Novinky
Ten facelift té 5er... vzadu ani nic nevidím, vpředu - celý to vypadá jemnější, není to špatný, ale i před faceliftem to vypadalo dobře a pro mě o něco líp. E-klasse podle mě, je to Photoshop, zvlášť na tý druhý fotce mi přijde ta maska moc jednoduchá a celkově tam nějak nezapadá... Zadní světla taky vypadaj decolorizovaně.. Nevím jinak, pokud by to bylo tak jak to je na fotkách tak to je hodně špatnej facelift, ale pochybuju, že to tak opravdu je..
5-er zadni naraznik je oblejsi, vypada "plneji". Predni by si zaslouzil vice agresivity. Vousy oterovych list "E-klasse" na me pusobi "levne".
To bávo měli nechat tak jak bylo, nic by se nestalo, tohle prodeje nezvedne. To éčko... no já sice nevím, co myslíš vousama otěrových lišt, ale podle mě je to jasnej fotošop.. Ty zadní světla by takhle MB nikdy neudělalo...
, ale ten mercedes vypada jako by mela facelift na svedomi korejska divize..... at to radsi nechaj a jenom vyhojdej SBC, neboli Strachy Brzdim Co mi nohy staci..... dat dokupy interier a hura do prodeje. stejne vypada A6 nejlip, jenom kdyby jezdila jako BMW, tak by to bylo bezva....
je to videt jednoznacne v tom, ze predni bodova svetla vypadaji kazda jinak. Navic je videt jednoznacne jina barva na cumaku + masce nez na zbytku karoserie. Z toho je jasne videt, ze tam na origo snimku je maskovani. Navic v originale na germancarfans.com pisi, ze odstranili cast maskovani. Kdo chce videt origo snimky z maskovanim jsou zde [odkaz] [odkaz]
Do***e chlapi, já zatím popsal jen svý zážitky s guru R32. Tak mi nechte zítra trochu času a popíšu Vám ST! 😉
vyzera celkom dobre s tym prednym naraznikom...hehe, mlade cicusky sa asi boli previezt na tatinovom (zrejme nejaky MB boss) sluzobaku a niekto ich odfotil 😄
Jak sa na to tak pozerám, tak si myslím že tieto dva modely vzhladom nekonkurujú Audi A6 ani zdaleka. To čo spravili s BMW 5 je katastrofa a MB netreba komentovať. Mali by si povedať že to audi proste vyhrala a zrušiť celé E-klasse a 5-tkovú radu 😉
z technologie Alonsovo monopostu F1. Nemohu jinak: BRAVO drahý VW, BRAVO GTI :yes: :yes:
U faceliftu BMW 5 MB E neni nikdo zvedavej na focuse :no: :no: