Novinky
nějak nechápu proč udělali 2 stejný motory s výkony 51 a 59KW, spíš si myslím že měli nechat ten 55 a druhej výkon trošku přifouknout třeba na 66KW, to by bylo daleko zajímavější... 😉
No podle mě ta 51kW verze nahradi 1,9SDI, a pokud bude za stejnou cenu, tak to bude super a 59kw je takova trosicku prifouknuta 55-ka 😄
Zdravim chcel by som sa opytat na Vas nazor na motor 1.4 TDi ci je to dobra kupa! S otcom sa stale hadame kôli tomu ze je to trojvalcovy motor a on o trojvalci nechce ani pocut! Mne sa jedna hlavne o malu spotrebu! On hovori ze je velmi zatazovany lebo ma iby "3" valce! Mohli by ste mi prosim poradit! Lebo neviem o inom dislovom motori co dostanem za cenu fabie combi! Dakujem 😒
Tak to som nepochopil s tým Superbom. Na jednej strane čítam o obmedzovaní výroby Superbu a nadruhej strane ho idú vystavovať s akože s "novými" motormi ?!
Tak jsem právě viděl ceny nového RS a je to good!!! Základ za 754.900,- s komplet výbavou. Jen bych doplnil 18" kola za 7.500,- a asi tempomat za 11.000,- :yes: :yes: :yes:
ja ho dnes videl v kombi v modre barve a je to :-! ... krasavec
Tak už.Ten filtr by měli dávat už standartně,protože mě už sere pořád zapínat vnitřní cirkulaci když jedu za dehťákem.Zejména když je z produkce VW,tak je černo.
Skodovka je pro socky! Trapnou zebrotu co na vic nema >😁 >😁 >😁 Zebraci, zebraci, zebraci! >😁 >😁 >😁 Uplne vidim ty kolbenaky, jak si s umastenou rozzarenou tvari kraci pro novou Octavii >😁 >😁 >😁 Vsichni skodovaci, vezte, ze jste socky! >😁 >😁 >😁
Má autor příspěvku škoda je pro socky vůbec právo na život?
Ma, ale v kleci pod dozorem statneho a sadistickeho osetrovatele!
to Skoda: me by fakt zajimalo co mas ty za auto... jen jestli ty si nehonis brcko nad Svetem motoru a pak delas vlny na .auto.cz 😃)
novy RS jsem videl na dalnici u MB na zkusebnich znackach - v ty novy modry metle na 18" - doost dobry, pristi rok do ni jdu. jen se obavam, ze to bude jak se stihackou - po hodine letu pristavas na tankovani - 200 koni si cucne...
novy RS jsem videl na dalnici u MB na zkusebnich znackach - v ty novy modry metle na 18" - doost dobry, pristi rok do ni jdu. jen se obavam, ze to bude jak se stihackou - po hodine letu pristavas na tankovani - 200 koni si cucne...
(ujel mi prst na entru 😄 )