Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Luxusní a rychlé vozy na výstavě mmotion (Praha, 1.-3.12.2005)

Ondřej Láník
Diskuze (32)
Funkcionalistické prostory Veletržního paláce v Praze se stanou v prvních třech prosincových dnech čímsi jako Mekkou obdivovatelů rychlých kol a luxusních limuzín.

Společnost AC EXPO připravila zatím ojedinělou společensko-výstavní akci se záměrem představit exkluzivní modely a značky automobilů a motocyklů. Organizace akce je cíleně orientována na pozvané VIP především z řad podnikatelů, středního a vyššího managementu státního i soukromého sektoru a v posledním dni pak i pro laickou motoristickou veřejnost.

V prvních dvou dnech – tedy ve čtvrtek a pátek – budou jednotlivé expozice určeny odborníkům, partnerům, médiím a zvaným hostům.

V sobotu 3. prosince se potom brány Veletržního paláce otevřou všem, kdo si chtějí prohlédnout tu krásu na čtyřech či dvou kolech zblízka. Značky a modely, které přislíbily svou účast se řadí opravdu k těm hodně exkluzivním a rozhodně nehrozí, že bychom je potkávali denně na silnicích nebo parkovištích. Pokud už je zahlédneme, zpravidla nemáme dost času a příležitosti k podrobnější prohlídce.

A právě to má umožnit akce mmotion05. Jen jako malý příslib můžeme zatím jmenovat názvy modelů a značek, které se nám představí: Alfa Romeo Brera, Aston Martin V8 Vantage, vybrané modely BMW, Cadillac SRX, Hummer H3, Chevrolet Corvette Z06, Ford GT, Mercedes-CLS 55 AMG, Ford GT 40, Bentley Continental GT, Lamborghini Murciélago a Gallardo, několik Ferrari a Maserati, nová Mazda MX-5 nebo Mitsubishi Lancer EVO...

Pokud již nejste pozváni, můžete si zarezervovat vstupenku na stránkách pořadatele na dva dny vyhrazené VIP hostům (cena 400,-Kč), vstup na sobotu 3.12.2005 příjde bez rezervace na 250,-Kč.

Více podrobností lze najít i na www.mmotion.cz.

Ondřej Láník
Diskuze (32)
24. 11. 2005 00:26
400 NADĚJÍ
Co je ti platný, brácho, že máš všechny tyhle káry nalepený v notýsku... s ohmatanejma rohama. Tohle je svět v dlani... tohle je sen tvé touhy... tak rozbij prase a vezmi 400 vočí... stojí to za to... je dobrý aspoň přivonět... aspoň si sáhnout... neboť dokonalost je výlučná nejen tím, že tě naplní... aniž bys tak úplně věděl proč... ale zejména tím, že ti vymezí sny a poskytne naději tvé nekonečné touze. P.S. VIP? Že nevíš, kdo je to VIP? Ty, brácho, tys VIP... a kdyby něco... tak jim to tam razantně vysvětli. :yes: :yes: