Novinky
0
😄
Přejít do diskuze
S U P E R !Konacno ce Lada , odrzati lekciju ovim skorojevicima. URA za L A D A tim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄
1. peníze na vývoj cesťáku samy o sobě nestačí. Potřeba jsou lidi, kteří mají zkušenosti a schopnosti a těch je zatraceně málo. Zvlášť v Německu.
2. Předpisy pro vozy WTCC například jasně hovoří o konstrukci a zavěšení náprav, takže Lada bude se svojí tuhou klikou outsiderem proti víceprvkovým závěsům konkurence. Navíc je tu otázka homologace - Lada přeci nevyrábí žádný motor 2.0 ani žádný adaptabilní agregát, takže???
3. Alfa Romeo opravdu končí, protože nemá použitelný auto. GT by sice byla možnost, ale vzhledem k předpokládanému prodejnímu množství by se nevyplatila. Původně měly zůstat ve výrobě 156 SportWagon a CrossWagon, ale ukazuje se, že bude lepší udělat komplet nabídku v řadě 159 a 156 "odstřelit". Proto se urychluje vývoj 149, protože 159 je vlastně velký a těžký BMW z Itálie a vznikla trhlina v nabídce AR. Navíc priorito pro pro N-Technology/Abarth je start ve WRC ve třídě S2000, kde budou příští sezonu s Grand Puntem asi jediní. Lada také oznámila účast v S2000, auto ale nikdy nikdo neviděl. Totáž platí pro Renault/Dacia s Loganem S2000. Je tudíž otázka, zda Ladu WTCC také někdy někdo uvidí...
2. Předpisy pro vozy WTCC například jasně hovoří o konstrukci a zavěšení náprav, takže Lada bude se svojí tuhou klikou outsiderem proti víceprvkovým závěsům konkurence. Navíc je tu otázka homologace - Lada přeci nevyrábí žádný motor 2.0 ani žádný adaptabilní agregát, takže???
3. Alfa Romeo opravdu končí, protože nemá použitelný auto. GT by sice byla možnost, ale vzhledem k předpokládanému prodejnímu množství by se nevyplatila. Původně měly zůstat ve výrobě 156 SportWagon a CrossWagon, ale ukazuje se, že bude lepší udělat komplet nabídku v řadě 159 a 156 "odstřelit". Proto se urychluje vývoj 149, protože 159 je vlastně velký a těžký BMW z Itálie a vznikla trhlina v nabídce AR. Navíc priorito pro pro N-Technology/Abarth je start ve WRC ve třídě S2000, kde budou příští sezonu s Grand Puntem asi jediní. Lada také oznámila účast v S2000, auto ale nikdy nikdo neviděl. Totáž platí pro Renault/Dacia s Loganem S2000. Je tudíž otázka, zda Ladu WTCC také někdy někdo uvidí...
Ano, pardon (...dnes som sa sekol uz druhykrat ;-\ ). Operoval som so spravou z 12.10.2005 v ktorej sa hovori, ze sef Alfy Antonio Baravalle nechal 159 WTCC vyvijat. Teraz som si to overoval a oficialna sprava skutocne hovori, ze Alfa od buduceho roka vo WTCC konci. Mea culpa, Mea maxima culpa. Dakujem za upozornenie, a sorry, ze som si nepravom rypol...
Ani nevis, jak bych rad aby tomu tak bylo....
Obrazek je falzyfikat, kdyz se kouknes na odraz dole, uvidis stribrny stin. je to obrazek z oficialniho predstaveni 159 ve stribrne barve a ne 159GTA - bohuzel... Jak jsem ale psal stejne 159 by to mela nelehke diky sve hmotnosti - pres 1600 kg (jooo bohuzel za bezpecnost se plati ale ja si ji stejne koupim!! S motorem 2,4 JTD je to delo!). Sorry myslel jsem nizsi stredni a stredni...., diky za korekci!
Obrazek je falzyfikat, kdyz se kouknes na odraz dole, uvidis stribrny stin. je to obrazek z oficialniho predstaveni 159 ve stribrne barve a ne 159GTA - bohuzel... Jak jsem ale psal stejne 159 by to mela nelehke diky sve hmotnosti - pres 1600 kg (jooo bohuzel za bezpecnost se plati ale ja si ji stejne koupim!! S motorem 2,4 JTD je to delo!). Sorry myslel jsem nizsi stredni a stredni...., diky za korekci!
Jardo...prosiiim Ta 😉 !!! Odkial mas take info? Ved uz mesiac je zverejneny oficialny obrazok Alfy 159 GTA WTCC: [odkaz] /// Od zaciatku sezony 2006 normalne nahradi 156-ku, koniec-koncov tak ako bolo planovane.Btw. 4660 este nie je ani zdaleka na hranici strednej a vyssej strednej triedy. Tam je trebars Mondeo... 😉
Vypada to ze by ALFA nemusela odejit, urcite bude pokracovat jako soukromy team s poslednimi 156 GTA2000 a tajne se vyrojily zpravy ze je hotove okruhove GT!!! Je ale jasne ze 159 nebude jezdit diky velikosti a vaze, uz je to prece jenom auto na hranici stredni a vyssi stredni tridy.... Tovarni podpora smeruje na nastupce 147, zrejme 149!! v roce 2007.
...všichni se tu zvedáte ze židle,zvracíte atd.Ale pokud LADA do tohoto projektu investuje dost peněz,bude jejich auto naprosto konkurence schopné.Jejich krok zaslouží úctu!
postavit special je slozite a nakladne,nema ale nikdy temer nic spolecneho s puvodni materskou automobilkou,takze nevidim duvod proc by Lada nemohla byt dobra.Kdyt se to deje bezne,kdyz jsou penize a rozpocet najmou se odbornici co tato auta stavet umi,nikdy to nedelaji normalni zamestnanci.klidne Lada muze vyhravat wtcc stejne jako renault muze vyhrat f1 nebo treba vw upachtit svuj "supersport"...stejne v dusledku to stavi lidi kteri pendluji mezi automobilkami a stavi ruzne specialy...
To jo. Zdá se nám, že je přirozené udělat takřka dokonalé auto za relativně malej peníz... Jak je vidět, není to jednoduché... i když vlastně je - jde jen o materiál a organizaci práce...
Tak to je so vsetkymi specialmi...akurat, ze v pripade Lady mi akosi pride zlepsovanie imidzu prostrednictvom uspechov v motorsporte (Niva a potom Samara T3 na spominanom Dakare) za vyhadzovanie penazi, ak zaroven nedokazu ponuknut moderne a kvalitne spracovane seriove auto. :no:
Pobavilo ma....nie to, ze Lada chce ist do WTCC (Teda aj to). Ale vselijake spochybnujuce poznamky, ktore vedie vyrok redaktorov Carauta ("Alfa Romeo, BMW sa uz musia triast!" - ci tak nejak). Pravda je totiz taka, ze ak za teamom stoja velke peniaze, a silna technologicka podpora, prakticky nie je problem postavit konkurencieschopny special - WTCC nevynimajuc. To ci na tom bude zaerodynamizovana kastla z BMW, Lady, alebo Hindustanu je uz vcelku fuk. Je to vec penazi. Ukazkou tohto tvrdenia je team KamAZ Master z Dakaru. Kym jazdili s tymi ich "gruzovikmi" 431010 prve roky - ani nedosli a boli pre srandu (okrem ´91). Potom postavili to specialne hovado 49252, rychlost doplnili spolahlivostou, a teraz ich nejde porazit... Takze by som v tom povyseneckom podcenovani bol dost opatrny. Ta Lada vo WTCC, to pri dostatku penazi nebude ani zdaleka ten otras zo "showroomov"... 😉
Svět se, bohužel, nějak divně mění. Tradiční značky - Alfa Romeo - odcházejí, Rusové přicházejí. Jak typické.
Můj Bože, po přečtení tohoto článku se mi dělá fakt tak nějak divně 😲 Představa, že by se Rusové se svými Lady účastnily tak prestižních závodů jako je WTCC je pro mně fakt příšerná. Už jen ta úvodní fotka, na které si Rusové dovolí dát BMW řady 3 E46 do pozadí za "super" Ladu mi skutečně pije krev. Doufám, že k tomuto nedojte.
No hlavně aby nám taky jednou nejezdil tenhle team s Coventry. Představa Jagu s tímhle nápisem mě přímo zvedá ze židle >😁 >😁 >😁 >😒]