Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Oficiální video BMW Z4 M Coupé: Střecha nad hlavou (střih Auto.cz)

35 komentářů

Sakra nemáte někdo foto nového Wartburg Eisenach
nebo noveho trabanta pište na WartburgGT@seznam.cz Díky moc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skoro 40 rokov som jazdil na Wartburgu,prirastol mi k srdcu.Ja som nevidel ziadne foto noveho typu.Kde ich mozem vudiet ? Mozete mi ich poslat ? Dakuje BB
Aby mates nezačal zase žárlit... >😁
>😁 tak někdy... >😁 😉
Nejde mi to...
Já to mám jen doma na HDD... Se stav 😄
hoď link... se mi to nechce hledat... 😉 😄
Ked das copy/paste tej adresy do prehliadaca, neprejde to ?
Ked das copy/paste tej adresy do prehliadaca, neprejde to ?
GTI
Nejde to spustit, mám tam jen změť písmen.
Hohó, tak to znám. Celkem starý. Prd proti současným TopGear videům. Moje oblíbené je cca půl roku staré srování roadsterů 350Z, TT a Crossfire. Tam jsou teprve záběry, kamera, střih... johohóóó 😉
Ta vopici muzika jako podbarveni to pekne * 😒
jj, kotnik 😄
konkurenci :yes:
Z toho usuzuji, že členok = kotník. Jo?
S první větou souhlas. >😒] Mrknu na to večer.
mrkni na videou od superunknowna..... :yes: to je teprv nářez..!! :yes: 😉
aťák mě taky nebere, leč si se v tom dokážu představit... >😁 >😁 ovšem musím uznat že to video Mitsu je jiná klasa....!!! mrkni na to... sice je to bez trance, ale zase to má jiný pozitiva.. Z4-video je amaterskej pásek na vid8... >😁 >😁
Ladies & Gentlemen.... WOOOOOOW.....!!!!!!! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
ano, ja som ich tiez dostal, neviem o tom nic blizsie, ale marko ti hned povie co a ako... 😉 mne sa tie nove wartburgace dooost lubili !! :yes: a to si este nevidel novy trabant !!! :-! >😒]
co su to trance ?? 😄 tymi slipami som reagoval na GTI-ho prispevok, ze ma z toho bmw slipy na kolenach, no tak ja ich mam az na clenkoch... 😉 :yes:
Dostaly se mi do mejlu fotky konceptu Wartburg Eisenach. Vypadá to hodně dobře. Nemám k tomu ale bližší info... Víte někdo něco víc?
GTI
😄
Na členkoch? Co to znamená? PS: Tobě se líbí trance? 😉
wooow, a ja som si doteraz myslel, ze idealna zena, je ta s tymi pivami... 😉 >😁 :yes: :yes:
u mna je to narovnako, bravo redakcia, bravo bmw !!! len mna ten autak bere strasne 😄 konecne nejake video, kde pocut aj zvuk motora, este by to chcelo 0-200 zvnutra auta a budem mat slipy az na clenkoch... >😁 :yes:
Tak pánové, je po desáté večer. Vím, že jsem rušil noční klid po celé čtvrti, ale ten trance mi prostě nedal. >😒] Pak řev tohodle bavorského orla. Parádní zvuk. Nakonec úžasnej progressive. Verdikt: video dobré, střih vynikající, hudba úžasná, zvuk motoru hodně dobrý. Takže dobrá, dobrá práce, redakce :yes: PS: Ten auťák mě ale nebere. Co se dá dělat no 😄
>😁 >😁 Já to četl už včera a taky jsem ho, kluka, litoval... 😄 PS: Strašnej autobus.
GTI
Brácho to si přečti... Umění mistra slova... mistr musí balancovat... musí volit slova 😄, musí totiž ovládat umění ve třech větách například vykouzlit z Věstonické Venuše Karolinu Kurkovou >😁 Tady vidíš, brácho... křičíš, jak si takovej redaktor užívá ve Viperu... a on přitom musí nalehnout bez remcání i na Rodiuse 😉 ... a ještě to napsat. Tak dnes tedy obzvlášť upřímně. Bravo TEST 😉 Bravo redaktor 😄 :yes: :yes: Cením profesionální přístup 😉
Boxter S rocks, co dodat...
Pani,Z4 M bol dobry predkrm, teraz je cas na lahodku ; )

[odkaz]
GTI
brácho, čeká tě parádní porce bavorský představy o tom, v čem máš jezdit v červencovejch dusnech za svojí holkou. Někde u Alfy tu jeden kolega dnes zvěčnil svůj názor, že německá auta jsou tupá a o ničem... nechci teď spekulovat o tuposti obecně... myslím ovšem, že se tu ještě dnes za svá slova omluví... V aktuální souvislosti musím vynést BMW až do autonebes :yes: :yes: Absolutně jistej posaz na silnici, žraločí tlama vytlemená přesně jak má bejt. Koukám na to u psacího stolu a stáhlo mi to slipy až ke kolenům... Tenhle drzek ti nedá zapomenout. P.S. BRAVO BMW, BRAVO REDAKCE :yes:
tak na toto klobuk nestaci vazena redakcia, toto chce smeknut aj skalp !!! :yes: :yes: :yes: BMW RULEZ !!! :-! :yes: :yes: :yes:
ZVUK doporučuju se sluchátkama !!