Novinky
me chvili zmatl, ale pak se potvrdilo co jsem si myslel - ze nejde o Chevrolet nybrz dalsi Daewoolet.
Neboj, ještě z toho udělaj SAAB 😒 :no: :no: :no:
Nikdo nedělal z korejskýho auta Saab. A změnit na mainstreamovým modelu prakticky jen logo a prodávat ho jako Lexus, to dělá Toyota, že? >😒] Ta se nenamáhá mnohdy ani se změnou vnějšího designu. :no: :no: :no:
Rozdíl je v tom, že Toyota je (zaslouženě) respektovanou značkou na celém světě, možná dokonce nejrespektovanější. BTW patří mezi 5 nejrespektovanějších firem na světě vůbec (myslím, že je druhá), ostatní automobilky si neškrtaj. Zákazníci Lexusu nemaj problém s tím, že některý modely jsou pouze předělaný Toyoty. Ale nevím, co řeknou zákazníci Saabu tomu, že vlastně řídí Chevy (hlavně v Evropě, když Chevy=Daewoo >😒]) nebo dokonce že by měli řídit Daewoo (vím, že to není pravda, ale tenhle názor je docela rozšířenej!) Je to o pověsti: Acura je z Hondy, Honda má dobrou pověst, není problém. Lexus-Toyota není problém. Infiniti-Nissan není problém pouze v USA - do Evropy přijde Infiniti teprve potom, co si Nissan "vylepší" pověst. Myslím si, že až přijde 450Z a GT-R, tak to nebude problém a Infiniti bude moci přijít. Srovnje to s pověstí Chevy v Evropě a s její aktuální "nabídkou" modelů Daewoo >😒] Ten rozdíl musí cítit každý! Kdyby udělali Saaba z Caddyho, bylo by to asi jiný, než když ho udělaj z Chevy.. hlavně mi nezkoušej rozmlouvat, že má Chevy v Evropě dobrou pověst - jako příklad poslouží Corvette 😉
Souhlasím, ale Chevrolet dělá vše proto, aby se jména Daewoo zbavil... Škodovka taky druhý den po převzetí VW nezačala dělat Fabie, a Octavie a Superby. Porovnejte ten rozdíl než vůbec začali dělat Felicii apod. Samozřejmě, že GM v koreji vstoupilo do něčeho jiného. Do automobilky, která vyráběla více typů (Matiz, Lanos, Nubira, Leganza) Škoda (Favorit). V současné době je GM na úrovni (myslím tím historicky) kdy škodovka uváděla Octavii. A příští rok uvedením Captivy, Avea a Epica (nová Evanda) se stále více bude pro nás stávat moderní automobilkou a stále více Chevroletem. Současně společně s těmito novými a dalšími modely bude postupně získávat lepší image v EU. Soudím tak podle SPY fotek Captivy a Epicy z korejského internetu - ty auta vypadají fakt dobře a pokud nastaví dobrou cenu - myslím že budou i úspěšná.
Souhlas v podstatě se vším. Tahle věta "Chevy se stále více bude pro nás stávat moderní automobilkou a stále více Chevroletem" to je to, o čem tady píšu. V současné době, prostě nemá image je problém dělat z jeho modelů sub-prémiovou značku (Saab)! Já osobně (a mnoho dalších) prostě nejsem ochoten platit dvě mega za nějakej "korejskech" Chevrolet (nadsázka) :no:
To já určitě také ne, můj tip ohledně Captivy je 750-800 000 Kč. To na čem je postavená Captiva je platforma na které bude i Opel s jiným vnějším a vnitřním designem. Je docela možné že se jednou objeví třeba i SAAB, který ale bude zase vypadat jinak... prostě už nebude smontovaný ve Švédsku, ale holt v Koreji. A třeba i malej SUV Cadillac. Ta továrna na GM SUV v Koreji je nová, podle standardů GM a auto a motry jsou kompletně taky nový takže možná se ještě dočkáme nějakýho překvapení. Myslím, že pokud chce Caddy v EU prorazit potřeboval by menší luxusní SUV. Já vím že všichni zastánci US aut mně teď ukamenujou, ale jediná možnost jak skutečně prodávat US auta v EU je přizpůsobit se evropským zákazníkům. Pro Chevrolet to podle mně byla nejjednodušší cesta jak proniknout do EU koupit Daewoo a postupně z něho dělat Chevrolet a ještě s korejskými výrobními náklady.
Kdyz jsem byl mladoch, jako valna vetsina zdejsich pisalku, take jsem prisahal na benzin a byl bych za to dal dusi (tenkrat jeste nebyly bezdusove pneu 😉).
Kdyz jsem najezdil prvnich 500 tisic km, koupil jsem prvni TDIcko. Postupne jsem prechazel na vetsi a vetsi vykony a ted jezdim treti ctyrkolku. Smeju se v duchu tem, co se svymi petrolejovymi draky se mnou zavodi ve sprintu na dalsi cervenou. Tohle uz mam za sebou a vim, ze diesel je lepsi.
Kdo nemiluje ve dvaceti benzin, nema srdce. Kdo nemiluje ve ctyriceti naftu, nema mozek.
Kdyz jsem najezdil prvnich 500 tisic km, koupil jsem prvni TDIcko. Postupne jsem prechazel na vetsi a vetsi vykony a ted jezdim treti ctyrkolku. Smeju se v duchu tem, co se svymi petrolejovymi draky se mnou zavodi ve sprintu na dalsi cervenou. Tohle uz mam za sebou a vim, ze diesel je lepsi.
Kdo nemiluje ve dvaceti benzin, nema srdce. Kdo nemiluje ve ctyriceti naftu, nema mozek.
:yes: . A kdo miluje ve čtyřiceti tříválce by se měl nad sebou zamyslet >😁 PS: Subaru je teda značka pro přerostlé srdcaře...no,proč ne? 😉
40 let - to by mohl být průměrný věk konstruktérů nového Yarise a tam ten 3-válec Vz=1 litr je základním motorem.Že by až tak?Japonský konstruktér bez mozku?To jsou věci... :-!
? Já jsem něco takového tvrdil? Je spousta konstruktérů toaletních mís...to neznamená, že je milují. Ten motor je pro určitého uživatele perfektní volba. Ale aby ho miloval...leda pro spotřebu...a to u mě není nic srdcového 😉
Myslím že ghetto bro's in da Escalade nejsou o moc kontroverznější klientela nežli dojídači po hospodyni.