Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy photos: Volkswagen Touareg facelift

53 komentářů

V těch předních světlech vidím bohužel moc Audismu..ale jinak je to vkusný facelift... 😉
Audismus nebo autismus.. toť otázka 😉
>😁 :yes:
BRAVO :yes: Opakovaně jsem tu psal, že dacan třídy, TOUARONG... má jednu slabinu, a to jsou jeho světla. Tak teď... teď je to dokonalé :yes: Teď je DAKAREG vyvážený... a nemá konkurenci. Začíná TOUAROK. Jo, rok 2006 bude znamením TOUREGA. BRAVO VW-PORSCHE. :yes: :yes:
no tuareg a jeho plastika očí sa podarila. :yes:
Myslim že dizajnu tochto luxusneho SUV sa neda nič vytknuť .keby bol viac extravagantný by si jeho majitelia davali vacsi pozor kde budu parkovat ,aby neprisli o kusok svojho imidzu
z obrázkov sa mi zdá, že nárazník je na prototype iba pôvodný a prispôsobený svetlám (viď nedokonalé výrezy pod svetlami), takže maska bude iná - typujem na spôsom nového Passatu
No jenom to ne!!! ;-\
tiež myslím.pod kapotu a kabát sa dostane zdokonalená technika a určite aj jazdne vlastnosti budú lepšie
taky myslim že tomu zas vochromujou celou hubu ale porad to bude ten stejnej chudáček když vedle něj zastaví XC90
hm XC90?no neviem neviem Tuareg sa mi zdá zaujímavejší ako to volvo
Krutá unifikace ;-\ Touareg je offroad passat, takze se to dalo cekat. Jj maska bude opet stejna
no myslím že by bolo dosťdivne keby automobilka vyrabala dajmetomu 4 druhy osobneho auta stredna trieda,SUV,MPV,sportove coupe a kazde to auto by malo plne iny dizajn a spolocne by bolo len logo danej znečky na maske a volante
to je pravda, to by nebyl VW... 😒
Pár operací jsem zažil... to, co předvedl VW s TOUAREGEM je nevídaná porce dokonalosti. Tohle je dotažená tvář. Tohle je ksicht roku. Tohle je zásah na komoru. Ta světla udělala z TOUAREGA modlu všech, co uvažujou o SUV... dokonalej podvozek, dokonalé motory, dokonalá cena... a - dokonalá vizáž. Pokud to nevidíš, brácho, nalaď si jinou stanici... třeba stanici Matějská pouť. BRAVO VW-PORSCHE :yes: P.S. passátní den.
si DOKONALEJ BLAZEN ... 😄
😄 Ale je to tak... píši o evropském trhu... aby bylo jasno. Vím s kým píšu 😉 :yes:
ok, ja ti rozumiem. :yes: a vies, ze moje dokonalosti v tomto svete nepochadzaju z eu. pekny den. 😄
😄 :yes:
Modla všech co uvažujou o SUV? Některých jistě, není to špatné auto. Ale všech? Nezobecňuj, škodí to zdraví.
Když už SUV, tak X5. Nebo lépe Range Sport, pokud jde o styl a peníze nejsou problém...
kebyže mam naozaj vela vela ale naozaj vela prachov tak mam v garáži VW Tuareg do divadla a na reprezentačné udalosti a Range Sport na voľné chvíle :yes:
presne tak VW Tuareg je momentalne ten naj europsky reprezentačný SUV na europskom trhu.A tie svetla su skutočne dokonalé
Tak ty mas dost bez se lecit >😁 >😁 mas misto mozku s VW kostku, predved nam tady fuhrerovu agitaci ve jmenu treti rise a VW >😁 ty nacku jeden fasistickej
Touareg je jistě velmi kvalitní vůz, nicméně mě se ten jeho vertikálně úzký nákladní předek nikdy nelíbil. Teď navíc vypadá jak žába. Nevím, design VW mě prostě nedokáže překvapit. ;-\
možná, že o tom to v VW je. nešokovat, nepřestřelit (mno, zadek passatu,mno...) a být vždy a všude seriózní (až sterilní?). Manažer nechce přijet v křiklounovi, chce kvalitu a jistotu. Jistě, má na výběr spoustu aut, ale VW je brán jako sázka na jistotu. takže, nakonec, proč ne.
Nepopírám ty šoky, přestřely a jistotu. Ale serióznost a kvalita? Tam by se dalo polemizovat.
musí si MYSLET že přijel v kvalitě. Jestli má pravdu...? Nechci si kazit večer diskuzí 😄 (použiji Járu Cimrmana: kvalitní auta to jsou, to nemohu říct!)
Hm, no já když řídím VW (naštěstí jen párkrát ročně), tak si připadám spíše jako blázen s nedostatkem invence, než seriózní manažer. A pokaždé jako na potvoru potkám na světlech nějakého designově vytříbeného francouze, který se pod vousy škodolibě usmívá nad mým "výběrem". Znám ten jeho pocit moc dobře... 😉
no o to presne ide manažér potrebuje auto ,ktore mu dotvorí imidž a Tuareg nebol prezentovaný ako rodinne auto a preto sa mi celkovo páči dizajn a faceliftovane svetla sú cool
AMS speciál Auto Průvodce 2006: opravdová lahůdka. Ani pro rok 2006 nepřijdete o pořádnou porci lží o autech ze zámoří. Tak jen namátkou: Cadillac STS má prý přední náhon. >😁 Lincoln Zephyr je prý na podvozku Fordu FiveHundred. >😁 Mercury Montego má prý na výběr mezi CVT a 4-stupňovým automatem. >😁 Nepřekvapí pokračující letité lpění na frázi "na americké poměry bohatá výbava", přičemž chudost se dokazuje vesměs přes ESP. >😁 Jinak celkový příděl místa jednotlivým značkám se nezměnil ani po přechodu z "Katalog" na "Průvodce". Stále není rozsah informací odpovídající počtu prodaných aut ale spíše zemi původu než čemukoliv jinému. Opravdovým bonbónkem byly vždy smyšlenosti o Cadillacu CTS. Lži z předchozích let o tom, jak se nebude vůbec prodávat v EU, protože se šéfredaktor napojil na mozek šéfa GM a zjistil, že mu připadá designově nepovedený, nebo chybně popsané motorizace přisuzující mu pohonnou jednotku V8 4,6 jsou zapomenuty. Letos má pisatel velké problémy s odhalením významu časů sloves. Zaměňuje čas minulý a přítomný. Takže zlepšení motorové palety vyzní jako zhoršení. Gratuluji AMS. >😁 >😁 >😁
Tys je tedy natřel 😄
😄
Hele, dnes jsem viděl ceník té audi Q7 a ono je třeba s tím V8 levnější než Touareg.A v 3,0 TDI asi o 70tis dražší, to je taky prd rozdíl.Je to vůbec možný? Vždyt ta audi je premiovka a o dost větší....divný.
GTI
Na první pohled problém. Především si uvědomme, že TOUAREG není "klasika" VW... je to obrovskej pořez... znáš-li ho zevnitř, pak víš, že je velmi luxusní. Proti Q7 má vybavenější pohon 4x4. Ovšem Quasimodo je zase větší, viď a opravdu premiovka :yes: No, co se tedy týče cenové politiky, pak pocitově by opravdu T měl stát tak cca 1,3 tedy s třílitrem. No, a zase na druhé straně je možná ještě větším překvapením cena třílitru Quasimoda... kolem 1,5 mega... To je takřka zázrak... Tak já bych ještě trochu ubral u T, na těch 1,3 a Q bych pálil v základu tak 1,6... Hlavně rozlišujme... T je víc do terénu, Q asi spíš silniční kovboj...
T do terénu? cesta k chalupě? váha a nájezdové úhly hovoří jasně... PS: až se bojím zeptat, ale jakýpak "vybavený pohon 4x4" má Touraeg?
GTI
Haldex, redukce převodovky, samosvornej diferenciál. Projede hodně. Na Lomnickej ale je stejně lepší jet lanovkou. 😉
Hele, sám moc dobře víš že naprostá menšina T i Q7 se dostane do terénu./stejně tak X5,Cayene i Range/ Možná víkendově na zkoušku. Kdo potřebuje jezdit v opravdovém terénu koupí Patrol nebo Toyotu. Svezení nic moc ale vyjedou všude. A to bez elektroniky, nebo jen s minimem. Takže skoro bez poruch. Právě proto si myslim že většina T je masírka do města. A na to je z mého pohledu Q7 lepší, za stejné peníze. Q7 jsem tedy čekal tak 300tis nad T.
Vacsina SUV resp suv/offroad je masirka do mesta. Mozno stare LC-cka a patroly su traktoriky do lesa, nove su jednoznacne luxusne auta s offroadovymi zdatnostami. Do lesa si kup unimoga. Tie poruchy v novsich autach...to plati cez vela tried, nielen pre suv. Videl som touaregy v terene ("slovenska sahara"), za nic sa hambit nemusia.
A...co když má pravdu? Spíš než výčet pitomin přidej správná tvrzení, ať se taky troch přiučíme...ju? 😉
Nevěřící Alessio. 😄 Mám tu vypsat všude opak a pak napíšeš "a teď to dokaž". >😁 Ale já sem trpělivý. Začínám: STS je zadokolka (popřípadě 4x4), Zephyr je variace na Fusion (Mazda) a ne na FiveHundred (Volvo), který je o třídu větší. FiveHundred i jeho variace Mercury Montego mají a vždycky měly na výběr mezi CVT a 6-stup. automatem. O CTS by šlo psát donekonečna. Ale nikdy neměl v nabídce Northstar 4,6 a zda se nakonec prodává v EU snad víš. 😉 Inkriminovaná místa si může každý přečíst. Stránky nevím, ale značky jsou řazeny abecedně >😒] ps: výčet pitomin bude zas někdy pokračovat
No jo, ty to máš párkrát za rok, ale já čtu voloviny o haldexu a jeho naprosté nadřazenosti a o jeho schopnostech převést vše dozadu,popř. vynést z hořícího domu dítě popř. dokonce schopnost generovat za jízdy benzín a přitom zpívat árii nessun dorma o kousek líp než Luciano 😄
GTI
😄 :yes: Kdo umí, umí. :-!
teď nevím, koho myslíš...PR nebo mě? 😉 :yes:
GTI
Tebe 😉 :yes:
No ako tak kukam zda sa mi ,že toto je len ochutnávka,lebo na tom aute sú nové iba predné svetlá a možno sa takto VW rozhodol zistit čo ludia chcu a budu postupne puštat fotky zadnych svetiel ,ale zatial sa mi páčia aj tie svetla
no touareg je moc hezké auto, ale je to tuctovka a má jej každej ... díky bohu že si třeba lr každej nekoupí, že na to musí být člověk trochu jiný ... v tomhle je fakt touareg lidovej vůz
GTI
Víš, kde tu prodávaj LR? Já ne. Zato v každém větším městě září do tmy překrásnej obchod VW... a i o tom to je. K autu patří i servis... já nechci jezdit 200 km do svýho servisu... tohle opět bez kazu dotáhl do dokonalosti jen VW. S tou lidovostí u Touarega bych to neviděl tak zřetelně. Naopak... vždyť to je obrovská masa aute ve vrcholném luxusu uvnitř. Je (paradoxně) nenápadný... ovšem i technicky báječně vybaven... redukce převodovky, motory... VW to umí dotáhnout. A stojí 1,5 mega... to prostě už není ten "klasik" VW... je to tep doby.
súhlasím dokonca aj manažeri sa zaujimaju kam by museli viesť svoje vozidla a Tuareg je vlastne navrhnuty v klasickom štyyle ,alby posobil nenapadne a zaroven sa za nim kazdy otocil
inde som uz spominal: touareg je auto ktoremu sa podarilo naviazat na klasicke koncepty ako malo autam. Je to novodoby defender, LC, patrol...Ma prezenciu ake mali a stale maju aj tie auta ale jemu sa to podarilo sklbit so sucasnym designom a technologiou. Stale je to tvrde auto, cestny tank.
Nesrovnávej hrušky s jabkama. VW je uniformní mainstream, proto může mít autosalony všude. Land Rover holt mainstream není, vyrábí auta pro ty, kteří VĚDÍ co chtějí a nikdo jim nemusí nic našeptávat. Já třeba vím, kde tu prodávaj LR. Stačí jen mít přehled a nebýt zahleděný do jedné značky... A až budeš chtít vidět vrcholný luxus, koukni se do Range Roveru... S podvozkem Discovery 3 se Touareg taky měřit nemůže...
Nové Lamborghini - nejrychlejší a nejdražší, přichází na svět. Je to odpověď na Ferrari Enzo, Porsche Carrera GT, MB McLaren a Maseratti MC12.
Bude mít 640 koní, 660 NM.
Byl zde převrtán dvanáctiválec, z 6,2 na 6,5.
Z 0 na 100km/h za 3,4 s
Pro opravdové řidiče...a boháče.
sice toto nema z tuaregom nič ,ale aspoň si sa trafil do koncernu VW >😒] :yes:
Touareg je vůz pro ty, kdo by si nikdy neoblékli jiné, než tmavé ponožky. Je to auto, které má styl. :yes:
auto ma styl, a mozno na 'zapade' maju styl aj jeho majitelia...v nasich koncinach tie biele ponozky ... teplaky ... a sproste vyrazy vodicov k tomuto auto neodmysitelne patria (cest vynimkam.) O touaregu som uz pisal inde, ale v skratke: :yes: :yes: :yes: :-!