Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen chystá nový model pro Čínu: za 10000 Euro

132 komentářů

Dobry napad. Neco na styl Citi Golf v JAR.
Mylim ze to ale bude obrovske fiasko. Je dost drahy, konkurence (cti:imitatori) je zde velka a ma daleko lepsi design a vlastnost nez tento veteran.
Proc si kupovat neco tak prastarickeho kdyz za obdobnou cenu muzu mit kopii luxusni limuziny?
Za 5000eur by to ale byla zajmava nabidka.
Ta věc na obrázku není to, co by se mělo vyrábět za 3-4 roky, ale věc, která má být nahrazena.
😄 😄 >😁
By mě zajímalo, jestli budou dávat za příplatek aspoň volant
Neblázni, bude tam speciální patentovaný interfejs CSD (čopstikdrajv) 😉
no mne sa zda ze to ma prednu masku z Pola.tak asi ani nie ze nahradit ale naozaj toto ze by predavali??
konkurence ? ( teda imitátoři ? ) v číně ? kde jsi na to přišel ? jak tě jen mohlo napadnout že takoví poctivý lidé by něco napodobili neřku li zkopírovali ??? >😒]
Je to tak, Santana chrlí desku za deskou... VW auto za autem... Geniální tah... V Číně ještě na tom totiž nejsou jako my tady v Česku, kde berem jen Ferra a vejš. BRAVO STRATEGIE, BRAVO VW, BRAVO SANTANA, BRAVO CARLOS :yes:
neviem, GTI, na tvojom mieste by som nebol taky optimista...10-12 tisic euro je velmi vysoka suma na masove auto. ostatne, vw ma poslednych 10 rokov dost pomylene chapanie "lacnych" a "ludovych" aut pre masy...
VW má evidentně vítr z číny (pozdrav do Brna). Asi kluci z Vlčího hrádku čtou naše diskuze 😉 :yes: Až si začnou brát i naše rady k "autům" samotným, tak to bude paráda a GTImu nebudou stačit slova chvály, možná 😄 Nicméně při shlédnutí Superbopassátu jsem myslel, že mě už nic nepřekvapí. Mýlil jsem se. VW opět vytáhl trumf z rukávu. Mohutně se zasmál a já jen koukal. Ovšem ten trumf byla jen kreslená kartička, která se na upocených prackách toho německého prasete rozpustila dřív, než se přestal smát. A pak jsem se začal smát já... >😒]
Jestli se budes smat si jeste pockame, zatim jen koukej.
Tobě došla bombička toho tvýho rajskýho plynu, viď? >😁 elpégé 😄
nezavid
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 Tak ten byl dobrej >😁 >😁 >😁 >😁
😄 :yes: 😉
Ti, co na vzduchovejch polštářích sni o pořadným autě 😄 težce chápou strategii novodobejch kolonizátorů... Cesta je jen jedna a jen pro ty nejlepší. Kdo k nim patří je jasné. VW tvrdě tluče na vrata... A přitom ti, kteří se přes výtluky přenáší s grácií konzumenta ústřic... ti mají ruce v klíně, bůh ví, co si to tam honěj... a skutek jim utek... A já se ptám proč? Odpověď není. Nebo je? P.S. Již jsem to jednou zažil... bohužel kolonizovanej jsem byl já... Citroenem skrzevá Rumunsko. A nedávno jsem tu psal... že ses tu v té době cejtil v Oltcitu jako Olašskej král... Vše je relativní... jen VW dokoanlej i ve strategii... BRAVO VW :yes: P.P.S. Nebreč... nejlepší může být jen ten nejlepší.
Nepodceňuj Jeany. Říká ti něco pojem DongFeng-Citroen? >😁 Ale prim hraje v Číně GM a druhý je VW, to je fakt.
😄 Rozdávaj se karty... a VW je u toho... jako ten z největších.
Jo, o těch kartách nahoře píšu >😒] >😁 >😁
Jestli ty ses náhodou nenechal kolonizovat dobrovolně, co? >😒] Ohnutej, nalomenej, sklesle vyhlížející, nohy roztažený a šup... už tam byl. A jak ti bylo dobře, v tom Oltcitu. Vyrval jsi přední sedačku, aby ses do něj vůbec vešel, jako Bud Spencer do pětistovky. A užíval sis trochu toho "západu" skrz rumunskýho posla. Jo, všechno je relativní, i VW 😉
Pocity v něm byly podobný, jako na elektrickejch autíčkách na Matějský pouti 😄 I když před bezmála 20ti léty jsem měl jinou figuru 😉 Ovšem jinak... jak píšu Olašskej král >😁 Fakt. Jednopaprskovej volant, místo páček dva kuchyňský roboty, sytič v místech kde dnes startuješ 159ku... a jeden stěrač vzadu a jeden vepředu. Dokonalej raketoplán. Kola na třech šroubech, výborné pérování (no jo, Citrouš), ovšem v zatáčkách ses musel se spolujezdcem podpírat. Prodávali ještě variantu Cross >😁 S dokonalejma plastama po obvodu... Tak kdo měl tohle, byl považovanej za majitele Hummera. Spotřeba - 8-18 litrů. podle nálady dělníka, kterej ho montoval. Já chyt´poměrně zručnýho - 11 litrů 😄 :yes: Jo, a žádná voda, vzduchem chlazený... prej to okopírovali pak pro Porsche... 😄
Já ho vždy viděl jen z venku a už jako malého mě fascinoval ten prostor pro nohy těch vzadu. Tam by se snad ani beznohej nevešel 😄 A co si vzpomínám, tak v autíčkách na Matějský... :yes: vždy jsem se na to nejvíc těšil. Super :yes:
zdar vespolek panstvo, tak koukám co a jak nového a copak to nevidím - že by apoštol made in china?? >😁 No abych pravdu řekl, nevím nevím, co si o tomhle vehiklu mám myslet. Řešit tu kdo kdy a v čem jezdil v Čechách za totáče je nesmysl. Ale zcela upřímně - rád bych si poslechl Váš nestranný názor na veterána, který se má teprve začít vyrábět (2009??!!). Dle mého názoru to není zrovna nejšťastnější politika VW nabízet vůz, odpovídající minimálně svým designem Renaultu 21 (tj. autu z osmdesátých let) a navíc ne zrovna nejlevnějším (na čínské poměry). Chápu, že každá značka hledá dnes nová odbytiště. Nebylo by však rozumnější nabídnout kupř. dnes již nevyráběnou Boru bez jakékoli nadst. výbavy k licenční výrobě v ČLR?? Tímhle zastaralým krámem VW v Číně rozhodně díru do místního trhu nenadělá. Je spíše ostudou pro Evropu, že se byť i na chudších trzích takto prezentuje. Pro Koreu a Japonsko je to však dobrá zpráva 8-s :no:
Brnkni do VW. Tam takový vizionáře potřebujou... Přeci jen, kdybys tam na poradě držel dvouhodinovou přednášku o koncepci a la Piero... tak je to sejme. P.S. Klid Piero, VW ví co dělá... mimochodem, byl jsi už v Číně?
Ty ses zbláznil! R21 nejen že tuhle hrůzu designem přečnívá, on není ani její konkurent! Pro R21 je dobovým konkurentem Santanův nástupce, mám dojem že model B3 (ten bez masky chladiče), mimochodem subjektivně nejlepší VW všech dob. R21 a Passat B3 pocházejí z doby, kdy se ještě VW nezbláznil a Renault uměl mluvit.
Apropos, máte někdo konkrétní (myšleno dlouhodobější vlastní) zkušenost s novým Pašíkem ve Variantu s motorem 2,0 TDI???
Řešit tu teď, kdo, kdy jezdí Apoštolem je nesmysl. Nebo, že bys slintal?
Proč hned slintat?? Apoštola jsem měl coby služeb. vozidlo k naprosté spokojenosti. Předchozí generaci. Nová se mi zrovna dvakrát nelíbí, nicméně kvality předchozí jsou přesvědčivé. Váhám, jestli si zvolit Mondeo anebo nového Pašíka. Zatím pro mne vítězí Mondeo. ptám se tedy na zkušenosti s novou generací. Přednášky nechávám odborníkům. GTI, to je tvoje parketa.
Aha. Pak dilema zda M či Apoštol... no, to je teda téma. Výběhovej model proti aktuálnosti Apoštola... Bacha na barvu. Apoštol v sedanu je dokonalej ve světle hnědý... k neuvěření, ale je to tak...
Jsi asi zapomněl, cos psal o hnědý v diskuzi o barvě aut, co? >😁 >😁
Jo, pánové, je to tak. Svátky klidu a míru... Člověk je tak nějak naměko... jak píchlá dunlopka... ozdobí si kastli... nad výdechy klimačky vetkne ježíška... jezdí tak nějak opatrněji... zapudí návyky řidičů sněžnejch fréz... chodcům s červenou bambulí (nikoli nosem) dává přednost, na stopce zastaví i sjetýmu stopaři, dodržuje maximálku, tj. ve městě do 130ti a na dálnici jako Jumbo, při placení pokuty se usmívá a děkuje... prostě jak píšu... blíží se to... Tak mě napadá... neměli bychom třeba zejtra někam připojit příspěvky na téma - UDÁLOST ROKU? tím nemyslím, to, jak tuším ZZ ve slově Citroen napsal natvrdlý Y 😉 nebo jal Lones jednou napsal nedopatřením, že kadí lak, nebo Ciello, že se Saape na každou milou a přítulnou... s kvalitní vinětou... Ne, myslím jako AUTOUDÁLOST roku. Co bych tam napsal já, vím už od ledna. Tak co?
Dobrý nápad. Jen zatím nevím, co vyberu. >😁
Až přijde na trh nový Superb, VW-Škoda se bude tvářit, že snad objevili Ameriku, ale všichni budeme vědět odkud vítr fouká.. BRAVO VW. BRAVO CHINAPASSAT :no:
Superb je krásné auto. Řekl bych - vizuálně dotáhlá OCT I. Někdo mě tu poučil, že je moc dlouhá a v krutu nestabilní... Ovšem když ji vydíš na 17kách 225, je překrásná. Až vyjede nový Superb... bude dokonalý. dokonalost za melouna. Těžko se mi píše, nevím, co máš v srdci ty... ale předpokládám, žes tady z pod Řípu... tak mě lehce z takovejch jako jsi ty mrazí...
GTI, zas to neprehanej. Superb je totalni klon passatu B5. Nic vic, nic min.
Mne take bije srdce pro VW, ale bryle VW jsem si jeste nenasadil...
:-! To že nový Superb bude , je zatím utajovaná informace , zajímalo by mně , kam na to chodíš..Myslím , že do dvou let ,ale ve škodovce není nic stoprocentního , jako s tím motorem ,šestiválcem 3,2 ,. kterej se mněl dávat do nový oktávky,zatím se od toho upustilo.. :-!
Podle mýho zdroje Superb bude. Nemám důvod nevěřit. Akorát nevím, jestli ho "postavěj" na současný generaci Superbu, na starým Passatu nebo na tomhle "novém" Chinapassatu. IMHO si myslím, že motor 3.2 FSI půjde akorát do Superbu - dát šestiválec do Oktávky, to by VW nepřenesl přes srdce (a taky je otázka, kolik by se našlo zákazníků - v tý Austrálii by to ale určitě úspěch mělo :-! )
Možná by jsi se divil , to samé se říkalo o RS. že nepůjde na odbyt , ale zatím to je prodejní trhák denně se jich dělá něco kolem 50 ks Jinak Novej Superb bude částečně postavenej na podvozku nový oktávky.Jinak vzhled je přísně utajovanej.Takže si budem muset všichni počkat.. :-!
my počkáme... naučili jsme se být pokorně trpěliví... protože víme, že někdo i riskuje i svůj krk, takže... počkáme... :yes: 😉
A to mi připomnělo, že se dlouho neobjevil Marko. Že oni ho už zabásli? ;-\ 😒 8-s
Tys nevidel, co se deje v F1? 😉
Marko kupuje nejaku anglicku firmu ci co. Jaguara alebo tak nejako sa to vola. 😉 >😒] Nema cas na reci. >😁
>😁 >😁 :yes: 😉
Já neřikal, že by se neprodávala 😉 Jako hlavní důvod sem uváděl to, že by to VW nepřenesl přes srdce! Náklady na zabudování 3.2 by byly relativně malý, když už to montujou do Golfu aa snad budou i do Jetty.. Je to celý jen o marketingu a egu - kdo by kupoval Jettu V6, když může mít "stejné" auto s jiným znakem na kapotě za výhodnějších podmínek.. Já osobně bych V6 pod kapotou Oktávky uvítal, ale myslím si že to bohužel nedopadne.. BTW jakej bude mít novej Superb rozvor? Bude větší než je u Passatu (relativně dost malej) nebo si VW konečně "sjedná" pořádek? :no:
Apropos panstvo, proč se tu vždy hádáte qůli jednotlivým názorům na značky, potažmo auta?? Neni to uplná blbost?? Co člověk to názor. Všichni se stejně neshodnem. Je to jako s ženskejma.
Ostatně auty se i ve svém profesním životě zabývám a tuhle čínskou parodii na VW mi prostě nikdo nevymluví.
Jinak se omlouvám, čeká obídek. Přeji gute nachmitag.
To máš jako kdybys v hospodě řešil proč se tam pije pivo... Těžkej úlet Pierro... dej si jako dezert lecitin... nutné.
Podívej se, každý se sem nejde přímo hádat, ale nějak to prostě někdy nevyjde. Třeba já jsem ochotný hodiny a hodiny rozebírat zda je Seville hezčí v kašmírský metle nebo bílý perleti. Jo jenže pak jsem přijdu a vidím, jak tu někdo píše, že Cadillac je poruchový nebo že není poruchový, protože má techniku jako V3S. No a už lítaj chlupy. >😒] Takže ono to není ani tak o rozdílných názorech, jakože někdo tu rád občas napíše záměrnou pohanu. A ženský, o těch radši pomlč, nebo GTI zase začne se Sharon a ZZ hned začne vřískat, že ne, že to není jeho typ. A ani nechci myslet na to, kdyby přišel Allesio s gumovíma medvídkama.
>😁 :yes:
>😁 PS: kdo je Allesio? ;-\
Měl by ses naučit být schovívavý, my Texasani jsme známí omezenou mozkovnou. Allesio nebo Alessio....pamatuju si ty medvídky a.... >😁
Me jsi vynechal, protoze to mam od vas zakazany?😉
Já nic nezakazoval.... 😉
Vzkaz pro Gétéíčka - v číně jsem byl loni. návštěvu ti vřele doporučuji, obvzláště mimoturistické oblasti. Stojí za to vidět, jak žijí a v čem jezdí obyč. lidé.
Vzkaz pro Pierra - no, právě.
vzkaz pro GTI... :yes: :yes: >😁 >😁 😄 :yes:
vzkaz pro Ciella: >😒] :yes:
Srovnávat osvědčené (výběhové) s novým?? a proč ne?? Apoštol v sedanu mě rozhodně nepřesvědčil tak jako kdysi jeho předchůdce. I když názor od názoru - je to novej, vysoce kvalitní auťák. Nicméně je pár drobností, qůli kterým váhám. A s tou hnědou metalízou - to snad nemyslíš vážně >😁
Dojdeš k ní, uvidíš... pokud tedy nemáš problém s bervoslepostí 😉
Lecitin... ach jo. Seš prostě nenapravitelnej.
A jak to tedy bude s novým Superbem?? Má být či nemá??
škodovák ti to nepoví... 😉
Obrovská šleha. Klenot Šanghaje. Brácho problém. Když ses už konečně dokopal k tomu, pochopit, co je tvar tvarů - bravo APOŠTOL :yes: dostaneš ji od VW přímo na čenich. Pochop, tohle je politika těch co maj prst na tepu doby. Až to tam vyjede, budou tam nejací kluci na stránkách auto.china psát oslavný ódy na VW, jako to tu děláš ty. Koneckonců, umíš si představit, kdybys měl posloužit jako sociologickej vzorek budoucích majitelů modelu VW pro Evropu, co by ti VW musel postavit před panelák? >😁 Tak klid... bude to tam VW evergreen :yes: :yes: Jako tady :yes: :yes: BRAVO VW :yes:
nevim co je na tom auto novýho, v latinské americe jezdi už 4 roky pod jmenen VW Santana.... co příšte???? zveřejníte fotky VW CROSS FOX 4x4 jako horkou novinku, když už je rok v prodeji???
Přečti článek. To foto není ten nový model...
TO:GTI: Jsi pěknej zoufalec,VW je dávno mimo mísu a již několik let je v červenejch číslech...Seata by se rádi zbavili a jediný co je drží nad vodou je úspěch Audi a že ždímají úspešnou Škodovku...Když sekoukneš tak nemaj ani dobrý benzíny a teď když končej konečně ty jejich učmouděný a uchrochtaný TDí tak ani nafty Je novej Golf a hned museli udělat Golfa Plus aby něco prodali. Byl jsem v Japonsku a tak ti můžu říct že do 15-20 let jsou tady jen Japonský ,Korejský ačínský auta a pár zoufalců bude jezdit v německých zastaralejch kárách a brebentit něco o Němeké kvalitě...
GTI je trapnej a naprosto mimo! Každý má svou oblíbenou značku, to beru. Ale nechápu proč musí na tomhle serveru u každého článku onan_vat a obtěžovat ostatní svýma plkama :no:
Nechápu vaše infantilní narážky na TDI, není to špatnej motor. Když ho ráno nastartuju, tak žádnej kouř nevidim. A jestli ti vadí "chrochtání", tak si tam pořiď pořádnou zvukovou izolaci. S motorem budeš spokojenej.
Jo,jo, na cenich, to VW umi😒 Pokazdy kdyz udelaj neco "novyho", tak je to vazne pecka :no:
Klid, ta fotka Santany, to není to auto pro Čínu...
Není důležité, jestli je auto sebevětší plečka nebo historický muzeální kousek.. jediné, co je ve skutečnosti důležité, je znak na kapotě! Když máš ten správneej znak, tak není co řešit! Chyby nejsou důležité, nedostaky neexistují, poměr cena/užitečná hodnota je irelevantní, hlavně aby to mělo evropský design..
a správný velký leštěný znak na kapotě :no: už seš fakt trapnej :no:
Přečti si článek... možná se pak omluvíš...
VW je totálně out...
Ty už začínáš být horší než Klaus. Pořád chceš, aby se ti někdo omlouval. >😁 Za chvíli ti tu s klukama budeme zpívat: "Ješito, ješito, už to máš vyšito"!
... že se omluví směrem k VW. Ta fotka přece není ten model pro Čínu...
Ten text je mířen směrem k tobě. Tohle možná zase chápu víc, než prázdný článek o prodejích CLS >😁
Jakej text?
Ty si dneska sedíš na vejcích, co? 😄 Budu milosrdný k bližnímu svému a oplátkou za tvou včerejší ochotu tě nanaviguji na začátek této nitě a příspěvky od Genne.
Nrozumím. Nahoře napsal někdo, že VW neumí auto. Tak mu píšu, že to auto na fotce není totožné s tím, které VW vyvíjí pro Čínu a ať ho přečte (ten článek), že se třeba omluví... Jako že to četl rychle a přehlédl to... Co sem motáš nějaký texty od CLS... P.S. na vejcích sedím, to potvrzuju 😄
Tak dnes je to s tebou fakt špatný. Mrkni na to zítra. Sis k tomu párku v rohlíku asi zapálil moc františků na vánoční atmosféru, viď? 😉
Jestli tys náhodou neuklouz po kaprovi v Kaprovce 😉
a je ten franta dobrej..?? nikdy jsem neměl ani šleh... 😄
Jakej Franta? Franta Kafka... Připadá mi to tu jak taková Kafkárna 😄
franta sádra, tvrdnu za pět minut >😁 >😒] :yes:
Vážení... tohle je opravdu šleha... technicky vyspělý a designově dokonalý auto.. na vyspělým trhu v číně (zdravíme do Prahy.. 😉 :yes: ) tak na tom trhu, tam by jen tak něco nezkousli... Je to přesně ono.. A ta cena... jedinečná... kdyby to prodávali tady, tak zadupou Logana do země..!! Zkus mrknout pod kapotu... padneš na pr*del jako mladej kluk co poprvé uviděl bobra... 😄 .. tak klídek... Jsem zvědavej kolik tu bude individuálních importů... 😉 Takže BRAVO.. JE JEDNO CO....!! 😄 >😒]
tu d-o-u-f-á-m 8-s 8-s 8-s píšu, že fotka u článku není vyvíjenej model pro Čínu. Bohajehohošiku*vagutentágalelujadonewetr… 8-s
si vážně dnes sedíš... nebo jsi padl do kádě s kaprama ..?!? >😁 v Kaprovce.. 😄 BRAVO KAPŘI..!!! BRAVO VANOCE..!! 😄
BRAVO KOLEDA 😄
😉 >😁 :yes: :yes: 😉
Eště ty s těma tvejma ksichtama. Kuš >😁
>😁 Tady končím. Neznabohové 8-s Tohle mi snad udělal redakce neschvál >😁
Pápá lála >😁 PS: To už je druhej odpadlík tenhle měsíc, co? Však on se ZASE vrátí >😒] >😁 >😁
Končíme, zavíráme, pánové. Seskočte z kolotoče, vrácenky uplatňujte v lampárně a nezapomeňte za sebou zavčít. Kupte si novýho Santanu, nebo se houpejte na Sambě Pa Ti ale hlavně už tu nic, prosím vás nepište. Tady už to zvládnu sám. Nebo snad sem má něco napsat Píčes? >😁
😄 ..... 8-s 8-s ...... 😉
tak takovej triumf ke konci roku panové.... to si dokázal představit asi jen málokdo... věřím, že většinu z vás tato informace smetla ze židle, ale hold, život se s nikým nepáře a jen ti nejlepší se hřejí na výsluní...!!!! jo je to tak... špičková firma a špičkový produkty pro celej svět... žeby předzvěst novýho Supermana...??? Tak BRAVO VŠICHNI CO ZŮSTALI SEDĚT....!!!! jo a jinak...? je libo svařáček nebo Punčík...?? když jsou ty vánoce.. >😁 😄 >😒] :yes: 😉
BU 8-sBU 8-sBU 8-s
A pak že ZZmije chlastá jako polský zájezd... :-! 😉
Má ji jak z praku. Ale jak ho mám udržet na řetězu, když tu nejsou boxerky?
Jo, jo, ciello to umi zalejt! :yes: >😒]
Já bych z toho nedělal vědu. Neznám koncern, který by nenabízel v rozvojových zemých zastaralá auta. V Číně PSA prodává starý Xantie, GM starý Opely, Toyota starý Daihatsu, Daimler-Chrysler starýho Cherokee........takže GTI vlastně nemá ani co ustávat. Není třeba. Tohle není nový model pro USA nebo UAE. Píše se o modelu pro Rizoto...teda pardon, pro Čínu. A musíme uznat, že představa ztrhané rolnice, jak jede se zablácenýma holínkama plít rýži v Audi A8 Quattro je sice lákavá, ale mimo realitu. Tak moc zase EU svoje produkty nedotuje.
😄 To jsem potřeboval... pomoc... Jo, pomoc vzdycky přijde ze západu. Ležím na koberci, zbitej a pošlapanej, pravačkou mlátím do klávesnice v agonii... ach bože až pojedu do Brna já Ciella zatnu 😉
Za to si určitě představuješ, jak ztrhané rolnice jede se zablácenýma holínkama plít rýži v autě za 10.000,- Euro... ???
Už zase zzlobíš? >😁 Nepodceňuj čínský hospodářský boom. 😉 Donedávna tam měli auta jen členové ÚV a teď.....
Já mám ZZlobení v popisu práce 😉 A když se vrátím k tomu šytu od VW. Nikdo neříká, ať to tam nenabízejí, ale ať proboha neříkají, že je to NOVÝ MODEL! Podívej se na ten Superb. Ten je nový jen "papírově". To že někdo ohne anténu, ještě neznamená, že vytvořil NOVÝ model auta. 😄
Tipuju, že naprosto stejně lživou strategii uplatňují pro potěchu čínských nacionalistů všechny automobilky. Jenže tady se jaksi vedou jen články o novinkách VW pro čínský trh. A třeba já bych ocenil podrobné představení "nového" čínského Buicku Royaum, což je vlastně mírně modifikovaný Holden. 😉
Jo, i to je možný, ale ty tu nejsou, tak je nemůžeme probírat. Až tu budou, tak budem zvracet na ně 😄 Nebo je možná v Evropě propaguje jen marketing od VW. Jsou jak rozjetej vlak, tak to hrnou 😄
Všichni ven, tady se končí, zatahujeme, nasaďte si černý brejle a hurá do světa. :yes:
Doprčic, jak tohle ustojím? >😁
VW hurá do toho, je potřeba pomoci ...dodávat auta na trh....mají jich sami málo a čekají na ty od VW. Možná dostanou ty, který v bazarech němci nám ještě nestihli všechny prodat.
Ta poslední věta má velmi zajímavý slovosled >😁 >😁
...a vážně číňanům na zakázku? ...spíš naschvál... 😄
10.000 EUR za auto z 80. rokov ???? to je bud preklep alebo si niekto z niekoho vystrelil >😁 >😁
Konečně modely výkonově, rozměrově a hlavně spotřebou odpovídající evropskému vkusu: [odkaz] \ [odkaz] \ [odkaz] >😒] O pohon se stará moderní elektromotor o výkonu cca 4 koně. >😁
Jsem zvědav kdy se amíci naučí dělat pořáné auta. Ta jejich orientace je pořád tak nějak k zábavě a ne k technické vyspělosti.
Ty jsi ale směšný anonym. >😁 :no:
V podstatě máš pravdu - tohle si možná dokonce někdo v Evropě koupí, tedy na rozdíl od Cadillacu >😒] Co říkáš prodejům v Evropě za poslední rok? >😒]
Prodeje jsou skvělé, obrovské nárůsty oproti loňskému roku. :yes:
Z malých čísel se roste lehce. A co konkrétní čísla? Máš link?
"The European Cadillac sales up to and including October 2005 rose to 1,829 units, which is almost 50% more than the whole previous year. It more than doubles the sales figure of 2003 and it is almost five times the sales figure of 2002." ([odkaz] Mimochodem v ČR se prodalo za pět prvních měsíců prodeje 130 Cadillaců a 15 Corvette. 😄
130 v ČR, to je teda docela úspěch, čekal jsem maximalně necelou stovku.. teďka ještě ten BLS a pořádný diesely (pro zájemce) a bude to ještě veselejší. No, jedno "kompaktnější" SUV by asi taky docela pomohlo..
Kompaktnější SUV chystají a bohužel chystají i ty diesely. Stejně ale nevěřím, že budou tvořit rozhodující podíl prodejů. Vyznavači dieselů nebudou brát Cadillac vůbec v potaz při výběru auta. Ty znáš někoho, kdo chce koupit Cadillac v dieselu? Já ani jednoho. A to znám hodně lidí, co chce koupit Cadillac a hodně lidí, co chce koupit diesel. Ale tyhle množiny mají nulový průnik. Jo, asi až bude nějaký podnikatel kupovat manželce "nějaké to malé auto nějaké té drahé značky", tak spatří světlo světa několik dieselových BLS a BRX, ale to značku moc nevytrhne, leda zbytečně poškodí image. To spíš Lexus potřebuje turbo diesel jako sůl, protože imho dost jejich zákazníků je hodně prakticky/užitně orientováno.
A nechci vidět, jak budou ty dieselový Cadillacy tratit na ceně. Koukni v Německu na ojetý CTS. Vozy s manuální převodovkou jsou prakticky neprodejný a běžně se nabízí o cca 3-4 000 euro levněji než ojeté CTS s automatikou. Navíc drtivá většina všech prodaných CTS má automat a to se říkalo, jak je manuál pro Cadillac v EU důležitý. Prd je. Rozhodně ne důležitý. >😁
Jenom se chcu zeptat. Z čeho mají ty ameriky teda tak špatnou pověst? Padají z ceny, proč? Protože jsou spolehlivější než evropani a japonci?
Pověst ti vytváří ti druzí, ne ty. To je smutná realita. A tady jsou "ti druzí" Němci ovládaná média. Utváření bazarové ceny je na dlouhou debatu. Zkusím to snad krátce: Jelikož u ojetých aut nemá žádný prodejce na své produkty monopol (u nových aut, když chceš auto konkrétní značky, musíš ho koupit od konkrétní značky), na výslednou cenu nemá vliv cenová politika výrobce a nakonec se to blíží tržně dokonalé rovnováze, kdy cenu utváří průsečík poptávky a nabídky. Nabídku ojetých aut vytváří bohatí kupci nových aut. Poptávku po ojetých autech vytváří chudší kupci ojetin. A tak cenu auta v bazaru vůbec neurčuje spolehlivost (to je velmi naivní představa), nýbrž žádanost. Můžeme říct, že auta, která se strefují do vkusu boháčů tratí víc na ceně než auta, která jsou více populární u chudiny. Ztrácejí tak značky s určitou noblesou, které se setkávají u dělňasů s nepochopením a nevytříbeným vkusem. Krom toho samozřejmě hrají roli i přízemnější důvody jako neschopnost kupců ojetin hradit vysoké provozní náklady. Přitom dokonce není rozhodující, jestli má Cadillac Seville levnější náhradní díly než škodovka. Podstatné je, že si většina lidí myslí, že je má dražší. >😁 Co se týče spolehlivosti, v J.D.Power VDS dlouhodobé spolehlivosti top ten je tradičně 5 japonských značek, 4 americké a jediná evropská: Porsche. Jak napovídají krátkodobější průzkumy, až se bude započítávat Cayenne, Porsche vypadne taky. V mých očích taky amerikám uškodila v ČR špatná prezentace Chrysleru, který je tu z amerik nejrozšířenější. Kvůli vysoko nasazeným cenám oficiálního dealera, velkým rozměrům karoserií a vysokoobjemovým motorům (obojí v USA naprosto běžné), bývá tady Chrysler porovnáván s prémiovýma značkama. Což není a rovnat se jim nemůže. Například Chrysler 300M a teď 300C tu pokaždý v novinách staví proti E-klasse a spol. Nesmysl. V USA je to zástupce masových full-size. S nadsázkou taková americká Fabie. >😁 Prostě jedna z nejrozšířenějších tříd automobilů.
Jo jo. Moje řeč. Otázkou je, kdy to všem už konečně dojde... asi nikdy.
Já bych to s těma dieselama neviděl tak černě - příklad bych viděl u Jaguaru. Spousta lidí si nemohla a někteří stále nemohou představit kombinaci Jag+diesel.. a přitom se docela prodávaj..
a my sa stazujeme ze ake sracky cinania talcia do europy...
docela úsměvná diskuze.... sem se nasmál... Tak utřít slzy od smíchu, zklidnit bránici ať se nepoleješ punčem... (to mi zase věřte..!) tak zamíchat skočit pro druhej a jdeme jinam.. tady to balíme... 😉 :-!
GTI
8-s --- >😁 :yes:
A je to tady,prichazi novy vladce temnot,20 let byl spoutanej v retezech nekde v jeskyni,ale ted se mocni bohove z vlkohradu odhodlali vypustit tuto bestii na denni svetlo.... :yes:
Tou nejvetsi chybou je, ze tam nebudou z cenovych duvodu nabizet navigaci. >😁 >😁 >😁 To si tim padem zadnej Cinan nekoupi, protoze pri jejich urovni digitalizace map to prece bez navigace nema cenu... >😒]
😄 😄 😄 😄 😄 😄
:yes: VW Passaty (Lingyu) jsou to spolehlivá,luxusní,sílná auta.Jenom ty ceny jsou trošku vyšší.