Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Citroën C3 City Park: budoucnost parkování

6 komentářů

GTI
Héj, ještě jsem tu já. Co umí přirazit káru k vedle stojícímu, zařadit zpátečku a na jedno zhoupnutí se zasunout do mezery tak malé, že mi mezi RZkama zůstane vpředu i vzadu místo na tenisák... Co bych také byl za bejka, kdybych to neuměl takhle elegantně zasunout... P.S. Tohle udělátko neberu... připadal bych si jako nicka - čti jak napsáno.
-------
😄
Do takovýhle mezery bych se vešel i s náklaďákem , zajímalo by mě jak si ten asistent bude stát v reálném provozu,kde mezery jsou tako velký/malý jak píše GTI
samo do diry, kde zbyva misto na zmineny tenisak na obou stranach, tak to beru. Ikdyz mi takove parkovani nedela problem, tak je kazdopadni pohodlnejsi, pokud to udela elektronika za me (nebo mi pomuze). Pak sou take ridici, kterym se to vetsinou podari na nekolikaty pokus a pro ne neco takoveho muze byt spasa primo z nebes, za kterou si radi priplati a o to jde . Jenom by me zajimalo jak dobre to funguje v praxi (jestli to najde treba obrubnik a jestli umi zaparkovat i v oblouku)
Som len zvedavy ci bude poistovna preplacat skody sposobene tymto zbytocnym vrndzakom
Nevim proč ten systém v priusu nenabízejí v Evropě, kde je těsno...