Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Pečeť kvality odliší kvalitní řetězce čerpacích stanic

20 komentářů

No to je zase nesmysl :no: , to zase budou státní úředníci obíhat pumpy a vylepovat nesmyslné značky na které stejně každý kašle :-! (a přitom vykládat, že berou jen 20-ti tisícové platy, ze kterých nevyjdou). Kdo si dnes vzpomene na značku Czech Made, kterou před 10-ti lety bombasticky rozjížeděl Dlouhý nebo na značku Klasa, kterou před 2-ma lety stejně bombasticky rozjížděl Palas ;-\ . Moc by mně zajímalo kolik lidí podle nějakých přiblblých značek nakupuje. >😒]
Nechapem preco radsej rovno nezverejnia zoznam tych co to riedia vodou, to by bohato stacilo
Souhlasím s Tebou 😉 , jen vymýšlej ptákoviny, který s reálným životem nemaj co dohromady :-! . Např., kde ta značka bude vylepena, vyvěšena? Přesi nepojedeš na benzinku, aby jsi tam zjistil, že nemá "pečť kvality" a pak jel jinam. To může napadnout opravdu jen "génia".
[odkaz]
Gazik zustane gazikem😒
xdrive...sam jsi chvalil 😉 Za sebe rikam, sel bych do nej, muj system dalnice, stavba a naopak by mu svedcil >😁
Xdrive si mozes kupit aj do 3ky alebo 5ky, netreba X5...Obzvlast na dialnici 😄
já teda stavím X5 i ve svým věku hodně vysoko v této kategorii.... teda vlastně na druhý místo a pak dlouho nic.... každopádně před VW..! Srdce bije jinde, ale X5 je hodně dobrej pologazik... taky se měl od koho učit.... šel bych ale jinam... 😉 :yes:
Kdyz uz by pan buh nebyl doma a ja si musel koupit gaza, tak bysme se asi sesli na stejnym miste! :yes: 😄 Jinak samozrejme vim, ze nejsip bysme misto do prodejny gaziku sli nekam na panaka 😉
NO TAK TO JEDNOZNAČNĚ ANO................!!!!! :yes: >😁 >😁 😉 to je snad jasný... a rozhodně bysme neskončili u ničeho německýho... ale zase na těch ostrovech.... >😁 :yes: :yes:
😁rive je OK! :yes: Ale jak pise miso dole, do 3 nebo 5. Me tyhle gazy fakt neberou, nemuzu si pomoct😒 Ja koncim max u nejakyho crossoveru. Jezdim podobne jako ty a nemam s klasickym autem problem. Je fakt, ze obcas na nejake stavbe najedu o par metru vic, gazem bych jel rovne, nebo provadim balet mezi bahnem a jeste vetsim bahnem >😒]
tak mě napadlo, u článku o prodeji čtyřkolek.. že článek a srovnání nejen gaziků by nemuselo být od věci... Myslím tím různý systémy pohonu náprav... takže bych do jednoho pytle nasypal Octavii (VW)+ quatro, Range Rovera a Discovery s Defenderem a Freelanderem, Land Cruiser od Toyoty včetně Ravky, od Hondy samože taky, Nissana.., subaru, 😁rive, volvo awd (Jaga)... prostě všechny třídy a různý systémy s popsáním co používá haldex nebo viskoz. nebo full4wd... atd... včetně dostupných amerik... 😉 to by pak diskuze mohla hodit 500 příspěvků.... >😁 😉 co vy na to redakce..?!? 😉
si zas akorat nekdo namasti kapsy ... vysledny efekt bude nulovy ...
To bude jenom dobře,protože já chci do svýho auta to,co si platím.A ne že si na mě nejaká "kunda" namastí kapsu.
>😁 :yes:
"Před podpisem je v současné době smlouva se společností Benzina a.s., která se právě takto chce odlišit od prodejců, kteří pravidelnou nezávislou kontrolu prodávaných pohonných hmot odmítají." - tak tohle mě opravdu pobavilo 😄 s Benzinou mám jen ty nejhorší zkušenosti - znatelně hrubší chod motoru a dost silné kolísání otáček na volnoběh, už bych tam netankoval, ani kdyby měli benzín za dvacku... :no:
Jo,to máš asi pravdu s tou benzinou.Před 5 lety jsem natankoval plnou a auto mě vůbec nejelo.Takže jestli se zlepšili nebo ne nemůžu posoudit,jelikož od té doby u nich netankuju.
GTI
jo, jo, soudruzi, poslední bitva zase už vzplála... jakej pak trh, všechno řádně označíme... a ty, řidiči, ty jezdi a vybírej podle nálepek. Tak tohle... to je možné fakt jenom v tomhle parokomunostátě. Tak soudruzi... já vám na vaše nálepky kašlu... benzín do svý káry si zásadně vybírám sám... A nálepku... tu si laskavě nalepte na svý čela... pokud tam bude číslovka 91... myslím, že každýmu bude jasný, že nejde o oktany... :no: :no: :no: P.S. Kde domov můj, kde domov můj...
Takove znaceni by mohlo SNAD fungovat u tech neznackovych minicerpacek na vesnicich ANEBO u hypermarketu, ale "zakaznici", kteri tam jezdi, se pravdepodobne pod vlivem o 1,-Kc nizsi ceny muzou na pecet kvality vykaslat TAKZE je to vlastne k nicemu.
Ja osobne u Shellu takovou nalepku nepotrebuji a necekam, protoze vim, ze to je O.K. :-!
tobi
přesně tak...zásadně beru jenom u Shellu...od tý doby, co mi to na cestě od Robin oilu asi petkrát chcíplo při volnoběhu, tak od tý doby beru do novýho auta jenom SHELL...