Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaguar XK: další informace před premiérou

28 komentářů

..beze slov ne...??!!
nie!!! jedno slovo je potrebne: nadhera!!!
tak a jedeme na 750 příspěvků
Co k tomu rici, Gt trida ma noveho krale...
Jo, představte si ten šok, až se GTI vrátí a bude tu článek o Jaguaru s několika set příspěvkama. Dosavadní generaci XK řadím designově k těm vozům, na kterých už nejde nic vylepšit, faceliftem leda uškodit. Ale nová generace je designově trochu jinde a taky vypadá nádherně (pokud se bude podobat konceptu).Diesel je fuj. A pokud si už dají práci s jeho vývojem, na sto pro ho určitě nacpou i do XJ. Pak už jen chybí nechat si auťák nalakovat na stříbrno a bude se mi dělat špatně i nad Jaguarama. Nejhezčí Jaguar všech dob pro mě není E-type nýbrž XKR před faceliftem (měl o něco pěkněji řešenou tlamu). Jo a v tmavozelený samozřejmě.
jinou barvu by snad ani neměli raději nabízet
Mam slaby pocit, ze v "Old Boy" se prave stribrne XJ-cko mihlo a UKRUTNE mu to sluselo; mozna to ale byla bila nebo nejaka slonova kost - jak rikam - je to jenom pocit. 😄
No jestli byl stříbrný tak ještě že jsem to neviděl. Ale viděl jsem kdysi bílý S-type a vypadal nádherně. Stejně jako bílá americká auta. Paradoxně evropská auta vypadají v bílé dost otřesně. Nevím, čím to...Možná bílá odhalí kvalitní/nekvalitní design.
..no právě že stříbrná ukazuje všechny křivky designu... (tím ji nechi cpát na Jaga)... ani se mi stříbrná nelíbí... ale je nejprodávanější barvou na světě... A co se bílé týká... tak Lonesi nesouhlasím.... ale jde o to.. jestli je ta bílá na velkým nebo na malým autě.... (Evropským)... protože na velkým vypadá velice elgantně.. ano Jaga v bílé jsem viděl.. ale taky S-Klasse, nebo i Range Rover... moc elegantní... Naopak bílá vypadá děsně na Lexusu.. Jo a bílou taky neprožívám...
Jo, stříbrná je dobrá na fotky. Obzvlášť na černobílé na novinový papír. Protože nejlíp ukáže tvary auta. V reálu...věřím, že kdyby byla stříbrná na jednom autě ze sta, možná po ní budu šílet. Takhle je pro mě něco neuvěřitelně okoukanýho a dost aut v ní vypadá už hodně lacině. Třeba Mondeo. Bílej Lexus, máš pravdu Svoji teorii o prověření designu však neodvolám. Protože Range a relativně i Esko patří k těm evropským autům, co mají osobnost. Dej bílou ale na produkt koncernu VW a musíš jít už u dealera s cenou dolů, aby si to auto někdo vůbec koupil. U VW je ta stříbrná nutností. Dobře kooperuje s jejich technicistním designem.
to máš dozajista pravdu... ale obecně.. bílá na velkým autě vypadá elegantně.. na malým autě obyčejně... naproti tomu... velká černá auta - relativně běžné a na malých autech vypadá dobře... A že stříbrná.. nepjprodávanější-okoukaná nejobyčejnější.. ale taky jde o auto... jinak se mi vůbec nelíbí... s těma křivkama.. stříbrná to má v sobě.. to není z mojí hlavy...
Linie se nezmeni urcite, navic si Jag uz u soucasne gen. liboval v olbrimich kolech hodnych konceptu, doufam tedy, ze i vsechny detaily zustanou jako u konceptu, je mozna malinko, ale opravdu trochu linii podobny Astonu, ale...sakra proc ne, vychazime z tradic jedne z nejzvucnejsich znacek na svete.
jo velka kola, tak na ta je Jaguar prebornik))
GTI
Barva je jasná. Dole už vařím na tu alespoň dvoustovku... ale asi to spustíme až na premieru...
nadhera.nejhezci auta jsou anglicka to rikam porad,ve sportakach na ne nikdo nema...
nemam slov to auto se mi libi cim dal vic a uz se tesim az se objevi na zavodni trati v Trans Am.

Jinak info pro Ty koho by zajimalo par fotek z Bonneville tak link je [odkaz]
Nádhera. Hlavně poslední fotka.
Tim padem by mohl konkurovat Maserati Coupe - to jede taky cca nejakych 280. Doufam ze verze XK-R bude jeste rychlejsi, predpokladam ze maximalka 288 je pro 4.2 bez dmychadla
Wau - jede tady nekdo do Aspenu?
[odkaz]

[odkaz]

no já nejsem úpně vodvázanej z toho nového stylu interiéru, je moc podobnej astonu, škoda že se je nesnaží více odlišit

jinak na fotkách je stříbrný auto a to se mi vůbec nelíbí, doufám že to v tmavých barvách bude o dost lepší
to je konec! tak pěknej sporťák a oni do toho narvou diesel. já prostě jsem toho názoru, že diesel do sportovních aut prostě nepatří.
To by mě zajímala jak bude ta ochrana chodců fungovat v případě střetu se zvířetem (např. se srnou - v česku celkem běžná záležitost). To bude taky potřeba měnit airbag?
A jak by sis to jinak predstavoval? 😄
myslim si, ze v cechach ich tolko vela jazdit nebude ... sorry, ak si si ho chcel objednat ...
Design dost podobnej Astonu... to je škoda... diesel...pání ve sporťáku nafta...no fuj...celkově mě nechává chladným...ale kola jsou dobrý...ovšem v sérii si mužeme nechat zdát...
GTI
a jak vidím, k světu se má i JAGUAR. Tak k světu se máme mít i my tady, souhlasím s radiem - tahle pecka si zaslouží pár příspěvků. Já odhrnul prach z monitoru a švihlo to se mnou do židle - tohle je mé téma. Přístrojovka jak má být. Nejsem barvoslepej, ale tak krásnou hnědou jsem neviděl ani nikde na dovolené... Jenže - já testoval Jaga... a tak mě hned tak už něco nepřekvapí. Vlastně překvapí - je totiž, jak vidím možné dělat desetiletí krásná auta, je možné dělat auta pro lidi co maj vybraný vkus, co umí ocenit skrytou klasu, je možné sázet na eleganci... Tak já jednoznačně chválím. Chválím vše. Jen bych ho valil v jiné barvě a rozhodně na jiných kolech. Já se sázím, že premiéra nebude na těch chromovejch... ak, bravo - P.S. Tohle auto, to chce bejka s vybraným chováním... znalce... žádného trapáčka s náušnicí v nose. Na levém zápěstí má být okován do LONGINES EVIDENZA, oči by si mohl šetřit v ESCHENBACH do modelu kolem 1965, ty oči, v nichž se určitě zračí pohled H. Bogarta... Pak to nemá chybu. O tomhle se píšou dost dobrý romány... jen je číst... jen je žít... jen je umět žít...
To jsem rád, že žiješ. A zítra k večeru dostaneš na auto.cz jeden slíbenej román ke čtení. Určitě tušíš kterej. Protože odpoledne půjdu testovat. Už teď pomalu připravuju všechny smysly na tu zátěž...uvádím je do klidu, aby byly svěží.
GTI
Tak to se tu máme na co těšit... držím palce a jsem nedočkavý