Novinky
0
vcelku sa im to podarilo, az na tu trapnu prednu masku. myslim, ze na fabii ta maska ktora je povodne, vyzera lepsie. ale to je moj nazor ... a za tie prachy si clovek uz nemusi niektore auto ani vylepsovat ... >😁
0
Ocekaval jsem, ze spodobnym bonbonkem prijde Skoda sama s cenou okolo 1milKc. Pak by to byl vuz schopny prodeje okolo 500ks v Evrope jako konkurent Eva a STi...skoda Skoda! Jinak az na zbytecne menena predni a zadni svetla je to dobry pocinek...chtelo by to testnout >😁
0
presne tak, ty svetla (predni a zadni) a maska to je hnus!! jen to hizdi!!
0
Některé auta za ty prachy se sice nemusí vylepšovat,ale kdo by to očekával na křižovatce že aková Fabia tak jede 😄
0
S haldexem?No to teda ***i.Tam mělo být quatro,aby ta 4kolka za něco stála. :no:
0
Souhlas, haldez není plnohodnotné 4x4, za jízdy to mění jízdní vlastnosti. A ta světla humus, jinak vcelku podařené...
Až se tenhle skvost objeví na silnici, tak asi nebudu vycházet z baráku. Tohle někde potkat, tak na místě zkamenim!!! >😁
Když, brácho, dokážeš, valit 42 kW důstojně na holé Fabii... jsi za vodou... tomu věř. P.S. Kreace jsou nutné... proto, abys ocenil, co máš v garáži...
proč mi jen ten název Dragon u tohoto auta evokuje vietnamsko čínské tržiště..... 8-s
No jízdní vlastnosti asi vážně budou super, ale ta přední i zadní svtla jsou pěknej hnus...Pff... Zadní křídlo dobrý, jestli je přes něj dost vidět z5... Kola hustý😄 Ještě jak by to vyzeralo uvnitř...
No řidiči této extras budou mít vždy volnou silnici. Před takovou ohavností sjedou z vozovky snad i vládci silnic všech tříd, tedy piloti Fobií RS. :no:
Myslis piloti votuzenejch hustosoukaru s nazvem Rychly Saze? No, ja RS ale docela beru, az na to, tyhle tuzeri maj to svy Tedeicko f tuningu voe pyco, takze pri jakymkoli naznaku akcelerace z toho koure muzes vzteky puknout! Jinak tahle Fabka se mi moc nelibi, svetla + maska viz nazory vyse, Haldex je blahovost... P.S.: Mimochodem, daleko krasnejsi je kastle Fabie KC pana Bruzla, tak proc vymyslet takovou obludu...
Clovicku ta karoserie je původem od Aleše Jiráska jen je doupravená z původního návrhu co používá tebou zmiňovaný pán .To jen pro upřesnění . Jinak jde jen o přitažení pozornosti což se povedlo .
Tak tedy , "CLOVICKU", bud tak hodnej a precti si to, co jsem napsal. Stoji tam "kastle Fabie KC pana Bruzla" nikoliv "kastle pana Bruzla". Ani zminka o tvurci. Stejne tak jsem mohl jmenovat treba Kopeckeho.
...a kde su hromozvody, kinderko na antene čo svieti, kocky na spätnom zrkadle a ďalšie ewergreeny sveta tuningu?????
"Jednou z největších atrakcí ...", podle ceho se meri velikost atrakce na Essenskem autosalonu?? Myslite, ze tahle Skodovka udelal diru do sveta? Tezko ... pekne cviceni, ale se spoustou "ale"