Novinky

Zpět na článek

Luxusní a rychlé vozy na výstavě mmotion (Praha, 1.-3.12.2005)

32 komentářů

GTI
Co je ti platný, brácho, že máš všechny tyhle káry nalepený v notýsku... s ohmatanejma rohama. Tohle je svět v dlani... tohle je sen tvé touhy... tak rozbij prase a vezmi 400 vočí... stojí to za to... je dobrý aspoň přivonět... aspoň si sáhnout... neboť dokonalost je výlučná nejen tím, že tě naplní... aniž bys tak úplně věděl proč... ale zejména tím, že ti vymezí sny a poskytne naději tvé nekonečné touze. P.S. VIP? Že nevíš, kdo je to VIP? Ty, brácho, tys VIP... a kdyby něco... tak jim to tam razantně vysvětli. :yes: :yes:
Škoda, že tam nebudu, tesil jsem se na to vysvetlovani... >😁 >😁 >😁
Lidi, ta Superamerica na obrázku je super auto!Ta skládací samozatmavovatelná střecha, to je nášup.
Jojo, víme ale děkujeme.
jakey je rozdil mezi Ford GT a Ford GT 40? zeby stary a novy model?nebo se nejak pletu.. 😲 ?
ale jinak bych tam bezel hned kdybych mohl..😒
ty neumíš běhat...?? ;-\
Tak....pátek mam volno....kampak se asi půjde???? >😒] :yes: :yes:
do sklípku...?!? >😁 >😁
hadam, ze GT40 tam bude sotva (mozna replika, ktery se delaly urcite jeste v '91, dal nemam info, ale asi by se neco vygooglilo); spis to vidim na to pre-prodavany GT od Charouze za 8m
no tak já nepudu ... když si vyxbavím stánek ferrari v brně a v tomto duchu laděnou celou výstavu, tak tohle nemám zapotřebí. děkuji nemám zájem
To je těžký... mam to "kousek" od baráku, to GTčko bych třeba viděl rád, i toho AM. Ale zajímalo by mě, co je tolik exkluzivní na CLS AMG na Lanceru Evo, Cadillacu SRX, H3 a Z06??.. jo, nepotkávám je každej den, no to ne, ale to spoustu jinejch aut taky ne... Třeba bych rád viděl MB SLR, F40 a XJ220....
jj, XJ220 je i muj sen
Však bych se divil, kdyby nebyl zrovna i tvůj... 😉 :yes:
xj220 je k vidění v muzeu sportovních aut v Lánech. maj tam toho mnohem víc já tam byl když otevírali a už tenkrát to bylo dost dobrý. Nevíte jestli tam bude mc12 od maserati? tohle a ford gt jsou jediný co jsem ještě neviděl, teda samo kromě spousty dalších ,ale myslím ty co jezděj po německu a česku.
Já vím, že tam je, ale nedopátral jsem, jestli tam je ještě dnes... myslím, že patřilo Charouzovi a někdo mi tu myslím už před nějakou dobou říkal, že ho prodal...
Slyšel jste někde někdo něco o tomto [odkaz] Pro mě je to po dlouhý době hezkej malosériovej sport... Vypadá jako skloubenec Saleen S7 a Ferrari... Mě se líbí, má americkej V8 a transaxle z Porschete a řízení z C5... A je krásně nízkej... :yes: :yes:
To ZZ: to je Corvette Pět, né Citroen C5 😉 A jestli se mě ptáte kolik hvězdiček za ochranu chodců, tak to si docela koledujete...
(i když teďka před vánocema...) >😒]
a kolik má hvězdiček z crash-testu? (koleda,koleda,Štěpáne,co to nosíš ve džbáně...) >😁 >😁 >😁
4. Má čtyři.. Většího to odhodí a mrňata to nasaje...
tak to jsem nečekal...sakra. hmmm,dobře. a kolik je místa na zadních sedadlech? (nééésem vááám nooviny,poooslouchejtééé....)
hmm... Z Betlémské krááájiiiinyyyy póóóóózóóóóór déééjtééé.. >😒]
Mohla by o být umírněnější verze Gumpertu Apollo, ale fakt silně. Ze šikmýho pohledu mi to připadá trochu jako MC12. Třeba nějakej anglickej supersport.
Je to americká společnost.
Aha, tak to je Americkej supersport.
Projdete si Vaclavak nahoru a dolu a nemusite tratit kacky.A jeste je uvidite v akci.Ty auta.
Tak po Václaváku chodim docela často, a nezdá se mi, že by tam jezdil Ford GT40 nebo třeba závodní Zonda, kterou slíbila Stratosféra...

BTW, akorát nechápu, co na tom plánku dělá VW? To jako tam budou představovat Nový Polo nebo co?
Závodní?....ona existuje zavodni Zonda? Myslim ze za ty prachy to nestoji. Stejne se do toho sednout neda tak co na tom uvidim. Pri Gumballu kterej projel Prahou nedavno byly videt daleko vetsi skvosty a koukani z venku bylo zadarmo!!!!! Takze tentokrat si tuhle akci necham ujit.
pozor,zacinate mit tvrdou konkurenci😒br /> [odkaz]
[odkaz]
Jupí, mám pozvánku! Už se nemůžu dočkat, až jim to tam oslintám! Začínám odpočítávat hodiny
dneska jsem tam byl, je tam cca 25aut, do vetsiny se da sednout ale az tak me to nenadchlo ;-\
[odkaz]