Novinky
Takže nové Turbo zrychluje s automatem na 100 km/h za 1,9 sekundy. To je vážně dost dobrý 😄
Dokonalej postřeh, brácho, to bude tím, že máš tři 911ky v garáži... nebo tím, že tě ještě pořádně nevychovali - až udělá tvoje holka lehkej přehmat ve společnosti... buď velkorysej a mlč... hlavně mlč a čum kolem... ať se něco přiučíš...
...myslím, že by sis mohl takové urážlivé odpovědi odpustit. Sleduju Tě pár měsíců a mám takový pocit, že Ti poslední dobou trochu narostl hřebínek. Zklidni se, vrať se ke svému příjemnějšímu já a nebuď arogantní na ostatní.
Jsem stále stejný... ovšem trochu jsem znejistěl... sleduješ mě... no tak to je téma 😉 Ještě vím, co je vychování, a také vím, co je nevychovanost a rozhodně poznám slona v porcelánu...
...jestli Ti pomůže označit někoho, komu nejsou symtapické Tvé urážky ostatních, jako slona v porcelánu, tak si klidně posluž. Mj. občas s kamarády pořádáme srazy majitelů sportovních aut, tak Tě rádi uvidíme. Nejbližší je v květnu v Mostě, tak se připrav brácho, dáme Ti včas vědět! PS: pak budeš moci rétorovat, jak jsi viděl slona řídit emtrojku se slickama s časem 1:59 😉
Tím slonem v porcelánu jsem myslel toho nevychovance nahoře... Tvou zábavu ti neberu, ale současně ji neobdivuji... baví mě zas něco jiného. Tak to v životě je...
od neho sa nikdy nedockas odpovede, alebo priamej reakcie. vzdy to bude len sposob ako sa naviest do odvedi, ktora mu nesedi. Nikdy ho neuvidis v ziadnom aute, bude len pisat a floodovat diskusie svojimi snami.
Čas od času se tu objeví prostitut tvého formátu. Známe to - je to stále stejné - jako dnes. Někdo napíše příspěvek k článku a prostitut píše o přispěvateli. Tím to tady nerozhodíš... takovejch už tu bylo... Vždycky sem vletí... a protože nezaujmou... zase odletí. A příznačné je, že takovej prostitut zpravidlá má dvě až tři Ferra v garáži >😁 Jako ty, viď. >😁 >😁 >😒]
super reakcia! fakt. K veci. K teme. Priame odvede. Uz som napisal, ze nezalezi na tom, kto co ma. 😉 . Ide o to, aby tieto diskusie boli o niecom. O nazoroch, o postrehoch, o zdielani informacii. Ale nie poemy o snoch. >😁 >😁
Na forum chodim uz niekolko rokov. Ale priznam sa, ze sa zacal prispevat len nedavno. (to mas na smec, aby si sa mohol naviest aj do tejto reakcie) >😁
Na forum chodim uz niekolko rokov. Ale priznam sa, ze sa zacal prispevat len nedavno. (to mas na smec, aby si sa mohol naviest aj do tejto reakcie) >😁
Pokud jsi začal, a každej jednou začne, tak myslím bude dobré zamyslet se nad tím, že namísto napadání příspěvku bude vhodnější napsat brilantní příspěvek k předmětu článku... to by mělo být těžiště příspěvků, a bude to. Vedle toho musíš počítat s tím, že nemůžeš diktovat druhejm, co maj psát. Prostě je musíš tolerovat. Tohle tady není o tom že někdo (ty) bude rozhodovat, co tu jinej bude psát. Tak se dole předveď a napiš brilantní příspěvek o Turbu... určitě to všichni oceníme.
Nemam absolutne xziadnu potrebu diktovat svojej predstavy o tom, ako by mala vyzerat tato diskusia. To, co mi vadi, a pomenoval som to, je flooding z tvojej strany. Flooding z tranzu o snoch. Vsimni si prispevky ludi nizsie - pisu, co sa im paci, porovnavaju, beru si dalsie modely na porovnanie, poukazuju na rozdiely medzi 997 a predchodzymi modelmi. :yes: :yes: :yes: Aj napriek tomu, ze dane auto nemaju/nechcu mat ich prispevky su o niecom. :yes: to je, co sa tyka aut.
Co sa tyka teba, vadi mi tvoje napadanie ostatnych prispievatelov. Ak ti dojdu argumenty, alebo ta niekto vyzve k cinu, uchylujes sa k arogantnym a prizemnym nadavkam. Aj napriek tomu, ze s tebou nesuhlasim, nenazval som ta ani prostitutom, ani ta nevyzyvam, aby si cumel okolo seba ani ziadne podobne "perly", ktorymi obstastnujes toto forum. 8-s Urcite nemam problem tolerovat nazory ludi, a vecne s nimi diskutovat o teme. s tebou to bohuzial nejde. Naposledy mal s tebou dost zasdany konflikt SVIHAK, pricom si tiez nereagoval na vecne argumenty, ignoroval jeho vyzvy, a uchyloval si sa len k tomu ako ho zosmiesnit. Tym padom si len anonymna figurka, ktora nema vlastny nazor a jedinou formou argumentacie je arogancia a ironia v bezpeci anonymneho servere, kedze nemas na to, aby si sa ukazal a predviedol. Alebo je to v reale tak, ze mas problem sam so sebou a riesis to na tomto servri?? >😒]
Co sa tyka teba, vadi mi tvoje napadanie ostatnych prispievatelov. Ak ti dojdu argumenty, alebo ta niekto vyzve k cinu, uchylujes sa k arogantnym a prizemnym nadavkam. Aj napriek tomu, ze s tebou nesuhlasim, nenazval som ta ani prostitutom, ani ta nevyzyvam, aby si cumel okolo seba ani ziadne podobne "perly", ktorymi obstastnujes toto forum. 8-s Urcite nemam problem tolerovat nazory ludi, a vecne s nimi diskutovat o teme. s tebou to bohuzial nejde. Naposledy mal s tebou dost zasdany konflikt SVIHAK, pricom si tiez nereagoval na vecne argumenty, ignoroval jeho vyzvy, a uchyloval si sa len k tomu ako ho zosmiesnit. Tym padom si len anonymna figurka, ktora nema vlastny nazor a jedinou formou argumentacie je arogancia a ironia v bezpeci anonymneho servere, kedze nemas na to, aby si sa ukazal a predviedol. Alebo je to v reale tak, ze mas problem sam so sebou a riesis to na tomto servri?? >😒]
Je fajn videt, ze tady maji jasno i jini😄 Nenech se otravit, par lidi, kteri chteji diskutovat o clancich a vyhybaji se psychoanalyze prispevatelu psanim kravin o nicem je tady dost. Na ty ostatni (a vidim, ze nemas problem prijit na to, na ktere) je lepsi nereagovat, protoze kazda "diskuse" konci stejne. Zesmesnujicim demagogickym monologem off topic. Parkrat se mozna zkusis jeste zeptat na argumenty, nikdy je nedostanes - a tak to zacnes ignorovat. Zivot je boj 😉
Ty nemůžeš nikdy nic dostat... neboť nemáš co nabídnout... tedy pokud za nabídku nepovažuješ tu zoufalost, cos napsal dole o tom, kdo si může tady vydělat na TURBO...😄 Pochop Skyline... nestačí jen umět nazpaměť modely od Hondy za posledních 17 let... chce to také vědět něco o životě. Jsou tací, kteří se spokojí s těmi modely. Podle mě, ty seš přesně ten adept. Jinak se nemusíš divit, že se teď vyjadřuji k něčemu jinému, než k TURBU. Všimni si, vždycky na takové týpky, jako jsi ty, reaguji až jako druhý... P.S. Život Skyline, je poměrně barevný... nechce to ovšem mít nasazené brýle s IQ 99. Vzpomínáš si... jednou jsi také tak nepochopitelně vyskočil - u Jaguara - tehdy jsem vyjímečně napsal, co si o tobě myslím. Určitě si to pamatuješ. Stále ten názor mám... jen mě v něm utvrzuješ...
Skyline sice pozna modely od Hondy, sice ho zaujimaju a ma tu znacku rad, ale to je nepodstatne. podstatne je vediet nieco o zivote! pretoze zivot a zivotne postoje sem patria podstane viac ako auta medzi ktore Honda patri. Ti, ktori tuzia si kupit turbo a maju svoj nazor ako sa da nan zarobit su uboziaci! ti ktori ho maju/mali su prostituti! 8-s To mi jeden povedz, kto je normalny? Navyse GTI musi Skyline dokonale poznat, pretoze sa napriamo vyjadruje k jeho osobe. Sice neodpoveda na otazk, nereaguje na navrhy, zosmiesnuje argumenty, ale to je v poriadku, pretoze je to o zivote! >😁 >😁
Těší mě, jak poctivě mě sleduješ. Bravo :yes: >😁 Tak čti dál.
Večer, brácho, vypni televizi a vyjímečně nech Péčko Péčkem... Protože dnes... dnes máš jinej program. Michelangelo Buonarroti v přímém přenosu na auto.cz. Čára čar, křivka křivek, tvar tvarů a král králů, vjíždí opět do tvejch snů. Můžeš se na Matěji realizovat v různejch kokpitech... stejně jednou skončíš v náručí 911ti snů... Je to nekonečný, věčný, dokonalý, něžný, drzý, silný, brutální, chlapský, nezapomenutelný, úchvatný, nedostižný, absolutní... prostě jedním slovem - PORSCHE 911 TURBO. :yes: :yes: :yes:
GTI, pripadas mi ako maly chlapec, ktory ma potrebu vzdy o niecom basnit, pricom pochybujem o tom, ze veci, o ktorych tak rad rozpravas, alebo pises, poznas aj v reale. Kolkokrat si riadil/alebo viezol sa v Porsche? Kolkokrat v inom sepersporte?
>😁 >😁
Zajímavé - autobusy a traktory ho nezajímaj.... >😁 :yes:
trosku mimo, nie? >😒]
Jo seš trochu mimo. Trochu hodně >😒]
je hlavne dolezite, ze ty si v pohode. po tom ako si skocil s pozeranim obrazkov a napisal svoje najnovsie vnuknutie na temu, ake je to, co som ani poriadne nevidel. :yes: :yes: :yes:
Díky... je cenné, že umíš ocenit :yes: Píšeš, žes Porsche ani pořádně neviděl. To nevadí... Určitě kolem tebe aspoň jednou projede. Tak držím palce :yes:
skus si to este raz precitat. mozno pochopis ako som to mysle. Pokial ide o porsche, mal som turbo 996, pred tym ako som presiel na Lambo. takze vesele sny a pokracuj vo svojich vyplodoch o autach, ktore poznas len z obrazkov. >😁 >😁 >😁
Jo, jo, já měl čtyři... Astony nebo pět, ani ti nevím 😄 P.S. myslím, že jsem to dobře pochopil... Máš problém, viď. Už dlouho, viď. >😁 >😁 >😁
tak ako som to uz na fore ponukol - ak si z prahy, alebo blizkeho okolia nie je problem, aby som ja to svoje Lambo, a ak budes velkmi chciet tak aj svoje byvale p996 turbo predviedol. Som zvedavy, ako by to dopadlo v tvojom pripade s tymi aston-mi.... >😁 >😁 >😁
Dopadlo by to přesně stejně, jako s těmi tvými... >😁 >😁 >😁
ok. kedykolvek. idealne v sobotu, ak mozem mat nejake preferencie. Myslim, ze uz tu boli viaceri, ktori ta vyzyvali k nejakemu cinu. Ale nikdy si sa k nicomu nezmohol. Premozes sa teraz. Sobota? Pruhonice? Prave poludnie (12.00)! Cierne Gallardo, zlte brzdove strmene. To som ja.
Identifikuj tvoj Aston!!!! >😁 >😁 >😁
Identifikuj tvoj Aston!!!! >😁 >😁 >😁
Zelenej Aston, 12:01... Myslím, že jsi mě nepochopil. Tady se předvádí myšlénky, ne čepičky k ventilkům >😁 >😁 >😁 Začínáš mě bavit. Když tak ještě něco milého o sobě napiš >😁 >😒] >😒]
Som len rad, ze ta bavim. Vo svojich prispevkoch reagujem na tvoje navrhy - avsak ty sa nemas absolutne k nicomu. >😁 >😁 Ako som uz napisal, boli tu viaceri, ktori ta k niecomu vyzvali - avsak ziadna adekvatna reakcia z tvojej strany. Ja nepisem o "abstraktnych" pojmoch a nemam problem konfrontovat meje trvedenia s tvojimi predstavami. Ono to vsak je problem zhmotnit nieco, o com viem len z obrazkov... >😁 >😁 >😒] >😒]
Jo >😁 >😁 asi o tom hodně víš >😒] >😒]
zatial to vidim tak, ze sa k nicomu nemas. este nezaznel ani jeden argument z tvojej strany. ani jedina reakcia na navrhy, ci uz moje, alebo niekoho ineho. len samy flood. flood.flood. >😁
lowkick - spominal som zlte, nie zlate. Je to pripratkova vybava a moze si ju objednat ktokolvek. to je odpoved na moznosti vybavenia auta (nie plastoveh👋kovoveho modelu). To, ci mi veris, alebo nie, mi je uplne jedno, pretoze to nezmeni skutocnost ohladne daneho auta. Ja som ponukol GTI, ze nemam problem prist (na Gallarde). Realnom. Dalej nema zmysel reagovat.
a co takhle se vytahnout..jak daleko ma kdo od sve vily ve stredomori k mori...kolik motoru na jachte...kolik pistoli ve sbirce...jak si stoji portfolio...uz chapes...? Mne je take uplne jedno jestli mas Lambo nebo ne. Ja sice fandim Audi...kdyz tady pisete o "cudlikach" >😒] ale kdybych nahodou chtel sportovni vuz jakoze nechci, protoze nevim jak bych ho vyuzil, tak to bude Porsche...a nejspis Cayman, protoze se cenou alespon blizi odpisovemu limitu. Jsem totiz racionalne uvazujici clovek. Pokud jsou tvou vasni supersporty a vydelal sis nebo vyhral nebo cokoliv na Lambo...pak ti to preju, ale nevytahuj se tady na ostatni. 😲 Jestli si myslis, ze kolem nemuzou byt vetsi psi..tak se pletes. 😉
Lowkick - precitaj si, ako doslo k tomu, ze som napisal, na com jazdim. Bola to odpoved na pristevok od peytl-a. Odpoved. Nie vykrik "Ja mam Lambo, kto je viac." Pocas celej diskusie, si odo mna nemal moznost citat nieco, cim by som niekoho zosmiesnil/ironizoval, aj napriek tomu, ze "posmesne" prispevky zazneli na moju strau aj od teba. Co sa tyka GTI, na jeho provokaciu som reagoval vecne - dal som termin a miesto, kde sa moze presvedcit.Nezosmiesnil som jeho tvrdenie,z e ma zeleneho astona, aj napriek tomu, ze jediny aston na ceskych znackach je tmavo seda DB9. To je mozne len niektore momenty, ktore naznacuju, kto chce diskutovat ako ( a s akymi argumentami). To, co ma zaujima, je nazor. Aj tvoj. Je len fajn, ze dokazes pomenovat a mat vlastny nazor preco preferujes Cayman-a. :yes: :yes: To su veci, ktore daju nieco aj ostatnym. A pokial ide o to vytahovanie, aj napriek tomu, ze som to parkrat vysvetlil, tak este raz - nezakladam si na tom, co mam pod zadkom - skor ma zaujima to co mam v hlave. Nikdy, zdoraznujem nikdy som na tomto fore nepouzil nic, cim by som sa staval nad ostatnych, pretoze nieco vlastnim. odpovedal som , ze mam nejake auto, lebo je to diskusia o autach - tie ostatne veci s ktorymi by som sa mal "chvalit" nepatria na toto forum. :yes:
Tak jsem si znovu precetl tvou prestrelku s GTIm a s gruzou jsem zjistil, ze ti asi nekdo ukradl nick a IPcko...vzhledem k tomu, co pises v tomto poslednim prispevku. Ja tam vidim neustale osobni napadani GTIho..vidim tam, ze se te nikdo neptal cim jezdis, ale ty ochotne(bez chlubeni) odpovidas cim ted a cim predtim...vidim tam neustale posmesne poznamky ke snum a to je to NEJHORSI. Kdyz uz nekdo prizna, ze zrovna nema 4 meldy na auto, ale je ochoten rict, ze je to jeho velky sen...prijde nejaky "ja" a zacne se mu posmivat...ano je to posmivani se a to se u mne rovna vytahovani "ja na to mam"...proboha pochop...lidi co na to maj...litaji ve vlastnim tryskaci a nevozi diskutery z auto.cz v lambu. TAKZE, musis drzet lajnu, ne v jednom prispevku psat seriozne(to byl ten posledni) a predtim (a potom) se vysmivat. Ale i v te posledni vete se vytahujes. To se mi nelibi. 😲
Četls tu přenádhernou povídku od J. Wyndhama o trosečnících na Marsu? Tak tam jeden člověk, osamocen jak palma na poušti, brázdí v plechovém člunu řeky Marsu... a jednou za rok se staví ve vesnici marťanů... miluje ho tam jedna marťanka - martané jsou malí - a vždy se za ním smutně dívá, když nabere zásoby a odjíždí. Její matka jí říká - "Buď trpělivá, vrátí se... lidé, jsou proti nám, marťanům velcí... ale uvnitř... uvnitř jsou to jen malé děti"... Chápeš? Asi ne, viď.
Aby som bol uprimny nechapem tvoju potrebu snivat s otvorenymi ocami. Nechapem ani to, na zaklade coho zostavujes svoje oslavne basne, pretoze tie auta poznas len z obrazkov a z plagatov. Z toho treba vyrast a kupit si nieco o com budes moct basnit na zaklade vlastnych skusenosti. Potom ta budem brat a respektovat podstatne v inej miere ako teraz, ked zaplavujes kazdu diskusiu svojimi pocitmi nad obrazkami 😉
Jestli chceš, můžem si vyměnit mejly a dopisovat si 😄 Tady se věnujme autům.
no ocividne sa autam venujes len okrajovo. Potom je to len o tom, ze sa snazis, bez argumentov, a priamych odpovedi, navazat do ostatnych. :-!
ale, aby som nesiel v tvojich slapajach - moj mail je jjohny@atlas.sk. Ak si chcel diskutovat sukromne, mohol si urobit prvy krok ty a napisat svoj mail. :yes:
ale, aby som nesiel v tvojich slapajach - moj mail je jjohny@atlas.sk. Ak si chcel diskutovat sukromne, mohol si urobit prvy krok ty a napisat svoj mail. :yes:
Nech ho-GTI má dnes narozeniny .nevím jestli 30 ale přej mu je-viz přečti si reakce na 30 let GTI a měl bys pochopit GTI-tvůj věrnej čtenář Coulin >😒] >😒]
😄 To je nějakej neodbytnej znalec, ten "ja" 😄 Mám tušáka, jestli mě náhodou nebalí 😄 Dneska si nejseš jistej ničím... 😉
no tak toto bol jednoznacny prispevok o autach a sposobe vedenia diskusie. uz nevies, cim by si zaujal, tak zacinat splietat svoje chutky... >😁 >😁 >😁 >😁
ak sa citim byt znalec, tak to bude len v tych autach, ale o tom sa s tebou asi bude velkmi tazko bavit, pretoze svoj nazor nemas podlozeny ziadnou skusenostou, ale len dojmami zo zverejnenych obrazkov. >😁
ak sa citim byt znalec, tak to bude len v tych autach, ale o tom sa s tebou asi bude velkmi tazko bavit, pretoze svoj nazor nemas podlozeny ziadnou skusenostou, ale len dojmami zo zverejnenych obrazkov. >😁
Ne já, tys tu zaujal. Svýmy názory, hodně jsi jich tu už napsal, viď. Čím jezdíš je tady každýmu jedno. Tady je důležité, co umíš napsat. Rozumíš, tohle není rally, tohle není ani server pro ty co by se rádi vytahovali kolik Vett maj doma pod postelí, tady se píše o autech. Tak piš o autech... máš-li co. >😒]
rad budem pisat o autach. dokonca by som velkmi uvital, ak by si sa aj ty zacal bavit o autach a nie o svojich snoch. Este si mi neodpovedal ani na jednu polozenu otazku, ignorujes dokonca svoje vlastne navrhy. Je mi jedno, kto ma kolko corvett pod postelou. Skor by ma zaujimalo, preco ich tam ma, co sa mu paci (a nemusi byt vlastnikom), co mu vyhovuje (ak uz je majitelom). Uz raz to tu zaznelo, spravas sa dost arogantne voci ledom ktori nezdielaju tvoj nazor. resp. tvoj sen, aby som bol presnejsi. A to mi vadi. Kazda jedna diskusia je zafloodovana tvojimi prispevkami, v ktorych ospevujes nieco, o com mas len nejasnu prestavu. Nezazlievam ti, ze to porsche nemas, ale vadi mi, ze nevies reagovat na nazor ineho prispievatela.
Máš problém pochopit diskuzi... zde nemůžeš vnucovat druhejm, co maj psát. TY musíš psát až nám spadnou brady. Ukázat nám to, jak to cejtíš. No... tak nám to ukaž. Zatím píšeš jen o mě. Soustřeď se na TURBO... Tak do toho. Začínáš být lehce otravný... nakonec myslím, že jsme si to vysvětlili, viď.
problem je, ze mi mierne vadi tvoj flooding. Nemienim pisat oslavne ody na auta, z ktorych sa nikto nez zasadne nedozvie. NA to by bol vhodnejsi nejaky literalny server s podsekciou venovanou autam. Pisem hlavne k tvojim prispevkom, pretoze diskusie k clankom prestavaju byt diskusiami o autach, o nazoroch na dane auto, o porovnavani a presdvedcovani, ale o tvojej tuzbe byt, v co najvacsom mnozstve prispevkov. :😉 Myslim, ze by bolo na case, aby siodpovedal na priame otazky, ak ti ich niekto polozi, ak ta niekto presviedca o tom, ze namas pravdu, tak by si ho mal akceptovat na zaklade argumentov a nie zosmiesnit ho len preto, ze sa mu paci nieco ine, resp. ma iny nazor a pohlad na vec (vid pripad SVIHAK). :-!
že tohle Porsche hodlá zrychlovat z nuly na kilo za 3,7s? Teda nezlobte se, pánové ze Stuttgartu, ale já chtěl auto a vy mi dáváte klíčky od rakety... Na nebi supersportů se rozžehla nová hvězda. Září a vábí jako nova a nikdo neodolá jejímu jasu. Jen ti nejodvážnější neskloní oči před její září a i těm budou slzet oči... Poklekněte, neb tato hvězda oznamuje příchod nový éry. A my máme to štěstí, že stojíme u jejího zrodu... Tak - a dost oslavných ód, na to tu máme jiné borce. 😉 To bych to nebyl já, aby za vším neviděl kapku negativna. Mám totiž trochu strach, že se v současnejch supersportech trochu vytrácí jejich charakter. To není případ pouze nového Turba, stejně jsou na tom počiny od Ferrari, Lamborghini, Astonu, Zondy... Pro mě totiž není supersport pouze o výkonech, rychlosti a exkluzivní cenovce. Pro mě musí mít supersport taky charakter - nepoddajný, animální a sveřepý. Každá jízda musí být boj, krocení dravý zvěřě - jen tak můžu dosáhnout řidičskýho štěstí. Mám pocit, že dnešní supersporty už tuhle vlastnost ztratily. Může je řídit každej strejda jedním prstem. A bude rychlej. A to je podle mě škoda. Přeju novému Turbu, aby to tak u něj nebylo. Přeju mu, aby bylo divoký, nezkrotný a nemilosrdný. Aby napínalo řidičovy schopnosti až na maximum. A pak v krátkým a prchavým okamžiku ho vyneslo do nebe. Tak, jak to umělo první Porsche 911 Turbo.
😉 Ty musis byt prinalepsom v prvej desiatke v pretekoch GTR, nakolko inak si neviem vysvetlit potrebu mat supersport, ktory oje nepoddajny a napina vodicove schopnosti na maximum. Vyskusaj si ktorykolvek zo supersportov, a mozno zmenis nazor uz pri prvom zvezeni.
Supersport není o touze vlastnit. Supersport je o touze. A toužit můžeš jen po něčem, co svým způsobem nemůžeš mít. Co nemůžeš polapit, pojmenovat, vlastnit. Supersport je jako žena - můžeš s ní prožít celý život, ale nikdy ji nebudeš mít celou. A o tom to je...
tym padom je cela tato diskusia o tom, ake mate sny. :yes: :yes: :yes:
Já si Turbo nekoupím. Nemůžu a ani nechci. Nevím, jak jsi na tom Ty. Ale já o něm CHCI snít.
Ta moja reakcia nebola o tom, ci mas alebo nemas na niektore auto. Skor som sa pytal, preco mas potrebu, aby bol supersport nepoddajny, divy a podobne veci, ktore mas od automobilovych novinarov. Ak sa zvezies na ktoromkolvek z nich, zistis, ze rychlost a dynamika vyskusana na vlastnej kozi bude o niecom uplne inom ako ked si budes o danych veciach citat a hodnotit na zaklade sprostredkovaneho dojmu sebelepsieho novinara. Aj ten "najkludnejsi" supersport ma cosi do seba. Su vsak urcite odlisnosti, ktore su viac v rovine subjektivnej, preco sa dane auto javi byt lepsie alebo horsie. Mne sa osobne najviac pacia Aston-y, avsak ked som ho vyskusal, bol som dost prekvapeny, pretoze ako je to auto pekne zvonku, tak ma zle jazdne vlastnosti. Ale opat, je to moj, nazor.
Ak ta zaujima, co mam, je to Lamborghini Gallardo. Ak si z prahy, mozme sa dohodnut.
Ak ta zaujima, co mam, je to Lamborghini Gallardo. Ak si z prahy, mozme sa dohodnut.
vite co JA chce slyset? JA ses borec, mas lambo, mas uspech, mas penize, my co jezdime ve fabii ti nesahame ani po kotniky.
mily kahna. skus este raz, pomaly a sustredene precitat, co pisem. je mi jedno, kto na com jazdi. nepotrebujem ani oslavnevne ody na svoju osobu, pretoze na tomto fore je to dost anonymne. Moje reakcie smerovali k niecomu konkretnemu, k priamym otazkam, eventualne k navrhom. Ale je to podobne ako v pripade inych ktori GTI vyzvali aby nieco urobil/odpovedal. A dalsia vec - vadi mi jeho arogancia, ktora sa zaklada na zosmiesnovani diskutujucich, pricom vo svojich prispevkoch nikdy, zdoraznujem nikdy, nereaguje na konktretne otazky. Nereaguje dokonca ani na svoje navrhy, ktore ak mu niekto zoberie vazne, tak nema na to, aby sa k veci postavil. 8-s Ak mi das kontretnu citaciu, z ktorej by bolo co len citit to , ze sa staviam nad ostatnych, bude to len fajn (a pre mna urcite na zamyslenie). Charakter tejto diskusie sa meni na flooding v podani GTI, pricom sa nedozvies ani jeho nazor ani reakciu na kontretne fakty. Bol by som urcite radsej ak by to bolo o autach o tom, co si myslis, ako to vidis, ako sa ti zda porovnanie jedneho modelu s druhym. Na foreuz zaznelo, ze su to subjektivne veci - a to co ma zaujima je subjetivny nazor. Aj tvoj! 😉
Krásné, Peytle... je znát, že máš něco za sebou... ovšem tuším, žes ještě nesložil zbroj... neboť - všichni jsme zbrojnoši královi :yes: :yes:
Kdybys někdy v nějakém takovém autě jel budeš děkovat bohu že tam ty "zbytečnosti" co podle tebe ničí zážitek jsou....zachrání ti totiž život.Třeba Opel speedster nemá nic a zkus se s ním projet na mokru....no nepopírám že je to zážitek,ale ne takovej jak asi myslíš 😉 A to má asi 150 koní....
...ale ta pristrojovka, uchylne zalomena dolu, pusobi jak nejaky stary Hyundai. Bud je to blbe vyfoceny, nebo ten interier pekne zprasili. Kazdopadne minula 911 GT3 vypadala (vevnitr) podstatne lip...
vypadá, jakoby vážně byla "podseklá"... minimálně průduchy májí jinej sklon než ovladače a ten tvar... může to být jen svislé a opticky jakoby předsazené. S interierem celkově.. a ono už podle mě do Porsche nejde dát něco jiného (odvážného), takže spíš hledají jen variace někdy povedené někdy méně.. ;-\
rozplyvat sa nad motormi u porsche je vlastne zbytocne. je to palba, aj ked ten udaj o zrychleni s automatom je najskor preklep, ale ja sa na to auto uz pozeram roky a v podstate je to stale to iste, stale ten isty namet. a to je to, co mi na nom trosku vadi. predsa len aby sa modelove rady odlisovali len svetlami a detailami, ktore vidi snad len projektant, je uz trosku staromodne. pozor hovorim o dizajne. ale aj tak ma este jednu a to najvacsiu chybu: nie je moje ... ! 😄
Máš zbroják? Jestli ne, budeš ho potřebovat - nestačí ovšem zbroják na nějakou stříkací pistolku...Zbrojáky na "děla" vydávají v Zuffenhausenu... 😉 Turbo je neuvěřitelně účinné auto, které může zlikvidovat jakoukoliv silnici tempem, že ostatní budou ještě na startu, ale něco mi u současného Turba přesto chybí - a to jsou emoce(vím, dost nepopsatelná věc, ale to přece právě u supersportů hledáme, ne?)...Už to nahoře dobře popsal Peytl (jak kdyby mi to vzal z klávesnice 😉 ) a já to cítím velmi podobně...Abych to nevypadalo jako kritika - chápu, že v dnešní moderní době musí Turbo být přesně takové, jaké nám ho dnes představili - chladné, bezpečné a především brutálně rychlé... :yes: Abych ale popsal to nepopsatelné - nedávno okolo mě projelo staré(pardon, tohle slovo se k Porschi nehodí 😉 ) Turbo z 80.let...A já zůstal jak přikovaný, prostě jsem jen civěl, poslouchal a obdivoval - auto a zároveň i jeho řidiče(staré Turbo trestalo chyby dost nesmlouvavě)...Mám pocit, že tohle se mi nestane, až uvidím nové Turbo - kdo miluje Porsche, myslím, že mě pochopí... 😉 Ale opakuji - tohle nemá být kritika! Takže já vítám nového krále rychlosti - BRAVO TURBO! :yes: :yes: :yes: 😉
Vím přesně, jak to myslíš. Ostatně, Tvůj nick mluví za všechna slova... Kež by dneska všechny auta měly aspoň špetku toho charakteru... :yes:
.. :yes: Moje první jízda s Porsche bylo před několika léty v Alpách "starou" .. pardóón.. 😉 Carrerou z roku 84 nebo tak nějak..o a to ve mě zanechalo silnou stopu, :yes: takže jsem na tom stejně jako ty... civím a obdivuju.. :yes: 😉 😉
:yes: 😄
... :yes: začíná to tou archaickou palubkou... čudliky jak z opravdovýho závoďáku, levou to nakopneš.. to si chvíli připadáš jak v Defenderu (nebo naopak >😁 ), pak ten zvuk co přijde.. a jen "okuláre" před tebou a silnička... a to ani není potřeba jet rychle.. jen tak si hrát s tím autem... ten zvuk a ta odezva, nebo nájezd do zatáčky.. Jeden z hodně silných zážitků... :yes: 😉
Mě (a ani to moc nechci psát) tak trochu zaskočil ten malej prostor uvnitř... sěděl jsem a měl jsem pár cenťáků od hlavy horní lem okna... Jenže 911ka jako eskovej meďour, to, uznávám by nebylo ono. Každopádně valit ji v Alpách muselo bejt něco neskutečného. Občas si tak někdy sednu... a vcítím se do toho pocitu, co jsem zažíval... jak dole píše Paytl... okusit... to je vlastně povinnost :yes: 😄
To deprimuje... teda, pokud boucháš na píchačky... Na druhé straně... brácho... to není zas tak moc... že ne? Je to kolem čtyř českejch na stole... A to už reálné je. Když nebudeš 750 let jíst a kino dáš jednou za půl roku... možná ti to vyjde... spíš ale ne. Reálnější bych to vyděl na leasing. Složíš 1,2 mega a odjedeš. Budeš mít ale další tři roky zařízlý tanga. Budeš muset taky dost hákovat. Porsche bude mít větší požadavky na svůj život než ty... No, ty se prostě uskromníš... a měsíčně bych to viděl tak na 115 tyček. K tomu počítej zákonnou a havárku... takže budeš muset vyložit na dřevo měsíčně cca 130 kapříků. Brácho... tohle je krutý poznání. Tak pokud tuhle anabázi podstoupíš... za tři roky je tvoje. Navždy... A to je dobrej motiv... :yes:
Nechci. Ne proto, že v mý garáži snů jsou přednější místa. Ne proto, že bych na to neměl - nemám, to ale není to podstatný. Na to, aby Ti tohle auto splnilo sen, Tě nemusej hřát klíčky v zadní kapse kalhot. Stačí jedno odpoledne. Jedno odpoledne, kdy se bude horkej vzduch tetelit nad rozžhaveným asfaltem a před Tebou bude prázdná horská silnice plná výzev. Budeš mhouřit oči a tu výzvu přijmeš. A s každým ukrojeným kilometrem budeš naplňovat svůj osud. Svůj sen. Svůj život. A až se večer zastavíš a otřeš si zpocené dlaně do džín, budeš sám a budeš poslouchat lupání chladnoucího výfuku, budeš mít jasno. Nemusíš ho mít. Ale musíš ho projet. Jednou. Naposled...
...sakra čekal jsem trochu více. Mám pocit, že se původní design nové 997 příliš nehodí na širší a celkově svalnatější variantu Turba. Zejména ty kruhové lampy. Zezadu to na mě působí také mírně disproporčně. No a při čelním pohledu jsem napočítal 4 světla v každém rohu (včetně toho na žábře masky - pokud je to světlo). To mi přijde docela odbyté a neucelené... Ta mlhovka jako by tam byla za každou cenu, aby se spoiler něčím lišil od předchozího 😒
Pánové, dokážete si představit, jaká by to byla palba, kdyby to nevážilo víc než tunu a půl? Kde jsou ty doby, kdy supersporty měly motor čtyři litry a vážily tunu? Dnes každej chce, aby s tím mohl beztrestně stovkou vlítnout do zdi... Kdyby tohle auto bylo dělaný podle tehdejších měřítek bezpečnosti ale s dnešními technologiemi, to by byl supersport. Ale to by ho zase nezvládali řídit zazobaní právníci a veksláci 😄 Opravdoví nadšenci do aut si o supersportech můžou skutečně nechat zdát...
Opravdovi nadsenci do aut si jeste porad muzou nekde sehnat malo jety exemplar Hondy NSX-R. Tunu to sice nema, ale na okruhu na Gallardo diky (na dnesni pomery) musi vaze bez problemu staci. Bohuzel, souhlasim s tim, ze vetsina dnesnich supersportu ma sice cim dal, tim vic koni, ovsem taky cim dal, tim vic kilo. Tunove auto s 300 k za jinak stejnych podminek vzdycky porazi dvoutunove auto s 600 k. Fyzikalni zakony jdou sice pomoci elektroniky trochu ohnout, ale zlomit se nedaji. Kazdopadne skutecne supersporty porad existuji a prave proto neni potreba o nich jen snit - je mozne si je koupit. Na nove Turbo ma mozna nejakej sejk, na ojetou NSX dosahne i lecjaky uspesny pravnik/manazer/podnikatel. A takovych aut je vic. Takze geebee, flintu do obili jeste nehazej 😉
Flintu do zita jeste nehazim. Jako supersport uz mi prijde treba i Boxter a na ten uz bych na nejakej jetej nekdy nakutat mohl. Stejne tak Z350. Z oblasti mych snu je jeste F355. A nejvetsi sen, tak za deset let, Gallardo z prvnich serii. Snobum se nebude libit, protoze model 2006 byl o tolik lepsi a navic jich bylo vyrobeno tolik a jeste ke vsemu ma ty nemozne prepinace z Audi - proste nic, co by chtel snob ukazovat 😄 Takze by mohla docela dobre klesnout cena 😄
ta 2006 ma tie iste prepinace ako 2005 (v pripade Gallarda). Prvoseriove Gallardo by som ti nedoporucoval, nakolko su tam dost zasadne problemy so spojkou. Pritlacny taniel je prilis makky, a tym padom nie je problem spalit spojku za 4000 km. Krutak, ktory sa prenasa od motora jednoducho spojka nestiha brat a prenasat na kolesa. Neskorsie modely, t.j. 2005 a dalej, uz maju tento problem vyrieseny jednak po stranke softwarovej aj po stranke materialovej/konstrukcnej.
Tu je co lutovat, hlavne pri tych prvych seriach, ze gallardo islo inou cestou ako porsche turbo, ktore ma spojku uplne super (hovorim o 996)
Tu je co lutovat, hlavne pri tych prvych seriach, ze gallardo islo inou cestou ako porsche turbo, ktore ma spojku uplne super (hovorim o 996)
Za tech deset let stejne uz bude mit spojku vymenenou za tu lepsi 😄 A ty prepinace jsem nekde cetl ze uz maji byt vymeneny od pristiho roku (psali snad letos na podzim).
neviem o tom. Mozne to je. MY 2006, aspon to co som videl (ja mam 2005) je na tom so spinacmi bezo zmeny.
co chces vediet? 😄 Neviem pisat volne slohove prace ako GTI. Daj otazku/navrh co chces vediet/vidiet a rad ti pomozem. :yes:
Nemyslim, ze by gee bee potreboval pomoc😄 Spis bych rekl, ze by ho zajimalo, kdy a kde ho svezes. Konec koncu, me to zajima taky a stavim se pomalu do rady 😉
odkial si? (skyline) Praha je ok. ostatne mi trosku robi problem. zalozil som si cesky mail na seznam-e : ja01@seznam.cz. daj vediet tvoje "poziadavky" a uvidime, co dalej. 😉
Vcera jsem ti odpovedel a az pak jsem docetl zbytek diskuse. Takze to Gallardo jsem trefil celkem pekne😄 Jen na vysvetlenou - vytahl jsem ho ne proto, ze je to tvoje oblibene auto (coz jsem v tu chvili netusil), ale proto, ze zpusob, jakym si s nim pohrala NSX-R na okruhu, byl famozni. /// Boxter mi neprijde nic moc, zvlast puvodni verze (bez S) je dost slaba a tezka. F355 je spolecne s Testarossou a Maranellem me nejoblibenejsi Ferrari, 360 ani 430 me neuchvatily. Gallardo me taky nechytlo. Ale az ho budes mit, dej vedet, treba po projizdce zmenim nazor 😉
Jak uz jsem psal: Gallardo je moje srdcovka 😄 Je mi jedno, jestli si s nim NSX-R na okruhu pohrava. Stejne jsem jeste NSX v zivote nepotkal 😄 Takze v realu by si se mnou stejne asi casto nepohravalo 😄 Boxter vsichni hodne podcenujou a maji dojem, ze potrebujou verzi S, ale treba letos v poradu 5th gear s Tiffem Needelem ho vyhlasili za auto roku - jak je krasne vyvazeny a dotahnuty 😄 A navic je od zacatku delane bez strechy - takze je tam ten open air a nenici to vzhled, jako kdyz jenom ufiknes strechu. A ve srovnani s tim, s cim jsem zvyklej jezdit, je ten vykon a vaha naprosto bomba 😄
V poho, ja zase ujizdim na tom NSX (a jeste na jednom aute, schvalne, jestli poznas, na kterem 😉 ). Boxster je mozna vyvazeny, ale me osobne nicim nebere - S2000 bych dal prednost kdykoliv. Taky vypada krasne bez strechy, taky je to "od prirody" kabriolet a hlavne je dokonala (jak jinak) na okruhu. Zrovna Boxster dopadl dost nevalne, prave kvuli vysoke vaze a nizkemu vykonu. Na druhou stranu, S2000 byla rychlejsi i nez Z3M...
s těma vahama a vykonem s tebou souhlasim,ale kde jsi prisel na to,ze je hodne NSX???v CR neni snad ani jedna,pac ma rizeni v pravo.ale jinak je to skvely supersport.Vratim se k te vaze.nechapu M-B AMG.ma to vsechno 500-600koni,ale 1700-2000kg.a rikaji tomu supersport.to Porsche,to je jine.taky to trochu pribralo,ale porad je to stejna klasika.ta jizda.kamos mi pujcil 911 z roku 2000.nezapomenutelne.jel v tom nekdo taky???
NSX se da bezne koupit v Nemecku s rizenim na te "nasi" strane, pripadne jako dovoz z USA coby Acura. NSX-R sice ne, to je fakt, ale myslim, ze ani "bezna" verze by mi nevadila 😉 Cena za ojetou se pohybuje od cca 700k Kc (nejcasteji 1-1.5 mega) a to nepovazuju za extra moc. Hlinikova kastle nerezavi😄
Šejk a nové turbo?... jako že jinej tady nemá na nový Turbo?... Skyline... ty asi nečteš ty správný noviny... 4 český na stole... to tu vydělá pomalu i ten podnikatel, co obcuje s druhotnejma surovinama... Sundej klapky... Kam to cpeš ojetý právníky a manažery >😁 Člověče... nevrátil ses z pětiletího pobytu na Kavkaze?... Tady už si lidi kupujou ultralehký helikoptery... >😁 P.S. Skyline... nevím, jestli už jsi někdy viděl podnikatele... ale oni zpravidla volnej čas u bazorový brány netráví... 😉 :yes: Prosím tě, viděl jsi tady nějakého úspěšného člověka motat po silnici v Hondě? Já tedy ne. Jo, a ti právnící... člověče, vždyť to palmare... tam to padá jak do bezedný díry 😄 ... ovšem, všimni si, že maj vkus na auta... 😉 Tuším, že Sokol teda na semaforech na zelenou v Honda City >😁 nečeká. Seš dobrej komik :yes:
To s tymi uspesnymi ludmi voziacich sa na drahych autach je prilis monotonne. Podla mna nic nema vacsi styl ako podnikatel v drahom obleku a zlatymi hodinkami vystupujuci z STi, alebo Eva. Nedavno sa mi taky obraz naskytol a poviem ti, ostal som ohureny. 😄
ta váha mě zaráží hlavně už proto že je to Porsche a ty byli vždycky lehký, vždyť když bych ho jen srovnal s Corvettou Z06 tak je to zoufalý(papírově), Vette nemá ani 1400kilo a stojí sotva polovinu Turba a to má Vetta vepředu 7litrovej 8miválec!!! a ne "jen" 3,6 boxera, když to dokázali amíci, tak proč to nedokážou Němci? nemluvěo tom že Z06 by to Turbu na okruhu pěkně zavařila, dost možná by mu i vyprášila kožuch, sice si Turbo asi nikdy nekoupil(corvettu snad jo 😄 ), ale docela mě to mrzí...
Vette Z06 vypráší na okruhu cokoliv kromě Carrery GT. A to už je úplně jiná cenová kategorie. A k té váze: Z06 je celá z kompozitů, hliníku, hořčíku, balzy...
krasne auto s obrovskou historiou a image-om, dokonala technika, klasicke tvary a pritom kazdy model je niecim novym a neskutocne pritazlivym. to je klasika, to je proste porsche ! :yes: :yes: len ten razvor... len ten razvor... to som zatial u porschakov nedokazal prekusnut... 8-s
Rozvor musi byt maly, aby to mohlo mit motor za zadni napravou. Kdyby ho dali pred zadni napravu, tak by to bylo fyzikalne spravne, a to by uz pak nebyla 911 😄
Kolik ma tenhle pirat vlastne konkurentu? DB9 je proste jina, atmosfericky plneny dvanactivalec s dokonalou siluetou...jina klientela (alespon myslim), F430 s podobnym vykonem, ale vydolovanym z jen o malo vetsiho osmivalce opet bez turba, klasicky design okoreneny prvky z Enza, ale podstatne nizsi kroutak, navic pohon pouze zadnich kol. Gallardo, zrejme nejblizsi konkurent, ktery ale vedle zaboidniho (nic ve zlem!) Porsche vypada jako mimozemstan, takze zrejme opet trochu jini zakaznici, mozna Murcielago...kdo dal? Ostatni jsou budto vys, nebo niz, nabizeji mene hi-tech atd. Jaka je tedy Vase volba??? 😉
Ja miluju Gallardo 😲 Ach jo, asi se laskou utrapim 😲 Taky se mi moc libi nemeckej Anglican Wiesmann Roadster. 😒
To je ono, za ty penize sezenete spoustu DreamCars, ale mam dojem, ze pouze jedno bude umoznovat to, co Porsche (bez ohledu na neexistujici testy) a to splneni okridleneho rceni..."jde o supersport, ktery muze ridit i Vase babicka" (bez toho, aniz by se musela jmenovat Michele Mouton)! Ano, je tu TVR Sagaris, Vette C6, Viper...nektere z nich dokazi zprostredkovat i vice zabavy za volantem, ale bude jim chybet univerzalnost tohohle supersportu. 😉
V týhle sortě nejsou konkurenti. Nejsou rivalové. Prostě proto, že jejich svět se neřídí jen výkony a rychlostmi. Každý tohle auto je jiný, nese v sobě jinej náboj. Můžeš je postavit vedle sebe a dost možná zvolíš nejrychlejšího a nejsilnějšího. Ale volit, kterýmu podáš dlaň, budeš zase jen Ty. A vybereš jen to, který k Tobě promlouvá. To je totiž to, co se počítá...
:yes: Ja jsem pro surovost! >😒]
Naprostej souhlas. Kdybych ty prachy mel, tak kaslu na to, jestli je to o vterinu driv na dvoustovce. Stejne jsou to vsechno dabelsky rychly stroje a rozdil pozna jenom opravdovej profik (a to jeste kazdej profik preferuje neco jineho). Koupil bych si to, co by se mi vic libilo (Gallardo, Aston V8, Wiesmann Roadster - to jsou moje volby 😄
Ja bych se nebal zabloudit do bazaru F50... 😉
F50 se mi taky libi, ale bojim se, ze bude stat o dost vic nez nove Gallardo. Ale myslim, ze to byl Tiff Needel, kdo po testu rekl, ze by si radsi vzal F355, protoze by s ni zustal nazivu - F50 je takova vyzva, ze by tak tlacil na pilu, ze by se driv nebo pozdeji zabil. To je fakt supersport, pro kterej se hodi zemrit :-!
Jestli to byl Tiff uz si nejsem jistej, ale ten dil jsem videl taky - nerikal 355, ale Modenu. Poukaz byl prave ten, ze F50 je sice megabrutal, ale na jezdeni prave proto o nicem, protoze jeji vyhody se nedaji nijak prakticky vyuzit mimo okruh. "Bezne" Ferrari ano. Skyline GT-R od Veilside s 1200 k je urcite taky zivotni jizda, ale v Hashiryia to jeden chlapik rekl jasne - do provozu max 800 k, cokoliv silnejsiho uz nejde nijak pouzit (ja osobne bych na cestu do prace nepotreboval ani tolik😉 ).
ja teda nevim jak vy-ale ja bych si koupil 911 (ovsem pouze GT3,GT2 nebo Turbo) hned bez vahani.hlavne jizdni vlastnosti,dokonala hlavni linie a tvar,a halvne taky ten kus historie!!!nejaka vlastnost,ze je to supersport pro denni pouziti,je pro mne jen bonus.jasne,mit vic prachu,druhe po cem bych silhal,by byl Aston.takove charisma nikde jinde v soucasnosti za ty prachy nedostanes... 😉
PS:jo a boxer s 2 turbama a variabilni geometrii lopatek turba,to ma podle meho nazoru stejne tak neco do sebe,jako 8 ci 12 cylindru.... uz jen kdyz tu krasu slysis... 😉 >😁 :yes:
PS:jo a boxer s 2 turbama a variabilni geometrii lopatek turba,to ma podle meho nazoru stejne tak neco do sebe,jako 8 ci 12 cylindru.... uz jen kdyz tu krasu slysis... 😉 >😁 :yes:
jo,jo.nove Turbo je tady!vsak jim to tak trvalo... ;-\ uz jsem se nemohl dockat.dnes sem ani nechtel jit na net,nakonec jsem si vysetril trosku casu a vidim,ze sem udelala dobre.neodpustil bych si,kdybych se dozvedel o Turbu az zitra v praci.nikdy. 😒 jo,tohle auto proste chci.ani ne tak kvuli jmenu ci designu,ale kvuli brilantim jizdnim vlastnostem.uz od malicka mu cpou "sestkovy" boxer.na zadni naprave... jo vlastne skoro za ni.porad stejna koncepce a stale diky tomu dokaze 911 ukazat 360,430 atd. svuj perfektni zadek.jo pred tim se klonim.k to mu se modlim.ukazte mi nekoho,kdo jeste neco takoveho dokazal! jo a jeste chci samozrejme 911 kvuli historii,kterou dostanes.to je kapitola sama pro sebe-snad nekdy priste.jak tak koukam,naslintal sem toho vice nez dost a vlastne o nicem.. 😐 to bude tim uzasem... uz to mam jasny.dnes nejdu spat... PS: a moje penezenka to ma taky jasny.asi nastane 4megovy pruvan... 😄 >😁 😉
pro všechny koho zajímá kolik to jede max a nenašli to v článku, jede to 310kmh
jo to je sice hezky,ale... Turbo 996 melo oficialni max.308km/h,ale ja ho videl svistet 340km/h.teda podle normalniho rychlomeru.=>doufam,ze new Trubo 997 pojede jeste vice.muj odhad je max. 350km/h
musis brat do uvahy, ze rychlometer ma urcitu odchylku; radovo 7-10% vo vyssich rychlostiach. To znamena, ze na palubovke mozes mat aj tych 350 km/h, pricom ak mas spusteny napr. GPS modul, ktory je nezavisly na udajoch z pristrojovky, tak zistis, ze to bude vzdy okolo maximalky udavanej vyrobcom. Moje prvotne nadsenie, ked som vyskusal 911 C4S a "siel" som 304 km/h mi vychladlo po tom, ako som zistil, ze ta maximalka bola "len" 276 km/h. 😲 😒 .
"...620Nm mezi 1950-5000 otáčkami..." to bude zabirat jak lokomotiva.uklouzne ti noha?budes mit vice prachu na pedalu??tak ci onak 911T vyrazi dopredu s takovou vervou,ze ti bud vyrazi dech anebo... 😄 >😁
Každej má jinou úchylku. Proč by tvou úchylkou nemohlo bejt PORSCHE 911 TURBO? Jen si to představ - bydlíš v nějakém loftu... hrubý cihlový zdi... místnost 15 x 12m, sedačka v kůži a dobrá plazma... sem tam květiny... jinak nic, jen tam u protější zdi na zvýšené podlaze - PORSCHE 911 TURBO. Jen tak. Sedíš v sedačce, v pravačce ostře nabito dvojitou skotskou... a plazma je potemnělá... jistě... tvé divadlo světa stoji naproti tobě. V temně modrý... na těch nádhernejch kolech. O tom to je. O tom to být má... Bravo PORSCHE :yes:
:yes:
To je fakt, kazdy mame iny vkus.. Ja by som miesto dobrej plazmy radsej dobre audio a na podstavci by mi stalo Evo VIII FQ-400.
Je take krasne o tom snivat.
To je fakt, kazdy mame iny vkus.. Ja by som miesto dobrej plazmy radsej dobre audio a na podstavci by mi stalo Evo VIII FQ-400.
Je take krasne o tom snivat.
Zajimalo by me kdo bude ovladat za jizdy ty titerny cudliky na navigaci....stahovani oken taky moc prakticky neni...ale jinak ujde
Máš T!, neřešíš hlouposti ani v případě, že okna mají kliku a rok výroby je blízký Tvému datu narození. Prostě T, nic víc (a co bys ještě chtěl?), nic míň. Sen noci Svatojánské i všech ostatních nocí😉
Porsche 911 Turbo je bez pochyb prvotridni autak, dynamika bere dech, za 133 tis. EUR je k mani neco, co se blizi zrychlenim na 100 treba Carrere GT... 😄 A muzes s nim jezdit treba kazdej den do prace, to je taky uzasny 😄 No a mozna jednou k autu s takovym gripem a vykonem umozni prikoupit DSG a-la Porsche, to si budeme moc skutecne zaradit skoro vsichni 😄
[odkaz] Připadá vám ten design nového civicu opravdu tak novátorský ??? Tahle studie od pininfariny je z roku 1988 ...
😉 17 světelných let 😉 >😒]
😉 17 světelných let 😉 >😒]
To je Kingovo ARO >😁 Tedy to se ti něco povedlo >😁 >😁 :yes: :yes: To snad ani není možné..... :yes: :yes:
No jo, hlavne vozy od VW jsou designove inovativni, ze... 😄 Mnoho prvku co ma aktualni Civic zde jiz na ruznych konceptech byly, ale odvahu dat to na trh mela Honda. Proc to neudelal VW? Seat se pokusil, Altea a Leon vypalili dobre, ale Toledo uz je zase jen snahou setrit. Melo byt spis neco jako 4-door Leon, ale ne ten cross-over, cim ted je 😒
Podíval ses vůbec na ten snímek?... vždyť Pininfarina musel dostat za to, že bude mlčet určitě aspoň jednu čivavu >😁 >😁 Kdo holt moh´čekat, že to manitou vyšťourá >😒] Vždyť to je totálka novej Civic. Mrkni na to ještě jednou. To tady ještě nebylo, ani v retru >😁 >😁 >😒] :yes:
Podival, koukal jsem dost dlouho a rikam: jsou si podobny jak vejce vejci, dam ruku do ohne za to, ze kdyby sme hledali dalsi koncepty, co vypadaj jak novej civic, tak je najdeme - matne si vzpominam minimalne na neco od GM. Ale jde o to, ze Honda to dala do vyroby, muzes si to koupit a je to vynikajici auto. Tvuj oblibenej Apostol vykradl designove napady koncernovych znacek a to ti vubec nevadi. A pritom neni ani z poloviny tak originalni jako Civic - pochopitelne, je taky pro jiny target market 😉 Golf je proto tak dobrej, ze je tak nejak uprostred, vyhovi main-streamu, neuarazi konzervativce a inovatori si tam po dlouhe chvili v show roomu taky najdou treba ty velke lampy a vyssi strechu. No a bude nam vadit, ze velke lampy a vyssi strechu mel stejne prvni Peugeot 307? Nebude, protoze Golf je v kazdem smeru lepsi. Ale treba ja si reknu, ze za ty prachy at je to neco, co rozboucha srdce a vybiram: C4,Leon nebo Civic? Proste nehledej problem tam kde neni, slusni lidi vcetne mne ti uznali, ze Apostol je velice vyvazenym vozem sve tridy s neskutecnymi moznostmi kombinace motoru a vybavy a ty, uprimne verim, uznas, ze z civicu budou mit hondari podobnou radost jako ty z Apostola.
nove turbo 997 u mna vzbudzuje trosku rozpacite pocity. Celkovo porsche sice deklarovalo, ze 997 je len akysi facelift pred uvedenim morednizovanej rady 911 , pricom 997 by mala byt akymsi navratom k povodnej, vzduchom chladenej 993. To, co mi vadi je predok auta, posobi dost substilnym dojmom oproti starej 996, ktora mala vyraznejsie prieduchy a pre mna zaujimavejsie riesene svetla. Otazka je ako bude poriesena stabilita auta vo velmi vysokych rychlostiach, pretoze stara 996 bola dost nervozna nad 280 km/h. Keramicke brzdy fajn, ale ziaden uzitok z nich nie je. podla mna je to len otazka toho, ako casto chces chodit menit brzdove kotuce; ci raz zaplatis 300.000 korun, alebo budes menit kazdych cca 30.000 kotuce a dosticky za cca 30.000.
Je dost zaujimave sledovat vyvoj supersportov a ich parametrov - modena 360 so zrychlenim cca 4.5, odpoved od lamborghini so zrychlenim 4.2, ferrari 430 so svojimi rovnymi 4.0, uprava gallarda na 4.0 a po case prichod 911 T s fenomenalnymi 3.7 sek! V tejto chvili bude mat Ferrari co robit aby si dobre pripravili F430 stradale (ak ju maju este stale v plane), tak aby dosiahla na 911. 3.7 na 100 je parameter, ktorym sa dost zasadne blizi k parametrom Enza.
Je dost zaujimave sledovat vyvoj supersportov a ich parametrov - modena 360 so zrychlenim cca 4.5, odpoved od lamborghini so zrychlenim 4.2, ferrari 430 so svojimi rovnymi 4.0, uprava gallarda na 4.0 a po case prichod 911 T s fenomenalnymi 3.7 sek! V tejto chvili bude mat Ferrari co robit aby si dobre pripravili F430 stradale (ak ju maju este stale v plane), tak aby dosiahla na 911. 3.7 na 100 je parameter, ktorym sa dost zasadne blizi k parametrom Enza.
Jsou chvíle, kdy mě nezajímá, jestli to co slyším je klapot jehlovejch podpatků na mramorový podlaze hotelu Hilton, nebo stenografickej záznam mýho rozsudku na doživotí. Přesně takhle jsem se tehdy cejtil, když na mně vyštěkla zpoza rohu. Byla stříbrná. Tedy celá stříbrná. Kolem krku žádnej načinčanej límec, všechno jak má bejt. Dobelhal jsem to akorát k přechodu, když jí zrovna naskočila zelená. V lidskym životě hrajou hlavní roli jen vteřinový okamžiky, jen ty o tobě rozhodnou. Jako tehdy o mně. Lehce, jen lehce hrábla a spodnim tónem naznačila, kdo z nás bude mít vždycky navrch. Za křižovatkou na mně počkala a to už bylo nadějný. Trému jsem se naučil zvládat dávno, ovšem někdy, někdy se mi to ještě vracívá. Tak jsem celej rozechvělej do ní zajel. Jo, jo, tam na rohu pětapadesátý. Pár hošanů málem vypadlo z okolních oken. Kůži měla hladkou, ale ne zas úplně, tak to mám rád. Prostě jsem ji tam chvíli hladil. Vrněla lehce odspodu. A ty spodní tóny, tak to bylo něco. Jenže, znáte to, má-li to vo něčem bejt, no, to se pozná jen v letu. Tak jsem ji nakop. Jo, vzala to vode mně jako žádná jiná. A pánové, to BYLA jízda. To byl fakt let. Rovně to umí každej. Změnit polohu a vohnout to na suchym asfaltu kolem kandelábru už každá neumí. Tahle jo. S přehledem. Za chvíli jsem funěl víc než ona. Jsem bejk, tak se nenechám zahanbit, bušim do ní tři, čtyři a plná pět. To už to i na mě lezlo. Úplný mrákoty. Musel jsem brzdit. Jo, mám poměrně rozsáhlou představu vo brzdách, ha, ha, tohle šlo ale silně a sametově zároveň. Trhalo mi to kšandy, který jsem teda zrovna na sobě neměl. Rozumíme si, ne? Vod tý doby jsem ji párkrát potkal. Zdá se mi, že po mně trochu ještě jede. Mám ale ukrutnej strach to na ni znovu rozbalit. Nerad bych se spálil. Jo, abych nezapomněl, na zadku má vytetovanou číslovku - 911. :yes:
prave ste si precitali prispevok do literalnej revue, sekcia automobily, podsekcia co sa mi snivalo o aute, ktore som videl na plagate. >😁 >😁
:yes: 😉 Óóó, tak toho ocenění si vážím. Díky. jen bych to lehce upřesnil... tohle není snění... to je legrácka, humor (jako - ha ha) na dané téma. Asi jsi to četl obřádek... ale i tak díky :yes:
VW Golf GTI je lepší >😒] 8-s >😁
tak to si si zmylil forum. toto je o autach. >😁 >😁 humor o autach bude na uplne inych servroch. >😁 mal by si sa popozerat, co je dostupne a nevytvarat zbytocne flood. 8-s 😉 Ak je to literalna tvorba tiez by si mal zacat sa obzerat po niecom inom, pretoze z toho co si popisal, nikto nevie, co sa ti konktretne paci, preco je to auto (subjektivne) lepsie ako nejake ine....
Neděláš u vás na vsi kultivátora? Nebo kulturního referenta? Jako, že bys to tu začal kultivovat? To by mohlo být zábavné... Zatím jsi toho na auto.cz napsal nejvíc o mě 😄 Což mi sice činí jistou radost... ovšem kdo je tu na to zvědavej... tady to je o autech 😄 Utkvělé představy maj ten problém... kolego, že je s tebou musí sdílet ještě i jiní... abys uspěl. Vybral sis nelehký úkol... vnucovat tu tézi, že vstupenkou na auto.cz je vlastnictví Porsche Turbo... To určitě neobhájíš.
to"ja"😡nazis se zbytecne,GTI ti nikdy neodpovi na tvoje otazky,nikdy neodpovi vecne,neumi argumentovat...kdyz se ho k tomu snazis"donutit",tak bud zacne tlachat nebo nekam na chvili zmizi od klavesnice a napishe az o par sloupku dal neco naprosto jinyho...to je jediny co umi,uz sem to parkrat zazil...nejlepsi je ho nechat,at si tady onanuje a neresit ho... 😉
Myslím, žes přesně (jak já i jako jiní) pochopil princip diskuze... ano, souhlas, nemohu vnucovat jinému svou představu o diskuzi... musím psát a přesvědčit ostatní, že můj pohled na auta stojí třeba jen za zamyšlení. Tak Bravo icxks. Někdo třeba zase tu vypíše seznam matek v motoru... ok, ať vypíše. Jinak... protože tohle není odpovědna, prosím smiř se s tím, že zásadně odpovídám jen na to, na co chci. Myslím, že ty to děláš zrovna tak... jen možná... já ti otázky nekladu... a ty mě ano... ovšem, to je tvůj problém.
😄 :yes: .....mluvis spis"o koze nez o voze",ale neva...uz sem si davno zvyknul...
PS:jaky otazky mas na mysli? 😉
PS:jaky otazky mas na mysli? 😉
O kozách mluvívám také rád, občas i něco napíšu... 😄 No, a tamto - jako že nahoře píšeš, žes zažil, že jsem neodpověděl, tak jsem myslel, že ses na něco ptal a já ti neodpověděl... I když icxksi... upřímně - tohle tedy k mému vybavení nenáleží... pokud mě čteš, tak poctivě odpovídám. P.S. To je přece značně naivní postoj toho "ja", usmyslet si, že to tu bude, jak chce on. To o moc velkém rozhledu tedy nesvědčí. Musí se tu dodržovat morálka, to ano, nějáká sprostá slova a tak, to sem nepatří, ale pro mě za mě, jestli tu bude kolega psát o 911cce báseň... já si jí rád přečtu a i si rád přečtu jízdní dojmy... koneckonců... o té různorodosti pohledů na "jednuatusamou" věc to přece na světě je. :yes:
GTI - dokazes aj chapat to, co je napisane, alebo si to len "precitas"? Je mi jedno, kto a ake ARGUMENTY pri diskusii o autach posiela. Skus mi nejak rozumne vysvetli, k comu je len v tejto diskusii potrebna tretia slohova praca o tom, co sa ti snivalo? Co si z toho kto odnesie? Tie tvoje prispevky maju jasne pomenovanie - flood, pretoze nic nehovoria, nenesu ziaden nazor, len zahlcuju server. Ked spominas spravanie, resp. sproste slova, skus si posebe precitat, akymi "honostnymi" a "cnostnymi" vyrazmi obstastnujes prispievatelov. 8-s Ja som v tvojom podani prostitut/kulturny referent na dedine/ dalsi je nevychovanec, lebo si zle vysvetlil clanok. Ak sa ta niekto spyta na nazor, bez toho aby si odpovedal, zacinas chrlit svoje "perly". Sam nieco navrhnes, ale ked to iny zoberie vazne, tak uz sa k nicomu nemas. V pripade, ked ta niekto nepresvedcil argumentami a dava ti moznost ako podporit argumenty, tak ides zostra s arogantnou ironiou a zosmiesnenim daneho cloveka.
Pokial ide o tu roznorodost, myslim, ze plne postacuje, ak vytvoris jednu slohovu pracu. >😁 >😁 >😁 nezamienaj si roznorodost s mnostvom variacii na jedno a to iste vytvaranie poem o tom, co sa ti snilo. >😒]
Pokial ide o tu roznorodost, myslim, ze plne postacuje, ak vytvoris jednu slohovu pracu. >😁 >😁 >😁 nezamienaj si roznorodost s mnostvom variacii na jedno a to iste vytvaranie poem o tom, co sa ti snilo. >😒]
vzdyt diskusi tady osobnim napadanim zahlcujes hlavne ty...to tve prispevky nemaji zadnou hodnotu... :no:
este raz si precitaj, co som napisal v prispevku, na ktory reagujes. Dokonca su tam citacie "osloveni", ktorymi su odstastneni niektori z diskutujucich. :-! Je mozno cudne, ze podobne ako ja, nedostavaju reakcie ini diskutujuce fora. Osobne napadanie? Precitaj si pamaly (sleduj cas prispevku) a zistis, kto napada a na zaklade coho. 8-s
zas jeden prispevok k veci. fakt dobry! tebe asi tazko niekto niekedy vysvetli, ze si nezakladam na tom, co mam. je to tak nepochopitelne? reagujem na tvoje prispevky bez toho aby som sa do teba navazal. na tejto diskusii sa uchylujes k prizemnostiam a mna to moze do urcitej miery len tesit, ze jednoducho je vidno, ze nevies vies diskusiu (t.j. dat svoj nazor a obhajit si ho). Namiesto toho sem prispievas slohovymi pracami o snoch. Sam si sice priznas, ze je to snivani. Ked ti posuniem ako snivanie, zacina to byt humor (akoze ha-ha). 😲 Ibaze ono by to malo byt o vr-vr, a vrrr-vrrrrrr (aby som pouzil terminy, ktore su ti blizke) o nazoroch, a prispevkoch. A nie o floodingu, ktory tu predvadzas.
Já bych taky uvítal, kdybe se v těch diskuzích psalo občas něco o autech, takže s kolegou "ja" souhlasím. Příspěvky od "GTI" mě nepřipadají zajímavé ani v nejmenším, jelikož postrádají jakoukoliv poentu (i když on je přesvědčen, že jsou velmi hluboké). Taky nechápu proč by někdo z diskutérů nemohl mít Gallardo (podle GTI), vzhledem k tomu, že jich po Praze jezdí celkem dost a před mou školou (VŠE) pravidelně parkují černé a žluté. Takže sorry, GTI, ale občas by to chtělo vyndat hlavu ze zadku.
Chtěl bych se zeptat, kolegy s Gallardem, jak je na tom Lambo s použitelností na českých silnicích. Měl jsem tu čest se projet (jen jako pasažér) v 360 Modena a Maserati 3200 GT a dost mi teklo srdce, když si Ferrari na Jižní spojce na každém kilometru 3x šktrlo o silnici 😒 Díky za odpověď.
Chtěl bych se zeptat, kolegy s Gallardem, jak je na tom Lambo s použitelností na českých silnicích. Měl jsem tu čest se projet (jen jako pasažér) v 360 Modena a Maserati 3200 GT a dost mi teklo srdce, když si Ferrari na Jižní spojce na každém kilometru 3x šktrlo o silnici 😒 Díky za odpověď.
A tobě někdo brání, abys tu psal o autech? Vždyť můžeš hned začít, zrovna tady a teď. Jdi příkladem. Piš o autech. Právě ty příspěvky, po kterých toužíš. Určitě tu budeme všichni rádi... Ať vzpomínám, jak vzpomínám, nevybavuji si ani jeden tvůj příspěvek... ;-\ :no:
Můžu se zeptat kolik máš na tom lambu najeto? A co spojka a destičky? Slyšel jsem strašné zkazky jaká je to u lamb hrůza..../ konkrétně mi to vyprávěl mechanik v HP exl./ Mně ted čeká spojka u 360....už šetřim do prasátka. ;-\
zatial cca 18.000 km. spojka v pohode (po prvom servise v 12.000km), dosticky takisto. POkial ide o HP exc., spravaju sa tak ako aj ostatni dealeri 8-s , t.j. to nase je super, to konkurencne je hlboky odpad. :-! . Takze ono to mozno chce spytat sa napriamo majitelov a tym padom sa to dost rychlo vyriesi. >😒] Sam za seba mozem piovdat, ze som s tym autom nemal ziadne problemy. Spojka u 360 😲 . Takze slusny prievan... >😁 Ak F drzi plus minus rovnake ceny ako L, tak to vidim na cca 80.000 😒 😒 😒
na co se u 911 TURBO podíváš... všechno je dokonalé. Mrkni na jemnou práci ne předním spojleru... mrkni na geniální křivku boční siluety, a na tvar nasávacích otvorů za dveřmi... ty tě sejmou... mrkni na záď... vše je nejen funkční, vše je navíc i oslavou krásy tvarů. Člověk by si myslel, že auto, co to taví přes 300, musí bejt ošklivý, přísně technicistní a težko, že tě osloví milým tvarem... přitom při pohledu na stojící TURBO tě napadá, že je to lehoučké jako vánek... že to snad bude je zlehka plout. Jenže, když ho zatneš... dá ti určitě pocítit ty dávný touhy dravce. Tak i v tomhle je PORSCHE nepřekonatelný... v dokonalé funkčnosti a v dokonelé kráse. Uvnitř nemáš co kritizovat. To je nářadí pro chlapa. Co potřebuješ, máš u sebe... je to překrásnej výtvor... umělecké dílo... je to kousek k umilování... BRAVO PORSCHE :yes: Jen ta přední RZa... ta by měla na výjimku být odpuštěna... koneckonců většinou z TURBA stejně každej uvidí jen záď...
No osobne si myslim, ze je to velmi podarene auto, ale podla mna sa to vzdy toci akolo toho isteho zakladu len vzdy s nejakymi kozmetickymi upravami, proste my zacina to auto pripadat nudne.
Ked sa pozriete dookola tak skoro kazda automabilka sa snazi o zmeny designu len Porsche nie. Som zvedavy dokedy bude stavat na tom istom designerskom zaklade ako je 911.
Ked sa pozriete dookola tak skoro kazda automabilka sa snazi o zmeny designu len Porsche nie. Som zvedavy dokedy bude stavat na tom istom designerskom zaklade ako je 911.
911 přece nemůže být jiná... 911 je dokonalá... koneckonců, kdo by si přál jinou 911. Jiná věc je, zda PORSCHE nemá vypustit do světa jinej, aktuální model... Marko už tu psal, že Cayman zas jen taví 911... no, problém to bejt může. Uvidíme, jestli se nakonec nebudou hádat o zákazníky...
No to asi i jo, protože konkrétně mně se ten Cayman líbí dokonce víc než 911... Motor uprostřed...vyklápěcí POUZITELNEJ kufr vzadu... Trochu kanibalizmus ne? 😉
Jo, já ho viděl a také jsem byl z něho na větvi... takovej jako ostřejší... No, Marko také tvrdí, že to nepovažuje za rozumnej krok... Je fakt pár kaček pod Carrerou...
No právě. A 911 už zdražit nemůžou. Aby to nedopadlo že 911 budou kupovat frajírci na ukázku že na to maj / vím že na to je u tebe Ferrari 😄 / a Cayman lidi co chtějí jezdit. Dokonce jsem někde četl že při testech byl CaymanS na některých tratích rychlejší než 911S... A doted u mě byla 911 nejlepší sporták na každodení ježdění do práce.Ted je to asi Cayman, ještě jsem v něm ale nejel.
Já také ne... U toho Ferra tenkrát... jsem se nevyjádřil nejšťastněji... už mám v hlavě, co napíšu... protože, člověče, já koukal podrobně na ten novej model, nevím přesně jak se jmenuje - ta 599... tak "něco" napíšu, jak tu bude článek... To teda bude taková malá GTI-revoluce 😉
Hele, taky se ti zdá že poslední dobou ty auta na fotkách vypadají hůř než v realu? Jestli je to autama nebo fotografama to nevim....
No, nedávno se tu "vyznamenala" Honda Accord... to teda byl hodně nepovedenej tón... (Turbu to tady ale šluší).
To jo.911 se fotí dobře. Ale když mě by se asi víc líbilo to Turbo tak z 85-tého, s tim obřím křídlem a brutálně vytažené zadní blatníky... Ale asi bych se v něm zabil. Narozdíl od jiných tady ocenuju že dnešní supersporty může řídit i průměrný řidič. A to tenkrát nešlo.
😄 Hele, toho průměrnýho řidiče nechme ve Fabii, tahle děla chtěj zápal, i když souhlasím, že jsou asi dnes kultivovanější.
Schumi, Kimmi, Seb, Valentino a spol. to jsou řidiči. Zbytek je průměr. vč. nás. A to bez urážky. Stačilo mi když jsem si v létě zajel do Sosnové. Myslíš si jakej jsi frajer a pak koukáš jako puk. Je jedno v čem jedeš.
To je tu vyjímečnej názor :yes: Já mám občas dojem, že tu píšou jen z F1 😄 P.S. jistě... je to velké umění.
Jednou cestou na Slapy semnou chtěl závodit někdo v Impreze.Tuning jako hrom.Vejfuk jak roura od kamen a folie snad i na čelnim skle.Vždycky mi kus ujel a pak počkal. A když znova ujížděl tak fakoval z okýnka. Asi si i dělal čárky na palubku. To byl panečku řidič. No a po pár kilometrech mu upadlo kolo. Asi moc tlustý podložky a v těch zatáčkách to nevydrželo. Já se smál ještě druhej den. 😉
Jinak se to u nás stává dost často. Tuningář chce prostě skalp. V rakousku nebo Německu se mi ještě nestalo aby se mi na *přilepil Golf s modrejma ledkama v mlhovkách a ještě na mě blikal. Tam na tebe sice taky blikaj, ale jako pozdrav, že jsi fanda do aut jako oni.
Tak som si to tu precital a teda sa aj zasmial...
Konkretne pribeh o karkulke a ciernom lambe bol celkom zabavny.
Ale k veci, PORSCHE vyrobilo, predstavilo, server AUTO.CZ priniesol prve info "super robota chalani" a ja rozmyslam kde na to zobrat, tato 911ka, je od prvej generacie kult a kultom zostane. Pekny je aj Aston, aj tie zlte strmene na Lambe su fajn, ale toto je ta prava autoerotika, a rovno na Valentina, zalubil som sa uz iba pre tie jeho "modre" oci...
Konkretne pribeh o karkulke a ciernom lambe bol celkom zabavny.
Ale k veci, PORSCHE vyrobilo, predstavilo, server AUTO.CZ priniesol prve info "super robota chalani" a ja rozmyslam kde na to zobrat, tato 911ka, je od prvej generacie kult a kultom zostane. Pekny je aj Aston, aj tie zlte strmene na Lambe su fajn, ale toto je ta prava autoerotika, a rovno na Valentina, zalubil som sa uz iba pre tie jeho "modre" oci...
nemelo to byt desetiny sekundy? 😉
nejak si nedokazu predstavit 0-100 za 1,9s >😁 to by bylo maso >😒]
jinak auto je to moc moc hezky... 😄