Novinky
0
doufam ze jsi to nemyslel na Jag?!? Ja vim ze Xko a Sko nejsou nic moc, ale rada XJ a XK je klenot
Přejít do diskuze
..jo máš pravdu.. nová disco přišla loni v létě... A moc jsem neporozuměl tomu.. která automobilka prošvihne všechno co se dá...
no disco už je je na trhu rok . spúort má od premiéry půl roku stejně jak facelift range . jo to já nezastírám že je na tom o dostlépe než jagy, ale to není takovej problém u automobilky která prošvihne co se dá.
..no zrovna Land Rover je na tom ze skupiny nejlépe... prodává se nejlíp (největší nárůst)... a jestli jsou ve ztrátě... nezapomínej, že mají 2 nový modely za poslední půl rok... Disco III a Sport..
hmmm tak to jezajímavé.
jinak rover má 5 řad a ne 4. je zajmavý že i když mají tolik nových modelů tak jsou stále v ztrátě
na takovýho malíka diblíka bych byl docela zvědavej, protože novej freelander bude mířit o dost výše než současný model a vznikne tím prostor pro menší model ... kdo by to byl řekl že bude lr s pohonem jen jedné nápravy
jinak rover má 5 řad a ne 4. je zajmavý že i když mají tolik nových modelů tak jsou stále v ztrátě
na takovýho malíka diblíka bych byl docela zvědavej, protože novej freelander bude mířit o dost výše než současný model a vznikne tím prostor pro menší model ... kdo by to byl řekl že bude lr s pohonem jen jedné nápravy
..spíš mám strach aby neopustili svoji klasickou koncepci permanentní 4x4... to by totiž mohlo padnout dolu na uroveň Rav a podobných... Jinak věřím, že to bude mazec..