Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Oficiální video BMW Z4 M Coupé: Střecha nad hlavou (střih Auto.cz)

Ladislav Čermák
Diskuze (35)
Představujeme další klip s jediným hercem a jednoduchým dějem. Tentokrát BMW Z4 M Coupé...

212 vteřin kulminující krásy - tak by se dal ve stručnosti charakterizovat krátký film, v němž neznámý hrdina krouží po technickém okruhu. V lůně zelené přírody zpívají ptáci, cvrkají cvrčci a hrabou krtci. Polední idylu náhle naruší vzdálené zařvání predátora; vše živé se přikrčí strachy, na horizontu se v chvějícím vzduchu vynoří temný obrys s malými pichlavými očky a cosi se rychle blíží. Je to nebezpečná šelma, ale nikoliv pro přítomnou faunu - tahle sleduje rudým pohledem plechovou zvířenu. A není jisté, zda tato charakteristika padne lépe na auto, či na jeho řidiče. Nové Coupé se blíží a jeho výstřední křivky budí desítky podobných metafor...

Po poněkud suchopárných předchozích oficiálních videích se redakce Auto.cz chopila opratí a aktivně se zapojila do vzniku finální podoby dílka; režii přenechala BMW, avšak usedla ke střihačskému pultu a dala příběhu větší spád. K tomu zvýrazněné extatické tóny bavorského šestinástroje pod kapotou, a pohledná one-car show je na světě. Dobrou zábavu!

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Ladislav Čermák
Diskuze (35)
2. 2. 2006 20:54
Re: WOOOW
Nejde to spustit, mám tam jen změť písmen.
1. 2. 2006 23:10
Re: TEST - SSANGYONG RODIUS
:-)
1. 2. 2006 22:10
TEST - SSANGYONG RODIUS
Brácho to si přečti... Umění mistra slova... mistr musí balancovat... musí volit slova :-), musí totiž ovládat umění ve třech větách například vykouzlit z Věstonické Venuše Karolinu Kurkovou >:D Tady vidíš, brácho... křičíš, jak si takovej redaktor užívá ve Viperu... a on přitom musí nalehnout bez remcání i na Rodiuse ;-) ... a ještě to napsat. Tak dnes tedy obzvlášť upřímně. Bravo TEST ;-) Bravo redaktor :-) :yes: :yes: Cením profesionální přístup ;-)
1. 2. 2006 18:48
VEM PLENY
brácho, čeká tě parádní porce bavorský představy o tom, v čem máš jezdit v červencovejch dusnech za svojí holkou. Někde u Alfy tu jeden kolega dnes zvěčnil svůj názor, že německá auta jsou tupá a o ničem... nechci teď spekulovat o tuposti obecně... myslím ovšem, že se tu ještě dnes za svá slova omluví... V aktuální souvislosti musím vynést BMW až do autonebes :yes: :yes: Absolutně jistej posaz na silnici, žraločí tlama vytlemená přesně jak má bejt. Koukám na to u psacího stolu a stáhlo mi to slipy až ke kolenům... Tenhle drzek ti nedá zapomenout. P.S. BRAVO BMW, BRAVO REDAKCE :yes: