Novinky
0
musel jsem zamáčknout slzu..........
Přejít do diskuze
Achjo, proč když dojedu Volvo T6 mám hned rozbitý čelní sklo? Prasklý xenony? Oprejskanej lak? Kdo mu sundal blatníky?!
Pasternakův doktor Živago... obrovský spisovatel... obrovská kniha... obrovská love story... : Když přečteš... už nikdy nezapomeneš - třeba: "Dvě srdce však v hrudi bijí v jeden zvon, jimž se ona budí, když probouzí se on. Přimhouřená víčka. Oblak, Objetí. Vody. Brody. Říčka. Roky. Staletí." Dokonalé...
Dovolenka? Počkaj, to mi niečo hovorí..to už som niekde počul.. Vlastne áno, v '97 som bol na dovolenke aj ja! :-!
No tak je to jasné. 😄 Tak to býva, keď si niekto sedí súčastne aj na kábli aj na benzínovom potrobí. Mal by som si dopriať konečne dovolenku!
Ale mne išlo práve o tých 600/513 rokov 😉 Tak isto s tými tradíciami 😄 Je to podpichnutie pre Lonesa 😄
Prepáč, ja viem, že máš pravdu s tým Kryštofom. Ja len že to teoreticky mohlo byť aj pred tými šesťsto rokmi. 😉
Ja som pochopil, že tvoja Deutch nie je tvojim materinským jazykom. A ani som ťa v minulosti neopravoval, ale toto znelo naozaj nedobre. Joj ale teraz keď som sa nato pozrel ešte raz, tak som si uvedomil, že je tam ešte jedna vážna chyba. V takomto oslovení nikdy nepoužívali "Herr Fuhrer" ale "mein Fuhrer" (môj vodca). P.S. Nemám u s dvoma bodkami, tak preto som ho nepoužil. To len aby si si náhodou nemyslel, že aj to máš zle. A už ti dám pokoj a idem konečne spať. 😄
jj, já německy moc neumim, tedy skoro vůbec, snažím se to poskládat podle svých nejlepších možností 😉
to koleso.... to je sice dobry napad....ale nezabudaj, ze zena je tvor utlocitny (taky ten typ "ahoj! mam 19 rokov a v nasom futbalovom klube som najsvalnatejsia" neplati). To znamena, ze neprejde ani takeho jezka. Lenze ten jez by potom zahynul tak ci tak. >😁
Ale Tibby, americký kontinent objavili vikingovia asi pred tisíc rokmi. Myslím, že okolo roku 1963 sa našli archeologické vykopávky, ktoré to dokazovali. Len tí, čo objavli ameriku nevydali o tom PR správu a tak sa na to zabudlo. 😉
Upravoval jsem to kdysi podobným způsobem pro kamarádku (ne není to Ingrid).. tak jsem si na to vzpoměl a nemohl jsem jinak... [odkaz]
ty ses holt nikdy německy neučil,no, tak musím bejt ne tvý chyby tolerantní i když Karl s Egonem by asi tak tolerantní nebyli.....já taky nejsem žádná německá extratřída, jen jsem si vždycky doplňoval němčinu s těmahle Sudeťákama.....Millitärtransporter asi, ale to nezní moc německy.......
to je ok, já to vždycky projíždím skrz slovník na seznamu a pak ty slova skládám tak, aby vypadali německy třeba jako ten Soldatentransportgerät.
ííííhaha....tak dělá osel, po slovenski somár, koně neumím....to jsem nevěděl s tím Amundsenem......
Super a tenhle znáš 47°21'32.21"N a 4°32'19.02"W >😁 >😁 >😁 M Mě se Ariely ani jiný prášky moc nezdaj. Natož pak když používají Atom!
a já myslel, že to byl Leonardo da Vinci když konstruoval perpetummobile, mělo to fungovat na získávání energie, která vznikala drážděním erotogeních zón v da Vincově prd*li...........
Mj. první vibrátor vymysleli společně Admunsen a Edison. Edison se později inspiruje tvarem při konstrukci žárovky, která měla být původně hranatá.
www.když z toho sundáte kola a ostatní větší výčnělky je to jak obrovský robert netradičního tvaru.domluvil jsem.cz
>😁 >😁 :yes: ty seš kundhistorik jak svi*ňa...jo něco na tom bude, kouknu se na netu jestli o tom něco nenajdu........
...hot rod není americký vynález. Jedná se jen o rozvedení německých plánů. Od r. 41 pracovali němečtí vědci na přepravním prostředku GStG, program byl znám pod názvem Stachel. Zkratka GStG - Geschwind Soldatentransportgerät. Po válce se projektů zmocnili z větší části Američané a zbytek vzali Rusové. Ti se však rozvíjením myšlenky nezabývali. V USA se postupně z vojenského prostředku stal běžný civilní stroj, který si získal obliby a značné rozšíření. Toť praví historie.
K Volvu se hot-rod hodí jako asi jako Terraza k Buicku. Kdyby se švec radši držel svého kopyta. Mohli na SEMě představit nějaký vytuněný kombi, který designovaly ženy s patřičným procentuálním zastoupením etnických menšin a lesbiček, jejichž designový a konstrukční podíl na vozidle byl degresivně určen výší měsíčního výdělku. Použité materiály by byly písek, voda, pohanka, odtučněný jogurt, sojové maso a sláma. Airbagy by byly zeshora na střeše, aby zachraňovaly sebevrahy skákající z Nuseláku. A instalované nálože u každého kola by dotyčné kolo odstřelovaly v okamžiku, kdyby hrozilo, že někoho ono kolo přejede.
a jo, na to si vzpomínám, nad tím se musíš povzníst a nebo na něj zautoč bojovým pokřikem.Třeba ať žije Subaru, Vivat le boxer atd..........
.......takový krásný auto, snížit střechu, zavařit, bláznivej lak, 33´kola a dopředu Holzgasgenerator a nikoho to zatím nenapadne, ale kdejaká pitlikovina, to jo, na to je užije..........
Řekl jsi díroidní, ne peetchoidní 😉 A ten Ariel Atom..sleduj: Manor Buildings, North Perrot, Crewkerne, Somerset. Díra :-!
První? Lones Tě sežere i s botama 😄 Amíci staví tyhle hotrody bez blatníků už snad šestset let, je to americká tradice 😉 Vlastně počkej..Kryštof ji "našel" před pětisty a třinácti lety, takže šestset to nebude. A taky sorry za to slovo "tradice". Je to nemístní žert, uznávám :-!
Prowler..některý den jsem se zadíval do toho pořadu kde Paul senior s Paulem juniorem staví čopre. No a tam byl ten Prowler. To auto vypadá (imho) stejně hnusně v pohybu jako na statických snímcích 😄
ne to ne, ale tohle, nevím proč, se mi fakt líbí.Ale až sem příde Lones tak určitě to bude srovnávat s tím Plymhoutem.......
Nenavrhovali tohle náhodou ženy? Jako tehdy Volvo YCC? Já jen, že dokážou bejt hodně ulítlý, a tohle by to jen dokazovalo.. Navíc ten falický tvar... No já bych spíše uvítal něco díroidního.