Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: BMW 3 jako kupé i kabrio a Z4M

Libor Zezulka
Diskuze (23)
BMW připravuje několik nových variant nové řady 3. Po cestách se už prohání nové kupé, na špionážních fotografiích si můžete prohlédnout také kabriolet a finální podobu Z4 M.

BMW připravuje několik nových variant nové řady 3. Po cestách se už prohání nové kupé, jehož premiéra se očekává na autosalonu v Ženevě, ale také kabriolet, u něhož se stále spekuluje, zda dostane pevnou nebo plátěnou skládací střechu. Špionážní fotografie naznačují, že nakonec zřejmě dostane přednost třídílná pevná skládací střecha. Změny vzhledu se netýkají pouze zadní části, mírné kosmetické úpravy provedlo BMW i na přídi, takže kabriolet i kupé budou vypadat sportovněji.

Zatímco kupé se zapojí automobilového kolotoče příští rok, kabriolet obohatí modelovou řadu trojky až v roce 2007. Pod kapotou kabrioletu budou dva zážehové motory s objemy od 2.2 do 3.0 litru a výkony od 130 do 180 kW. Pro kupé nachystali bavorští rovněž trojici vznětových motorů. Na špionážních fotografiích si můžete prohlédnout i finální podobu nového Z4 M.

Poznámka: Fotografie zachycující kabriolet (řady tři) zboku byla mírně upravena.

Libor Zezulka
Diskuze (23)