Novinky
0
Uzasny stroj, pamatuji se, jak kdyz jsem drandil po usa ve svem mid-size, jak jsme si vedle techto broucku pripadal maly😄 a uplne nejlepsi bylo potakt takove ty obyvaci pojizdne domy, ktere mely na zadi zaveseny pick up nebo nejaky jeep, ktery mel cumak nahore a jel jen po zadnich kolech. Proste dum na cesty a auto na vyjizdky sebou😄
Takže pokud má tenhle koncept naznačovat, jak chtějí v budoucnu zprasit Dodge Ram, nejhezčí pick-up všech dob, tak jsem proti, proti a ještě jednou proti. A za druhé: můžu z vlastní zkušenosti porovnat rozdíl mezi Voyagerem bez Stow 'n' Go a s tímhle evropskýma titěrnýma pidiMPV inspirovaným systémem. Ano, sedačky se krásně sklopí do podlahy, úžasné. Ale seděl jste v nich někdo? Já jo! Místo velkého pohodlného křesla je vůz vzadu osazen něčím, co připomíná trestnou lavici trpasličího rybáře. Sedák je tak nízko, že musíte mít buď nohy natažené dopředu do dálky a být celý vlastně v pololeže nebo pokud trváte, že lýtka budete mít ve svislé poloze, tak stehna vám trčí vzhůru. Fuj, hnus, hodí se to jen do mrňavých evropských a japonských aut. Ale když sedíte v obří americe na tom malém sedátku, uvažujete, k čemu je vlastně všechen ten prostor okolo..... ;-\ :no:
no a k cemu je??? >😁
Někdy dokážeš vážně na**at. 😄 No cejtíš se jako ten trpasličí rybář v přírodě. Okolo spoustu místa a ty se krčíš na malinkatý stow'n'go skládací sedačce.
Třeba jich tam bude sedět víc,aby ušetřili za benzín,když jim ho zdražej... Jen kdyby stál benzín jako v Evropě,to bychom viděli teprve konce těch jejich oblud-stálo by to odstavený kolem jejich silnic. >😁 Bylo by po jejich megalomanství,kdo byl v USa říká ža by se Amíci po...,kdyby měli zaplatit o penny víc... :no:
Američani jsou zvyklí za auta i benzín utrácet mnohem menší část měsíčního výdělku než Evropani. Je to jen spotřební zboží, chtějí se pohodlně usadit v autě a ne se krčit v minivoze, když nemají sebemenší důvod. Poměřím-li to paritou kupní síly, tak v USA je pro ně nyní benzín s jejich průměrným platem drahý, jako kdyby v ČR stál 2,80 Kč za litr. >😒] Ano, malá auta zažívají v USA nárůst. Ale co je v USA "malé auto"? Nižší střední třída. Zatímco tam roste segment nižší střední, tak v EU zhruba stejně rychle rostou minivozy. >😒]
Muj obchodni partner bydlici v Indiane, prohlasil po svezeni v OII, ze je mile prekvapen urovni tohoto vozitka, nicmene s necim takhle malym by nejezdila ani jeho manzelka do prace... 😉 proti gustu zadny disputat. Doslo samozrejme i na filozoficke otazky typu, zda kdyz jeho zena jezdi v Intrepidu sama, proc potrebuje velke auto...ekologie apod. Odpovedi byly protkany "novinovymi" pouckami o nejrozvinutejsi, nejdemokratictejsi, nejekologictejsi, ale hlavne nejsvobodnejsi zemi...nebo-li neni duvod proc se omezovat. Boom kompaktnich (spise kompaktnejsich) vozu v USA bude mozne ocekavat pouze v husteji obydlenych aglomeracich, vsude jinde zustane vse pri starem, nebot velikost vozu je primo umerna velikosti vnimane svobody (brano americkym pohledem)...
Víš, ekologie je pěkná věc. Ale ani na vteřinu nepochybuju, že kdyby tu stál při stejném průměrném platu jako je teď benzín i automobily desetinu, tak budou Češi jezdit v OII. V tom spatřuju určité pokrytectví chudších lidí. Na jednu stranu by každý rád přesedelal do Mercedesu S nebo alespoň, pokud je sportovně orientován, do hrozně nabušenýho hothatche s vysokánskou spotřebou, ale dokud na něj nemá, bude mluvit o ekologii a ohleduplnosti k okolí. Samozřejmě, že evropské nižší střední (i Ostavie) jsou na mnohem vyšší úrovni než americké (volitelnou výbavou, druhy plastů, slícování). Stačí porovnat Sourozence Chevrolet Cobalt a Opel Astra. V USA byl doteď segment Compact vyhrazenej takřka sociálním případům a ti by si asi do auta nepřipláceli za boční airbagy nebo ESP. Pokud si schopnější člověk nebude moci za své peníze koupit větší a hezčí auto, větší a hezčí dům, lepší a hezčí všechno. Nebudou se nadprůměrně nadaní jedinci snažit a ekomomika půjde doháje. Je to ozkoušeno, říká se tomu komunismus. A na tom americkém pohledu na věc něco bude. Ti bohatí jako první měli katalyzátory a jako první mají hybridy. Oni jsou na hrotu vývoje. Oni (pokud pracují ve vědě a výzkumu) dokonce často ten ekologický pokrok i tvoří. Kdo víc přispívá k rozvoji, zaslouží úměrně vyšší odměnu. To je kapitalismus. To není novinová poučka ale jediný systém, který má chyby ale aspoň přežívá nejlépe.
Nabouchat zodpovednost k ekologii kazdemu jedinci je vec vedoucich predstavitelu statu a to bez ohledu na sociologicke postaveni. Co se velkych aut tyce, v Evrope by situace nebyla jina...zpusob "obestaveni daneho prostoru" je pochopitelne v Americe velkorysejsi, tady to kvuli tradicni kulture, pamatkam apod. jednoduse nejde. Nseouhlasim s jednou veci...pokud si uspesny, koupis lepsi, coz automaticky neznamena vetsi... >😁
U auta a domu jo. U věcí u kterých se musím nacházet uvnitř jednoznačně ano. 😉 Prostor je luxus. Elektronika a podobné věci jsou věc druhá.
Perfektne! U auta! Ne u nakladaku... >😁 >😒]
Amíky by k "ekologii" přivedlo jedině radikální zdražení PHM... A nejen Amíky. Abych jim nekřivdil 😉 PS: Tuhle jsem byl mile překvapen, když jsem vynášel tříděný odpad, že ty popelnice byly skoro plný. A to je vyvážejí pravidelně :yes:
No tenhle Dodge vypadá tak trochu jako pouťová atrakce. Ať mi všichni amerikanofilové prominou, tohle se mi vážně moc nelíbí. Dávám za pravdu Lonesovi, klasická RAMka je uplně jinej kovboj! 😉
Nicméně má velice zajímavej a odvážnej interiér. Je možné, že třeba tudy povede cesta vývoje amerických pick-upů. Kdo ví...
Zda sa, ze chlapci z projektu si odskocili s chlapcami od Hondy na obed, lebo sa to sialene podoba na Truck of the year 2006 - Hondu Ridgeline, ktora po uvedeni na trh preziva boom a je na nu cakacka. Ale taky je svet, uz vsetko bolo vymyslene ... 😄
A Ridgeline SUT bylo zase až po Chevroletu Avalanche SUT, na který byly dvouletý čekačky. 😉
Ale to stare nema s novym nic spolocne. Hovorim o dizajne tohoto tu. A povedz mi pravdu, cakal by si dva roky na auto, a este k tomu podla mna dizajnovo otrasne? Ja nie. A zvlast v amerike, kde si naozaj mozes vyberat.
Hehe, další z US nesmyslů. Jedinou dobrou věc, kterou na tom shledávám vážně jako výbornou je to, že můžete vytvořit nájezdovou rampu a v pohodě tak na to najet s motorkou/buggynou/čtyřkolkou/... možná i leckterým evropským autem >😁 Nevím, jak je to ve skutečnosti velké.