Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Euro NCAP: Mazda5 má hvězd pět

97 komentářů

Nooo, kdybych jich měla 6, tak by mě fakt nasrali 😄))))
ZZ,ty jsi holka nebo kluk?
Jak kdy. Někdy táta, někdy máma. Někdy ovečka. Dle nálady a situace. Proč se ptáš? 😄
Chybi mu nekdo citlivy😄 Ja jsem na nej zly, tak potrebuje pohladit a trochu lasky a nehy >😒] ZZ, nebud na nej zla >😒]
Matýsku,zlatíčko,vyrážku kterou jsem z tebe dostal už jsem vyléčil,a řekl jsem si,že tě mám vlastně rád....ZZ,máš i zvláštní mail.
Nepřijde mi ani moc zvláštní. Jsem prostě zZajíček 😄
Sorry, nabehnul sis sam😄 Tomu se nedalo odolat😉 Co si na tu vyrazku davas? OXY proti akne?😄
Jen jestli na něj nejsem moc stará a náročná... 😉 Co myslíš, kocoure? >😒]
Na muj vkus trochu kolohnatska, moc kratky vlasy a maly kozy, ale jinak fesanda😄 Ale co, svihakovi to bude akorat, mladosi si vzdycky shani starsi kolo, na kterym se to nejlip nauci >😒]
jojo...na starý pi*i dobře se cvičí......
>😒] :yes: Jo, to presne ZZ😄
Ještě že tu není smilík, kdy bych se mohla červenat 😉 Od takového kaňoura mi to lichotí >😒]
:😉 Je, to uz je zase jako s tou peetchou😄 Proste ti nektery veci nejsou souzeny😄
kam ta debata spěje...
ahoj...tak nejedu.....sorry, prostě mi to nevychází.....
😒 ach jo ;-\
😒 😒 Blby😒 Jeste ti poslu pristi tyden dopresnujici mail. Kdyby se neco zmenilo, budes mit kontakt a muzes dorazit.
bohužel...rád bych jel, ale nepůjde to....
Ten mail ti stejne poslu, jeden nikdy nevi. Priste dam vedet driv😒
Jejku!Hele,nemá to bejt o Mazdě?Matesi,Mazda má 5 hvězd,to je nářez co?
Teda děkuju,přišel jsem si starej,ale koukám,že nejsem nejstarší.Chtěli jste vědět co dělám-do obchodu a reklamy.Super.No,a víc neprozradím.
Hele, ty sis ten krem na akne namazal i do oci, co? Pises Taminovi uplny kraviny >😒]
>😁
já už se přes to nějak přenesu....
Aspon nekdo ho netyra😄 :yes:
Ty se nezapřeš,už zase kopeš,a já se zase usmívám.Matesi,jaký se ti vlastně líbí auto?
Mates je úplně zoufalej. Líbí se mu první Clio. >😒]
:yes: >😒] Skoda, ze tu neni slzici smajlik😄
ZZ,tobě se líbí i frantíci,to už vím.Chybí tu Lones,dal jsem na jeho radu a zašel do Cadilacu,jsou to krásný vozy,mnohem víc obejvák než Mercedes.No a Mates?
Jo, frantíci, hlavně že jim stojej pindíci :yes: To je moje krevní skupina 😉 Odkud jsi do toho Cadillacu šel? To musela bejt facha, co? 😄
Ještě jsi mi ale neodpověděl, proč se ptáš na moje pohlaví!
Ja ted nemuzu moc psat, neboj neprisla mama, ale mam zachvat smichu >😒] Ale k veci, preferuju anglickou produkci.
Anglická produkce.No.Nic čistokrevnýho už tam ale taky nenajdeš,ale to chválím,od Mini až po Jaguar je to zajímavý.
ZZ,hledám nevěstu,proto se ptám 😉
Tak to budeš muset být panáčku trochu konkrétnější s tím, co děláš. Sice jsi sympatický tvou přilnavostí k francouzským vozům, ale to mi nestačí. Jestli se stydíš veřejně, což se divím, tak můžeš na mejl.
>😒] Uz toho nech! prosim😄 😄 😄
Tak jo,další tajemství:hoooodně velká reklamní a obchodní společnost.Ale já o tom fakt nechci psát ani mluvit,už tak jsem ztratil dost kamarádů.Prosím,fakt ne.
Hele, tak pokud chceš, aby ta myšlenka vůbec prošla mojí hlavou, tak pošli svojí fotku :yes:
Proc jsi ztratil kamarady?
A co je dneska cistokrevny? Neskoncil jsi s tim anglickym vyctem nejak brzo? Co treba RR?
jako Road Rover......
Ne, jako Road Runner >😁 >😁 mik mik :yes: 😉
Oba za 1😄 >😒] .... mik....mik.... to uz vazne nevydrzim😄 >😒]
Tak to pusť. Uleví se. Já to tak taky udělalalalalalala 😉
Mas dneska tanga?😄
Dneska jsem na ostro 😉
To bude morka zidle😄 Az to zjisti sef, tak se musis vymluvit, ze to mas z nej😄 Ze te tak rozrajcoval, ze jsi to nevydrzela >😒]
Jo, sukýnku jsem si už sundala. Šéf už je pryč, tak jsem tu na mě zbyli jen vy dva, bejci :yes:
Tak me uz znas, je treba si rozsirit obzory (nebo zornicky)😄
Zorničky mám rozšířené pokaždé si s tebou píši. A teď to už vypadá i na čmeláka, ehm, na šviháka >😒]
Nejsem zarlivej! Konec koncu, vidame se tak malo...😒
Však proto jsme si tak vzácní a vždy si to pořádně užijeme :yes: >😒]
Kdyby ta moje byla tak tolerantni a chapava jako ty ..... 😒
Kdybych byla tvá, tak bych také nebyla tolerantní a chápavá. Buď rád, že je to takové, jaké to je :yes:
Na tom neco bude. Taky to se mnou nema lehky😉
Víš co se mi líbí?V Praze mají Bentley Continental,takový obr kupé,viděl jsem ho když jsem sháněl Infiniti.Je za 5mega,ale hezčí auto jsem ještě neviďěl.
Malo se divas😄 prodej tu hromadu rendliku co ji stridas a mas na akontaci😄 Exner ti da urcite slevu a dostanes se pod 5 mega😉
Já už se rozhodl.Počkám na SUV od Renaultu,a když se mi nebude líbit,tak nějakou jinou značku.Já na Renaultu nejsem závislej,jen jsem ještě nepoznal nic lepšího.Mluvím samozřejmě o vlajkových lodích.A teď jsem blázen do SUV.Šanci má i Range Rover Sport...
A co všechno jsi střídal, když jsi nepoznal nic lepšího? Oceňuji ale tvoji věrnost :yes:
ZZ,mojí fotku ti nepošlu,nejde mi poslat mail,nevím proč.Moje fotka je na www.renaultclub.cz pod složkou 14.sraz obrázky-ten s tím Avantimem.
Přímo u firmy má spousty kolegů hodně krásných vozů.Předháníme se.Nejdřív to byly Mercedesy a BMW,teď je to víc frantíků,jako Satis,607 je nejvíc a taky to SUV Porsche a tak.Rád zkouším všechno,nic nepomlouvám,ale vím co potřebuju.
ZZ je taky takovej hravej typ😄 Taky rad zkousi vsechno!
Já tě varuju >😒]
Po vsem co mame za sebou ,me nemuzes prekvapit😉
Myslíš? Ty jeden hrdino >😒]
Zatim jsem vzdycky obstal, ne?😄
Nejdřív takhle :yes: a ke konci už takhle :no: >😒]
Žlutočerná kombinéza?
Aha. Tak ono je tam těch hošanů víc. Jak mám vědět, co jsi ty zač!!!
No ten v tom autě!Kombinézu néééé!
[odkaz] tohle?
Toho LR budes mit lepsiho. A navic do palace kultury je lepsi cesta nez na periferii pro Bentley😄
LR sport má i zajímavou cenu a pěknej interier,dám na tebe a půjdu ho zkusit.Je teď hodně hezkých aut.
:yes: Svata pravda! Zkusit je vzdycky nejlepsi. Hezkejch aut, holek, kluku... Je jina doba, dneska uz clovek z rozezranosti nevi co by😄
Tak zrovna s tou cestou bych se hádal. Jezdil jsem tam do servisu. Nic moc - taková podzemní díra :no:
Ja tam ted budu muset taky😒
Oni ty Průhonice úplně zrušej? Vlastně k čemu mít Pankrác a Průhonice, co? :no: Ach jo.. když pro Jaga, tak do Průhonic 😄
Pruhonice uz jsou zruseny😒 Mozna casem bude servis, ale je to s velkym ? Takze AMT, Brno nebo Ostrava😒 Nebo Viden nebo Mnichov 8-s
Aha 😒 No AMT nejsou zas tak špatný, ale jsou drahý. Holt jsou jediný v Praze a širokém okolí, tak si to nechaj řááádně zaplatit ;-\
Jsem zvedavej, jaky nasadi sazby😒 Mozna ta Viden bude nakonec reseni, aspon tam maj dobrej rizek a kafe. Vezmu te nekdy s sebou chces?😄
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů. To by bylo FAJN :yes: Ale můžu ti říct, že v dobách, kdy jsem tam jezdil já, tak měli sazby o 30% vyšší než konkurence a to jsem tam jezdil "jen" s Roverem.
Ja myslel do Vidne! Jsi blba stejne jako vysoka😉
Však taky to nadšení bylo nad tou Vídní a zbytek už nad servisem. Sis skřípnul šulína, néééé? >😁
Jsem teď na Moravě,piju výborný víno Zweigeltrebe ročník 1997,zítra se vracím do Prahy,v sobotu si prohlídnu tu cestu...
Kterou? Tu k AMT nebo k Exnerovi?
Nejdřív si ale musím najít na víkend tu nevěstu.Teď je mi líto tý Mazdy,tohle není chat,Mazda jde dobrou cestou.Ještě ale trochu víc ticha v kabině....
Kluci,jdu si dát nějakou večeři.Loučím se,přeju dobrou noc...
Já ti dám.... teda jako ty "kluky"... checht... Jsem ale blbáááááá 😄
A moc se nenacpi, ať tě netlačí bříško. Pa, ty buzno!
Taky dobrou a dej si k tomu vinu taky neco dobryho k jidlu! A hlavne se stav kouknout na LR!!!! :yes:
Nesmis tu nevestu tak tyrat, pak bude tissi a i Mazda bude mit utulnejsi interier. Chat tu neni, ale my se ZZ mame malo moznosti a navic jsme tak trochu exhibicionisti, tak nam nevadi, ze to ctou ostatni. Mazda :yes:
Mazda a tuning forever, pitchowole :yes:
Sorry za totalni OT, ale nejak se to seslo.....😄 Polepsim se a ZZ snad taky😉
Omluva se přijímá, škoda, byl jsem pryč, jinak bych se taky zapojil 😉 >😁 >😁
náhodou...dobrá debata....
Já jsem nenapravitelnej, nebo snad nenapravitelná? >😁 Ale k omluvě se také připojuji 😉