Novinky
Perfektne auto na nase cesty a hlavne teraz, ked mame viac snehu na vozovke ako mimo nej :no: :no:
Ten interier je ako cokoladova pralinka, proste MŇAM
:yes:
Ten interier je ako cokoladova pralinka, proste MŇAM
Jezdil jsem s oběma, vpředu víc místa v X6, vzadu v FX.
Nádherná auta, která vzbudí pozornost, kamkoliv přijedeš.
FX podstatně lepší jízdní vlastnosti, zvlášť FX50S s osmiválcem a se zadní řízenou nápravou je nepřekonatelná viz. Autocar č. 3/2010.
X6 moc tvrdá, na větších kolech až nepříjemně, na nerovnostech odskakuje.
Kdo nechce diesel a nechce se předvádět kolik má peněz, pro toho je FX super volba.
Nádherná auta, která vzbudí pozornost, kamkoliv přijedeš.
FX podstatně lepší jízdní vlastnosti, zvlášť FX50S s osmiválcem a se zadní řízenou nápravou je nepřekonatelná viz. Autocar č. 3/2010.
X6 moc tvrdá, na větších kolech až nepříjemně, na nerovnostech odskakuje.
Kdo nechce diesel a nechce se předvádět kolik má peněz, pro toho je FX super volba.
Vyrobit auto dnes umí skoro každá automobilka, ale skutečnej mazec umí jen pár VYvolených.
Kde je náskok díky technice a několik takových dalších, co se snaží prodávat kšunty za nekřesťanské peníze se ptám?
Díky Nissane.
Kde je náskok díky technice a několik takových dalších, co se snaží prodávat kšunty za nekřesťanské peníze se ptám?
Díky Nissane.
tohle auto je můj sen...já ho prostě chci 😢
v autocaru minulého čísla to byl vítěz kategorie... :yes: :yes:
SUPER KÁRA,BRAVO INFINITI
v autocaru minulého čísla to byl vítěz kategorie... :yes: :yes:
SUPER KÁRA,BRAVO INFINITI
Hmmmm, SUV beru jako auto z nutnosti. Pro někoho je to fakt vhodné volba, ale pro mě to bylo vždy jen "sportovně"UŽITKOVÉ auto. Každopádně tohle je ale bomba. Moc pěkný kousek, být tak všechny SUV jako FX 50 L.E. X6 je proti tomuhle jako opuchlá přerostená zrůda 😄
Mal som tu cest ju mat na takmer 2dni, za ktore som s FX50 najazdil takmer 1000km. TO auto bolo tak skvele, ze som v nom pomaly aj spal. Este nikdy som nevidel ako take auto moze pritahovat pohlady ludi starych, mladych ... mal som ho v zlatej farbe takze bolo este o nieco vynimocne. Moje poznatky v kratkosti. Silne stranky : vynikajuce jazdne vlastnosti, skvely 5l motor s vynikajucim zvukom a zvynikajucou spotrebou 11-12l, nizka hmotnost, skvela vybava, skvela cena, kvalita, vynimocnost, Slabe stranky: brutalne maly kufor cca 400l bez moznosti doobjednania elektrickeho zatvarania, vzadu je to naozaj dost tesne, pokles hodnoty rychlostou svetla
Ale je to vazne super auto
Ale je to vazne super auto
😄 😄 😄
PROSÍME SI DISKUSIE POD TESTY RESP. CELÝ MAGAZÍN.
😄 😄 😄
😄 😄 😄
PROSÍME SI DISKUSIE POD TESTY RESP. CELÝ MAGAZÍN.
😄 😄 😄
[odkaz]
p.s.ani připravovaný diesel by nemusel být špatný...
Tedy, nevěřím větě o kolegovi s X6, prostě to s prostorem v FX vzadu nesedí, co píšeš o srovnatelnosti kufru je naprosto mimo, řekl bych, žes X6 neviděl, klíč k tvému příspěvku leží v té větě o 900tis., které jsi za auto dal. Ano, tohle je zdůvodnění, kterému rozumím, pořídit FX za 900 nebo dát 2 mega za X6 je rozdíl, který dokáže zařídit přimhouření očí nad nějakým tím slabým místem. Ovšem zaujetí vlastní dobrou koupí by nemělo znamenat ztrátu soudnosti. 😉
Některým se sice vzadu nepozdávalo místo, ale taky bych neřekl, že je ho tam málo.