Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Baby Land Rover snad v roce 2007

11 komentářů

Doufam, ze to nebude moc chudinka, kdy to bude nejlevnejsi model LR, ale jinak
..spíš mám strach aby neopustili svoji klasickou koncepci permanentní 4x4... to by totiž mohlo padnout dolu na uroveň Rav a podobných... Jinak věřím, že to bude mazec..
Snad to nezmrsi!!! To by bylo auticko pro zenu (teda pro me na vikend)
Menší než Freelander? To bude asi určený na přeskakování dlažebních kostek.
😄))
LSS, teeeda : Suzuki Jimny vie tiez preskocit viac ako dlazobnu kocku
hmmm tak to jezajímavé.
jinak rover má 5 řad a ne 4. je zajmavý že i když mají tolik nových modelů tak jsou stále v ztrátě
na takovýho malíka diblíka bych byl docela zvědavej, protože novej freelander bude mířit o dost výše než současný model a vznikne tím prostor pro menší model ... kdo by to byl řekl že bude lr s pohonem jen jedné nápravy
..no zrovna Land Rover je na tom ze skupiny nejlépe... prodává se nejlíp (největší nárůst)... a jestli jsou ve ztrátě... nezapomínej, že mají 2 nový modely za poslední půl rok... Disco III a Sport..
no disco už je je na trhu rok . spúort má od premiéry půl roku stejně jak facelift range . jo to já nezastírám že je na tom o dostlépe než jagy, ale to není takovej problém u automobilky která prošvihne co se dá.
..jo máš pravdu.. nová disco přišla loni v létě... A moc jsem neporozuměl tomu.. která automobilka prošvihne všechno co se dá...
doufam ze jsi to nemyslel na Jag?!? Ja vim ze Xko a Sko nejsou nic moc, ale rada XJ a XK je klenot