Novinky
0
Přejít do diskuze
Taky dobrou a dej si k tomu vinu taky neco dobryho k jidlu! A hlavne se stav kouknout na LR!!!! :yes:
Nesmis tu nevestu tak tyrat, pak bude tissi a i Mazda bude mit utulnejsi interier. Chat tu neni, ale my se ZZ mame malo moznosti a navic jsme tak trochu exhibicionisti, tak nam nevadi, ze to ctou ostatni. Mazda :yes:
Kdybych byla tvá, tak bych také nebyla tolerantní a chápavá. Buď rád, že je to takové, jaké to je :yes:
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů. To by bylo FAJN :yes: Ale můžu ti říct, že v dobách, kdy jsem tam jezdil já, tak měli sazby o 30% vyšší než konkurence a to jsem tam jezdil "jen" s Roverem.
Jsem zvedavej, jaky nasadi sazby😒 Mozna ta Viden bude nakonec reseni, aspon tam maj dobrej rizek a kafe. Vezmu te nekdy s sebou chces?😄
Aha 😒 No AMT nejsou zas tak špatný, ale jsou drahý. Holt jsou jediný v Praze a širokém okolí, tak si to nechaj řááádně zaplatit ;-\
Pruhonice uz jsou zruseny😒 Mozna casem bude servis, ale je to s velkym ? Takze AMT, Brno nebo Ostrava😒 Nebo Viden nebo Mnichov 8-s
Zorničky mám rozšířené pokaždé si s tebou píši. A teď to už vypadá i na čmeláka, ehm, na šviháka >😒]
Nejdřív si ale musím najít na víkend tu nevěstu.Teď je mi líto tý Mazdy,tohle není chat,Mazda jde dobrou cestou.Ještě ale trochu víc ticha v kabině....
Oni ty Průhonice úplně zrušej? Vlastně k čemu mít Pankrác a Průhonice, co? :no: Ach jo.. když pro Jaga, tak do Průhonic 😄
Jsem teď na Moravě,piju výborný víno Zweigeltrebe ročník 1997,zítra se vracím do Prahy,v sobotu si prohlídnu tu cestu...
:yes: Svata pravda! Zkusit je vzdycky nejlepsi. Hezkejch aut, holek, kluku... Je jina doba, dneska uz clovek z rozezranosti nevi co by😄
To bude morka zidle😄 Az to zjisti sef, tak se musis vymluvit, ze to mas z nej😄 Ze te tak rozrajcoval, ze jsi to nevydrzela >😒]
Tak zrovna s tou cestou bych se hádal. Jezdil jsem tam do servisu. Nic moc - taková podzemní díra :no:
LR sport má i zajímavou cenu a pěknej interier,dám na tebe a půjdu ho zkusit.Je teď hodně hezkých aut.
Přímo u firmy má spousty kolegů hodně krásných vozů.Předháníme se.Nejdřív to byly Mercedesy a BMW,teď je to víc frantíků,jako Satis,607 je nejvíc a taky to SUV Porsche a tak.Rád zkouším všechno,nic nepomlouvám,ale vím co potřebuju.
ZZ,mojí fotku ti nepošlu,nejde mi poslat mail,nevím proč.Moje fotka je na www.renaultclub.cz pod složkou 14.sraz obrázky-ten s tím Avantimem.
Já už se rozhodl.Počkám na SUV od Renaultu,a když se mi nebude líbit,tak nějakou jinou značku.Já na Renaultu nejsem závislej,jen jsem ještě nepoznal nic lepšího.Mluvím samozřejmě o vlajkových lodích.A teď jsem blázen do SUV.Šanci má i Range Rover Sport...
Tak jo,další tajemství:hoooodně velká reklamní a obchodní společnost.Ale já o tom fakt nechci psát ani mluvit,už tak jsem ztratil dost kamarádů.Prosím,fakt ne.
Malo se divas😄 prodej tu hromadu rendliku co ji stridas a mas na akontaci😄 Exner ti da urcite slevu a dostanes se pod 5 mega😉
Víš co se mi líbí?V Praze mají Bentley Continental,takový obr kupé,viděl jsem ho když jsem sháněl Infiniti.Je za 5mega,ale hezčí auto jsem ještě neviďěl.
Tak to budeš muset být panáčku trochu konkrétnější s tím, co děláš. Sice jsi sympatický tvou přilnavostí k francouzským vozům, ale to mi nestačí. Jestli se stydíš veřejně, což se divím, tak můžeš na mejl.
Anglická produkce.No.Nic čistokrevnýho už tam ale taky nenajdeš,ale to chválím,od Mini až po Jaguar je to zajímavý.
Jo, frantíci, hlavně že jim stojej pindíci :yes: To je moje krevní skupina 😉 Odkud jsi do toho Cadillacu šel? To musela bejt facha, co? 😄
ZZ,tobě se líbí i frantíci,to už vím.Chybí tu Lones,dal jsem na jeho radu a zašel do Cadilacu,jsou to krásný vozy,mnohem víc obejvák než Mercedes.No a Mates?
Ja ted nemuzu moc psat, neboj neprisla mama, ale mam zachvat smichu >😒] Ale k veci, preferuju anglickou produkci.
Teda děkuju,přišel jsem si starej,ale koukám,že nejsem nejstarší.Chtěli jste vědět co dělám-do obchodu a reklamy.Super.No,a víc neprozradím.
😒 😒 Blby😒 Jeste ti poslu pristi tyden dopresnujici mail. Kdyby se neco zmenilo, budes mit kontakt a muzes dorazit.
Na muj vkus trochu kolohnatska, moc kratky vlasy a maly kozy, ale jinak fesanda😄 Ale co, svihakovi to bude akorat, mladosi si vzdycky shani starsi kolo, na kterym se to nejlip nauci >😒]
Matýsku,zlatíčko,vyrážku kterou jsem z tebe dostal už jsem vyléčil,a řekl jsem si,že tě mám vlastně rád....ZZ,máš i zvláštní mail.
Chybi mu nekdo citlivy😄 Ja jsem na nej zly, tak potrebuje pohladit a trochu lasky a nehy >😒] ZZ, nebud na nej zla >😒]