Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
Pěkný. To první 3 kabrio - to je fotošop, vo tom žádná. Ale i kdyby, tak se mi nelíbí jak střecha nenavazuje na zadek auta - problém hodně kabrioletů (plátěnejch i pevnejch). Ale ještě k tomu kupé. Mě by se líbilo s předníma světlama tvarovanýma tak, jak to zakrývá ta izolačka.. Docela pěkný malý agresivní světla.. Ale uvidíme, jak to bude vypadat až to sundaj dolu. Každopádně by se mi vůz líbil bez té chromové lišty kolem oken, než tak jak to naznačuje fot😲braz kabria.. V kupé tak vidíme i předobrz M3(4er?).. Z4 - co říct, pro mě by byla volba roadster, tohle je rozhodně mnohem povedenější než Z3 kupé, ale pro mě to pořád něco postrádá, nebo možná v něčem přebývá.
0
Si sám odpovím, když to nikoho nezajímá.. Máš pravdu Micko :yes: :yes: >😒]
0
😄 :yes:
0
Micka, ty ses jednoducho klasa, jak ty vsechno vis nejlip :yes: :yes: :yes: >😁
0
Viď, Micka nezklame.. >😁 :yes:
0
To víš že ne... 😄 :yes:
Zlatá E46... :-!
E46, to je na Hradec, nebo na Olomouc? >😁 >😁 >😒]
E46 jako [odkaz] :-!
Díky, skoro jsem chtěl napsat, že si Apoštol... To by mě v životě nenapadlo, že to je vývojová řada BMW... No jo no, E46 M3... O ulici dál stávalo, černá barva, M-kola, tm. červená kůže... NÁDHERA..
Ještě pěkné, že E46 M3 měla M-kola 😄 Jinak označení "Apoštol" tady může leckdo pokladat za osobní urážku :-! 😉
Já vim, že je asi jasný, že M verze měla i zvláštní kola určený pro M, ale nevěděl jsem jak to napsat, jako že jsou to krásný kola a perfektně k tomu seděj, ani nevim kolika palce to jsou.. Jo moment... Tyhle to jsou [odkaz]
Málokdy spy fotky zavdaj extra popud k těšení, ve výsledku to většinou vypadá líp. Pokud se tenhle trend zachová i tu, BMW po dlouhý době přijde na trh s něčím, co se bude Peytlovi líbit už na první pohled! No není to trhák dne? 😉
[odkaz]
No... kdybych viděl jen tu partii světla a část spoileru s mlhovkou pod tím, řekl bych, že to je Audi. Ale stejně se mi to nezdá, kolem tý mlhovky je moc černo, řekl bych, že to někdo doháněl ve fotošopu..
Zatímco kupé se zapojí automobilového kolotoče příští rok, kabriolet obohatí modelovou řadu trojky až v roce 2007 >😁 >😁 >😁
IT'S 2006, BOY, WAKE UP! >😁
IT'S 2006, BOY, WAKE UP! >😁