Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
guze
Nemuzu si pomoct ale ten zadek mi pripomina 406.....jinak nic noveho, nic prevratneho...
suhlasim zozadu cela 406 coupe ;-\
V sobotu som sa zapozeral jednemu šerednému autu na zadok, až nakoniec mi došlo, ach ja blbec veď to bol golf 6, tak už sme doma, povodne okruhle svetla z nejakej lokomotivy vymenili za sirokorozchodne lampaše ala daewoo nexia,..moj nazor na 308 sedan,.. robustne auto s pohodlnym interierom, moderne tvary a ziadne neoverene designove uchylky,.. proste pažout s tym čo v minulosti tieto auta zvyraznovalo, ... a ak niekomu vadi na tomto aute nieco, a pri tom v 308 ani len nesedel, nech sa pozrie na octaviu II, na to hrbate škarede kačatko od zadu, ako sa mu tam niekde na krajoch motkaju tie uzucke kolieska z fabie,... :-! 8-s
paice
mal jedinecnu sancu urobit velky krok dopredu. Prekvapit vsetkych a urobit nadcasovy lift na pomedzi nizsej strednej a strednej triedy. Urobit francuzsku Octaviu! A potom dorazit vsetkych elegentnou 508-mickou. Ale po vzhliadnuti tohoto to vyzera na pomerne uleteny sen. Je to taky recyklat vsetkych Peugeotov za poslednych 10 rokov. Nic viac a nic menej.
Dufajme teda ze 408 v Europe nebude toto cinske neviemco ale predstavi nieco ine, vychadzajuce z novych kriviek Peugeotu.
Dufajme teda ze 408 v Europe nebude toto cinske neviemco ale predstavi nieco ine, vychadzajuce z novych kriviek Peugeotu.
Klaudius
Prečo sa to v diskusiách tak melie? Namiesto fajn pokecu ľudia po sebe kričia a nadávajú si. Príčina je jasná - píše sem plno oslov, čo sa ani nenamáhajú prečítať si článok, ku ktorému diskutujú. To je potom fakt škoda na auto.cz vôbec chodiť... ;-\
Že jo?! A to ještě titulek článku v podstatě zní "pro blbce upřesňujeme ještě jednou"...
Proste ešte väčší blbci, ako sme mysleli...
Potom sa fakt už nedivím, že niektorí starí poctiví diskutéri chodia menej a menej, resp. už ani nepíšu...
Koľko príspevkov v posledných dňoch napísali GTI, Dinar alebo Ty, T613, Ronault, Andromeda, jurajos a ďalší...
na toto proste treba mať silný žalúdok.
GTI-ho knižné ódy na VW a spol. sú voči týmto "tieždiskusiám" priam balzamom na dušu...
Potom sa fakt už nedivím, že niektorí starí poctiví diskutéri chodia menej a menej, resp. už ani nepíšu...
Koľko príspevkov v posledných dňoch napísali GTI, Dinar alebo Ty, T613, Ronault, Andromeda, jurajos a ďalší...
na toto proste treba mať silný žalúdok.
GTI-ho knižné ódy na VW a spol. sú voči týmto "tieždiskusiám" priam balzamom na dušu...
Halloo,halloo,ich hier,meine kameraden >😒]
stačí se mrknout na krysaříka nebo jak se jmenuje .. kdo mu neleze do zadku tak je škoda fanatik. I ten výtah je inteligentnější. Přísnější debaty na Idnes a Novinkách.cz byl snad všem serverům čert dlužen ;-\
Tak to si teda trafil... Najmä GTI-ho, ktorého komenty keď čítam, tak mám pocit, že má doma umelú vagínu s logom VW.
Ale na to že to má být nástupce 407 je to fakt hrozný, to musíš sám uznat >😒] hlavně to strašně moc připomíná 308 >😁
Na to, že to má byť nový zástupca v strednej triede a nová vlajková loď automobilky by som čakal viac. Prefúkutý zadok, nízky predok, čudešné zadné svetlá. Uričte to nemá na 407, hoci ani ten nie je úžasný. 😲
Čtení už jste brali? Peugeot 408: Nový sedan pro Čínu není nástupcem 407
P 407
smyslu psaného textu se za komunistů řešili posláním do zvláštní školy popřípadě prostým konstatováním, že je dítě b. l.bé, ale na prolezení to stačí. Nevím, nevím jak by si soudružky poradili s 507kou a Zinem.
P 407
a naše přebujelé mužské EGO neumí napsat. ,,Dobře, chlapi tak jsem ten článek jen tak prolítnul a napsal békovinu". No a ? Neumíme a nechceme si přiznat své chyby a nedej bože, prohrávat. Radši to nějak zkoušíme okecat nebo jako GTi zahnaný do úzkých zabalíme psí lejno do hedvábí. Uvědomit si své slabé stránky a ustát to, umí jenom pravý chlap.
Za mě taky palec dolů :no:
Toto je auto pre cinu. A ako vsetci uz dobre vieme, ryzojedi maju radi sedany. Takze Peugeot miesto minania penazi za plnohodnotneho globalneho nastupcu 407 priplacal na 308 kufor a v neposlednej rade chromovane toto a blistajuce sa tamto.
Takze uz chapes?
PS : nauc sa prosimta citat >😒]