Novinky
Je sympatický, jen aby nedopadl jako New Brouk. Přeji mu více úspěchů.
Kdyby teď vyjela ta pětistovka tak, jak je na fotkách, tak je to propadák tisíciletí... Mám obavu, že to bude velkej vejbuch... v tichosti vyrábět pro pár retrožroutů, kteří nevidí tu krásu výchozího modelu... Ani Brouk nevstoupil dvakrát do stejný řeky... dokázal to jen MINI, jenže proč - protože z něj BNMW udělalo dokonalou lítačku a ne nákupní tašku do supráče :no:
Jediny, co bych tomuhle Fiatku vytknul je, ze nema ty dvere "na kradeni hus" jako puvodni petikilo😉
...taky se obavam ze to nebude auto pro masy...ale krasny je,taky aby ne,maj na co navazovat...no uvidime
se po 500 jenom zaprasi. Kdyz dnes jedes v Milane ve stare dobre udrzovane 500, tak pritahnes vic pozornosti nez F360 a o BMV nebo medvedech ani nemluve... V italii to bude pravy guru - kazdy ho bude chtit. V CR se jich proda asi jako smartu (no o trochu vic asi jo) Jiny kraj jiny mrav... Ani tech mini se u nas neproda moc - Ale CR neni pupek sveta 😉
Este predtym nam Fiat naserviruje nove Stilo: [odkaz] /// a este bude aj nastupca Multiply: [odkaz]
Na Stilo jsem zvědav... tohle to je nějaká pokřivená představa o Fiatu... Nástupce Multiply jasně ukazuje, že světla a la grande P. budou mít asi u Fiatu zelenou. A to je dodře. Světla u auta... to jsou oči u ženy... dost důležité.
To Stilo si myslím, že taky má do reality daleko. Celá příprava je velmi přísně tajná. Ta Multipla je dost pravděpodobná...
To GTI: Naopak si myslím, že nová 500 bude ještě úspěšnější než mini. Euro Encap 5* jsou jistý. A bude verze i Abarth s 1,6 turbo. Kam se hrabe Minicooper? Ne ne, tohle auto je estetický král, tohle je pravý guru. A nepochybuji o úspěchu. A myslím, že brzy bude poměr výroby ne 50:50,ale 60:40 ve prospěch Fiatu.¨Sám se na něj těším. Tohle auto bude kvalitní (na rozdíl od NB) a hezké (na rozdíl od trojčat z TPCA).
To GTI: Naopak si myslím, že nová 500 bude ještě úspěšnější než mini. Euro Encap 5* jsou jistý. A bude verze i Abarth s 1,6 turbo. Kam se hrabe Minicooper? Ne ne, tohle auto je estetický král, tohle je pravý guru. A nepochybuji o úspěchu. A myslím, že brzy bude poměr výroby ne 50:50,ale 60:40 ve prospěch Fiatu.¨Sám se na něj těším. Tohle auto bude kvalitní (na rozdíl od NB) a hezké (na rozdíl od trojčat z TPCA).
Když jsem četl Multipla, tak jsem se bál nejhoršího a o to víc jsem přeqapen. Fakt pěkný. Líbivý. Stilo je už horší a zadní část je jak přes kopírák 307. To kdybych nevěděl, že je Fiat, tak řeknu, že je to 307 s podařenejma lampama...
Tak ta multipla je bomba. Stilo taky ujde, ale předchozí generace byla lepší.
Takhle na 99% nove stilo vypadat nebude... Je to tam i napsano - vznikala pod vedenim Flavia Manzoniho. Novy coordinator designu Fiat/Lancia Stephenson "budouci podobu jeste zvazi" Z reakci potencialnich klientu vypliva, ze "se nelibila vsem"...
OK...ja som dal len moznu podobu a taliansky neviem 😄 Teraz ale byva uvadzany aj tento obrazok: [odkaz]
tahle je mam poci jeste starsi nez ta druha... Ve Fiatu jsou vyjmecne tajemni jak hrad v karpatech 😉 asi i proto, ze velka cast vyvoje probiha ve Steyeru... Ani moji znami co delaji CRF jako inzenyri nove stilo ani nevideli na skicach! Kazdopadne jak stilo tak nova multipla by meli dostat "trazione integrale permanente" cili AWD konstrukce AR...
Nehlede na budouci pocty (ne)prodanych vozu...to mne nezajima...tohle auticko je proste KRASNE :yes: :yes: :yes:
Málokdy se tolik lidí shodne na jednom... 😄 😄 😄
To auto bude mít úspěch...
A pokud ta Multipla bude taková ajká je na tom obrázku, což je pravděpodobné, tak taky nemám strach ve světle konkurence...
La Bomba... 😄 😄
To auto bude mít úspěch...
A pokud ta Multipla bude taková ajká je na tom obrázku, což je pravděpodobné, tak taky nemám strach ve světle konkurence...
La Bomba... 😄 😄
Lepší oprášit starej a dobrej kabát, než za každou cenu vymešlet nový karosářský kreatůty. Bravo FIAT :yes: :yes: :yes:
:yes: (inspirace u Micry?)