Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Citroën C3: do města se šarmem (ceny v ČR)

26 komentářů

😄 :yes:
😄 😄 :yes:
bylo by zajímavý zeptat se na názor tý žáby...........
Normalne to davam do pracky😄 Posledne jsem si byl v cistirne pro oblek a byla tam docela zajimava pani, tak premyslim, ze to priste dam tam😄 Jo, 7 je stastny cislo😉
>😁 >😁 :yes: tak ty už máš 7! >😁 >😁 , čím tu plyš pak čistíš >😁 >😁 >😁
A kdyz nedovres hubu a vypadne ti blizak, tak ho nepocitas jako 6?😉 >😁
Tak teď už vůbec nevim.. 😄 To možná ty, když máš dva ocasy, ale jinak mi vychází 5.. 😉 >😁
Nekdy i 6 >😒]
Jéé, no stává se to... 😄 Včetně tý pátý >😒]
Znas to po litru koralky ti vede k zemi vsech 5😉
No na ty zadní (spodní), co vedou k zemi 😉 >😁
>😁 >😁
>😒] >😒] >😒] Ty praktiku.... >😁
Na predni nebo na zadni?😄 Zadni beru, ty predni uz zavaneji obracenim Darwina smerem nazad >😒]
No v rámci mezí 😄 Lehký to je to slovo.. >😒]
vůbec nevím o čem mluvíte... na teorii jsem nikdy nebyl... >😁
😄 :yes: , když se těch pět přidá na běhy tak to je úžo >😒]
Ale ono takovy lehky zhoupnuti toho spravnyho previsu taky neni od veci >😒] Znas to "shake it baby" 😉
Kolikrat staci i 70, kdyz se to vsechno povede😄 Netrvam na 110😄 Tech 5+175 taky nicemu nevadi😄
A vzadu tuhá náprava s tuhým odpružením, aby se to nerozkmitávalo na nerovnostech. Hlavně žádný velký převisy! 😉 >😒]
110? běž do trafiky >😁 To bych radši přidal 5 ke 175. 110 je moc.. klasika stačí 9/6/9.. Dyť by byla jak S-klasse >😁 >😁
Muzske zakazniky spis nez plasty prilaka znak Renaltu v balení 110/60/90/175 😉 >😒]
tento facelift beriem dost pozitivne. hlavne islo asi o "spristupnenie" auta muzskym zakaznikom, kedze c3 bolo doteraz vyslovene zenske auto. :yes:
Ale já vážně považuju tohle auto za slušný! Míň už jazyk tvý žáby. >😁
Tušil jsem, že něco takového uděláš... Bejt tebou se neraduju, žába už brousí jazyk! :yes:
Ké 3 je slušný auto >😒] :yes: