Novinky
0
HOLY * >😒] :yes: 😐 😉 😄 >😁 >😁
0
Jo, natrhne ti *...
0
* natrhnu já tobě, ty jelito >😒]
Hustá raketa, ty černý kola o černá maska mě úplně odvařili. Žádná americká maškaráda pochromovaná od hlavy až k patě. :no: :no: :no:
>😒] >😒] tak narozdíl od Kleemana, tohle jede.. Až na ty nasáváky v kapotě, který jsou asi ale nezbytný je to :yes: :yes: >😒] >😒] >😒]
nechapu tyhle "auta", jestli se tomu da tak rikat. Myslel sem si, ze cls ma bejt neco jako konkurent pro Jaguar..no a tohle je sileny, nechapu, na co otrebuju utahnout parnik, na co tolik koni?
Na co tolik koní? No přece na německej autobahn..... To pružný zrychlení musí být hustý. No a taky je to o pocitu. Člověk s tím nikdy nepojede 350, ale ví že může >😒]
Vypadá to zrůdně, ale odkrvovat mozek a smažit zadní gumy to bude taky zrůdně... Bez TC by se to asi ani nerozjelo. Člověk by se dotknul plynu a zadní gumy by se ve vteřině změnili na změť drátů obalenejch zbytkem spálený gumy. Doufám, že pro kontrolku TC tam udělali zvláštní obvod a šoupli tam nějakou ledku s hodně dlouhou životností 😄 Bude totiž svítit bez přestávky od nastartování 😄 CHCI ZAŽÍT TEN ZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTAH!!!!
panebože to se mi jen zdá.Všude jinde ho mají na prvních strankach a Vy sem dáte škodofku ještě ktomu Vision!!
niektore auta su perfektne, ine dokonale, dalsie zasa krasne, ale toto auto je proste nebezpecne !!! nebezpecne silne, nebezpecne rychle, nebezpecne krasne !!! tak pozor nanho !!! 😉 :yes: :yes: :yes:
tak s timhle se bude dat jezdit jenom rovne.je to akorat tak jako showcar na nejakej autosalon.jako nadupanej autak uplne na nic.
mi poser varlata stakovho auta a já mam 124 medáka 300e a myslím si jaky mam delo........mami kup miho..........
Der CLK 500 ISG hat einen sonoren V8 Sound und ist mit der 7G-Tronic ausgerüstet. Hält man ein einer Ampel an und betätigt die Bremse, so wird automatisch der Motor abgeschaltet.
Moje oblíbený auto s úpravou od mího oblíbenýho ho úpravce= BRUTÁL AUTO PRO MĚ!!! Jenom nevim jak CLS dokáže přenést 537 kW jen na zadní nápravu?!! A proč ty dva omezovače?!! Jinak ,,No problem"