. ty sa asi fakt nepolepsis ;-\
Ty, ikono ikon, co svým světlem naše životy prozařuješ. Ty, GURU z největších, co svou mocí nám cestu otvíráš. Ty, první Svatý ze svatých, který svou vírou dlouhé táhlé vyhráváš. Ty, GTI, smaragde našich nocí a slunce našich dní. My, nezlomní a žádoucí, my, nadějní a oddaní, my v záři tvé síly kloníme zraky své a v prachu cest tušíme mapy svých snů. A tedy tobě, GTI, klademe na oltář touhy svou naději, klademe tobě svou krev, klademe tobě věčnost raději, vždyť jen tys ta trefa tref :yes:
Ty, kikino kikin, co svou baterkou naše životy sem tam ošajnuješ. Ty, MULO z největších, co svou bezmocí nám cestu zavíráš. Ty, poslední Svatý ze svatých, který svou dírou v podlaze dlouhé táhlé vzdáváš. Ty, GTI, smrade našich nocí a poluce našich dní. My, zlomení a nežádoucí, my, beznadějní a poddaní, my v záři tvé kýly kloníme zraky své a v prachu cest tušíme omyly svých snů. A tedy tobě, GTI, klademe na oltář prostituce svou beznaději, klademe tobě svou krev, klademe tobě věčnost raději, vždyť jen tys ta potrefená potrefených 😉
Zkus s něčím přijít ty... pokud tedy tvou ambicí není papoušek kakadu. 😄
Já jen aby bylo jasno, kdes udělal překlepy 😉 Nadhled, bratře 😉
hahaha no dobře jsem se pobavil na tvým příspěvkem :yes: Koukám, že GTI dostává pěknou čočku >😁
>😁 >😁 >😁 :yes:
Ó velký manitou... :yes: :yes: >😒] Moc pěkná parodie na GTI :yes: >😒] >😁
To není parodie, neboť já mu ukazuji cestu, on totiž neví co činí. 😉 A bacha Couline, ty jsi taky s tou Tojotojotojotou demagog, takže se moc nesměj 😉
Koho sushi jíš, toho píseň zpívej😉
...znamená dosažení stavu, ze kterého už není žádné cesty... Golf za těch 30 let života toho dosáhl hodně, o tom není debat. Dnes však stojí vysílený a opírá se o berličku zašlé slávy. Mladá krev ho válcuje ze všech stran 😉 Už nepomáhá na staré vráščité tělo oblékat šat antického sportovce- a cítí to i on... Předem tedy ohlásil datum svého skonu, doufaje v reinkarnaci na mladého, krásného prince...
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: 😉
😉
Nepiš nesmysly. Je tak vysílený, že je to v Evropě nejprodávanější auto v nižší střední, nad GTI tečou jezdci při každém testu a R32 je sen každýho dospělýho kluka... levnej sen na 250 koních ve čtyřkolce... máš problém? Golf problém rozhodně nemá.
Když Golf nemá problém, tak proč se tak rozčiluješ 😄 😉
Z čeho soudíš, že se rozčiluji? 😄
přiznej si to, kámo... Golf dodýchává. Jasně -je to rána, ale ber to tak jak to je... 😉 Ty tvrdíš, že Golf je zdravý a silný, ale funebráci už mu brali míry... -chápeš? Neboj, až to bude za náma, můžeš se na mě ve všem spolehnout- spolu to nějak zvládnem, a bude zas dobře... 😉
GTI, bavi me sledovat jak zarputile se branis, jak uz nevis kam sahnout pro primer, jak se ztracis a topis- jak pouze absolutnim tvym argumentem je nazev zasle slavy GOLF
Špatně chápeš text. Vím přesně kam sáhnout pro příměr, netopím se a neztrácím... mám pevné dlouholeté přesvědčení, podpořené studiem i vlastní praxi, že můj názor na Golfa je objetívní. Já věřím, že ne každý má stejný názor. Můj názor ovšem je, že GURU GULF je jediná správná volba chlapa v nižší střední s useklým zadkem (myslím u auta). Vím proč, mohu o tom napsat román... Dost jsem prožil... dost jsem pochopil...
Tvoj nazor na Golfa je objektivny. Par prispevkov vyssie sa snazis vyhnut odpovedi o tom, ci si ho mal v garazi, pretoze to by to nebolo o autach ale o garazi! >😁 >😁 GTI!!! Halo!!! Wake up!! >😁 >😁 Chce to trosku konzistencie v nazoroch a postojoch! :-! O tom , ze mozes napisat roman na akukolvek temu je kazdemu jasne! Ty si toho prezil a vies o com je zivot. (citas asi vsetky casopisy, ktore su na trhu!). A podla toho ako casto prispievas vratane sobot a nediel si myslim, ze ten tvoj zivot o jazdeni a skusenostiach s autami moc nie je! >😒] >😒]
Můj názor je objektivní >😁 >😁 >😁 To musejí posoudit jiní a ne ty. To je jako bys napsal, že jsi nejlepší fotbalista nebo nejlepší š.kálista - píšeš to jenom ty a ostatní vědí, že netrefíš balón a hever vytočíš jen 45°. Já myslel, že máš za sebou nějaký život a praxi a tudíž víš, že to zda je tvůj názor objektivní, ti sdělí ti co je oblažíš argumenty, testy, srovnáním, atd. Objektivně si jen objekt, objekt propagandy. 😉
Jestli si myslíš že novináři tečou po svezení s GTI nebo bazmekemR32,tak možná potem že nejde A/C >😁 . A ukaž mi kluka co je dnes Golf jeho snem-ano možná v době když tady jezdily 120 a vrchol bylo Fáčko v barvě Apollo s otáčkoměrem a mlhovkama...Ale pak jsme v roce cca1988-90... To přesně odpovídá tomu co píšeš,akorát se píše rok 2006 :no: >😁
Souhlasim s tebou v 90 letech to byla ikona, teď už neni, jsou tu lepší :yes:
Ty nevidíš tu jistotu designu? Ty nevnímáš tu přehlednost křivek? Co hledáš v autech? Cingrlátka z Matějský? GOLF byl od svého zrodu vždy vyjímečný tím, že vnesl do krásy auta pro každého, jednoduchost a styl. Nikdy se nikomu jinému zatím nepodařilo strhnout na sebe pozornost něčím jiným v nižší střední, resp. v HB... vždy jde jen o variaci GOLF. je fajn, že se takovýchto aut dělaj mraky... každej si vybere. Měl bys, brácho, ale vědět... že, chceš-li bejt stylovej kovboj... máš dnes jen dvojí volbu - FOCUS x GOLF. Pro mne je Focus II přijatelnej jenom technicky. Vizáž mě oslovit nemůže... mohu napsat román o tom, proč. Jen Golf naplní představu o věrném kamarádovi do každé doby. Je neokázalej, každá křivka na něm sedí, má to, co máš od auta chtít... tj. jistej, silnej posaz na silnici, "těžkej" vyklenutej zadek má nestárnoucí tvar (jen pohleď na G IV.)... a milej, originální a neokoukatelnej kukuč. Je to prostě auto pro chlapa. Všechno ostatní je pro mne absolutně nepřijatelné - Svislý zadní okno z Francie... zaječí pysk taktéž, blazeovaných 307 pohledů, atd atd... Hergot, tys neviděl Civica? Copak tohle je auto pro bejka? S tím si hrajou děti na pískovišti. Jen Astra... drzounek... by mě mohla ještě vábit... dost osobitě jí to sluší. Takže je to stále dokola - Jen GURU. Dál nic... Dlouho nic...
Tak :yes:
Hele do Civicu se nenavážej, jinak souhlas, ale Honzu Cinika vynech. Věřím, že novým receptem na úspěch G VI by mohlo být snížení hmotnosti.
Krásné, rád poslouchám pohádky, vyvolává to ve mě vzpomínky na dětství. Teďka prosím tu o Sněhurce a sedmi trpaslících.. :no:
Myslíš tu o Subaru a sedmi čivavách? 😉
Proč se navážíš do Subaru? ;-\
😉 Tvůj pohled na design golfu je jen tvůj, naštěstí to ostatní vidí jinak a budou si kupovat, co si vyberou. Naštěstí je nebude zajímat nějakej týpek, který tvrdí, že ve svým novým focusu není kovboj. Třeba chce být chlap, kterej je rovnej. Ono taky kovboj ve městě nechce být každý, ten kovboj totiž mívá často toho jelena na televizi 😉
Myslím, že víš, co mám na mysli teď pod slovem kovboj... Ano souhlasím... většina není z rodu kovbojů... Kolik je těch, co to vidí, jak já (a to není přitom pro mne rozhodné) o tom vypovídají počty prodejů - GOLF jednička v Evropě.
Ty vole, ty jsi Golf pozitivni, ze jo?
Zkus poznat taky opacni nazor....Golf je nudny, design ma konzervativnejsi jako dnesni mercedesy, proste hrouda bez tvaru, zavazadelnik uz je temer nejmensi v tride, dozadu se clovek kolem 180 cm ani nevejde.Palubka je nemecky stroha a neprijemna, modre svetlo pristroju chladi. Navic je nezraly, ma hodne poruch, protoze nemci zenou do vyvoje tak, ze neni cas nove veci zkouset. Stoji majland a kdyz ho kopupite a vyjedete z brany prodejny, ztrati 150.000 na cene. proti nemu je Peugeot stylovy a krasny, prostorny, spolehlivy a levny. Howgh!
no ty seš autov.l ;-\
Tato generacia Golfu je pre VW smutny pribeh, pocnuc uvedenim na trh, ked museli davat na svojom klucovom trhu ( v Nemecku) klimatizaciu zdarma konciac sucasnymi predajnymi vysledkami. 8-s Pripravovat novu generaciu po troch rokoch je z mojho pohladu zufale a svedci op tom, ze Golf sa uz bohuzial netesi takemu zaujmu kupujucich ako to bolo pred x rokmi. :😉 Je otazne, ci pri znizovani nakladov, ktore su pricinou priprav novej generacie, bude koncern schopny udrzat/zvysit zaujem o dany model. Na to aby znizili cenu maju dost maly manevrovaci priestor, kedze pod Golfom uviedli dalsich X modelov, ku ktorym sa asi nebudu chciet priblizit. Uvedenim terajsieho Golfa sice nastavili cenovu uroven, ktoru skopirovali ostatni konkurenti, pricom na rozdiel od VW boli schopni auto VYBAVIT lesou vybavou ako VW. :-!
Běž už do háje 😉 >😁 s náklady, s vybavením a cenama... připadáš mi jak holka v kavárně... co se baví o šminkách. Vlez do auta, narvi tam jedničku a jeď... jeď až na konec světa... Jo a vydělěj si na to, co chceš mít... to je téma. Ne, jestli je klimačka v základu, bože 😒 😄
GTI - ja som ti dal do prispevku argumenty, ktorymi chcem podporit svoj nazor. Kde vidis sminky? GTI !!! Halo !!! Wake Up!!! 8-s Pokial ide o to, aby som jazdit na tom, an com chcem o to nemaj starost! >😁 >😁 Ty pises o snoch ja o svojej skusenosti! A pokial ide o tu klimatizaciu - dovod, preco ju museli davat do auta zdarma par mesiacov po evedeni asi nebolo jedno VW. Mne to jedno je. :-! >😁 >😁 >😁
No... jen si večer popravdě odpověz, jestli jezdíš tím, čím chceš... Odvážné téma 😉
Ja si to mozem povedat aj cez den. >😁 GTI - jazdim na tom, o com ty len snivas! >😁 >😁 :-!
No když už začínáš takhle s sebou škubat, pak je na místě otázka, zda tím jezdíš ty ...
na to sa odpovede nikdy nedockas. >😁 Pochybujem o tom, ze GTI vobec na niecom jazdi. jedine tak na internetovom pripojeni! :😉
Mně nezajímá značka, jeho taky nezajímá moje, mně jde jen o to, zda to je to, co chce 😉
no nejak se tu proflaklo ze oktavkou. dal jsem si to do souvislosti s tim jak se tu "pochlubil" ze najezdi rocne skoro 100k a jeho frustraci uz celkem chapu. nalitat toho tolik na oktavce, a jeste ke vsemu sluzebne, to bych opravdu delat nechtel 😄
100k clovek, ktory je dennodenne pripojeny k internetu a kazdy clanok, ktory vyjde na tomto serveri ma jeho "komentar" nemoze najazdit 100k. Kedze pripevky od neho idu aj v sobotu a nedelu, pochybujem o tom, ze vobec jazdi. Samozrejme som ochotny pripustit, ze jazdi so svojim soferom a pocas jazdy je pripojeny na internet so svojim pracovnym notebookom. Len potom mi nesedi to, ze by mal tolko casu na svoje literalne exibicie... :😉 :😉 :😉
GTImu se to nebude libit, ale uz je na case trcohu s tim designem hnout. Proti Golfu a VW nic nemam, ale zvlast zadni partie jsou az prilis baculate a cerny plastovy naraznik na cervenem GTI vypada strasne, o nizsich verzich nemluve. Trochu zahranatit a vlozit do toho vic originality a GTI bude mit v roce 2008 opet o par argumentu vic. A ja se k nemu pridam a nebudu mu odporovat jako ted. Ted se totiz na to fakt moc divat neda, hlavne ne na zadek, a ten je prece tak dulezitej! 😉
😄 Souhlas... ten černej spodek je hodně slovo do pranice... Moc cením tvůj pohled :yes: Já to psal nahoře... ona ta kulatost teď sehraje velkou roli... umožní jen učinit pár lomů a hran a z GOLFU je zas neskutečný dělo. Osobně na G V. cením hlavně kompozici předních světel, tradiční Cé sloupek a velkou parádičku - zadní blinkry. A celkovej posaz na silnici. Jo,jo, na zadku záleží 😉 :yes:
super, tesim sa, zas tu bude nieco nove 😉 :yes: a dokonca to bude golf ! no trochu ma strasia tie gulate tvary, ale kedze to bude golf, tak to sa bojim menej. dufam ze ta drzost, istota a tradicia v designe mu zostane. :-!
:yes: :yes:
"Plkám" o tom pořád a moje "plky" se naplňují.. Nebudu to protahovat, do mrtvol se totiž nekopá, navíc tady nechci spuštět flame a zákopovou válku s VW-fanatiky, navíc jsem přesvědčen, že i těm nejtvrdčím utrahardcoreVWfanatikům dochází (GTImu to samozřejmě nedojde dříve, než VW krachne nebo ho někdo koupí, ale co na tom sejde..), že je s koncernem něco špatně.. přiznejme si to, VW je na tom ve skutečnosti docela dost špatně, zisky koncernu táhne Audi, něco přidá i Škodovka apod.. Říkám tom tady pořád, "value for money" vládne světu a koncernu se daří přesvědčovat stále méně a méně lidí, aby platili více za to, že mohou jezdit autem s logem VW na kapotě.. Opravdu se těším na rok 2008. Vyjede nový Golf, kábát bude "perlou" evropskýho designu (to zas budou orgie a Chocholoušek bude mít plnou ordinaci..), ale pod ním? Pod ním bude současná technika, někdy i vpravdě muzeální technika, kterou by ani na Letné jistě nepohrdli (panebože, opravdu bude chrochtoturbodehet 1.9 TDi v roce 2008 stále v nabídce?). Nejlepší na tom bude ta PR masář, která nám bude tvrdit, že je Golf něco ýbr, zázrak poslední techniky a vývoje, něco více než konkurence.. v roce 2008 se po Evropě budou pohánět hybridní Lexusy, Toyoty, Honda Civic a Jazz a možná pár dalších, hodně aut tu bude jezdit na ethanol (například ve Švédsku je již dnes neprodávanějším autem Saab 9-5 jezdící na ethanol..) a VW nám tu bude PR cpát ýbr Golfa s muzeální 1.9 TDi.. Bravo VW, hlavně že máte Výrona >😒] >😒] >😒] Bravo VW, s tímhle určitě zůstaneš "evropskou" jedničkou. P.S. mám tu jeden vzkaz: "Děkujeme Ti VW, že jsi takový, jaký jsi." Podepsáni v abecedním pořadí: Honda, Hyundai, Chevrolet, Kia, Nissan, Mazda, Toyota 😉
jeste neco o vysoke ziskovosti a promyslenosti bohu z VW...
[odkaz]
No to je stále lepší a lepší, nejdříve utopí miliardy eur za Výron a pak nám budu nutit Bugatku s motorem třeba z Golfu R32? Bravo VW, bravo strategie, bravo dobré ivestice, bravo s tímhle konkurenci určitě brzy dohoníte >😒] :no: :no: :no:
Seš dobrej na čísla. To ale nestačí... Koneckonců... byl bych nejraději, kdyby mi u VW udělali getei a stříkali ho ručně na dvanáct vrstev s mezizabrušováním teplejma rukama... to tobě, Tome, ale nikdy nic nemůže říct... tvůj svět je svět organizace výroby, počty vyrobenejch kůsů... Nejsi milovník aut. Milovníci aut... ti jdou za něčím úplně jiným... Tak, když tě to těší, počítej si večer před spaním vyrobené Avensisy... P.S. Kamikadze, co útočí na svou vlastní loď, jménem EVROPA... takovej tu zatím, Tome, je jen jeden... omlouvá tě tvé mládí... (nikoliv u mne) 😉
kde v danom prispevku vidis cisla? GTI !!! HALOOO!! wake up!!! Tom uvadza argumenty o VW. Nemusis byt burzovy analytik aby si pochopil , ze priprava novej generacie klucoveho modelu automobilky po TROCH rokoch nie je v poriadku! Europa/Amrika/Japonsko - je to uplne jedno. Vacsina firiem je standartne kotovana na burzach (okrem VW, kde ma zlatu akciu D.Sasko - cim robi koncern VW nepredajnym) a vlastnikmi su fondy/individualni investori/ a pod. Japonci vyrabaju v Europe, tak ako europania vyrabaju v Amerike. podstatne je, ze davaju pracu ludom kde svoje produkty predavaju.
milovníci aut jdou i přes vodu...jako ježíš >😁
Zatím ,ale vidím že VW tady dnes už prosazuješ jenom ty? >😁 >😒] :no:
nejen já... ovšem i kdyby... Couline... to je věc, která mne netrápí. Naopak... jestli mi tedy dobře rozumíš... Na lidi v Česku a v Corolle mám dokonalý názor. I na ty v Yarisu. NO 😄 koneckonců 😉 i na ty v Avensisu... Mám velké cukání to sem napsat... už dlouho... 😉
že by diskriminace? něco jako špinavá rasa? Co doporučuješ? Lágry, nebo rovnou na vlak?
ludia v cechach/slovensku/europe kupou avensisu/yarisu/corolly racionalne uvazili hodnotu ktoru za svoje peniaze dostanu. To je GTI vsetko. Jednoducho racionalita spotrebitelskeho spravania sa je niekedy velmi tazko vyvratitelna. A nedokaze to v mnohych pripadoch ani VW.
Asi už opravdu budeš muset zbalit vlčí vlajku,uložit do staré truhly kratěsy s padacím mostem,srolovat podkolenky a konečně vyrazit od compu do ulic a rozhlédnout se... Doporučuji před tím užít nějaká sedativa aby ten šok z reality nebyl tak tragický...milovníci aut už také opravdu koukají jinam ,než na fádní,nudné,zastaralé a nekvalitní vozy z vlkohrádku. :no: :no: :no: Jen ty sám to nechápeš a pořád když už ti dojdou bláboly žačnes plkat o Evropě... :no: :no: :no: Ale i vEvropě jsou skoro všechny vozy daleko před VW... >😁 >😒]
😄 Myslíš, jako, že ti noví milovníci koukaj na to, že v Yarisu nemaj před volantem kapličku >😁 😉 Nebo na co koukaj... Na Corollu těžko... 😉
Kdyby sis to přečetl tak jsem už v desátém příspěvku Toyotu vůbec nezmínil... :-! :no: Mluvím o všeobecném srovnání VW s konkurencí i Evropskou!!! Nebudu přece srovnávat Světovou jedničku s Evropským průměrem... >😒]
Milovníci aut ... ti jdou za něčím úplně jiným než je VW, jdou k BMW, Volvu, Saabu, Jagu, atd. To jsou milovníci aut, milovníci klenotů. Ti, kteří si koupí VW jsou jen milovníci davů, milovníci kompromisů, milovníci let dávno minulých. A můj názor je objektivní >😒]
Je vidět, že toho o životě víš málo... Milovníci aut s kapsou narvanou 200 tisíci jdou do Loganu. A milujou ho horoucí láskou. Milovníci aut s kapsou narvanou půlmelounem... jdou... ani to nemusím dál psát, viď... nebo ty snad nemiluješ Aston Martin? Akorát ho ne a ne koupit... Život, život je o kompromisu. Ten děláš sám se sebou... a vypisovat tu na auto.cz arogantní myšlénku, že milovník aut je jenom ten, kdo jde po Volvu... to je velmi nedospělé... abych byl slušný... Neboť o tom, kdo je milovník aut nerozhoduje peněženka... o tom rozhoduje především srdce. P.S. :no:
GTI - pravi milovnici aut neuznavaju nic ine len VW ! :😉 :😉 :😉 A ti najzarytejsi milovnici su ti, ktore auto o ktorom pisu ani nepoznaju. Ale ako v pripade islamistov, nie je potrebne pochybovat o tom, co je nasroubovane v hlave, je to jednoducho tak! >😁 >😁 >😁 GTI!!!! Halooo! Wake up! Milovnik aut je ten, kto na autach jazdi! A moze jazdit aj na Logane ak mu vyhovuje! Ten, co miluje Aston a nie a nie si ho kupit je len ASPIRANT! tak ako aj ty! :😉 :😉 :😉
Kde ti tam zbylo místo pro platonickou nenaplněnou lásku? :😉
Nerozumiem, co myslis. ale rad ti odpoveviem, ak das otazku. 😲 Ak narazas na Logana, bohuzial (alebo vdakabohu) nemozem sluzit. Auto nepoznam. Ale o tom druhom sa stebou rad pobavim. 😉
To byla reakce na tvoje "Milovnik aut je ten, kto na autach jazdi!" a "Ten, co miluje Aston a nie a nie si ho kupit je len ASPIRANT!". Tak s tím sem si dovolil nesouhlasit. 😄 Ta rovnice "co nemám, nemůžu milovat" mi prostě nesedí.
Ferova poznamka. :-! Ale bohuzial to je pohlad kazdej znacky na "potencialnych" kupujucich. Mat rad znacku neznamena mat rad produkt. To je samozrejme moj nazor, s ktorym nemusis suhlasit.
Nevím proč mne hodnotíš jako životamáloznalého, když mne neznáš. A už vůbec nevím z čeho usuzuješ, že tys ten, který může hodnotit. Ale to už se tu stalo takovým tvým zvykem, že každý kdo není na stejné chatrné bárce s tebou je něco míň. Mně je to jedno, mysli si o mne co chceš, jak jsem psal výše, jeden týpek co to vidí vwrůžově mne nerozhodí sandál. Ale k autům, tys snad nahoře psal o autech za 200 tyček ? Golf snad není za 200 tyček, tak co k tomu taháš logana. Ten, kdo je má a rád je utratí za logana, ten ho bude milovat. Zkusím dohledat nějaký průzkum, podle kterého vyšlo, že prodejní cena Golfů 5 je kolem 685 tyček v ceníkových cenách, prodejní cena výsledná je ale o 76 tyček nižší. Tak pokus golf pohybuje v této hladině, pak je lepší jak si tady několikráte zmiňoval jít do lepšího a rozsekat tu pálku na lízačku (připlatíš 200 a jseš ve vodách volva, saaba i tý jedničky). Lidi s půlmelounem nebudou brát golfa, když průměrně stojí o 185 více, takže se stanou asi milovníkem astry, focusu, octavie a dalších. A ten názor, že jen lidé jdoucí po volvu jsou milovníci, tak to si asi špatně četl můj příspěvek, přečti proto ještě jednou. Milovník aut je ten co ho zajímá krása, technika, styl atd. Promiň ale u golfu z toho já nevidím nic. Takže nebuď arogantní ty, kterýžto haní třeba kupce focusu. 😉 Nadhle a rozhled, studuj chlapče, máš co dohánět, ovšem jestli tedy chceš, pokud chceš dále brázdit pole za vaší vesnicí s pimprdlovým divadlem, pak chápu, žes to vzdal.
Safra ty ses do něj pustil, ale musím ti dát za pravdu, taky u golfa nic nevidim, proč bych za něj měl vysolit např o 100 tis. víc než třeba za Octávku nebo focuse 😉
OK, ale o peníze nejde, kupuju hlavou a srdcem, peníze jsou na posledním místě.
no uznej, že mít 100 tis. a nemít je rozdíl, alespoň pro mě jo 😉
Červenej se až po kořínky vlasů... Tys nepsal nahoře, že milovník aut leze pod motor a zkoumá uložení nápravy. Tys nahoře napsal tu zhůvěřilost, že milovník aut nemůže mít Golfa... třeba, protože jde do Volvo... třeba. To je tvá velká morální ostuda :no: Papouškovat tu mé příspěvky, to by ti šlo. Postavit se čelem k ulítlému tvrzení... to se ti už moc nechce, viď. P.S. to, hochu je milé 😄 divil by ses... 😉
Tak teď si opět vedle :no: Já psal naprosto jasně - ty, že člověk s půlmega jde do golfu - já, že k astře, focusu. A proč jsem ti taky vysvětlil. Jen vyzobáváš, jako slepice. Copak nevidíš souvislosti ? Pak nechápu, kde se v tobě berou ty výborné postřehy s Evropou, s automobilovou výrobou v Evropě a spousta dalších dobrých postřehů. Plácáš o nějaké morální ostudě, o papouškování (to už vůbec nechápu). A k tvým ulítlím tvrzením se postavil čelem, to ty jen utíkáš. Tak trochu po Paroubkovsku, prostě když nemáš argumenty tak raději útočíš na osobu nebo na styl, místo na podstatu věci. Věřím však, že to již bude lepší a budeš v případě neshody používat argumenty a nejen tvá vzletná přání a vnitřní touhy. A pokud je ti to milé, pak hochu 😉
Pěkný článek :yes: Jen k tomu 1.9TDi, neni to vůbec špatnej motor, sám ho používám a jsem spokojenej. Nicméně je pravda že v příštím autě už bych rád viděl Common Rail 😉 Technologie PD už neni "in"...
Dík za pochvalu 😉 Netvrdím, že je to špatný motor, ovšem již dnes je, vzhledem k nabízené konkurenci, poměrně dosti zastaralý.. a to ještě nemluvíme o roce 2008 a nové generaci modelů.. tím špíše, že bude v nabídce tak zásadního modelu jako je Golf pro VW.. IMHO je to docela tragédie :no: :no: :no:
Tak tu opět máme hon na Vlka z Vlčihradu. Redakce dobře ví, co dělá. Kdykoliv se objeví stříbrné logo dvojitého wé něco se semele. Červená barva na býky (voly?), Pavlovova miska na (uštěkané) čokly, podmíněný reflex s naprostou jistotou reakce. Opět čas připomenout si "fakta" o VW- nudné (narozdíl od tolika zábavných(?) tuctových značek), předražené, průměrné plechovky prodávané pouze za pomoci židozednářské pangermánské konspirace hitlerových pohrobků za podpůrné palby marketingu a PR schopností vpravdě černokněžknických. Ne že bychom se dočkali konkrétních věcných argumentů a příkladů, kteréže modely VW jsou tak beznadějně průměrné a předražené, konstruktivní kritiky designu, uvedení konkrétních příkladů masivnosti wolfsburgského PR. Prohreškem VW jsou asi 2 věci: je úspěšný, alespoň natolik, aby dostatečnému množství beznadějných kašpárků divadla jménem život ležel v žaludku; nedají se na něm honit prorocké, individualistické, nezávislé ani jiné cool pózy (což souvisí s rozšířeností jeho modelů). Není to tak dávno, co jiný koncern sáhnul k rychlé generační obmněně v nižší střední- Fiat. Nevzpomínám si, že by se někdo v takové míře těšil, že makaróni konečně půjdou do kopru a nastoupí japonci, že není žádný div, že se ten poruchový krám neprodává, apod. demonstrace "přejícnosti".
Podla coho usudzujes, ze VW je uspesny? Aby som ti dal par argumentov, o VW. Vo firme vlastni "zlatu akciu" vladu Dolneho Saska, pre ktoru je najdolezitejsim kriteriom zamestnanost ich volicov. Tym padom tlak na to, aby sa vyrabalo efektivne a s co najvacsou orientaciou na spotrebitela je velmi nizky. Koncern je v cervenych cislach len vdaka Skode a Audi, kde je majitelom VW a snazi sa aby sa vyrabalo efektivne a co najlacnejsie a to na ukor kvality. Koncern VW existuje samostatne len vdaka D. Sasku, inak by ho bol schopny pohltit kde kto. A to nie je o konspiracii ani o hitlerovi - to je biznis. Dalsim kriteriom uspesnosti je predaj - a ak automobilka MUSI PO TROCH ROKOCH MENIT SVOJ KLUCOVY MODEL nieco nie je v poriadku. :-!
Pokud vím je největším evropským výrobcem, to by se již dalo považovat za úspěch. Ale jak říkám, hlavní je mít na čem mastit pózu. P.S. Tvá poslední věty v podstatě shrnutím článku, pod kterým tu diskutujeme.
najvacsim europskym vyrobcom - ok. Bez zisku = malo inovacii, slaby vyskum. parte s politikmi = ine kriteria pre uspech = prezamestnanost (viac ako 30.000 ludi navyse) = utekaju peniaze inam nez maju. Predstav si situaciu: Dolnosaska vlada preda zlatu akciu, alebo europska komisia donuti ju tak urobit. Kolko myslis, ze VW vydrzi ako samostatna "najvacsia" europska automobilka? Samozrejme VW sa tomu snazi zabranit a sice ponukou na spatny odkup akcii apodobnych "vtakovin" ktore odcerpavaju peniaze potrebne na vyvoj vyskum. :-! BMW/Saab/Volvo a ini vyvijaju technologie na eliminovanie potreby ropy. Co myslis, so bude predavat VW, ked dane technologie nema z coho financovat? Myslis, ze mu ich toyota preda? 8-s 8-s Moja posledna veta je klucova pre cely VW - zavedena automobilka si nemoze dovolit SKUSAT a testovat na trhu svoj klucovy model... Chapes?
Byl sem přes den off-line, ale dodatečně se podepisuju pod všechny Tvoje příspěvky :yes: :yes: :yes: Konečně se zase objevil někdo, kdo se orientuje v ekonomii, kdo ví o čem je dnešní svět a jak to v něm chodí. Bravo (sem rád, že mám zastání a není všechna práce jen na mě >😁 😉 )
tvoje vety jsou "klucove" leda tak pro klicovou dirku...tomu rikam sebevedomi...kvuli tobe ted prave spravni rada koncernu slozila funkce....tady to trochu smrdi steroidy 😲
Lowkick, moja posledna veta vyplyva z clanku a z pripravovanych krokov VW. Ja interpretujem to, co niekto robi. Nie naopak. Nie spravna rada robi to, co ja pisem. :😉 Chapes? Ja diskutujem o svojom nazore na vec a hovorim, ze nejake vec je dolezita pre dalsie kroky? Tie nastavaju bez toho aby som ich ja vyvolal. >😁 Alebo le opravdovy bohaci sa mozu vyjadrovat k veciam???? >😁
vidim, ze ti budik zvoni na 6:00 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😒]
sorry, zabudol som, ze "ozajstni bohaci" vstavaju najskor o 11.00. :-! :-! Ale napokon, odhalil si, ma: o 6.00 som vstal a utekal ku kompu, aby som hned mohol napisat reakciu. :😉 :😉 >😁
Tak GTI uz to mas cerny na bilym....maly odbyt,vysoky naklady,velky plany a velky *...jak se ukazuje,zastraly vyrobni systemy,spatne operacni rizeni= vysoke naklady,problemy s udrzenim jakosti...je nutne prehodnotim celou situaci,protoze uz i ve VW poznali,ze je to neunosne....proto taky treba propoustej.Toyota je jiz dlouhodobe jednickou v automobilovym prumyslu,at uz co se kvality,vyrobnich technologii,nebo nakladu...nerikam,ze delaj nejhezci auta,ale je to automobilka cislo 1 a nez zas zacnes plkat ty svy nesmysly,tak se treba podivej kolik stojej akcie Toyoty nebo i jinejch automobilek a kolik VW....koncern ma problem,protoze VW a Seat sou na tom dost bidne a Skodovka s Audi to sami neutahnou...A co se tyka toho,ze Golf je nejprodavanejsi v Evrope,tak Astra uz ho silne dotahuje a v lednu Golfa prevalcovalo v prodejich novy Punto,takze si tady muzem pet ody jaky chces a placat nesmysli jako vzdycky,ale tohle sou fakta.... 😄 A mimochodem,psoledni dobou si v ty svy zoufalosti uz zacinas mistama trochu odporovat,ale to neva......hlavne,ze je Golf a´VW nejlepsi,vid? 😉 akorat nikdo nevi v cem konkretne.....
Nové Punto je kategorie - malé auto. Golf je nejprodávanější auto v Evropě. Na prvního se logicky dotahuje druhý... P.S. Jsem rád, že uznáš, že světová jednička má dokonalou výrobu a že to, co vyrábí se těžko zapíše do srdcí konzumentů... Kolik si stojí její akcie... to je mi šumafuk.
No treba v lednu to bylo ale Punto...a nove Punto Grande,podivej se na jeho rozmery,nez zas neco placnes...Bohuzel zas jenom placas,nepsal sem nic o tom nakym zapisovani do srci konzumentu...ja mluvil o automobilkach,jejich prosperite atd.,ale to nevadi,na tvoje vyhybavy odpovedi uz sem si zvyknul.Jen mi prosim uz nekdy konkretne rekni v cem je ten tvuj Golf nebo VW nejlepsi...?? 😄 A hlavne nechapu jeste jednu vec,proc pouzivas pro ten tvuj wagen vyraz Guru,kdyz to slovo pochazi z ty casti planety,kterou ty tak zatracujes... ?>😁
Naposledy píši - nejprodávanějsí vůz nižší střední třídy v Evropě je GOLF. Co sem motáš pořád to Punto... Punto je o řád menší kategorie. GOLF... G-GOLF... jako GURU GOLF. Jinak postačí - GURU... všichni už víme co máš na mysli 😉
Na tom bys byl legendou je potřeba mít pod čepicí, něčím oslnit a také včas odejít. To bohužel Golfu nevyšlo. Zažil pád, i křeče v agónii. A to není legend hodno, pak totiž nastupuje soucit, který je v dnešní realitě tou hybnou silou prodejů Golfu. Legendou jsou proto Escort, R5, Alpine, Delta a další. Zůstaly slavnými, bez skrvny. 😉 Na nové kulty najíždí ST, Clio sport, Grande Punto - NOVODOBÉ HVĚZDY 😉
A v čem spatřuješ ten pád GOLFU? V tom, že je tento měsíc nejprodávanějším vozem v Evropě? 😄
Pad Golfu - PO TROCH ROKOCH AUTOMOBILKA PRIPRAVUJE INOVACIU KLUCOVEHO MODELU!!!! Kvoli nakladom, kvoli konkurencii, kvoli profitabilite. Pretoze VW je v strate. To zaujima podstatnych a dolezitych ludi v koncerne viac ako tvoje vyplody. GTI!!!! Halooo!!! Wake UP!!! >😁 >😁 >😁 8-s 8-s
On holt GTI pres ty dva velky VW kolace,co nosi misto brejli,vidi skoro vsechno jinak,nez mi ostatni..... >😁
Hele odborníku osvětli nám mezi řečí po kolika letech je obvyklé připravovat nástupce modelu, 2 měsíce před premiérou? Generační cyklus japonců je běžně 5-6 let, tak nevím o čem to vypovídá.
Tvoje reakci jsem vazne nepochopil?Ja nepsal nic obvyklych pripravach noveho nastupce...precti si puvodni clanek,a pak to,co sem napsal,mozna ti to dojde... 😉
Reagoval jsem na Ja a jeho věčné zdůrazňování přípravy nového modelu 😉
O flexibilite, o nizkych nakladech na vyvoj, o moznosti nabidnout hightech...a propos, drive ten cyklus byl 4 roky...Japonci a korejci jsou diky vyssi ziskovosti schopni rychleji reagovat na zakaznicke pozadavky, aby k tomuto dospeli, potrebovali vyvinout zcela jinou strategii. Na tuto strategii se vseobecne nadava, jedna se o pevne dane vybavy vozu, s minimalni moznosti objednani extras, ktere se nedaji udelat po vyrobe kusu. Nebo-li netristi sily moznosti nabidnout zakaznikovi moznost individualizace kazdeho modelu. je sice pekne, ze dokazu nabidnout zakladni model take v kuzi, se sportovnim podvozkem apod., ale ve chvili, kdy z nepreberne nabidky extras toho klient vyuzije zridka, je tato nabidka neefektivni. 😉
:yes: :yes:
Ale pevne vybavy su imho dane hlavne tym, ze mnoho japoncov sa robi stale v japonsku a dovaza - je to vlastne dokonala taktika ako sa postupne prebojovat do europy a investovat tazke prachy do zavodov az po pevnom usadeni sa na miestnom trhu. Myslim, ze az tu budu azijci (este) silnejsi, tak aj politiku vybav prisposobia tomu co chce trh...
Máš pravdu, je ovšem otázkou kolik zákazníků ve střední třídě a níž (nemluvim o prémiových značkách) opravdu požaduje extras? CanAm trh nelze úplně zhtotožňovat s EU trhem, ale přesto se koukni na nabídku třeba v USA. Pakety se nabízej i u těch nejdražších modelů :-! 😉
Pokud vím, tak spousta Nissanů, Toyot i Hond pro Evropu se dělá v Evropě, tuším v Anglii, a ta nabídka modelů, výbav a extras je tam zrovna taky tragická jako by je vozili z Japonska. Prostě šetří a někdy tím zákazník trpí (myšleno, že musí vzít jen to co je a ne to co by chtěl) 😉
Japonci maju narok testovat na svojich "novych" trhoch modely. Uspesne cyklus auta Ti demonstrujem na niektorych prikladoch: VW Passat (predchadzajuca generacia - uvedenie na trh 96/97, 2000 facelift, 2005 nova generacia), Mercedes M, Ferrari 360 Modena, Volvo s80, Honda CRV, Hyundai Coupe, Mercedes C, Mercedes S, BMW 3 (predchadzajuca gen),5,7. atd atd. staci? Alebo chces aj detaily?
Ty ode me opisujes😄 Tohle uz jsem tu vtloukal GTImu do jeho vlci palice asi milionkrat😄 Dokonce bych rekl, ze jsem to napsal uplne stejne😉
Neopisuju, jen to asi vidíme stejně. Stejně OBJEKTIVNĚ >😒] Jako GTI 😉
:yes: >😁 Jo objektivne, to je dulezity😉
líbivé=podbízivé, levné a dobře vybavené=nedůstojné, silný motor=nevyvážené, slabý motor=nedostatečné, japonské a spolehlivé=neosobní, italské a francouzké=nespolehlivé, dvoumístné=nevyhovující, sedmimístné=nadbytečné, mladý=nezralý, nevybavené=efektivní, ohavné=skrytá krása...
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 . Toto je dokonala diagnoza GTI! well done! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Cucáš si palce?
uz ti dochadzaju argumenty? Ohladne tych palcov - podla tvojej argumentacnej linie musis mat dobru skusenost s danymi vecami. :😉 :😉 :😉
to ale platí i obráceně...záleží na úhlu pohledu 😉
samozřejmě: levá i pravá strana rovnice se může prohodit, výsledek se ovšem nemění 😄
Proč tady tak horlivě diskutujete s tím člověkem, co má nick GTi. Vždyť je to guerilla marketing jak vyšitý... Ten je tu od toho, aby ke každýmu článku rozpoutal diskuzi VW kontra zbytek světa a do podvědomí vám narval: "...kupujte VW.."
No, soudíš asi podle sebe...
Kdybych to měl celkově zhodnotit, tak mám spíš pocit, že GTI značce VW docela zásadně škodí a opravdu zásadně "vylepšuje" obraz majitelů aut od VW. Navíc mám pocit, že fanoušci VW z něj zrovna taky zrovna moc odvaření nejsou, když jim budeje takovou "image".. navíc každý, kdo čte diskuse, si zde může dohledat argumenty proč (ne)kupovat VW.. když si člověk projde diskuse, tak najde pouze 2 argumenty proč koupit VW: 1) VW je designový "skvost" - každý si může sám za sebe rozhodnout, jestli tomu opravdu tak je.. 2) VW je "evropská" značka - každý si může sám zhodnotit, jestli je pro něj "podpora německého sociálního systému" dostatečným důvodem k tomu, aby za průměrné auto zaplatil podstatně více peněz než u konkurence.. protiargumentů proč VW nekupovat tu každý najde opravdu dosti, ale nemám čas ani sílu psát romány 😉
Golf je mozna nejprodavanejsi v Evrope,a to podle GTIho zrejme znamena,ze je to i nejlepsi auto.....jaky pak vino je u nas asi nejprodavanejsi,ze by krabicovy,nebo naky v lahvi do 80 Kc...tak to bude zrejme taky nejlepsi vino,tak proc ho sakra nekupujou znalci a fajnsmekry jako produkty VW...!?? 8-s
Ta analogie nesedí (a to se nezastávám VW). GTI tvrdí, že Volkswagen je nejlepší volba v mainstreamu. Neporovnává ho s Mercedesem nebo Ferrari. Zato ty mícháš krabicový víno s několikanásobně dražším. To už není o volbě ale o nutnosti.
:yes: :yes: :yes:
Tak ale teď pokulhává tvoje teorie. Píšeš, že tvrdí, že je to nejlepší volba v mainstreamu. Není, prostě je jen nejprodávanější, nic víc, není nejlepší. Prostě je to jen nejprodávanější, to nemá nic společného s nejlepší volbou v mainstreamu. Prostě funguje reklama a lidi to žerou, tak si ho kupujou. Mně je to jedno, každý má co chce.
Kde pokulhává moje teorie? Pokud je tvůj názor, že nejprodávanější neznamená nejlepší, tak podle tebe pokulhává GTIho teorie, ale moje? Kde? Já jen upozornil, že zatímco krabicový víno vítězí díky nesrovnatelně nižší ceně, GTI zmiňoval vítězství Golfu nad obdobně drahýma značkama.
Souhlasim s qwertem, proc to otacis? Nebo snad opravdu plati, ze nejprodavanejsi je nejlepsi?
Co to, prosím tě, teď motáš dohromady. Já píši, že G je nejprodávanější, a to jako jako reakci na to, že je to trapáček. A též o G píši, že je to nejlepší volba... bez ohledu na počty prodejů. Ty dvě věty snad lze pochopit...
Ale zrovna s tímhle sem nepolemizoval. 😄 Ale mám-li mluvit i k tomuhle: nejlepší je relativní pojem, protože existuje příliš mnoho hledisek více či méně měřitelných. Nejprodávanější znamená, že většina si MYSLÍ, že je to nejlepší. Co je doopravdy nejlepší....o tom se můžem hádat. >😁 A taky to pilně děláte.
Ne o tohle mi neslo,vim,ze v tomhle je rozdil...poukazuju na to,ze GTI porad tvrdi,vyrobky VW kupujou lidi srdcem,kvuli designu,o to de...proto to srovnani 😉
Hele s tím vínem máš pravdu, nějvětší zisk je na vínech do 50 kč, jedno jestli v lahvi nebo rádoby víno z krabice haha :yes:
;-\ :no:
Kdyby vaše demagogie byly alespoň z poloviny tak zvukomalebné jako ty od GTIho... 😉
No zvukomalebne demagogie jsou domenou GTI,v tom ho malokdo prekona,to je pravda.... >😁 :yes:
😄 :yes:
jj vsichni jste fanatici. At uz pro cesky, nemecky, francouzsky, evropsky, japonsky, korejsky, americky... Vsechny Vas nahnat v tech Vasich Ikonach do areny na destruction derby!!! >😒]
Zabírám si Hummer. >😁 Hele, možná jsme svým způsobem postižený ale jsme tu správně. Jako na tomhle serveru, myslím.
😄 Vsichni jsme postizeny, to je pravda ... ale uz me nebavi cist spory mezi tabory, obzvlaste trvale utoky na GTI ... at ma pravdu nebo ne, vsichni odporuji uz z principu 😉
Nemyslis, ze by mu podstatne menej ludi odporovalo, ak by mal argumenty pre svoje tvrdenia? Ak by jeho prispevky neboli len o literalnej exibicii? V pripade, ked dojde na konktretne otzky, tak uteka a odvadza temu na nepodstatne veci! Ak ktokolvek da argument da sa iskutovat a nieco si z danej diskusie odniest. Tymto to neber ako utok na kohokolvek, ale len moje skonstatovanie a samozrejme moj nazor.
Tak, GOLF V. je evergreen Evropy. Je to nejprodávanější vozidlo. Dnes jsme se dočetli, že VW hodlá nového GOLFA ukázat v roce 2008, přičemž zároveň dojde k úspoře nákladů, k zefektivnění výroby... A to je nějaká špatná zpráva? To je důvod ke kritice VW? Pánové... můžem se tu kočkovat roky... a po celou dobu bude ten zatracovaný GOLF evergreenem, trhákem Evropy. S tím KIA RIO 😄 těžko může hnout... Já vím, je to jinak... chceš jezdit, GOLF je drahej, ty počítáš každou kačku... přemlouváš se, a necháš si vnutit myšlénku, že to jinde dělaj líp... dokonce, že dělaj bezporuchový auta 😄 Také znám ty pohádky. Tak já ti, brácho, napíšu... neblázni... Miluj to, co je tě hodno... máš srdce hrdýho evropana, seš patriot a vždy budeš bránit svou zem... nenech si vnutit přiteplalý myšlénky, že se všichni globálně milujeme... na světě to bylo je a bude jen o boji. A zvítězí jen ten nejsilnější. Tak drž tuhle loď nad vodou... Je to krásná loď... Je to tvůj kontinent... je to tvůj GOLF, tvá Astra, tvůj Focus... neprodej je za pár šupů, nebo za paket s automatickou klimačkou...
Zasa argument, ktori ide k veci! Ak sa ti dane auto (mimochodom od VW) nepaci, lebo je drahe, a nic navyse neponuka, tak urcite patris medzi tych, ktori na to nemaju! Pretoze len VW je to prave. :😉 :😉 :😉 [odkaz]%20Ops.html
GTI!!! Halooo! Wake UP! Europan/American/japonec/Koreec musi ponuknut svojmu zakaznikovi hodnotu produktu. Znacka v dnesnej dobe nie je samospasitelna. :-! Golf je taky evergreen, ze po troch rokoch jeho vyroby musi automobilka pripravovat novy model svojho klucoveho artiklu!! well dome. Popracuj na tom PR a urob z toho vyhodu! Momichodom paket s automatickou klimatizaciou musel VW ponuknut v pripade Golfu uz po troch mesiacoch od uvedenia ! >😒] >😒] >😒]
Nechci se zastávat Golfu, ale kdy myslíš, že výrobce začne připravovat nový model? Měsíc před uvedením?
Skusme pocitat spolu. kedy bol uvedeny sucasny golf? A do roku 2008 kolko zostava rokov? Oni ho v roku 2008 chcu UVIEST na trh! TRI ROKY PO SUCASNOM !!! to znemena problem! Ziadna automobilka nepripravuje novy model mesiac pred uvedenim. To netvrdim a ani si to nemyslim. To, co hovorim je, ze tri roky po uvedeni klucoveho modelu, je uvadzanie novej generacie neefektivne! :-!
Jestli nový model opravdu uvedou již po třech letech (a já tomu věřim), tak to bude nezpochybnitelný důkaz toho, že Golf V je/byl (nazvěme si to správnými slovy bez okolků) docela slušnej průser :no: Pokud některá automobilka životně spolehá na určitý model (tak jako VW spoléhá na Golf) a pokud se tenhle model stane slušným průserem, pak to IMHO něco vypovídá i o tom, jak je na tom automobilka jako celek..
Krabicak to je Evergreen,je nejprodavanejsi....dnes sme se docetli,ze je ale jeho vyroba nefektivni,ma vysoke naklady,navratnost vlozeneho kapitalu je miziva,zakaznikum nechutna tak,jak si vyrobce predstavoval...proto na trh brzy vypustime dalsi evoluci krabicaku,zaklad bude stejnej,jen pridame trochu cukru a novej design krabice...bude to bomba,nejspis zase nejprodavanejsi...tak uz se bez honem postavit do fronty.... :yes:
GTI, hele tady nejde o počítání každý kačky, ale o to co za ty svoje kačky můžeš dostat, a zůstanu klidně i u koncernu. Vyber si Golfa nebo Octávku, já zvolím tu Octávku, nabízí prostě víc. Technický základ (podvozek, motor atd.) je stejný, ale design, prostor a hlavně cena je někde uplně jinde, defacto dostaneš toho víc a ještě trošku ušetříš. Tak se na to koukej, srdce do toho rozhodně netahej ... není k tomu důvod... 😉
Sakra, copak já zatracuju Octavii? Prostor, teda kufr ten jinde je, ale cena zas tak moc odlišná není, mrkni na to. Jo, Octavia je z jednoho vrhu... velmi povedené auto.
No právě proto že na to dost mrkám, je tam pořád rozdíl 😉
Focus je europsky?? 😲 S tou klimackou narazas na akcie VW?
Pohadky....ty je ctes rad vid,ja je mam taky rad,ale kdyz chci zjistit,ktery auta jsou nejspolehlivejsi,tak se podivam treba do statistiky TUV.... 😉 Ja mam srdce evropana,ale nemam misto srdce palivovy cerpadlo z golfu....takze Astra je krasny auto,Focus ma skvely jizdni vlastnosti,Toyota spolehlivost,Honda ma vynikajici motory a Golf ten je NEJPRODAVANEJSI ale nic vic.... 😉
Focus I byl i nejkrásnější a navíc v TUV porazil Corrolu. 😄 Jenže kdeže ty loňské sněhy jsou....
Nejprodávanější neznamená nejkvalitnější, ani nejlepší, ani nejkrásnější. Je to jen obyčejnej rohlík, který musí nasytit masy. Golf v páté verzi je prostě PROPADÁK. Žádnej trhák. Kdo chce golfa jezdit jen z nostalgie, ať jezdí. Ty buď chytrej a jdi do fokuse nebo astry, jsle lepší, dotaženější, vyspělejší a hlavně si na nic nehrajou. Nehrajou s tebou tu divnou hru, že musíš mít něco, co je přitom něco míň. 😉
well done! :-!
Není to žádnej propadák. Je to v nižší střední jedno z nejlepších na světě. Jinak souhlas.... důstojná konkurence - FOCUS, ASTRA... to tvrdím celou dobu.
GTI!!! Haloo!!! wake up! Uz su tri hodiny popoludni! Management VW si o tom aute nemysli, ze je najlepsie na svete a preto ho musia po troch rokoch menit! VW je v strate! Klucovy model VW je GOLF! Halooo! Je niekto doma? 😲
Dustojna konkurence?....celou dobu tady meles,ze Golf je nejlepsi,ze neni jina volba....najednou ma i konkurenci.Skoda,ze tady nikdy nenapises v cem je ten Golf nejlepsi.... 😄
😉
>😁 :yes: a hlavně do marketingu, tam teď nestíhaj >😁
On uz pro ne pracuje jak nekdo napsal výše. Je to guerilla marketing jak vyšitý >😒]
No jo člověče, taky si vzpomínám, že jsem to výše četl. No opakování je matka moudrosti hahaha >😁
Nevim co si tim chtel rici. Nicmene dle casu straveneho na webu je to dost podezrele takhle neustale psat do diskusí.
Jo to je možný, no ale mít takovou náplň práce, to je pohoda ne? Brouzdat na netu a jen psát do diskuzí :yes: prostě pohoda...
Napiš mi tam, prosím tě, tu odpověď. Díky 😉
...přiveďte odsouzeného... :-!
mám přihodit polínko? >😁
>😒] >😒] pardon: soud musí zůstat nestranný :-!
Bravo GOLF 😄 Tak opět středobod, opět jednička. To ovšem není to hlavní. Hlavní, co si z této diskuze odnáším je to, že VW dělá opravdu GOLFA dokonale... Vždyť žádné auto navyvolává tolik emocí 😄 jako Golf... Tak opravdu srdečně - BRAVO VW-PORSCHE, BRAVO GOLF P.S. Nerozhodní a slepí jsou odsouzeni než k bloudění v tmách... že se nestydíte... děti Evropy plivou do tváří svým otcům... kyselé sliny zoufalé touhy být jiným... Uriáš Heep hadr...
tak si vzpomen na tu diskusi a emoce u Subaru, Civica.. 😄 nojo, pamet, pri svym veku uz mas asi narok. hlavni ale je ze mas "dokonalej nazor" a "voko", ze ses drzoun, poradnej kovboj, sebevedomej chlap co se nemusi stydet za to cim jezdi, hrdej evropan. a ti slepi co nechapou dokonalost Golfa a Passata a potapi tim tu nasi lod jmenem Evropa, ti jsou jen slepi, zbloudili v tmach. Jak si vubec muze nekdo koupit japonsky vuz a nestydet se sam pred sebou, vzdyt tim potapi cely nas evropsky prumysl. Co budou jist jeho deti? Ach, jak detsky nezodpovedne je jeho chovani..

/// jo, dobry, tvy estrady jsou fakt cislo od cisla vtipnejsi 😄 :yes:
Pěkně jsi to napsal, hoborgu... jen to ještě pochop... pak zvítězíš...
:yes: :yes: :yes: Ono vies, ked nikdy nicim nejazdil, to sa velmi tazko posudzuje a vytvara vlastny nazor. Ti chlapci z 11.9.2001 (New York a Dvojicky) to mali tiez nasroubovane, a pozri sa ako to dopadlo. :😉 :😉 :😉
Automobilky, vlastnictvo znaciek a pod su tak ako aj ine odvetvia globalny biznis. Automobilky su kotovane na burzach a ich vlastnikmi su europania/japonci/americania a iny. Je upne jedno kto dane auto vyrobil. Na to ako spoterbitel mozes zvysoka kaslat. To, co je pre spotrebitela dolezite, je co dostane za svoje peniaze. :-!
VW robi Golfa tak dokonale, ze sami sa dobrovovolne rozhodli, ze musia pripravit novu generaciu klucoveho medelu uz potroch rokoch! :😉 :😉 :😉 GTI!!! Haloo!!! wake Up! Je pol strvtej popoludni! >😁 >😁 Ale aby som udrzal diskusiu, kolko si najazdil na Golfe??? :-! kolko km na konkurencnych autach? 8-s Preco je VW lepsi? Lebo ti to niekto nasrouboval do hlavy? Alebo je to tvoj pretrvavajuci detsky sen? GTI!!! >😁 >😁 Klko aut si uz vyskusal, ze vynasas sudy nad ostatnymi, ktori maju skusenosti s roznymi znackami! GTI!!! >😁 >😁 >😁 Alebo to nie je o zivote, ktory zijes? :😉 :😉 :😉 Len literatura a internet? GTI!!! >😒] >😒]
Kdes k tomu přišel, že znáš můj životopis? :no:
Poznam len to, co tu vytvaras. Literalne exibicie bez argumentov, bez vlastnej skusenosti, bez znalosti konkurencie. Proste nic. A podla toho ako casto sa objavuju tvoje prispevky, si dovolim tvrdit, ze okrem internetu moc zalub nemas (to ani nehovorim o jazdeni)! >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁
Ale no tak pánové, přece se tu nebudete takhle rafat 😄 Poradím vám na GTIho jednu zbraň. Jmenuje se 147 krás. Vyslovte kouzelné slovíčko italského šarmu, a GTI odzbrojen a s úctou klesá na kolena aby sklonil hlavu před opravdovou ikonou 😉
Nebo snad 149 krás? nechme se překvapit...
Ale jinak GTI :yes: bravo za tvoji odvahu... 😄
😄 jakou odvahu 😉 To je snad přirozené, rytířsky bránit toho, kdo si to zaslouží. P.S. Jo, 147 vočí... to je stále téma. :yes:
Pánové, to je snad rekord... 200 příspěvků za odpoledne, tohle tu nevyprovokoval ani Roomster 😄 😉 :yes:
Pěkně si je tady smetl :yes: .Něco pro vydechnutí: [odkaz]
😄 to nevypadá vůbec špatně... mno, tak dobře no :yes:
😉 Koukám... bude to opět ten starej známej kámoš. Dokonalej GOLF :yes:
Starej znamej kamos... Kolko si na nom nabehal? Preco je dobry? Ako dlho si na nom jazdil? Je dobry v zakrutach? Preco je dokonaly? GTI!!!! Halooo! wake up!! Skus dat odpoved! Kolko si najazdil na konkurencnych autach v dobe G4? >😁 >😁 >😁 Literatura a internet! >😁 >😁 >😁
Jestli tu chceš rozehrávat píseň najetejch kilometrů... tak raději brzdi... chováš se trapně... neznáš tu lidi ani souvislosti. :no: Kdybys to tu četl, tak víš, kolik mám najeto a s čím... :no:
GTI! Ono to nie je len o km. Ono to je aj o vlastnych skusenostiach s AUTAMI! nie s knihami! Nie s internetom! AUTAMI! >😁 >😁 Toto forum je o autach, nie o ludoch. Ale ok, aby som ti siel po voli, kedze nepoznam ludi ani suvislosti, kolko si najazdil na Golfe? Kolko na konkurencii? Ako dlho si mal (nejakeho) Golfa? Preco je lepsi ako konkurencia. Ja to nepoznam, mohol by si odpovedat specialne pre mna? >😁 Gti, prosim! :😉 :😉 :😉
Čti to tu poctivě... postupně to pochopíš...
Vypadá to, že je mistr zahnán do kouta.. jo, ukájet se nad propagačními materiály VW, listovat v encyklopediích o GTI a surfovat po internetu je jedna věc, ale vyjít mezi lidi na čerstvý vzduch a pořádně vyzkoušet konkurenci Golfa to už chce nějaké úsilí..
budeš muset jenom strávit to zadní okno z Brery (tam se Ti moc nelíbilo, jestli si vzpomínám)... Ale co, člověk musí přinášet oběti 😄 😉
Obdobně to má vyklenuté POLO...
Hele takhle měla vypadat V. a nemuselo tu být toli vášní haha >😁 , pěkný :yes: 😉
Omyl GTI, Roomster jich měl přes 300 😉
přesně 330...
A teraz si predstav, kolko prispevkov by tu bolo ak by si reagoval na otazky, ktore ti niektori diskutujuci davaju! >😁 >😁 >😁 >😁
jaké otázky? Co to blábolíš?
GTI! Haloo!! Wake Up!!! >😁 >😁 Pytal som sa ta x-krat: kolko si na behal na Golfe (-och)? kolko na inych autach? Preco je lepsi ako konkurencia? Mal si uz Golfa v garazi? Precitaj si este raz diskusiu. mozno prides na otazky, ktore ti dali aj ostatni. Pre napovedu> otazka je zvycajne to, co sa konci znamienkom "?". >😁 >😁 >😁
Zírám... :no:
toto je tvoj typicky zaver, ked nevies, co dalej? GTI! Haloo! Ked "doziras" daj odpoved, pouc nas vsetkych , aby sme vedeli, preco je Golf najlepsi. Zatial si neuviedol, ani jeden argument, prave naopak napadas tych, ktory svoje tvrdenia podkladaju argumentami... >😁 >😁 GTI!!! Halooo! ake up! >😁 >😁 >😁
Nějak se nezvládáš :no:
GTi este stale som nedostal ziaden argument. 😒 A zvladam to podstatne lepsie ako ty. Dokazem svoj nazor obhajit argumentami a ODPOVEDAM na otazky alebo prispevky, ktore su mi adresovane. >😁 :-! Ziadne jednoslovne, nic nehovoriace "zirania". GTI!!!! Haloo! wake up!
To víš, holt musíš strávit na auto.cz cca 18 hodin denně jako GTI, k tomu musíš projet tisíce GTIho "příspěvků", aby ses dovtípil odpovědí na své otázky. Pamatuj!!! GTI je tvrdej chlap v koženejch tangách, co se nerad opakuje >😁 >😁 >😁 a nebo něco skrývá...
No, tak to je docela zběsilá diskuse - letmo jsem ji prolétl, číst to celé se mi teď opravdu nechce...Ale nechápu, jakou vlnu odporu a škodolibého posměchu vyvolá u některých lidí rozhodnutí automobilky o zkrácení života jednoho vozu nižší střední třídy z 6 na 5 let - konkurence je tvrdá, tak holt VW chce zeefektivnit výrobu, na čemž nevidím nic špatného...Plky o tom, že Golf je propadák a tragédie, protože se nástupce připravuje 3 roky po uvedení vozu, jsou také poněkud mimo mísu - s trochou nadsázky se dá říci, že nová generace vozu se začíná připravovat ihned poté, co současná dorazí do showroomů...Já koncern také dvakrát nemusím, ale neustálý výsměch si rozhodně nezaslouží...Každý se naváží do PD, ovšem takové chytrolíny po bitvě mám nejraději - ve své době byly PD motory na špici, lidé si je oblíbili a svou roli bezesporu tyto motory splnily...Že se nakonec bude vývoj ubírat trošku jiným směrem se může stát vždycky - kdoví, kde budou CR za 10 let, možná se jim budou vysmívat zase zastánci jiné budoucí technologie(btw. - osobně diesely nemám rád)...VW pozvedl Audi do prémiového segmentu, zachránil Lambo, z vysmívané Škody udělal respektovanou evropskou automobilku, Bentley se prodává lépe než kdy předtím, z technických věcí zmiňme třeba DSG...Jistě, občas se holt šlápne vedle (viz. Seat) - no a co, kdo nikdy neudělal chybu, nejspíš neudělal nikdy nic...Golf je nejprodávanější auto Evropy a tady se do něj přesto trefuje tolik lidí, že by si jeden pomyslel, že je pátá generace Golfu největším propadákem v automobilových dějinách... :no:
Jenom ti připomenu, že tu nejde o koncern, ale o Golf V, toť vše. Ničím nepřekvapil ani nenadchnul a navíc je dost drahej, proto se mu tak nevede... Myslím že nikdo nezpochybňuje zásluhy VW, viz. Audi nebo Škoda, jen to že Golf V není takovej jaký by měl být. Osobně jsem na Golf VI zvědavej, snad odhodí veškerou nudu a zabalí se do pěknýho kabátu 😉
Golf 5 je výbornej. Při náběhu výroby ovšem podcenili vlídnost vnitřku a tak hned zkraje jej vylepšili (chromové okruží přístrojů). Kdo v něm jel, ví, že ergonomie je dokonalá, přesto si vysloužívá kritiku za arčitou fádnost... Je to věc názoru, znám to jak v normálním, tak v GTI... osobně nemám rád cingrlátka typu 407... takže mě tam uvnitř nic neschází... ale chápu, že mohou být, zejména mladí jezdci, kteří od vnitřku čekají vícě šmrncu. O kastli nepíšu... na té není chybička. Přesto myslím, že novej Golf bude "omlazenej" A podle těch dnešních nákresů... se máme na co těšit.
Mám ten pocit, že si nepochopil jednu základní věc (možná se mýlím). Neříkám, že je to zmetek nebo nepovedený auto. Je to prostě nudný a fádní auto, žádnej šmrc, jaký by měl být u leadera v nižší střední třídě... V. tuhle roli prostě neplní.... ale ber to jako můj subjektivní názor... :no:
Hlavně to nedoprovázej těma palcema. Jeden palec dolů... to je malá atomovka 😄 😉 Chápu... je to jistě otázka věku... já tam tu klasu vnímám... mě to oslovuje. Možná G VI bude více do "emocí"... jenže pak tu budem všichni jen chválit, viď 😄 :yes:
No nevim jestli všichni, ale když se mi bude líbit, tak ho pochválím... když ne, tak ne 😉
jo 😉
Já si dovoluji tvrdit, že pokud bude v líbivém kabátě, bude mít pěkný a funkční interiér, kvalitní, výkonné a úsporné motory, výborné jízdní vlastnosti a odpovídající cenu, pak jej s naprostým klidem pochválím. Můžeš chtít snad větší poctu ? >😒] 😉
:no: :no: Cením objektivnost :yes:
Oprava 😄 - palce samozřejmě nahoru :yes: :yes: 😉
Skoda,ze sis ty prispevky neprecet vsechny....tady nejde o to,ze Golf je propadak,nebo ze VW je hrozna automobilka apod....jde o to,ze VW ma problemy a Golf rozhodne neni nejlepsi auto,jak si tady nekdo porad mysli....A hlavne to operovani s tim,ze je Golf nejprodavanejsi neni vubec na miste....
GTI, nechceš si změnit nick na SDI? Podobně trapnej a vyčerpanej mi připadáš...
...až dva roky bude na auto.cz představen nový Golf, tak v ten den, tu hodinu, naprosto zkolabuje počítačová síť v celé ČR... Na tohle si půjdu vsadit do Fortuny... 😄
>😁 Jo, to bude jízda 😉 :yes: Budu psát v brnění >😒] :yes:
Jenom by nemělo padat tolik sněhu, jako v neděli. Co jsem viděl, tak je spíš tlačili, a k jízdě to mělo dost daleko. :yes:
Asi neměli 4M...
...za ty prachy bych čekal, že 4M je v základu... 😉
No vždyť... ovšem jen pro toho, kdo si ten základ objedná 😄
To je vlků opravdu možné, koupit si něco pod základem, teda jako k dodělání po večerech doma? Místo přehození kol na zimu, rovnou přeskupit sestavu? A na jaře znova, a zase jinak? Takové možnosti, to smekám. Jen se divím, že jim to v neděli nikdo nevysvětlil. 😉
Aby ti pak nemuseli ve Wolfsburgu postavit mauzoleum >😒]
>😁 😉
GTI,kdy uz konecne odpovis,kdy reknes konecne nakej argument??Ty jen vzdycky neco placnes,pak ti nekdo vyvrati a ty na to nikdy nereagujes...to umis vazne jen plkat,nebo si umis toho svyho golfa obhajit... zatim se ti to moc nedari...😄 Porad se tady rozplyvas nad tim,jak je Golf krasnej,ze je to volba srdce,pro drsny kovboje,pro chlapa,co vi co chce...a ty,co to videj jinak,sou podle tebe slepy....nejses spis ty trochu zaslepenej?Krome tebe tam nikdo na tom aute nic extra nevidi....co je na tom designu podle tebe tak uzasnyho?Nerikam,ze je osklivej,ale dyt to auto nicim neupouta,ten design je nudnej....
:yes: >😁 Nic viac nemozem dodat. GTI! Halooo!!!
nudnej...spíš seriózní. A to dost lidí ocení(myslím,že GTI je jedním z nich). Nevím, ale od emocí jsou na trhu jiná auta, tak proč na koncern házet špínu? je to od vás fér? PS: GTI, můžu se tě zeptat, proč jsi se nahoře hned postil do Subaru? citace: "Myslíš tu o Subaru a sedmi čivavách?"
o😜 GTI 83.208.243.x datum: 14.03. 06 12:20 Díky, dobrou!
postil možná taky...ale mělo tam být pustil 😄
Seriozni design...no budis,pro me proste nicim neoslovujici..nudnej..A jinak prave jde o to,ze GTI tvrdi,ze Golf je volba srdce,ze u nej prave jde o emoce.....ale,jak si sam podotknul "od emoci jsou tu jina auta".. :yes: A ja nehazim na koncern spinu,jen konstatuju,ze se mu nedari,ze neni tak uzasnej a ani jeho produkty nejsou tak uzasny,jak tady GTI porad basni...jinak proti nemu nemam vubec nic 😉
GTI
Jen asociace na písměno "S" . Sněhurka - Subaru. :yes:
management VW šláplo vedle-Novej GOLF nebude trhák ani auto roku,protože vyjde na svět nový STILO s novým jtd 1,6 😉
Přeci jenom je to Fiat a tahle skutečnost je u mnoha lidí automatická diskvalifikace ;-\ tak že to opravdu, ale opravdu nehrozí! Předejdu Tvému útoku útokem - zkoukni link, jsou tam uvedený výsledky prodeje nový 159 (viz [odkaz] debakl, těžkej průser.. Proč? Protože Fiat! Je to smutné, ale je to tak.. kvalita 159 je naprosto, ale naprosto frustrující - dokonce museli zkrátit záruku, protože by je to táhlo ke dnu :no: :no: :no: To má být to dotažení úrovně "německé" kvality? Ne, takhle se to teda rozhodně nedělá.. přitom německá kvalita, už není co bývala.. oni kluci italský moc dobře vědí, proč nechtějí dosáhnout úrovně "japonské" kvality 😉
GTI
To je bouchačka roku... (opakovaně jsem to tu předvídal). Jen liftovanej de Silva... a největší rána je to zkrácení záruky... To si to nekoupí už vůbec nikdo...
[odkaz]
taky se vam zda ze je ta sestka nejak podobna A3 od Audi?..ja si nemuzu pomoct, ale vidim v tom Atrojku...
GTI
Zatím malůvky... vydrž, bude to starej známej kámoš GOLF. GURU. :yes:
Hale GTI, teďka je to tady, teďka jde o všechno! Nastal čas, aby jsi se převedl.. pokud si chceš zachránit čest a pokud Ti záleží na tom, aby Tě tady lidi alespoň s rezervou "brali", tak by jsi měl ve vlastním zájmu vysypat nějaký argumenty, jak je po Tobě požadováno.. Zrovna teďka se pohybuješ na hraně - buď se obhájíš a udržíš se před hranou nebo se neobájíš a padneš.. Dobře si promysli důsledky, hrozí Ti to nejhorší.. absolutní ztráta věrohodnosti - ve vlastním zájmu nedovol ostatním, aby Tě definitivně odepsali! Je to jen na Tobě!!!
GTI
Asi sis to tu teď, Tome, popletl s pionýrem. Já se nepohybuji na žádné hraně... Svobodně píši přesně to co chci... o autech. Na rozdíl od tebe mám auta v srdci, nikoliv v seznamech řazených podle počtu vyrobených kusů. Tak se uklidni a věnuj se tu autům.
Chtělo by to ty argumenty, ať víme, že opravdu víš o čem píšeš a že to nemáš jen z encyklopedií a internetu..
Myslím, že se začíná ukazovat, jak na tom GTI opravdu je :no: :no: :no:
GTI
Mindrák GOLF stále působí. Bravo. Ne, že by to byla jeho ambice... to si způsobují sami ti, co jej náruživě napadají. Vím, brácho, napadáním GOLFU si řešíš svůj vlastní vnitřní problém... přesto, měl bys mít v sobě dost odvahy přiznat si, že je tu ikona třídy... již třicet let. A tak to bude stále. VW totiž nedopustí, aby v Evropě byl jiný GURU nižší střední. Nakonec, ber to tak, že milovat třeba evropskou dvojku také není nic na zatracení. Ovšem pokud hodláš mít v srdci jedničku... budeš si muset zamilovat VW GOLF. A máš se i na co těšit... do roku 2008. BRAVO VW-PORSCHE :yes: 😄
😉
Sucasna pozicia Golfu na trhu nie je urcite zanedbatelna. Problem, ktory identifikovala automobilka je jednak v nakladoch, pretoze vyroba jedneho Golfu zaberie asi dvojnasobok casu potrebny na vyrobu konkurencneho auta (Focus). Druhy problem, ktory suvisi s celkovym vyznenim auta je skladba jeho kupujucich. Pre VW je kriticke, ze kupujuci Golfu starne! To znamena, ze neprichadzaju novi ludia, mladi ktori by si kupovali Golfa, ale predaje su podmienene obnovou starych Golfov u uz existujucich "Golf users". Strategia firmy je, aby auto zostalo aj nadalej klucovym modelom automobilky, a najpredavanejsim modelom vo svojej triede. Preto management pristupil na to, aby sa uviedla nova generacia auta po velmi kratkom case. :-! Oni nehovoria o facelifte/jemnom tuningu - natvrdo potrebuju uviest novu generaciu 😉 😉 . Cize sucasny stav predaja je mozno fajn, ale ten nezaruci, ze auto bude nadalej dobre predajnym. Na ozivenie predaja tejto generacie, VW siahol po troch mesiacoch po tvrdej promo akcii - klimatizacia zdarma, na to nasledovali promo modely. Na jednej strane nastavili cenovu uroven, avsak nedokazali ju obhajit, takze ti ktori z toho profituju su Astra, Focus (ktori sa najviac priblizili cene Golfu) a tradicne Japonci/Korejci, ktori zaznamenavaju dvojciferny narast predaja (radovo 12😖. 😒
GTI
Jo, dej si předsevzetí a dnes odpoledne vlez jak frajer k VW. Nestyď se. Budeš očarován. Krásná prodejna, výborné chování lídí, široká nabídka... Běž přímo ke Golfu a pořadně ho prolez. Sedni si za volant, mrkni na zpracování, kvalitu plastů... Pak ho běž projet. Budeš fascinován. Jistě. Pojedeš v autě, které si koupí nejvíc lidí v Evropě... jen si to uvědom - nejprodávanější v nižší střední... to je úchvatné, ne? Tak se staň jedním z nich... Kolem ti ho budou závidět i ti co tě neznaj... A to v těchto končinách bývá tradičním měřítkem úspěchu :yes:
Aneb jak by to mohlo dopadnout : Dnes jsem vlez jak frajer k VW, jenže ouhá, stál tam ještě větší frajer. "Co si přejete ?" "Koukám, že máte prodejnu plnou golfů, takže juknu na golfa" "Jasně, mrkněte na něj, tady na toho modráska vám dám slevu 64 tisíc, protože je z 2005 a na toho černého dokonce 107 tisíc, ten je totiž z 2004"(ano i taková lze nalézt na webu vw v sekci na skladě, doporučuji dohledata nasmát se, kolik jich tam je) "Potřebujete vědět něco k tomu autu ?" "No chtěl jsem se zeptat, zda se dají plasty, žvýkat, rozumíte jako jestli jsou měkčené, nic jiného mně nezajímá" "Ano, jsou měkčené, na zkus jako těstoviny. Nechcete se svést, mám tu předváděcí vozidlo s 1,9 TDI" "Tak jo" "No pěkně to drnčí, to je schválně ?" "Ehm" "Ne ? Tak to je divné" - UCHVATNÁ NÁVŠTĚVA, K NEZAPLACENÍ. Pro všechny ostatní je tu Ford Focus, Opel Astra, ... 😉
Vlez tam, a pak napiš. Jo a není zrovna nutné, aby ses tu profiloval jako ometák kolem mejch příspěvků. Moc ti to ani nesluší. Zkus formulovat nějaké své myšlénky, na které budou (budeme) moci třeba zareagovat... ale čekat co napíšu a pak to parodovat... to je sice styl... ovšem jen ometáků :no:
Ale dyť já tam byl, hochu, když jsem zkoušel polo, golfa i toho passata. A abys netvrdil, že jsem proti VW, tak musím pochválit golf plus. Jednak za to, že vybočuje z té univerzálnosti a šedi, ale hlavně za vnitřek a variabilitu. Jen ta cena by mohla být více konkurence schopnější. Tak a zpět. Brečíš tu jak malé dítě, sázíš na ometáka a přitom jsi stejný. Jen ometáš ty své fráze. A myšlénky ? Ty aby člověk v tvých přispěvcích hledal jako jehly v kupce sena - fráze, propaganda, zbožná přání - žádný argument, žádná myšlenka. U pohádek máš styl, to cením. Jinak nic. 😉
A jště k tomu tvému příspěvku: svobodu názoru snad uznáváš, pak musíš uznávat i svobodu rekace na něj. Ty také můžeš reagovat na jakýkoli příspěvek a nikdo ti neupírá jakou formu zvolíš. Takže ani ty neupírej ostatním reagovat na cokoli a taky jak chtějí. Je mi ale jasné, že pokud se ti to nelíbí, pak reaguješ tak jako výše. To znamená raději se snížíš k znevěrohodnění čtenáře. Není to známka slušnosti, vyspělosti a hlavně rozhledu. Je to známka stylů buldozerů (v inteligenci tě nepodceňuji, takže určitě pochopíš). 😉
Budu mi zavidiet Golf-a? GTI!!! Haloo!!! Wake up! Golf je auto nizsej strednej triedy - navyse ani technologicky ani image nema na to, aby uchvacoval. >😁 >😁 >😒] A mimochodom, uz ta pustili aj do predajne? To bolo, co? >😒] >😒] A teraz si predstav, ze ked vlezies do inych predajni, tak to nebude o nic horsie. To je co? A ty si myslel, ze len VW. >😒] >😒] >😒] Niekde ti dokonca daju auto na vikend, aby si si ho DOKANALE vyskusal. Robi to aj VW? Co? >😁 >😁
a GOLF dvojnásob...
Někdo si myslí, že tisíkrát omýlaná lež v podobě zvolání a rádobysplněných dětských přání se stane nakonec pravdou. Nestane. Zkoušeli to jedni tady dlouho a nakonec se jim to nepovedlo, zkouší to teď jeden zase na politické scéně a taky mu to neprojde. Prostě to nefunguje. Každý by se měl držet toho co mu jde, někdo názory podkládá argumenty a někdo zase umí příběhy a básničky. Hlavně, že je obé o autech 😉
Zajímavé ovšem je, že tu většinou všichni píšete o GTI přispěvateli... Proč nepíšete o těch vašich báječnejch modlách... Kia rio, apod?... Kde jsou vaše argumenty? Vždyť není argument... ve vašem významu slova... Jste jak malé děti, které by chteli, aby jim tatínek jednou provždy vysvětlil jestli se maj bát tmy nebo ne. 😄 :yes: Naučte se žít. naučte se vědět a mít svůj názor. Zatím jen napadáte mé příspěvky... Já nepotřebuji argument, proč je 911 nejkrásnější sporťák... já to vím. Tak, jako ty víš, že nejkrásnější nižší střední je třeba Civic... akorát to, brácho, neumíš napsat...
GTI! kde je ten tvoj nazor a argumenty. "Videl som ju na rohu. zavrcala. a ja som sa skoro ***." - to su argumenty? >😁 >😁 >😁 GTI!!! Halooo! Doba pokrocila a laske k znacke nepodlozena vlasnou skusenostou je len popis tuzby. Ohladne tej 911 - suhlasim, ze je to super auto a mam vlastny nazor preco je to tak. Ale na druhej strane viem aj o chybas, ktore 911 ma - a co ty? GTI!!!! >😒] >😒] >😒]
Pán je pitbul? Hele, tvoje vytrvalý dorážení, zjevně podle tvýho unáhlenýho posudku do snadné oběti je čím dál tím trapnější. Pomineme-li absurdní výpady do počtu vyzkoušených aut a najetých kilometrů Golfem, kterýma jsi se shodil před všema, co tu čtou častěji...Sám si mi nahoře nedokázal odpovědět na jedinou otázku. Zda je možné/nemožné milovat něco, co nikdy nezískám. Místo toho si začal blekotat něco o rozdílu mezi značkou a produktem. Tak jsem to nechal být. Ale ve světle tvýho urputnýho dorážení není na škodu to oprášit. A ta tvoje aktuální parodie na GTIho dokonalej příspěvek k 911....tak tím si se shodil asi nejvíc. Je to jakoby šílenej bezdomovec běhal za Tolkienem, chytal se ho za plášť a řval, že skřítci neexistují. Tak na mě působíš.
:-! :-! :-! Vec nazoru Lonerstarstate. Ak je vrcholom tvojho snazenia dosiahnut platonicku lasku k niecomu, co nepoznas, vedie to len k tomu, ze mozes byt velmi sklamany tym aky je objekt tvojej tuzby v skutocnosti. :-! :-! :-! Nazor podporeny argumentom a vlastnou skusenostou je to, co ma zaujima. :-! Dokonaly prispevok o 911 a GTI? Sorry, to mi nejak nejde dohromady... Samozrejme vec nazoru. Ocenim, ked niekto povie, ze mu nieco paci, pretoze ... (bla bla bla). To bla bla bla ma zaujima. Nie rozpravka a flood.... A parafraza Tolkien, skriatkovia - skor je to tak, za otravujem "tolkiena" aby mi povedal, aki ti skriatkovia su, lebo v diskusii ma na jasny nazor a ja tych skriakov nepoznam!!! >😁 >😁 >😁
Nepodsouvej mi, že by to měl být vrchol snažení. To jsem o platonické lásce netvrdil. U té nemá ani snažení moc efekt. Objekt je absolutně nedosažitelný. Každopádně někoho za ní kritizovat...to chce silný žaludek. Navíc Golf a GTI nebude ten případ. Celej tenhle hon mi přijde absolutně zbytečnej. Střet idealisty s materialistou. Střet fandy s objektivním znalcem všehomíra. Někdo má holt lásku a někdo konkurz, jehož vítěze pak vydává za svojí lásku. Tak si užij konkurzy, nikdo se do tebe za ně nenaváží. Ten postoj nemá ani v jednom případě co dělat se zkušenostma z reálnýho života. Nebo snad myslíš, že vyznávači konkurzů, čísel a jasných vítězů musí nutně být vycpaný a obrněný rokama a kilometrama zkušeností? Kdyby tu psal GTI o Cx a diferákách, byla by to záruka, že má zkušenosti? Chápej konečně, že ty si na základě jeho fandovství ho ponížil do role někoho, kdo v životě pomalu nesedl do auta. Jak absurdní. On píše jedině o tom, co zažil a prožil. A pokud je to subjektivní smyslový vjem jako u 911, má to stokrát větší hodnotu než kdyby tu papouškoval technickou přílohu nějakýho magazínu. Načež by zasvěceně drmolil jak nějaký ucho z Autocaru, že od toho do toho roku byl králem GT ten a ten vůz zatímco od roku x do roku y už ho překonal ten a ten model v tom a tom koeficientu a tudíž rozumný člověk musí změnit stáj. A ve skutečnosti to pořadí opisujou z nějaký zahraniční příručky. Takhle to má fungovat? Podle mě ne.
Priznam sa, ze som sa chvilami v tvojom prispevku stracal. No ale kazdopadne, aby si pochopil moj postoj - nebudem ta odsudzovat/navazat sa do teba len preto, ze mi povies, ze milujes Aston. Fajn. Ale skus mi povedat preco. Nie, absolutne mi nejde o diferencialy, o odpor vzduchu, technicke finesy, ktore niekde vycitas. Staci povedat Vanquish je nadherne auto, vyzarujuce silu a s vynikajuco spracovanym interierom, ktory sa neda porovnat s ostatnymi supersportmi (na demonstraciu). To nie je objektivne ale vysoko subjektivna vec - a pritomni si z danej veci odnesu, ze to auto sa asi musi pacit na pohlad kazdemu. Mozme zacat rozoberat, ci male prieduchy k zadnym brzdam budu stacit, alebo ci predna maska nebude zbytocne auto spomalovat. Avsak, ked ti niekto povie, ok na danom aute som jazdil, a je podstatne horsie v jazdnych vlastnostiach ako zastarala 550 Maranello, tak ono to nie je o konkurze. Jednoducho bud uverim, alebo mam vlastnu skusenost, ktoru dokazem demonstrovat argumentom a tym padom mozme polemizovat! Nechcem technicke parametre, tie si najdem sam. Ale "videl som ju na rohu...." mi tak isto nic neda. Nie je tam ziadna skusenost. Nic len literalna exibicia. Pise o tom, co zazil - opat sorry, musim pochybovat. Ak mas akykolvek zazitok, dokazes "pustit" argument. Ked ta k tomu niekto vyzve o to viac. Ked ti zasa niekto da argument, ktory nedokazes vyvratit, tak je asi normalne uznat, ze v danej veci sa mylim, a nie dookola tvrdit to iste (alebo sa zbabelo vyhnut odpovedi) :-! Nie som objektivny znalec vsehomira - to mi skor sedi na GTI-ho. >😁 A preto by som bol rad, aby mna aj ostatnych poucil o tom, preco su veci tak, ako ich on interpretuje, a preco argumenty ostatnych nestoja za vela. :-! :-! Ak je niekto znalec Golfu, ok - preco je lepsi, preco mu konkurencia nestaci, preco... Lebo je to VW, Guru a hrdina dna???? Sorry! Staci takto? Ak nie, moj mail je ja01@seznam.cz, rad budem rozvijat debatu dalej (a neuteciem sa zbabelo schovat).
Já na GTIm nechápu jednu věc. Je fanda VW. Ok. Proč ale nerespektuje přání a srdíčkovství jiných lidí? Vždyť spusta flame je jen proto, že GTI vychválí třebas passata a ostatní, kteří mu dávají docela pádné argumenty,ignoruje a ironizuje jejich volbu, pakliže je odlišná od volby jeho. Lonesi, pokud to nevidíš, tak otevři oči. GTIho mám rád jako člověka, který umí zacházet se slovy. někdy ale nesouhlasím s výsledkem jeho ekvilibristik. PS:nechci to sem zase tahat, ale vzpomeň si na jeho "boj" proti čtyřkolkám. nejen,že dal velmi nesprávná tvrzení do diskuze, také ukázal, že nechápe pohon Haldex.....a na dotaz, zda řídil někdy čtyřkolku neodpověděl. Tohle jsou věci, které ho v mých očích velmi špiní, i když si ho vážím pro jiné věci. 😐
No každý jsme v jiný kůži. Třeba pro tebe je téma náhonu naprosto stěžejní a nepochybuju, že to pro tebe byl okamžik, kdy ses s ním drsně chytnul. Jenže třeba pro mne je to naprosto nezajímavé a nepodstatné téma. Hájil sem tam tebe nebo jeho? Ne. Utrousil jsem něco rádobyvtipného mimo hlavní diskusi a šel. Nezájem. Pro mne diskuse o ničem. Tady sem zaslechnul pár věcí, se kterýma sám niterně nesouhlasím a tak se ozvu. Není to o GTIm. Je to o vyjádření názoru. A je mi jedno jestli mě zas někdo označí za vlezdo***istu. Takových už bylo. >😁 Přitom hájím jen vlastní názory a každýho, kdo má stejný. Jako každý na světě ne? Zastával jsem se Haldexu? Zastával jsem se "bazarových kovbojů"? Ne. Pokud někoho šíleně dráždí GTIho exhibice okolo VW, má asi nějaký vlastní problém. Mě VW vůbec neimponuje, ale GTIho exhibice mě baví.
K tomu vlezdo***istovi, na každém šprochu, pravdy trochu. >😒]
Jedno z přísloví, které se nazakládá na pravdě. Slyšel jsem takových pomluv.... >😁 Chápu, že někomu, kdo rád útočí na jednotlivé cíle nevyhovují vnější intervence. Jenže já rád intervenuju, taková moje vada.
naprosto souhlasim :yes:
mě taky baví. Ale měl by najít hranici. Howgh
Musím přiznat, že válíš... :yes: :yes: (a nejde vůbec o to, že píšeš o GTIm)
skus si opzriet otazku a prispevok na ktory reagujem. REAGUJEM, neutekam a nezakladam nove vlakno, neuhybam v odpovedi. >😁 >😁 Ak je dana otazka, davam argumenty, preco si to myslim. >😁 :-! Alebo by som mal napisat "To vies, bracho.... Ides po ulici a zrazu ta to napadne. Nevies preco, ale je to tak. Niekto mi nieco nasadil do hlavy, a musim to opakovat..." To je tvoj styl, GTI!!!! Halooo! >😁 >😁 >😁 >😁
Vazne GTI potrebuje advokata? Nebo to je ze zvyku?
Nedávno byl rozhovor Jílkové s Rathem. Padla tam otázka zda je Paroubek Rathovým tatínkem. To byla bžunda, Rath se čertil jako zlý mužík Kazbunda. A dnes prohlásil Paroubek, že má vyšší poslání. Tak doufám, že je to jeho definitivní konec. V politice. PS: nemá někdo ten dnešní rozhovor v mf DNES ?
Ja chapu, ze ma Lones s GTIm k sobe blizko. Je to lidsky takovy pekny. Ale nejak se mi nezda, ze jeden druhy pribehne na pomoc hned jak se o druheho nekdo otre. A pak nerozlisuje o co vlastne jde, ale brani. Je to jasne jejich vec, jen se mi to proste nezda. Ale mozna mas pravdu, treba tu skutecne bude nejake vyssi poslani😉
Neblázni, já psal to o poloitice jako OT. Já si nemyslím, že by ti dva měli k sobě blízko, nota bene, když není pro homozákon. A vůbec mně je to jedno, kdo s kým a jestli někdo někoho brání či ne. Však lidé soudní si názor udělají. 😉
Neviděl bych to tak tragicky. Nebránil sem primárně GTIho, ale svoje vlastní postoje. Nesouhlasím s Ja. Nesouhlasim s nim prakticky v ničem. Tak jsem to napsal. Kdykoliv by tu někdo napsal, že nemáš nárok milovat nedosažitelné, ohradil bych se. A kdykoliv by tu někdo tak vytrvale ryl několik set příspěvků neustále do jednoho člověka, zastal bych se ho. To jsem prostě já. To, že mám ke GTImu blízko je následek jeho názorů, ne východisko a důvod, proč se ho zastávat. Pamatuješ snad dobu, kdy bych někomu neumožnil vymáchat mu čumák v "bazarových kovbojích"? 😉
😄 :yes: :yes:
Tak ako som napisal, je to vec nazoru. Som len rad, ze napr. alessio ti napisal a definoval veci, ktore mozno prehliadas. :-! Nemusis so mnou suhlasit v nicom, ak vies a pomenujes preco je to tak - bude to na zamyslenie pre mna, ak to nebudem vediet obhajit. :-! :-!
Tohle byl vzkaz pro Matese. Ne že bys nesměl reagovat. Já jen pro jistotu, jestli sis všim nadpisu a víš, že to nebylo mířený na tebe. 😉 I když tam bylo o tobě, tomu se nešlo vyhnout.
pozri, ci to bude priamo GTI, alebo jeho "advokat" nebudu prispevatelia, ktori maju argumenty a jasny postoj, utekat. ;-
To bylo tak, ze jsem se Lonese zeptal, jestli jeho obrana GTIho nutna😉
Paranoik, tys klasický příklad paranoika. Co se tak ježíš ? Mohu psát pouze za sebe - já výše psal, sice ne o modlách (jsem ateista), ale o vhodných alternativách a argumenty jsem ti vždy dal. Nevidím vše tak jednostranně jako ty, nejsem postižen jako ty. Mám více oblíbených značek a moc dobře vím proč. To jen ty vždy kličkuješ (že by právník nebo lobbista), uhýbáš z odpovědí a už vůbec nepoužíváš věcné argumenty, jen svoje OBJEKTIVNÍ rádobypravdy. Ty chceš měnit svět ? Života odžitou půlku cvnkáš do kuliček v důlku, duhových jako sny, co jsi chtěl žít a teď jsou pryč. Každej žije tak jak chce a jak umí, každej má svůj názor a kdo ne tak čumí. Každej má co chce. Jen ty vydáváš vše své za opravdové, jediné a správné. Možná by bylo vhodné někdy naslouchat, ovšem to umí málokdo. 😉 Snaž se pochopit, pak budeš mít svět barevnější, kámo. 😉
Hmm dobrej vtip,opet si zas predvedl,svou typickou odpoved....zaprve ty si porad nenapsal jedinej argumetn,proc je golf nejlepsi ve tride....za druhy jedinej,kdo tady mele o kie rio ses leda ty....a uz nekde na zactaku tyhle diskuse,jsem Ti napsal u nekolika evropskejch i japonskejch aut argument,proc si je koupit...takze zase jenom plkas,jako vzdycky a prave tobe chybi argumenty... 😄 :yes:
...MRDKA Z KRTKA >😒]
Sem rad,ze GTI opet dokazal,ze umi jen plkat a vypravet ty svoje pohadky o Golfu a VW.... >😁 :yes: Zrejme se nikdy nedozvime,proc je Golf nejlepsi...mozna je to tim,ze asi neni,proto nema GTI zadny argumenty!? 😄
Je mi tě až líto, beame, když tak úporně toužíš stále dokola po nějakých argumentech >😁 Potřeboval bys je, viď. Abys byl jistý, ve své životní nejistotě... . Já je nepotřebuji... já tě u tvého oblíbeného auto o to nažádám. Zásadně. Žiji totiž, narozdíl od tebe, život a mám otevřené oči... proto to vím. Nauč se mít vlastní názor.
GTI, ani islamisti nepotrebuju ziadne argumenty, aby v mene allaha robili to, co robia. >😁 >😁 Jednoducho je to tak, a ti ktori s tym nesuhlasia je potrebne "vyhladit" a nie polemizovat. 8-s Pretoze to je ten pravy zivot. To su tie skusenosti. GTI!!! Halooo!!! Wake up! >😁 >😁 >😁
To zírám, čtu auto.cz velice dlouho, do diskuzí přispívám poskrovnu, ale tohle bezduché napadání někoho jen z podstaty mě opět přinutilo.
Proč GTImu z jeho velmi čtivých příspěvků tak nějak ten vztah a lásku k autům věřím? A Vám dokolečka omílajícím otázky na počty najetých km, typů aut v garáži apod. ne? Samozřejmě Golf není desingnerským skvostem v očích lidí hledajících extravaganci, ale asi se ani nechce tlačit do teritoria kýčovitých civiců, protože krása je i v jednoduchosti, účelnosti a chladné fonkcionalistické "kráse".
myslím, že pan Pininfarina se právě otočil v hrobě
Který? Sergio nebo Battista? Protože když Sergio, tak někdo udělal někde fatální chybu 😉
Lasku k autum mu nikdo nebere....a o najetych km tady taky nikdo ted nemluvil,jen jeden ... tady porad vypravi o tom kolik ma za rok najeto,a jak vsechno vi nejlip,a kdo neco nahodou vidi jinak,tak je podle neho slepej,nebo mladej a blbej apod....a o extravaganci tady taky nikdo nemluvil.Ale kdyz nekdo tvrdi,ze Golf ma nej design a zaroven,ze napr. Brera je na tom naopak,tak.....at si sahne do trenek,jestli mu tam nehodou neco nechybi.... 😉
Tobě asi chybí něco v hlavě... Stále toužíš po argumentech... lačně, naivně, nesmyslně. Ano, já ti píši, že GOLF je nejlepší možná investice v nižší střední. A ty jak malé dítě se smůžeš jen na primitivní otázku - proč. Čti to tu, zajimej se o auta, piš o svejch miláčkách... třeba to to dojde. Nebo si to nech projít ušima a jdi dál. Já se o tebe také nezajímám, proč miliješ, co miluješ... probuď se, beame,...
Když tvrdíš, že je Golf je nejlepší možná investice v nižší střední, tak by jsi měl taky uvést argumenty, kterýma to podpoříš! To, že se ostatní ptají proč, není otázkou jejich primitivnosti či nízkého věku! Mě osobně je 48, v životě sem již něco zažil, něco jsem odjezdil.. a taky mě zajímá proč, proč je GOLF nejlepší možná investice v nižší střední? Připadáš mi jak malé dítě, které si ráno něco přečte v časopise a pak to celý den před ostatními vykřikuje :no: Nechovej se jako malé dítě a vysvětli svůj názor..
😄 Staletí tu nic jiného nedělám... 😄 Možná ti to ulehčím - PRO MNE je nejlepší volba v nižší střední GELF. GURU. Snad budeš lépe spát. 😉 P.S. Nejlepší volba ve sporťákách je 911... (pro mne, Tomasi) 😉 :yes:
V hlave chybi asi neco,protoze tvoje odpovedi jsou dost irelevantni...uz se k tomu asi nema smysl vyjadrovat,kdyz neumis prave ani na tu primitivni otazku "proc?" odpovedet....A ja se o tvoji zenskou taky nezajimam...pokud to neni Golf... 8-s
Tak už dáš alespoň pokoj... to to trvalo... ;-\
Mozna,az das ostatnim pokoj ty.... 😉
A nejde o to,ze pro TEBE je nej volba Golf,at klidne je.....ale jde o to,ze kdyz podle nekoho neni,tak se do nej zacnes navazet,ze je uplne blbej,slepej,nebo mladej.....o to de.Rikas tady o sobe,ze ses drsnej kovboj,ale ty se chovaj jinak...
Nic proti, auto.cz také občas čtu.. čím dál tím více ve mě sílí pocit, že uživatel s nickem GTI o autech mnoho neví, možná že kromě starého Golfu v ničem jiném v životě nejel, možná že dokonce ani nemá řidičské oprávnění.. pořád taky presentuje své názory, ale aby je podpořil něčím alespoň trochu "hmatatelným", to nedokáže.. důvod je v podstatě pouze jeden - on ty argumenty neví! Buď v jiných autech prostě nejel nebo ani nemá ten řidičák.. bojí se přednést argumenty, protože (pokud je pravdou to, co si myslím), tak by se z jeho argumentů hned poznalo, jak na tom doopravdy je :no:
Nevěděl jsem, že na auto.cz je vstupní bonus náhradní klíček od vlastního Astona >😒] >😒] a milion ujetech bez nehody. Tomasi, Tomasi... Osmačtyřicetiletej kořen a pláčeš tu jak malý dítě 😄 :yes:
GTI, kde vidis aston-a!!!! GTI!!! Haloo! wake up! Aky vstupny bonus. Tomas ta niecomu navadza, aj ked sa nepyta priamo! Ty, ako obycajne ho musis "zostrelit". Trosku arogantne, od toho, kto nevie obhajit svoj nazor. :-! :-! Tomas, na rozdiel od teba nieco povedal, coho sa da chytit. Pripada ti blbe, ked ma niekto 48??? GTI!!! Halooo!!!
Heh, Golfa, tu ikonu nizsi stredni, co ti hlavou neotoci (snad jen zvucnym klapotem düsajicich pump v zimnim ranu), ani do prvni petiletky dodychat nenechali... Kazdy ho ma, kazdy v nem jezdi, vzdyt je to etalon, nicht wahr? A co teprv ta cistota linii - tak oble, kroucane tu i zpet, tak ladne a sebevedome, copak to neni hrich, shrnout to vse do jednoho slova "fadni"? Usedni a nech se hyckat ergonomii, co na tom, ze za ni musis vysazet nejaky ten tolar na drevo, vzdyt to ti jinde nedaji, nebo snad ano? Nafoukni ho do vysky, nedbej tech pochybovacu, co ti klnou, ze pres predni sloupky abys rentgenem patral - vzdyt jina auta za pohled nestoji... A tem, kdoz by po objemnem kufru prahli, dej petsetpet litranku - bez mista na zadnich sedackach se hrave obejdou.
Obnovuj, obnovuj, obnovuj, dej masam chleb a novou nizsi stredni co tri roky, kdyz zatouzi po mnoha mistech k sezeni, odkaz je na lety proverenou rodnou sestru alhambry, jejiz peclive udrzovany plnovous jim setre z mysli ty kacirske ideje o sportovnim espritu, modernich podvozcich, dvouapullitrovem turbu a jinych cizackych absurditach, o ktere pravoverny srdcar ani mysleneckou nezavadi - vzdyt vira, ta hory prenasi a treba i ty se preneses pres fakt, ze modri uz vedi (jak na to)...
Dej elite prilezitost vysmat se do reflektoru kruhum, ledvinkam ci hvezdam, vyrob pro ne auto dlouhe, ach tak predlouhe, a takto k nim promluv: "Blahoslaveni budou duchem chudi, neb oni se falesnych idolu vzdaji a spolu s masami pod jednou lidovou znackou do Raje vstoupi." Dej jim dvanact, co dvanact, ne mene nez sestnact valcu, a oni radi budou vwaltzovati povrchy Autobahen, nebot ti, kdoz ve ctyrstovce pod koly kamionu zhynou, usednou ve vecne blazenosti po boku Piëchove...
Ucin, jak pravim, a jeste dnes budes se mnou sedet ve Foxu!
😄 😉 >😒] :yes:
Videoreportaz z Chicago autoshow 2006 najdete ZDARMA ke zhlednuti na www.eurotv.us - 1.cesko-slovenska tv v USA - zajimavy videoarchiv ke zhlednuti zdarma