Novinky

Zpět na článek

Mitsubishi Concept-X: Evo X se blíží

40 komentářů

Z toho je cítit(doslova se dere ven) ten starej dobrej charakter Mitsu. Až tohle přenádherné monstrum projede po ulici, lidé budou žasnout, vzteky budou odhazovat klíčky od Golfa GTI a Astry OPC do kanálu a začnou si rvát vlasy-proč jen vyhodily prachy za ten jejich klump. Ti štastnější(movitější 😄 v klidu dojedou k nebližšímu vrakovišti a s prstem na ovladači lisu vyřknou ortel: "Byl jsi doteď můj milý GTI možná legendou, ale ty doby sou u konce a tvou vládu přebírá tohle nadpozemské monstrum" Ostatní-zejména pak chodci-se mu pokusí skočit pod kola, jen aby ho ještě na malou chvilku viděli. S-AWC však zapracuje a Evo obkrouží nebohého přihlížejícího elegantním obloukem a zmizí za horizontem. Tohle auto nebude na silnici předjíždět, neboť mu ostatní s velkým předstihem uhnou-narozdíl od kdejaké houkačky. Bude to zlej sem všech zpětných zrcátek. Zde je novej král silnic-klaníme se.
Mitsu forever! :-! :yes:
to co si napasl se mi velmi libi 😁 :yes:
Krásně napsaný a pravdivý
tak toto je chlapci PECKA,neni viac k tomu co dodat,mali by sa vsetci od MITSUBISHI ucit, ako sa robia auta s dusou,nehovoriac, ze mitsubishi ma prave teraz existencny problem,ale takymto smerom ich caka skvela buducnost...len aby ropy bolo...na ine alternativne paliva to bude, pardon,na *
Vypada nadherne, agresivne a hlavne produkceschopne, ale kde je hatch? Tohle je sedan!
a nebol nahodou aj stary dobry Lancer EVO sedan? 😉 inak gratulujem k tomuto autu, vyzera to krasne a zacinam mat po vsetkych tych radoby sportovych a radoby agresivnych studiach roznych automobiliek, ktore vyzeraju ako z inej galaxie, ze nas caka svetla buducnost!
Absolutní Auto. BRAVO :yes: :yes: :yes:
...su auta, ku ktorym mozem nieco povedat (teda nieco designerom "vytknut"). A potom su auta, u ktorych sa to neda, pretoze su take ake maju byt. Takze teraz sa nic moc pisat neda. Snad iba odkazat Subaru, ze dobra technika ide zabalit aj krasne... 😉
:yes: nevím, jestli si měl na mysli Subaru obecně, nebo jen poslední model Imprezy, ale jestli jen ten poslední tak naprostý souhlas 😉 :yes:
...skor posledny (mozno este aj ten doterajsi model). Ale hlavne mam na mysli vseobecne ten Zapatinasov design-direction. 😉
No, mě se docela líbí až na to co udělali teď.. 😄
tak to je otazka vkusu. Mne sa do prichodu evoX viac pacia imprezy, hlavne model z r.2004. Bola taka oblucka mierumilovna pokym nebola nastartovana.
ked bude toto EVO X tak sem snim ... super UF
Tohle je NAREZ! >😁 Jen do toho :yes:
tak tohle je zmes cestniho zabijaka !!! je to superR velke RsupeR :yes:
dik za tapety :yes:
Pánové tak tomu se říká nádhera .. už se těšim až bude premiera i u nás. Musim říct, že mitshubishi (evo) má čím dál tím lepší design což se ale nedá říct o subaru (Impreza). Doposud se mi Imprezi Líbily , ale tím novým modelem to teda docela ***i, neříkám, že je nejškaredší, ale mohli ho udělat , jak se sluší a patří pro Imprezu WRX STi, mnohem mnohem líp. Toď můj názor.
P.S. Jen tak dál Mitshu :-! :yes:
Tak toto auto nemá chybu
Fakt nechapu, proc lidi kupuji nemecky auta ...
Protože si myslí, že co je ze západu, je dobrý.Fuj rasismu
Snad iba tolko ze nemecke auta su celkom fajn, sak napr rs-ky od audi alebo porschaky. Ale japonske su lepsie 😄
tak toto chcem okamžite, ako sa dostane do výroby! fakt božské....a ako druhé auto do rodiny chcem nového outlandera...
ja si myslim , ze ktomu autu treba aj zbrojny pas.
Staci nebyt blb a vediet soferovat.
Tak na to ti poviem len kup si. Ale po mesiaci zivenia takej kary zistis ze nestaci len mat na auto ako pri nejakej hrci(fabia napr). A to este nespominam povinne prehliadky, kazdu chvilu nove gumy, odpalis turbo, spojku, nadsenec ti spravi na dvere grafity klucom(100😖 no a to uz sme velmi daleko za 100 litrami, mozno aj 200.
ja si myslim , ze k nemu treba aj zbrojny pas...
Ženská krása a auta se mnohdy skloňují stejně. Ale u tohoto vozu. Ja jasné, že ženská krása musí jít stranou!!! 😉
Už jsem nevěřil, že ještě uměj udělat AUTO. Že by se hodil vedle mýho Galanta.
Ještě bych do toho dal 2,5 V6 4WD, udělal bych verzi kombi a je to super nástupce Galanta.
Tak to je ono!!! Přesně takový oživení to chtělo!!! Teď je mnohem agresivnější!!! >😒]
Tohle je nářez!!! Tenhle Mišák má v sobě pohled od Galantu....je to fakt super!!!! :yes:
Ahoj vsichni, chtel jsem se vas zeptat na vas nazor ohledne ceny tohoto vozu, v casopise psali 500 000kc, ale to je asi dost malo, co myslite vy???
* Ti?
kopni k tomu este nejaky melon a mozno tolko. Evo IX u nas stoji tak okolo 1 a pol miliona tak rataj vyssie a asi o dost a potom si to prerataj na ceske koruny no 500 000 urcite nedostanes. Mozno za 15-20 rokov za ojazdenu buracku.
Komusi som to napisal do reakcie ale kupit by asi nebol problem, no starat sa o to je problem priam kozmicky. Ak nezarabate aspon 200 mesacne tak by vam zbitocne stalo v garazi si myslim.
Hustá kára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… :-!
autiiicko..mozem vrelo odporučit...prvy kontakt s nim som mala v TOKIU. a je to paraaada.dizajn sice posobi trosku agresivne,ale podla mojho vkusu sa takato sila auta neda dat pod kapotu v tvare lienky . 😉 ...dizajn ako ma byt!!!..interier ***..zvuk********* 😊 :yes:
super kara....nech uz to je na trhu
*