Novinky
0
😒 😒 ..tak tohle se nepovedlo. Musí každý auto, který má nebo by mělo mít hybridní pohon vypadat hybridně?? To nemůžou udělat naopak něco sportovního víc agresivně střiženýho, aby to lidi upoutalo a chtěli to... :no:
Hele vy dva 😄 o to ani tak nejde ze to vypada "hybrydne" ma to byt auto typu audi allroad takze nemuze naraznikem brousit asfalt. S lancii fulvia to ma spolecne tak akorat 4 kola. Rekl bych ze to vychazi se soucaneho outbacku. Jedine co moc nechapu je ten hybrydni pohon - 10kw je prilis malo aby to s tim dokazalo aspon popojizdet. Takze bude na tom napsane hybrydni pohon - kazda automobilka prece musi mit hybrydni auto - ale efekt bude tak 2 deci snizene spotreby a plynulejsi zrychleni hlavne v oblastech kde jeste nezabira turbo.... nic vic
hele ty jeden... tohle je zkrátka prostě divnej koncept... i když Subaru nebylo nikdy vrcholem estetičnosti, tak tomuhle chybí i pocit, že to auto je technicky vymakaný.. Ten předek vypadá jak z Itálie a zadek jak když vyprodávali v bulharsku blinkry na kolo... 😄
ten predek nic moc - mel sem na plose mozna dokonce 2 roky jako podklad nejakou studii subaru B11S tohle slaby odvar .. ale i tak jsem tam nemel celni pohled. Bocni profil vypada jak se rika svalnate, a zadek je docela originalni - asi to bude reakce na to ze je Subaru porad vytykano ze auta vypadaji malo originalne 😄. Hlavni je jak se s tim jezdi ne ? 😉
NO ale to jsem neřekl, že vypadá málo originálně nebo něco v tom smyslu.. Na mě vypadá tahle studie až moc "originálně". Až na současný Forester a Imp. se mi Subaru líbí(lo) svým "technickým" vzhledem - už tím bylo originální... PS. to jseš docela hrdina mít 2 roky na ploše jednu tapetu. ...jinak BS11 je taky divný... Z boku dobrý, připomíná to Mazdu RX8, ale zase ta příď a i ten zadek :no: ...vlastně je to dobrý příklad toho, kde se vzala ta příšerná maska nový Imprezy...
Inženýři od Subaru jistě dobře vědí proč elektromotor má 10 kW. Elektromotor může při záběru vyvinout krouticí moment mnohonásobně převyšující moment spalovacího motoru stejného jmenovitého výkonu a lze ho krátkodobě přetížit. Osobní automobil při normálním provozu vyžaduje od motoru průměrně výkon méně než 10 kW. Nejdůležitějším úkolem el. motoru v hybridním autě je rekuperace energie při brzdění a jízdě ze svahu. Při provozu ve městě bude zcela jistě úspora paliva proti běžnému autu několi litrů na 100 km.