Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Test: Honda CBF250: motorka, co nekouše (+VIDEO)

10 komentářů

SUPER fakt ste ma potesili s tymi testami... DIKY len tak dalej...
Po meste na Jawe 350, zajimalo by me, jestli rozdil ve svezeni (koniku ma trinda jen o par vic) vyrovna rozdil v cene a nakladech
Mily Tomas! Je sice pekne povozit sa na nejakej motorke, ale druha vec je napisat o tom zmysluplny text. Nedozvedeli sme sa nic o sposobe mazania a spotrebe oleja, nevieme nic o absencii ci existencii odkladacich priestorov, neni spoemnute, ci motorka ma alebo nema nosic, nehovoriac o dalsom pripadnom prislusenstve! Odporucam precitat testy na [odkaz] dufam, ze to vezmes v dobrom, lebo pre mna aj ostatnych citatelov je podstatne, aby sme sa o motorke dozvedeli co najviac! Diki!
Do podrobných technických detailů bych nerad zabředával, to necháme jiným médiím, v podstatě to neděláme ani u testů aut. Jsem přesvědčen o tom, že to většinu čtenářů nezajímá. A kdo si v tom přeci jen libuje, jistě si to najde rád sám. Co se týče praktických funkcí motorky, pokud by v tomto ohledu měla co nabídnout, jistě bych se o tom zmínil. Každopádně to zkusím do příště více zohlednit. Díky za tipy.
Technickým detailům - pokud jsou zajímavé - se jinak věnujeme v tzv. preview, což je popisný článek v době, kdy je motorka představena. Každopádně v chystaných testech bude zajímavých věcí víc než dost, to vám můžu slíbit, otestovali jsme samé lepší kousky.
Prechudce tehle masinky pouziva od MMF i nase policie CR, ale staci to maximalne do mesta, je to bida... tak stejne jako dalsi "zbran" od Hondy, ktere ve velkym nakoupili letos - Varadero 125, je to dost smesny na tomhle jezdit. Oproti tomu Mestska policie v Brne koupila dustojny hondy - 650 Deauville .... to uz trochu i jede..
Skoda...., Presne takhle mela vypadat ta nova Jawa 650 akorat s tim silnejsim motorem. Pak by bylo o tu nasi znacku na 10 let postarano. Jenze zas je to v haji....
ty hranaté linie, černá barva... krása... nerozumím tomu, ale ta je fakt krásná :yes:
libi libi...juj
😐 😐 ;-\ ;-\ ;-\ 😒 😢