Novinky
0
já nevím,není to fotomontáž-na nadstavba tam vůbec nesedí. 😒
0
Máš recht, je to felda s předkem fabie. Stačí se podívat na ty světla.
0
Mě to připadá že zkombinovali prodlouženou Felicii Pick UP s Fabií 😲
podařilo se vyřešit letitej problém déjedničky. Protože tohle, to odveze náklad průměrně vytíženýho tiráka >😁 Já věděl, já to tušil... prostě tady se našla vždycky jen geniální řešení... A přitom je to tak jednoduchý... co? 😄 P.S. doporučoval bych na předek zátěž... jako maj traktory... pak to bude dokonalé... Tak BRAVO FATIR :yes:
mozna fotomontaz, vypada to nejak zvlastne.
Skoda pokud vim nedelala uzitkovy vuz proto, ze to zakazal VW, i Seat prestal delat uzitkove vozy, protoze jedine uzitkove vozy ma delat VW, coz ale podle me byl nesmysl, nemaji totiz malou a hlavne levnou dodaku, caddy je moc drahe.
Takze si myslim ze mozna uprava fabie od cizy firmy, z Juniora by se to dalo postavit mozna i celkem levne.
Uvidime co z toho vyleze.
Skoda pokud vim nedelala uzitkovy vuz proto, ze to zakazal VW, i Seat prestal delat uzitkove vozy, protoze jedine uzitkove vozy ma delat VW, coz ale podle me byl nesmysl, nemaji totiz malou a hlavne levnou dodaku, caddy je moc drahe.
Takze si myslim ze mozna uprava fabie od cizy firmy, z Juniora by se to dalo postavit mozna i celkem levne.
Uvidime co z toho vyleze.
Podarena kolaz.
Uz len preto ze onedlho (2007) ma Skodovka predstavit novu fabiu to popiera vsetku logiku preco by mali teraz robit pick-up....
Uz len preto ze onedlho (2007) ma Skodovka predstavit novu fabiu to popiera vsetku logiku preco by mali teraz robit pick-up....
nějak mi tam neštimuje ten zadek( že by fotomontáž či nevydařený užitkový tuning?), ale bylo by to zajmavý kdyby to byla tvrdá realita a jednalo se fakt o prototyp od škodovky........
[odkaz]
...že mi to přijde jako fotomontage, myslím, že by tam tyhle starý světla nervali a celá ta nástavba mi přijde taková felicistická. A proč ten prototyp jezdí v tý telkomácký žluti?... že by to fungovalo jako u aerolinek... No nic, nechme se překvapit. Fabia pick-up proč ne, ale jinak, tohle opravdu půvabu nemá..
třeba si z nás v Mladý Boleslavi dělaj * už před Silvestrem Stallonem.........
To je jasná fotomontáž, blíží se přece Silvestr. >😁 Ty boky jsou nějak podezřele čísté a zrovna v místě kde se to napojuje... :no:
Jen se podivejte na tu linku na boku. neni rovna, ale od dveri pada na zadek. Taky je to jinak vypoukly. Nadstavba je cela z feldy. Kdo by tam dneska cpal jine kliky nez na predku? Relativne zdarila, ale 100% jasna montaz 😄
Jasná fotomontáž :no:
všimnite si pre zväčšení ako sa farebne prelína B-stlpik s nadstavbou, nie je tam ostra hrana, ktora by tam mala byt...celkovo tie spoje posobia umelo, su zrnitejsie ako zbytok... a ako uz niekto spominal, to auto je nelogicky zaspinene, hlavne ta nadstavba... takze pekna fotomontaz k silvestru :-!
k tomu co jiz bylo receno jen pridavam ze ta fotka nesedi geometrii, kdyz se zakoukate tak ta nastavba je jinak natocena nez predek fabie.. nesedi to geometricky.. 😄
Nemyslim si, ze to musi byt fotomontaz. Ve Skodovce si uz za totality pro sve vlastni potreby delali z vyrabenych aut pick-upy a po revolici v tom pokracovali. SPZ by tomu odpovidala.
ale že by na tom byli v Boleslavi tak špatně si nemyslím...........
fotil jsem to na telefon a sofer se mohl pos*at, nekam volal a pak zmizel do cesany. to samy zazili i novinari, viz [odkaz]
[url=[odkaz]
tak mám takový pocit, že jsem v Bolce už asi trikrát viděl jezdit fotomontáž 😉
Podla mna ide o fotomontaz. Ten prechod medzi nadstavbou a zadnou castou karoserie je divny. ale moze byt, zen to je realne.
primitivna fotomontaz
Tak se mi zdá že tu jde o mystifikaci od našich Mladoboleslavských spoluobčanů. Aspoň my ty některé příspěvky do diskuze připadají.
Todle je prototyp jen na ukazovani zasvedcenym. Nevim kde je ted ale jezdil normalne okolo Vyvoje Skoda v Boleslavi (kolem Cesany). Je to postaveny na Fabii RS takze to ma slusny motor i podvozek. A jak je to lehke lita to slusne. A nad pochybovaci se mohu jen pousmat.
Potvrzuji, že to auto existuje, dneska jsem ho viděl naživo a až teď jsem si našel tuhle fotku na netu. By mě zajímalo, zda o tom uvažujou, tohle vyrábět.
Je to jasná montáž ve photoshopu..........
při větši zvětšení na lepší rozlišení by to viděl každý
s pozdravem ADAM (grafik)
při větši zvětšení na lepší rozlišení by to viděl každý
s pozdravem ADAM (grafik)
NO, ALE KOUKÁM NA TO ZVĚTŠENÉ ... HOŠI ... JE TO ČMOUHATÉ NA SPOJÍCH, ALE SNAHA SE CENÍ A ÚČEL TO PLNÍ, LIDÍ SE BAVÍ. TAK ZDAR!
tento vůz jezdí mám fotku jeho zadku na silnici 14 mezi Chábory u Dobrušky a Podbřezí-Skalka rychlostí hodně přes 150km/h můj Rapud jí tak tak stacil.Jo a mymochodem Kvasiny byly znmé že si vyráběly vozy pro sebe viz Felicie pick-up na dvě palety.