Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Fiat 500 přijede v rekordně krátké době

41 komentářů

proč ne? designově čisté, hodně retro... líbí
:yes: (inspirace u Micry?)
Design Trepiuna je evoluce puvodni petistovky. Verim tomu, ze by to takhle dopadlo i kdyby Micra nikdy nespatrilo svetlo sveta; a nemyslim si, ze by designer, ktery stavi na necem tak osobitem (puvodni 500), potreboval kdekoli hledat inspiraci. Pokud tu podobnost nekdo vidi (mne prijde stejna jako podobnost s New Beetle), tak ta bude spis neumyslna. Designeri Micry i Trepiuna mozna dosli jinymi cestami na mista, ktera se z pohledu nekterych lidi trochu prekryvaji nebo mozna dokonce splyvaji v jedno. Z myho pohledu jsou uplne jinde: Trepiuno je nadherny, Micra je zvlastni.
Naprostý souhlas. :yes:
:yes: Vidim to stejne!
"Verim tomu, ze by to takhle dopadlo i kdyby Micra nikdy nespatrilo svetlo sveta" Jj, taky si myslim.
😄 :yes: Snad jen dodám, že by Trepiuno mohla bejt skvělá konkurence pro Smart.. A při designu jaký má a zkušenostmi Fiatu na tomto poli... :yes:
Sora no nemôžem súhlasiť... Toto auto je vlastne nástupca Cinquecenta resp. Seicenta a tieto vozy rozhodne ku konkurentom Smartu nepatrili. 😉
Japonci sa snazia uz roky napodobnit Fiat 500 a stale sa im to nepodarilo, takze inspiracie su skor opacne.
>😁 Jasnacka, Trepiuno bude urcite bodovat nielen na polskom a talianskom trhu, ale urcite na celom svete. Spojenie s Fordom mu prinesie moznost uspechu aj v Amerike, kde si zacinaju uvedomovat vyznam malych aut v mestach. Po zacati predaja Treipuna sa urcite vytvoria fan cluby, a ja budem tiez clenom! 😉
roztomily auticko, ale jezdit bych v tom teda nechtel
Je sympatický, jen aby nedopadl jako New Brouk. Přeji mu více úspěchů.
šak to. Ktovie, koľko to bude stáť... a rád by som videl crashtest...
Ale inak celkom "rozkošné" 😄
Kdyby teď vyjela ta pětistovka tak, jak je na fotkách, tak je to propadák tisíciletí... Mám obavu, že to bude velkej vejbuch... v tichosti vyrábět pro pár retrožroutů, kteří nevidí tu krásu výchozího modelu... Ani Brouk nevstoupil dvakrát do stejný řeky... dokázal to jen MINI, jenže proč - protože z něj BNMW udělalo dokonalou lítačku a ne nákupní tašku do supráče :no:
Jediny, co bych tomuhle Fiatku vytknul je, ze nema ty dvere "na kradeni hus" jako puvodni petikilo😉
:yes: :yes: :yes: Mozna v nejake limitce 😉
...taky se obavam ze to nebude auto pro masy...ale krasny je,taky aby ne,maj na co navazovat...no uvidime
se po 500 jenom zaprasi. Kdyz dnes jedes v Milane ve stare dobre udrzovane 500, tak pritahnes vic pozornosti nez F360 a o BMV nebo medvedech ani nemluve... V italii to bude pravy guru - kazdy ho bude chtit. V CR se jich proda asi jako smartu (no o trochu vic asi jo) Jiny kraj jiny mrav... Ani tech mini se u nas neproda moc - Ale CR neni pupek sveta 😉
Taky jezdim docela casto do Milana. Mam to mesto rad :yes:
Studovat, pracovne, na nakupy nebo za zabavou? Kdyztak ti muzu dat kontak na nejake PR dobrych klubu 😉
Pracovne a na F1, takze vlastne i za zabavou😉
Este predtym nam Fiat naserviruje nove Stilo: [odkaz] /// a este bude aj nastupca Multiply: [odkaz]
Na Stilo jsem zvědav... tohle to je nějaká pokřivená představa o Fiatu... Nástupce Multiply jasně ukazuje, že světla a la grande P. budou mít asi u Fiatu zelenou. A to je dodře. Světla u auta... to jsou oči u ženy... dost důležité.
To Stilo si myslím, že taky má do reality daleko. Celá příprava je velmi přísně tajná. Ta Multipla je dost pravděpodobná...
To GTI: Naopak si myslím, že nová 500 bude ještě úspěšnější než mini. Euro Encap 5* jsou jistý. A bude verze i Abarth s 1,6 turbo. Kam se hrabe Minicooper? Ne ne, tohle auto je estetický král, tohle je pravý guru. A nepochybuji o úspěchu. A myslím, že brzy bude poměr výroby ne 50:50,ale 60:40 ve prospěch Fiatu.¨Sám se na něj těším. Tohle auto bude kvalitní (na rozdíl od NB) a hezké (na rozdíl od trojčat z TPCA).
P.S. Ad Micra...V Japonsku se dělají z Micer 500. Řekl bych, že si Japonci vzali nepokrytě inspiraci z 500. Uznávám, že v mezích možností a Micra se tak stala sympatickým a úspěšným vozítkem...
Kde tam všetci vidíte Micru? Ja vidím Ford Ka...
Ad "Stilo": dva rozne zdroje uvadzaju podobne vyzerajuce auto (takto, ako ho vidis). Existuje druhy obrazok, kt. pochadza priamo od Fiatu: [odkaz] /// Lenze tu neviem ako stary je 😉
Když jsem četl Multipla, tak jsem se bál nejhoršího a o to víc jsem přeqapen. Fakt pěkný. Líbivý. Stilo je už horší a zadní část je jak přes kopírák 307. To kdybych nevěděl, že je Fiat, tak řeknu, že je to 307 s podařenejma lampama...
Tak ta multipla je bomba. Stilo taky ujde, ale předchozí generace byla lepší.
*teda nynější generace*
Takhle na 99% nove stilo vypadat nebude... Je to tam i napsano - vznikala pod vedenim Flavia Manzoniho. Novy coordinator designu Fiat/Lancia Stephenson "budouci podobu jeste zvazi" Z reakci potencialnich klientu vypliva, ze "se nelibila vsem"...
OK...ja som dal len moznu podobu a taliansky neviem 😄 Teraz ale byva uvadzany aj tento obrazok: [odkaz]
Teda Marko, ty seš detektiv! :yes:
tahle je mam poci jeste starsi nez ta druha... Ve Fiatu jsou vyjmecne tajemni jak hrad v karpatech 😉 asi i proto, ze velka cast vyvoje probiha ve Steyeru... Ani moji znami co delaji CRF jako inzenyri nove stilo ani nevideli na skicach! Kazdopadne jak stilo tak nova multipla by meli dostat "trazione integrale permanente" cili AWD konstrukce AR...
Tento druhy obr. sa objavil az potom co je hore...a vraj je z Centro Stile. U Magny to sice vyvijane je, ale myslim, ze design pod nich nespada.
držím jim palce, studie trepuino je jedna z nejpovedenějších co znám ... ať se povede a má úspěch
Nehlede na budouci pocty (ne)prodanych vozu...to mne nezajima...tohle auticko je proste KRASNE :yes: :yes: :yes:
Málokdy se tolik lidí shodne na jednom... 😄 😄 😄
To auto bude mít úspěch...
A pokud ta Multipla bude taková ajká je na tom obrázku, což je pravděpodobné, tak taky nemám strach ve světle konkurence...
La Bomba... 😄 😄
trepiúno - u mě 100 bodov
i to nový Stilo má šmrnc, naopak nová Multipla je úplná tuctovka
me se zase to nove stilo nelibi...
Lepší oprášit starej a dobrej kabát, než za každou cenu vymešlet nový karosářský kreatůty. Bravo FIAT :yes: :yes: :yes:
Vyzera to dobre. Aj by som sa dal nahovorit. Fiat je aj priaznivy cenou, takze ked to s nou neprezenu, moze to mat uspech.