Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi Q5: budoucí menší bráška Q7

11 komentářů

pochybujem ze to bude nieco take ako maju na strankach ti nemecki fandovia, skor to bude "iba" zdvihnuty sportback... quattro s dsg musi x3-ke uz teraz nahanat strach !!! ale 2007 je VELMI neskoro...
GTI
Jo, jenže problém je, že už dnes začínaj bejt holinky nedostatkovým zbožím... Nastává nová doba... host možná stále vyhazuje číšníka , ale hlavně jdeme všichno do terénu.
Když ale sleduju stav našich silnic,tak takové SUV není zas tak špatná věc nemyslíš?Kolikrát je silnice spíše tankodrom a než se to opraví......lepší je mět vyšší podvozek!
A čo ti pomôže vyšší podvozk pri rozbitej ceste? Nápravy a ramená dostanú zabrať tak či tak, dokonca by som povedal že tie v "normálnom" aute menej lebo má mäkkšie vzpery ako tieto SUV-čka ktoré robia tvrdé aby sa to nenakláňalo v zatáčkach... Je to oblbovák, ide tu iba a len o image.
záleží jakou zvolíš značku.. ano někde to oblbovák je... ..teda vím kde to oblbovák není... Ale na naše silnice a do našich měst je dost vhodnej rám a pevný nápravy... takovej Defender je přesně městský auto.. A o tom naklánění to není tak jak myslíš.. teda vím přesně kde to tak není... A Q5..?? No nevím jestli na tom bude něco zajímavýho.. snad se (jestli se vydají) vydají směrem jak na té fotce.. to nevypadá zle... Ale mám obavy o techniku u Audi a v tomto autě...
Proc se bojis o techniku v Audi? Prece naskok diky technice, ne? Ale ja vim kde mas policino, jo zelena je zelena
..já bych se těchto aut vůbec nebál... vcelku mi to je jedno.. jen by nemusely být tak provařený.. a pokud bude kompaktní a trochu (říkám trochu protože nejdem na Camel-Trophy) a trochu se vyzná v terénu.. tak proč né... jen by ta cena měla být adekvátní ceně výrobní.. když to je převlečenej lidovej vozejk... a za cenu někde mezi půl mega a 3/4 mega.. slušnej zabavenej leasing - není co řešit... (jako spotřební materiál..) Jenže tu pořád jezdí ty v té zelené... a ty se vyznaj...
Koneckoncu i ta oraznoza na sportu neni spatna Jak jsi se rozhodl, jdes do toho?
nejdu.. protože dojezdím to co mám... nemám nutkání moc často měnít věci, který stojej nejvíc... takže tohle dojezdím.. a u zelenýho oválu něco vymyslí... za 2 roky to bude třeba přesně pro mě... A nepotřebuji teď měnit jen proto, abych něco udělal... takže v pohodě... jenže to byla skvostná nabídka....!! tak víš že jsem to obracel pořád všechno naruby.. nějaká ta bezesná noc... ale nakonec jsem uznal, že zatím stačí to co mám.. protože slouží bezchybně.. a zrovna jsou důležitější věci... Ale sakra drží mě to.. jinak bych o takové hovadině nenapsal tak dlouhej komentář.....
hmm tak na té fotce to nevypadá špetně. to by mohl být zajímavý souboj q5 vs. freelander vs. x vs. x3 ....
..záleží kde bys testoval... ale už vím jednotlivé vítěze... Nicméně je to zřejmě mimo mísu... Protože tohle budou chtít testovat oproti Discovery... a jednoznačně vyhraje Q5 i když je malinko menší... ale razantně levnější.. Do terénu Q5 postaví vedle Tucsona nebo něčeho podobnýho (freelander to asi nebude..) a zjistí se, že má fantastickou průchodnost snad lepší než Rav... a tak to bude pokračovat.... hlavně pokud ten test bude dělat AMS.... Jinak bych to také rád viděl... respektive všechny naráz otestoval na vlastní kůži..