Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Chevrolet Epica nahradí již brzy Evandu

28 komentářů

BIZNIS JE BIZNIS.
Ak bude ozaj priazniva cena, urcite by bolo toto jedno z aut o ktore by som mal zaujem. Ale s max 2.0TD, nie 2.5TD. Interier super, pohodlne vozenie, tych aut tu vela jazdit nebude, takze sa budu ludia za nim otacat. Ale vyzera moc dobre na to, aby stalo 335.000CZK, cena bude vyssia.
To by ses divil,kolik lidi si to koupi.Co se tyce pomeru cena/vybava tak korejsky auta patrej k tomu nejlepsimu,co se da u nas poridit.A na co lidi u nas nejvic letej??? Na cenu.Takze citroen tak akorat ostrouha mrkev.
Citroen = drahej pekac bez vybavy
V Daewoo by se měli jít učit ke svým korejským konkurentům. Hyundai i Kia dokázaly, že i v Koreji se dají vyrábět relativně pohledná auta. Tohle je ale vážně hnus velebnosti!! :-!
Zdar vespolek pánové, tak tedy jen v krátkosti - tahleta korejská kreace se mi fakt nelíbí. Stejně jako se mi nelíbí že z Daewoo se v Evropě stal Chevy. Pokládám to za znesvěcení tradiční americké značky. Něco jako kdyby logo Škoda, anebo VW se vyskytly na některém z "origo" čínských samochodů 8-s
A nema nahodou v Subaru podil misto americanu Toyota?
Kup Coulinovi atlas světa. Potřebuje ho jako sůl :yes:
Zatím ale nemají asiati ve své moci ani jedinou americkou automobilku. Za to Američani ovládají Mazdu, Suzuki, Isuzu, Subaru, Daewoo.....velkou část zbytku Evropani. Vlastně z celé Asie se drží úspěšně jen Toyota a Honda.
Neni daleko doba,kdy si korejci a Japonci koupí americký automobilový firmy a udělaj z nich fabriky na hamburgry aby ty vyžraný amíci praskly... >😁
no áno....predné svetlomety a-lá Citrónik, v zadných sa "skveje" myšlienka VW, takže mi na um prichádza iba ďalšia juhokórejská opica ;-\
Mně se to líbí,určitě u toho bude prima cena.Evropský auto prostě v této velikosti a výbavě člověk nesežene.
Doufám, že mě za to neukamenujete, ale je to klasika.... Žádný motorový novinky, design neurazí ani nenadchne.... Prostě nic novýho pod sluncem.... Asi si ani nevšimnu, až jí začnou v ČR prodávat.....
:yes:
Názor jsem tu už prezentoval. Nelíbí se mi. Akceptoval bych Chevrolety pro Evropu, jako nikomu dnes nepřijde divné, že existuje Ford Focus nebo Ford Ka i když "Ford je přece velká amerika". Ale musely by to být auta vyráběná v Evropě a s naprosto odlišným designem než předvádí tohlecto. Pro diskontní značku si měl GM najít jiné jméno a logo.
Jenže ty slevy jsou co čtvrt roku a chytry clovek to vi a pocka si.
NO jestli myslíš tu novou z NAIAS, tak to je parodie sama o sobě 😉 , takže tohle je parodie˛
Ty snad nemáš rád tuhle povedenou parodii na Toyotu Camry?
Jenže Citroenu ty slevy nevydrží věčně jinak by zkrachoval.
Píšu to v nadpise..
Obavám se že těch volů se najde dost ;-\ 😒
Proto se Corvette prodava v Evrope jako "Corvette" (v autosalonech Cadillac) a nikoli jako "Chevrolet Corvette".
Ja myslim, ze i ti nejvetsi ignoranti vedi, ze chevy je hlavne americky auto. Corvette to nijak neublizi, kdyz cilovou skupinu zakazniku nerozhazi ani jeji interier, tak asi nic. Jinak, tady tenhle pekac... Za ty prachy co to bude stat... Citroen tad prodava se slevou 110 000 Kc C4, 5 dveri, 1.4l, 90PS, nema klimu jinak celkem vsechno, za 335 000Kc. Korejec bude stat taky tak tipuju. Zajimal by me vul co si to koupi.
:yes:
Dal sem si večeři a čtu u toho web. Otevřu zprávu a čtu: "Nový velký Chevrolet z Koreje.." pak už sem se jenom dusil smíchy. Tomu říkám úvodní věta :yes: Tohle je korejec, jak vyšitej. Chudák starý Chevy, ten se musí ve hrobě obracet 😒 Corvette se už nikdy nebude moci v Evropě prodávat pod značkou Chevrolet.. Představa, že si nechám dovézt Corvettu z USA a většina lidí si bude myslet, že mám nějakýho nóbl sportovního korejce mě fakt děsí.. To Lones: jaký máš vlastně názor na tyhle "Chevrolety"?
GTI
brácho... přesně kára pro tebe. Tohle v Evropě nedokáže nikdo, v tom s tebou souhlasím. Nakonec, není od věci jezdit autem, který ti bude zepředu připomínat tvýho oblíbenýho číšníka z vietnamský knajpy u vás na rohu... >😁 P.S. Je znát, že na tom tvrdě pracujou. Myslím, že to tu bude trhák. Cena bude nižší, než poctivý evropský železo a pak... vždyť to za pár let prodáš... Mezitím můžeš vyhrát ve sportce a koupit si třeba BMW... to vyráběj tady, za rohem. Tak se modli, ať ti ta sportka vyjde už příští tejden :yes:
Nóóó. Hmmm. Ehmmm. Přední světlomety jsou líbivé, ale dost poplatné současné módě. To znamená BMW 5, Citroen C4,C5, Infiniti M35/45 a já nevím co všechno ještě "like". Volant je "GM universal". Celek rozhodně není průlomový. Spíš to vypadá, že Daewo👋Chevrolet zůstává ve vyjetých kolejích.