Novinky
U nas v SR sa uz predava a na cestach vzbudzuje nalezitu pozornost. Vcera som bol v predajni Suzuki a je to super auto. Interier je prepracovany a uz nehrozia, ziadne azijske sede plasty ako starsej verzii, len ma jednu chybicku a tou je maly kufor. No sedadla sa daju sklopit skoro do roviny, takze sa tam da aj nieco odviest, ak je treba. Je to take imidzove auticko a ohnivo cervena alebo zlta mu naozaj pristane...
jejky, s tou výbavou je to levnější než korejci! made in hungary?
každopádně za fabku v téhle výbavě by člověk dal minimálně o 100t víc.
každopádně za fabku v téhle výbavě by člověk dal minimálně o 100t víc.
jo pěkný to je, zvenčí i zevnitř, výbava taky ujde, ale ten kufr, to je katastrofa - jako druhé vozítko do rodiny nebo pro singly ano, ale jako rodinné auto ne, škoda, přesto ho půjdu projet, nedá mi to
to nemyslis vazne, ze ta vobec napadlo spomenut rodinne auto... podla mna je coooool , take zlte s 15-kami hlinikacmi... hmmm by som si dal povedat
šak to auto není ani koncipovené jako rodinné auto..Je to to druhé auto do rodiny, nebo ten singl a nebo je vhodný jako auto do důchodu. A kufr..co bys čekal u malého auto,ale jinak je slušné
ale já to psal to rodinné ne tomu, co psal nahoře Swiftu a o Fabii (a Fabie se všude v reklamě jako rodinné tváří), kluci, kluci, já to vím, že to je prdeček, proto jsem taky napsal co ano a co ne
no vite snad nekoho nenastvu,kdyz reknu,ze suzuki ani moc za vyrobce aut neberu.nektere vytvory co potkavam na silnici... snad jen vitara to zachranuje.ALE toto je proste nadhera!stroj kvuli kteremu bych zapomnel na vsechny predsudky co o suzuki mam.pokazde kdyz jedu v patek domu a projizdim okolo prodejce zpomalim ,cim dozeru vsechny za mnou,ale jen do te doby nez si ji taky vsimnou povedene,moc povedene!
Tak Suzuki udělalo lepšího swifta..konečně to auto nevypadá jako by bylo z roku jedna dva. Cenově je na tom velice dobře a velice slušně vypadá..pohotá výbava...no prostě co mu dodat..je prostě dobrý..ale není nejlepší..
a kery je nejlepsi? to neni rejpava otazka, jen by me zajimal tvuj nazor ;o) a prosim zustan u kategorie vozu teto velikosti ;o) THX
Jerry
Jerry
Dobře..myslím se že z této kategorie patří mezi elitu malých vozu nový VW Polo..je drahý,ale jinak je fakt super..dobré jizdní vlastnosti, vynikající zpracování..
Tak koukam na to Polo... Hmm, neni spatny, jen trosku srazit cenu... Ale proste Swift je takovej neokoukanej a memu oku velmi lahodici (BTW vcera jsem neodolal a byl jsem se na nej podivat a jsem vazne nadsenej) a to Polo uz je takovy okoukany, klidny, obycejny ;o)
To nový Polo co má teprve přijít okoukaný ještě není..Jo a cena je vysoká, to je fakt,ale to u VW je normální a ta cena je vykoupená kvalitou zpracování.
Tak tohle je jasnej favorit. Stylový auto, malý mrštný s pořádnou porcí života v sobě, takovej malinkej Mini. Sedí, je vyváženej, má pěkný oči. Parádní prcek. Tohle bude štika, půjde na dračku.
tak tymto si ma vazne zaskocil
napisal si kompliment na japonske auto. vidim ze zacinas vediet, co je dobre
napisal si kompliment na japonske auto. vidim ze zacinas vediet, co je dobre
To auto podle mě bohužel na dračku nepůjde (aspoň u nás), protože polovina Čechů je zabedněná banda ***ů, kteří si pořád myslí, že Fabia je levnější a výhodnější...
Tak jsem si to autíčko o víkendu prohlídl a vyzkoušel.Na pohled velice pěkně udělané auto,motor slušný,levné plasty uvnitř - drnčí už nové,zoufale malý kufr.Pro rodinu to určitě není,ale babolap docela slušnej.
kdo má čas a chce se mrknout na docela povedenou reklamu, tak www.suzuki-motor.cz a klik na nový swift dole
Tak tohle, to je zpráva. Čtu tisk, je zde test. Porovnávačka, což tedy zrovna nemiluji, jenže. GURU, velký Apoštol, ikona střední třídy, tak Guru smetl MB-E. Óoóóó´, tak tohle se musí nechat vyznít. Pánové, minutu ticha. Tohle jsem si nedovolil ani v uplynulých 14 dnech byť lehce naznačit. Tiše, zvolna, našlapuje GURU k velkému skoku.
Jestli myslíš ten "srovnávací test" v Autotipu, tak tam hodnotí o 200 kg těžší a o půl milionu dražší MB E a pak Vectru. Nový Passat by musel být hodně špatný, aby tohle nevyhrál ale jinak je Passat v poho, guru bych ho sice nenazýval (guru je přece BMW 3 ), ale líbí se mi..
jo. Mě se také líbí. Škoda, žes mě nechal u něj 14 dnů bojovat samotného. U toho BMW3 bych šel na - Shark, Hammerheed. Tedy pokud by byl ve třech litrech - pořádnej kladivoun.
Nejsem fanda VW, ale nový passatní Golf i Passat jsou velmi dobří, hlavně kvůli multilinku vzadu, sem na forum asi nechodí moc fanoušků VW, ale i ti co nemají VW rádi (a chtějí být objektivní) by měli uznat, že VW ušel od poslední generace dlouhou cestu a to jak technicky, tak designově (jen Golf mohl být trochu odvážnější...). Jinak mé 330i je stále king (dokud nebude 330 e90 a je fuk jestli i nebo d)
OK Já dodnes nevím, co lidem na VW vadí. Vím přesně, co lidem co sem chodí vadí na ně , ale nevím, co jim vadí na VW Stále jen dokola - PR PR. Nic víc. Tak ať žije Shark
Jeden čas jsem měl passat B6 1,8 turbo. Možná jsem měl smůlu, ale sralo se co mohlo. Teda ne že by nějaké zásadní poruchy ale samá čidla, motorky od oken, za 1/2 roku baterka. je ale fakt že v servisu z toho byli dost rozhozený a vše šlo na záruku. Nakonec jsem auto prodal a mmám Lagunu. Ve všech statistikách je horší než VW ale já jezdim do servisu jen na pravidelné kontroly. Jedinné auto od VW které mi od té doby může domu je transporter. Ale možná jsem měl smůlu.
To jsi zadnou smulu nemel - tem mam B6 1,9 TDI 4motion,r.v. 2004 - nejde obcas zaradit jednicka (pada tam zpatecka), stridave (ne)svitej parkovacky, tece vanicka ostrikovacu, sama se zapina signalizace blinkru, smrad z klima, hnusnej pristup v servisu (Prerost a Svorc). Den,kdy me ta popelnice zase necim novym neprekvapi, povazuji za ztraceny. Jak je videt, tento "etalon" je tragicky. Nevrdim, ze novy bude stejny, nicmene nemam duvod riskovat a zkouset to. Zvlast, kdyz je mimoradne hnusnej - inu, navrhoval to Turek!
pro ty co nevědí - autotip je kámoš, vlastně brácha autobildu a o tom testování autobildu (tudíž asi i celé povedené rodinky) tu jednou krásně napsal Lones. napsal jsem malá, tak raději končím
passat sprintuje k pětistovce, stojí to zato
Tři dny ho nechám bez dozoru (myslím Passata) a takovej posun. 442. Řekl bych, že jestli tu má někdo na napsání pořádný zprávy, která má švih, říz a umí i pobavit, tak je to bezesporu - Lones. Kdysi tu dobře psával i RADIO, pamatujete? Tam ta zpráva č. 442 u Passata, to je evidentně nějakej polopokus o to alespoň se RADIOVI, byť neuměle, hodně neuměle přiblížit. Ale protože to URČITĚ Radio nepsal (to je nabeton), tak musím napsat, že nakonec jsem se zasmál, ale úplně něčemu jinému, než by autor býval asi očekával...
Ahoj
Chci se zeptat... Swiftík s těma bílejma plastama jak je hnedka nahoře, to je to GTI nebo se to dá normálka dokoupit u Suzuki?
Díky moc čágo
Chci se zeptat... Swiftík s těma bílejma plastama jak je hnedka nahoře, to je to GTI nebo se to dá normálka dokoupit u Suzuki?
Díky moc čágo
Ahoj, taky se mi libi novej Swift Nevite, jaka je jeho spotreba (mest👋kombinace). Na Slovensku uz se prodava delsi dobu, tak by mi s tim treba nekdo mohl pomoct.... Btw. nemate nekdo zkusenosti, jake ma Suzuki servisy? Diky za pomoc.
suzuki je v pohode, ale krotte sa s tymi reklamami, vsak sa ta stranka uz pomaly neda poriadne pozriet, coraz vacsi hnus, tymi reklamami si pokazite dobru povest, ktoru si myslim stranka mala a straca ju pre vasu hlupost
Kdyz vidim to obrovske mnozstvi tvych prispevku, napda me otazka kolik casu denne stravis vymyslenim ma psanim? Zamestnavas sam sebe nebo mas nejakeho zamestnavatele ? proc se tim nezivis? uvazoval jsi jiz o tom???
To co píši nepotřebuji vymýšlet To, že píši více než jiný je optický klam - nick GTI je při rolování dost zřetelný Zaměstnávám sám sebe (krásné slovní spojení) Živím se tím, čím přesně chci. Tím jsem nechtěl ovšem říci, že jestli mermomocí chceš sponzorovat mou aktivitu zde, že bych byl proti P.S. Pokud tady nepíše více Petrů, i já tebe registruji.
No, tak vetsinou kdyz neco clovek napise, tak to musi vymyslet, ale vim jak jsi to myslel ) pokud zamestnavas sam sebe a zivis se presne tim cim chces, tak je to idealni kombinace...v tom pripade jsi v pohode a tak to ma byt a nemyslim, ze je to opticky klam, ale opravdu pocty a delka prispevku mi pripada nejrozsahlejsi ze vsech, nicmene gratuluji )))
P.S: co se tyce sponzorovani tve aktivity, tak se hlasim, ze ne-e jinak jsem se o vikendu svezl v novem golfu GTI a musim uznat, ze celkem dobry a povedeny auto!!
P.S: co se tyce sponzorovani tve aktivity, tak se hlasim, ze ne-e jinak jsem se o vikendu svezl v novem golfu GTI a musim uznat, ze celkem dobry a povedeny auto!!
Fakt? Tak jsem rád, že alespoň někdo geteíčko oceňuje.
No, at se na me nikdo nezlobi, ale jak muzu kritizovat takto povedene auto...sam mam sice silnejsi a sportovnejsi automobil, ale prave to treba nevyhovuje kazdemu, ze ma nekompromisne tvrdy podvozek, ze je tam brutalni spotreba sice za neskutecne zazitky...ale podle me golf GTI je velice rozumny kompromis mezi tim vsim..da se s nim jezdit jako s rodinnym vozem a pritom behem chvilky se promeni v dablika, ktery ridice potesi sviznou jizdou...tot moje dojmy ) a prevodovka DSG byla taky fajn ) i kdyz neni nad klasiku a radit si sam )
Mám se Swiftíkem něco najeto a dojmy docela dobré. Pře ním jsem jezdil s Fábkou 50 Kw. Akcelerace k pohledání. Pětka se mi zdá docela do těžkého převodu a dlouho se rozjíždí. Je fakt, že v akceleraci je to dráždidlo i na silnější a dospělejší vozy. Po ujetí 1500 km spotřeba pod 7 l na 100 km při docela svižném způsobu jízdy. Trochu tvrdší podvozek. Jinak zatím spokojenost. 😄
1.3GLX, série made in Japan.
Interiér skvělý, prostorný a prosvětlený. Zpracování působí dobře, velmi dobrý audiosystém (zvládá i mp3+wma, ale prý jen ta Jap. série), účinná manuální klimatizace.
Motor, když se nevytáčí > 4000, působí mdle. Spotřeba zatím trochu vyšší než jsem čekal (po 50km kolem 8 ltr). Tlumení vpředu dobré, od zadku jdou občas silnější rázy.
Motor a podvozek mě trochu zklamaly, ale dá se na to zvyknout. Kolem 300.000 Kč moc na výběr není. A krasavci nějakou mouchu odpustím.
Interiér skvělý, prostorný a prosvětlený. Zpracování působí dobře, velmi dobrý audiosystém (zvládá i mp3+wma, ale prý jen ta Jap. série), účinná manuální klimatizace.
Motor, když se nevytáčí > 4000, působí mdle. Spotřeba zatím trochu vyšší než jsem čekal (po 50km kolem 8 ltr). Tlumení vpředu dobré, od zadku jdou občas silnější rázy.
Motor a podvozek mě trochu zklamaly, ale dá se na to zvyknout. Kolem 300.000 Kč moc na výběr není. A krasavci nějakou mouchu odpustím.
Mam na swiftovi najeto 90000 a zatim jsem velice spokojen. Jen bych dodal nekolik postrehu😒br />
1. Plechova strecha. Sednete si do auta a pozadejte nekoho at zatuka na strechu. Projevy se hlavne v desti, kdy je v aute hluk vetsi nez je obvykle.
2. Vetranim jde do auta trochu vic pary nez je zvykem. Kdyz je rano po desti, mam okamzite zamlzena okna a je nutne klimatizovat. Neni to tak hrozne, ale zamlzovani je silnejsi nez u jinych vozu se kterymi jsem mel tu cest jezdit.
3. usporadani ovladacu radia na volantu mohlo byt opravdu lepsi a trvalo mi opravdu dlouho, nez jsem si na nej zvyknul
1. Plechova strecha. Sednete si do auta a pozadejte nekoho at zatuka na strechu. Projevy se hlavne v desti, kdy je v aute hluk vetsi nez je obvykle.
2. Vetranim jde do auta trochu vic pary nez je zvykem. Kdyz je rano po desti, mam okamzite zamlzena okna a je nutne klimatizovat. Neni to tak hrozne, ale zamlzovani je silnejsi nez u jinych vozu se kterymi jsem mel tu cest jezdit.
3. usporadani ovladacu radia na volantu mohlo byt opravdu lepsi a trvalo mi opravdu dlouho, nez jsem si na nej zvyknul
a docela hezký to i je