Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rolls-Royce 100EX: nové fotografie z New Yorku

16 komentářů

tak to je Rolls jak prase :no:
I kdyz me tyhle auta nejak neberou ,tak musim uznat, ze maji svoji majestatnost, a to v pravem slova smyslu....to jsem si uvedomil, kdyz jsem potkal Benley a uvedomil jsem si, ze tahle kara stoji 8 milionu a ze jich moc nejezdi😃...a ze potkavam dost solidnich kar😄
Auto je slusny. Akorat prvni 2 fotky jsou jasne montaze. Nesedi stin a ostrost.
Moc pěkná. Fordy Crown Victoria, policejní Chevrolet Impala,....jo a taky nějaký Rolls tam myslím někde byl. Ale nejsem si jistej. >😁
Je to noblesní auto, ale není to brit 😒
...libi se mi styl, demonstrace jedinecnosti, aura vyjimecneho vozu v tom naprosto sedem americkem provozu. Na fotografie bych ale zvolil panensky bilou... 😉
Zato mezi našima taxikářema v Superbech by vůbec nevyniknul, co? >😒]
...kdyby to bylo foceno kdekoliv, snad krome SAE pred taxiky typu dalsi RR, pak by byl kontrast stejny...nahodou jsem se do nikoho netrefoval! >😁
Dobrá. 😄 Pak mi nezbývá než ti pochválit tu bílou barvu. Dobrá volba. :yes:
Naopak Bentley kvůli ničitelskému VW už strácí prestiž.
Tak tohle si může dovolit jen RR. Nikdo jinej na to nemá. Nemá na to koule...
Tohle si může dovolit i Kytroen, když tam dá Ké Osmičku 😉 >😁
na rols sa mi kabriolet nehodi... je to sedlacke pre par typkov co sa chcu ukazat, avsak pravy majitel rolsa sa nikde v meste nepretrca, ale v tichosti si plava po ceste z golfu na svoj hrad !! 😉
Corniche byl tradičnější a chápu, že se dá těžko nahradit. Přesto si myslím, že je to Rolls se vším všudy :yes:
Myslím,že Rollsu už chýbal impozantný kabriolet,ktorý by reprezontoval značku aj na poli,kde kedysi úspešne pôsobil.Nepáči sa mi,že značka ako Rolls Royce používa motory BMW.Nevravím,že sú zlé,veď patria medzi terajšiu špičku,ale otvoriť kapotu a niekde na boku motoru nájsť nápis Made by BMW.Pre majiteľa to je možno potešujúce a možno nie.100 ľudí,100chutí.K tomu kabrioletu,veľmi sa mi páči jeho dizajn,hlavne predná partia s uzučkými svetlometmi nemá chybu!Schvaľujem aj zmenu motora zo 16 valcového na 12 valcový,pretože na ces´tách sa potenciál tohoto motora využiť nedá.A neverím,že nejaký majiteľ sa bude s takým autom hnať 300km/h.Na to má predsa iné autá...