Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
GTI
0
ráno černý pásy přes kimona a copy svázat do úhlednýho oříšku. V jednom šiku... tak to máte rádi, ne. Napřed Yaristi, pak Corolisti a nakonec ti dva se Suprou... P.S. Oheň posel života, dábel nepozorných... nepříjemná záležitost... ovšem na popelu slabých rostou silní až do oblak. Tak uvidíme...
0
A co Priusisti? A Aygisti?
0
GTI....Doporučuji ti návštěvu nějaké továrny VW v Německu, s Turkama a Arabama si budeš určitě rozumět.
0
Nebo bmw, tam to bylo taky zajimavy.
0
?
0
Abych to vysvetlil. Byl sem v Dingolfingenu nebo jak se to tam jmenuje. Snad nejvetsi tovarna bmw, delaly machry jak vsechno facha a kdyz neco klekne tak to do par min opravi. Jak na potvoru tam nejaky automat odesel asi za 10 min dosel cernoch s kaldivem a parkrat do toho prastil. Zajimava podivana. Jinak je tam fricku dost, tak muzete byt v klidu.
0
tak to mi spad kámen z ledvin......
0
Hlavně žes tu včera vedl morální kecy o tom, jak je někdo tak tupej, že se může těšit z toho, když má nějaká automobilka problémy :no: Seš nepoučitelnej a přetvařující se *** :no:
0
uklidni se, GTI psal takovej fejeton, kterej to jen zlehčuje.Nikdo neumřel a to je hlavní.Pokud nejde o život, kterej stejně stojí za *, tak jde vlastně o *...........
GTI
0
Co si to dovoluješ! Já snad nahoře nesoucítím s Toytou?! Vyjadřuj se slušně... a pak se snaž pochopit příspěvky druhejch... vyvaruješ še trapnej úletů :no: :no:
Tak to se určitě prodá o něco víc Civiců Hybrid >😒]
já bych to koštoval na Geely nebo Zhonguu nebo jak se ten čínskej "koráb silnic" píše........