Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Euro NCAP: Mazda5 má hvězd pět

97 komentářů

Já jsem nenapravitelnej, nebo snad nenapravitelná? >😁 Ale k omluvě se také připojuji 😉
náhodou...dobrá debata....
Omluva se přijímá, škoda, byl jsem pryč, jinak bych se taky zapojil 😉 >😁 >😁
Sorry za totalni OT, ale nejak se to seslo.....😄 Polepsim se a ZZ snad taky😉
Taky dobrou a dej si k tomu vinu taky neco dobryho k jidlu! A hlavne se stav kouknout na LR!!!! :yes:
Však taky to nadšení bylo nad tou Vídní a zbytek už nad servisem. Sis skřípnul šulína, néééé? >😁
Mazda a tuning forever, pitchowole :yes:
Ja myslel do Vidne! Jsi blba stejne jako vysoka😉
Nejdřív takhle :yes: a ke konci už takhle :no: >😒]
Zatim jsem vzdycky obstal, ne?😄
Na tom neco bude. Taky to se mnou nema lehky😉
Nesmis tu nevestu tak tyrat, pak bude tissi a i Mazda bude mit utulnejsi interier. Chat tu neni, ale my se ZZ mame malo moznosti a navic jsme tak trochu exhibicionisti, tak nam nevadi, ze to ctou ostatni. Mazda :yes:
A moc se nenacpi, ať tě netlačí bříško. Pa, ty buzno!
Já ti dám.... teda jako ty "kluky"... checht... Jsem ale blbáááááá 😄
Kluci,jdu si dát nějakou večeři.Loučím se,přeju dobrou noc...
Kdybych byla tvá, tak bych také nebyla tolerantní a chápavá. Buď rád, že je to takové, jaké to je :yes:
Myslíš? Ty jeden hrdino >😒]
Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů. To by bylo FAJN :yes: Ale můžu ti říct, že v dobách, kdy jsem tam jezdil já, tak měli sazby o 30% vyšší než konkurence a to jsem tam jezdil "jen" s Roverem.
Po vsem co mame za sebou ,me nemuzes prekvapit😉
Kdyby ta moje byla tak tolerantni a chapava jako ty ..... 😒
Jsem zvedavej, jaky nasadi sazby😒 Mozna ta Viden bude nakonec reseni, aspon tam maj dobrej rizek a kafe. Vezmu te nekdy s sebou chces?😄
Však proto jsme si tak vzácní a vždy si to pořádně užijeme :yes: >😒]
Aha 😒 No AMT nejsou zas tak špatný, ale jsou drahý. Holt jsou jediný v Praze a širokém okolí, tak si to nechaj řááádně zaplatit ;-\
Nejsem zarlivej! Konec koncu, vidame se tak malo...😒
Pruhonice uz jsou zruseny😒 Mozna casem bude servis, ale je to s velkym ? Takze AMT, Brno nebo Ostrava😒 Nebo Viden nebo Mnichov 8-s
Zorničky mám rozšířené pokaždé si s tebou píši. A teď to už vypadá i na čmeláka, ehm, na šviháka >😒]
Nejdřív si ale musím najít na víkend tu nevěstu.Teď je mi líto tý Mazdy,tohle není chat,Mazda jde dobrou cestou.Ještě ale trochu víc ticha v kabině....
Já tě varuju >😒]
Tak me uz znas, je treba si rozsirit obzory (nebo zornicky)😄
Oni ty Průhonice úplně zrušej? Vlastně k čemu mít Pankrác a Průhonice, co? :no: Ach jo.. když pro Jaga, tak do Průhonic 😄
Kterou? Tu k AMT nebo k Exnerovi?
Jo, sukýnku jsem si už sundala. Šéf už je pryč, tak jsem tu na mě zbyli jen vy dva, bejci :yes:
Jsem teď na Moravě,piju výborný víno Zweigeltrebe ročník 1997,zítra se vracím do Prahy,v sobotu si prohlídnu tu cestu...
[odkaz] tohle?
Ja tam ted budu muset taky😒
:yes: Svata pravda! Zkusit je vzdycky nejlepsi. Hezkejch aut, holek, kluku... Je jina doba, dneska uz clovek z rozezranosti nevi co by😄
No ten v tom autě!Kombinézu néééé!
To bude morka zidle😄 Az to zjisti sef, tak se musis vymluvit, ze to mas z nej😄 Ze te tak rozrajcoval, ze jsi to nevydrzela >😒]
Tak zrovna s tou cestou bych se hádal. Jezdil jsem tam do servisu. Nic moc - taková podzemní díra :no:
Dneska jsem na ostro 😉
Aha. Tak ono je tam těch hošanů víc. Jak mám vědět, co jsi ty zač!!!
Žlutočerná kombinéza?
LR sport má i zajímavou cenu a pěknej interier,dám na tebe a půjdu ho zkusit.Je teď hodně hezkých aut.
ZZ je taky takovej hravej typ😄 Taky rad zkousi vsechno!
Toho LR budes mit lepsiho. A navic do palace kultury je lepsi cesta nez na periferii pro Bentley😄
Mas dneska tanga?😄
Přímo u firmy má spousty kolegů hodně krásných vozů.Předháníme se.Nejdřív to byly Mercedesy a BMW,teď je to víc frantíků,jako Satis,607 je nejvíc a taky to SUV Porsche a tak.Rád zkouším všechno,nic nepomlouvám,ale vím co potřebuju.
Proc jsi ztratil kamarady?
ZZ,mojí fotku ti nepošlu,nejde mi poslat mail,nevím proč.Moje fotka je na www.renaultclub.cz pod složkou 14.sraz obrázky-ten s tím Avantimem.
A co všechno jsi střídal, když jsi nepoznal nic lepšího? Oceňuji ale tvoji věrnost :yes:
Hele, tak pokud chceš, aby ta myšlenka vůbec prošla mojí hlavou, tak pošli svojí fotku :yes:
Já už se rozhodl.Počkám na SUV od Renaultu,a když se mi nebude líbit,tak nějakou jinou značku.Já na Renaultu nejsem závislej,jen jsem ještě nepoznal nic lepšího.Mluvím samozřejmě o vlajkových lodích.A teď jsem blázen do SUV.Šanci má i Range Rover Sport...
Tak to pusť. Uleví se. Já to tak taky udělalalalalalala 😉
Tak jo,další tajemství:hoooodně velká reklamní a obchodní společnost.Ale já o tom fakt nechci psát ani mluvit,už tak jsem ztratil dost kamarádů.Prosím,fakt ne.
Malo se divas😄 prodej tu hromadu rendliku co ji stridas a mas na akontaci😄 Exner ti da urcite slevu a dostanes se pod 5 mega😉
Oba za 1😄 >😒] .... mik....mik.... to uz vazne nevydrzim😄 >😒]
>😒] Uz toho nech! prosim😄 😄 😄
Ne, jako Road Runner >😁 >😁 mik mik :yes: 😉
Víš co se mi líbí?V Praze mají Bentley Continental,takový obr kupé,viděl jsem ho když jsem sháněl Infiniti.Je za 5mega,ale hezčí auto jsem ještě neviďěl.
jako Road Rover......
Tak to budeš muset být panáčku trochu konkrétnější s tím, co děláš. Sice jsi sympatický tvou přilnavostí k francouzským vozům, ale to mi nestačí. Jestli se stydíš veřejně, což se divím, tak můžeš na mejl.
A co je dneska cistokrevny? Neskoncil jsi s tim anglickym vyctem nejak brzo? Co treba RR?
ZZ,hledám nevěstu,proto se ptám 😉
Anglická produkce.No.Nic čistokrevnýho už tam ale taky nenajdeš,ale to chválím,od Mini až po Jaguar je to zajímavý.
Jo, frantíci, hlavně že jim stojej pindíci :yes: To je moje krevní skupina 😉 Odkud jsi do toho Cadillacu šel? To musela bejt facha, co? 😄
ZZ,tobě se líbí i frantíci,to už vím.Chybí tu Lones,dal jsem na jeho radu a zašel do Cadilacu,jsou to krásný vozy,mnohem víc obejvák než Mercedes.No a Mates?
:yes: >😒] Skoda, ze tu neni slzici smajlik😄
Ja ted nemuzu moc psat, neboj neprisla mama, ale mam zachvat smichu >😒] Ale k veci, preferuju anglickou produkci.
Ještě jsi mi ale neodpověděl, proč se ptáš na moje pohlaví!
Aspon nekdo ho netyra😄 :yes:
Mates je úplně zoufalej. Líbí se mu první Clio. >😒]
Ty se nezapřeš,už zase kopeš,a já se zase usmívám.Matesi,jaký se ti vlastně líbí auto?
já už se přes to nějak přenesu....
>😁
Ten mail ti stejne poslu, jeden nikdy nevi. Priste dam vedet driv😒
kam ta debata spěje...
Hele, ty sis ten krem na akne namazal i do oci, co? Pises Taminovi uplny kraviny >😒]
Teda děkuju,přišel jsem si starej,ale koukám,že nejsem nejstarší.Chtěli jste vědět co dělám-do obchodu a reklamy.Super.No,a víc neprozradím.
bohužel...rád bych jel, ale nepůjde to....
:😉 Je, to uz je zase jako s tou peetchou😄 Proste ti nektery veci nejsou souzeny😄
Ještě že tu není smilík, kdy bych se mohla červenat 😉 Od takového kaňoura mi to lichotí >😒]
>😒] :yes: Jo, to presne ZZ😄
Jejku!Hele,nemá to bejt o Mazdě?Matesi,Mazda má 5 hvězd,to je nářez co?
😒 😒 Blby😒 Jeste ti poslu pristi tyden dopresnujici mail. Kdyby se neco zmenilo, budes mit kontakt a muzes dorazit.
jojo...na starý pi*i dobře se cvičí......
😒 ach jo ;-\
Na muj vkus trochu kolohnatska, moc kratky vlasy a maly kozy, ale jinak fesanda😄 Ale co, svihakovi to bude akorat, mladosi si vzdycky shani starsi kolo, na kterym se to nejlip nauci >😒]
Sorry, nabehnul sis sam😄 Tomu se nedalo odolat😉 Co si na tu vyrazku davas? OXY proti akne?😄
Nepřijde mi ani moc zvláštní. Jsem prostě zZajíček 😄
ahoj...tak nejedu.....sorry, prostě mi to nevychází.....
Jen jestli na něj nejsem moc stará a náročná... 😉 Co myslíš, kocoure? >😒]
Matýsku,zlatíčko,vyrážku kterou jsem z tebe dostal už jsem vyléčil,a řekl jsem si,že tě mám vlastně rád....ZZ,máš i zvláštní mail.
Chybi mu nekdo citlivy😄 Ja jsem na nej zly, tak potrebuje pohladit a trochu lasky a nehy >😒] ZZ, nebud na nej zla >😒]
Jak kdy. Někdy táta, někdy máma. Někdy ovečka. Dle nálady a situace. Proč se ptáš? 😄
ZZ,ty jsi holka nebo kluk?
Nooo, kdybych jich měla 6, tak by mě fakt nasrali 😄))))