Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mitsubishi Lancer Evo IX: raketa pro Evropu

22 komentářů

To žehlící prkno vzadu je fakt hrozný, ale jinak dobrý auto ...
aspon je ucinny narodil tech picovin co si nekteri na kufr prilepi..
to zehlici prkno alebo ako si to ty nazval !! vypada perfektne sportovo! "!!!
mas pravdu,interier je hrozny 😒
NEZAPOMINEJTE ZE TOHLE JE SPORTAK "RAKETA" A NE NEAKEJ MAYBACH"!!! 😄
me se naopak interier strasne libi...Vypada uplne jako z aut z osmdesatejch let...
velmi smiesne asi vlastnis neaku feliciu alebo favorita tie su hodne 80 let "! :no:
Mitsubishi este nevyrobilo normálny interiér :no: :no: a toto je ukazka toho ze sa im to stale nedari
Stejnak nemůžu zapomenout na starší eva a jejich agresivnost... Tohle se mi zdá trochu přeumělkováný. Poslední který se mi líbylo bylo EVO 7.
suhlasim ale pri tomto aute ide aj tak o nieco ine ako o design 😉
Ale přiznej, že u EVO 8 trožku pustili fantazii.
no mas pravdu, mne osobne sa najviac paci EVO 6 ale aj tato EVO 9
U 9 se uz trožku krotili. Tešim se na na novou generaci Lancera a tudíš i na EVO 10. A jestli bude vycházet z toho designu studie, bude hodně zajímavej, možná ho udělat jako hatchback.
:yes:
Co řešíte,super svezení...a o to jde především :yes:
:yes:
Jojo,starý EVO 6 co se v nich v nich proháněli japončíci v taxi,taxi,byly stejně nejkrásnější,ale tohle není vůbec špatný. Navíc u mě vždycky byla na prvním místě impreza,ale protože ji teď tak zohyzdili,vyhoupl se na první místo tenhle ´mican´... :yes: :yes: :yes:
Co sa stalo s AYC (Active Yaw Control) co mala EVO VII ? Od EVO VIII som uz o tom nepocul...
co vim, tak je tam furt. jak v VIII tak i v IX.
to je hovado zitra si pro ni jedu
Tak tyhle japonský pily sou fakt hustý.Tahle generace je zas o kousek dál.interier zase nic moc,ale kdo by si ho kupoval kvůli tomu,že?😄Je to ten nejlepší dopravní prostředek a zabiják aut na okresku a až se na něj opět podívaj angláni a vyparáděj sílu-jako vždy-bude super.Ale po pravdě,já bych ho bral i tak >😁