Novinky
Hm, diskuse trochu mimo ne? Některý výše jmenovaný ameriky mě rozhoně chladným nenechávají, ale tady bych spíš zatlačil slzu za končící NSX. Je to jedno z posledních sportovních aut bez tech vsech elektronických pí..ovin... a nutno dodat, že naprosto skvěle ovladatelných, vždyť na jeho vývoji se ještě podílel legendární Ayrton Senna!!!
a ten prohlasil ze auto se neda ridit nekde jsem cetl jeho slavnou vetu ze se auto v zatackach lame, potom se honda snazila zmenit podvozek ale i tak to zustal prumerny sportak nezajimavy pro narocne evropany nebo araby. ferarri a porsche je o necem jinem a to nejen designem
Co to meleš za nesmysly? Pokud vím, tak Senna pěl na NSX samou chválu, jen s drobnými výhradami k řízení, což sice mohlo být i proto, že se na jeho vývoji sám podílel, ale vzhledem k tomu, že se NSX nesčetněkrát utkalo i se zmíněnými Ferrari a Porsche v testech a byla hodnocena téměř shodně s německou značku (několikrát vyhrála 911, několikrát NSX). Teda pochopitelně pokud vynecháme testy v německých časopisech. Takže pokud je NSX průměrný sporťák, tak Porsche 911 taky...
Tys asi spadl z hodně velké výšky na hlavu co????? NSX me jeden z nejlepších podvozků na světě!!!!! Nevím, kdes slyšel tu památnou větu jak jí říkáš, možná to řekl před tím než to dostal do ruky.
Zajímalo by mě jak dlouho by jsi v takové autě bez těch elektrobnických pí.ovin jezdil. Jestli nejsi závodník tak odhaduju že do prvního deště. Je fajn mít možnost si zapnout trěba kontrolu trakce nebo protiprokluz. Mimochodem, dost to šetří gumy.
Videoreportaz z autoshow v Chicagu 2006... pul hodinove video z autoshow v Chicagu skoncene pred 14 dny muzete zhlednout zdarma na www.eurotv.us mimo jine nove camaro ford super chief, dodge chalenger aj
Top 20 US cars:Buick Riviera 1971
Ford Mustang Fastback 1967
Mercury Cougar 1968
Ford T
Ford A
Chevrolet Camaro 1967
Chevrolet Camaro 1972
Plymouth Barracuda 1970
Oldsmobile 4-4-2
Studebacker Avanti
Cadilac STS
Ford Mustang 2005