Novinky
0
audi uz je roky neprekonatelne nejlepsi auto v La Mans - nejdulezitejsi a nejprezentativnejsi zavody na svete pro automobilky!! ktere sleduji i v USA (narozdil od F1)
Přejít do diskuze
No radsi to nebudeme pitvat! Ta moje predstava je fakt priserna Nevim jestli dneska nebudu mit nocni muru (jen misto Fredyho bude GTI)
GTI+mini sukne + chupaty koule?????? Nejak se v tom zacinam ztracet Jsem jeste na webu o autech?????
Bamboocha No, ja myslim, ze GTI ted bude mit po premiich. Za Focus a ted Logana ho Pycesnydr vezme pekne u huby Vypada to na zaklad + pokuta k tomu
Taky se ti zda, ze to GTI bere pekne oklikou, ale nezadrzitelne miri tam, kam ma? To jest k Fordu a PAG Ciello, k tomu se neda rict nic jinyho nez SAKRA DOBRA PRACE!!!
Na tu diskuzi k Loganovi si pamatuju. Já jsem stál za těma, co k němu byli tvrdí. No asi nezbývá než ho jít odzkoušet na vlastní kůži, než začne člověk kritizovat.
..tak tohle jsem, ale opravdu jsem to nečekal... že se za jízdy modlíš.... hmmm.... Jen bych tě chtěl vidět jak z toho vystoupíš a přemýšlíš... a o čem..?? Jinak super.. sloh adekvátní k Loganu...
Člověče, já mrkal. Fakt. Nevím, jestli pamatuješ na poslední diskuzi, tam to bylo k Loganu velice tvré. Takže - pro mě příjemné překvapení.
Tolik chvály na Logana bych od tebe nečekal To jsem z toho BAMBOOCHA Vezmeš ten jakříkáš měsíční plat a jdeš si pro něj, ne?
DACIA LOGAN 1,4 MPi, výbava Lauréate (240.900,-).Není to tak dávno, co jsme tu LOGANa dotáhli snad k 200 příspěvkům a četba toho by vydala na tři parádní horory.// Tak dobře, vlezu do Showroomu Renault, tančím na podlaze z níž by se dalo snídat a blížím se opatrně (varován dostatečně) k oddělení DACIA. Pěknej pořez. Velké plochy, vysokej. Působí hodně, hodně jistě. Předek kazí jen nehezké logo DACIA - to bych uměl navrhout lépe i já. Obtančím ho a sjedu ten Lonesovský zadek se svislejma blinkrama. OK, no problem. Koukám do papírů - 9 barev. Každá krásná. Kola 15-185/60, hmm docela mu sedí. Tři výbavy, i ta nejlevnější je samo s pytlem. 199.900 královskejch korun. To tady má hodně lidí za měsíc, cena dobrá. Cena výborná. I k průměrné mzdě. Ještě to obcházím - tohle je ten zatracovanej LOGAN? Tohle je malé auto? To tedy rozhodně ne. Tvary jsou usedlé, ale nikoliv bez možnosti poskytnout příjemný zážitek. Předek je vysloveně osobitý, pevný, s dobře padnoucíma mlhovkama. Žádná trága se nekoná. Výborná kvalita laku, žádnej pomeranč. Přebírám klíček s dálkou, otevírám, sedím. Sedák bez výrazného vedení, opěradlo o poznání lepší. Mohu i nahoru a dolů. Volant je napevno, ale asi mě znali - během 10sekund sedím jak ve fotelu. Kaplička mě doslova přizemní - jo, to okoukali u BMW, ty seřízlé spodky okruží. Orámování budíků je v matném stříbře a tedy tohle je dotažené v rámci své třídy hodně daleko. Uprostřed mezi rychloměrem a otáčkoměrem je počítač - to chválím a digi ukazatel paliva a teploty s grafickým znázorněním. Vkusné, stylové, výborně čitelné, jsem vlastně hodně překvapen. Koukám na kulaté výdechy, středový panel, který už obdobné pocity nevyvolává, přesto - je strohý, trochu utopený dole, ale pasuje sem. Mezitím poslouchám výklad - převodovka z Meganu, Motor s Clia, prý budu mile překvapen - uvidím. Vystoupím ještě, koukám na zadní, místa habaděj, aby ne - rozvor snad větší než Octavia... Před nasednutím ještě z boku mrknu a líbí se mi malé přesahy karoserie.// Navléknu pas, netáhne. Startuji. Motor na volnoběh v normálu, registruji, ale mohu i šeptat. Spojka má sametový odpor, to je příjemné, řadím jedna a jedu. Sázím jedna až pět - jako kdybych ho vodil každý den, rychlosti nehledám. Motor je poměrně pružný, nijak moc hlučný. Po pár kilometrech jedu po okreskách 110 - 120 a pocitově mi připadá, že jedu 80. Moc příjemná jízda. Podvozek hezky přitvrdlý - jen mírně se naklání v zatáčkách, neodskakuje, jsem hodně překvapen. Čekal jsem rozpačitý dojem a teď jedu úplně spokojen. Ohlašuji spolujezdci, že půjdu na brzdu - nástup rychlý, zpomalení znatelné, brzda jak má být... Vracím se, parkuji a přemýšlím - designově žádný guru ale tak nějak sympatickej, takovej kamarád. Kaplička a přístroje s matným stříbrným rámečkem, to mě teda vzalo hodně (dodává se u nejvyšší výbavy) je radost se na ni koukat. Kupodivu mi nevadila absence seřízení volantu, neboť ergonomie je tedy zvládnutá perfektně. Brzdy bez připomínek, spojka super, výhled bez kazu. Za jízdy žádné vrzání (plasty jsou tvrdé, jistě). A pak ta šíře vpředu... špica.// LOGAN je auťák, co si na nic nehraje, jen naplní očekávání těch, co chtěj kufr a jiné auto než Fabiu. Tohle je podle mě ta správná evropská odpověď na záplavu korejskejch konkurentů. Je to podařené auto. Hodně podařené. Za 199.900,-...
Tak to nechápu... možná něco vořeš Zkontroluj si, že máš zkopírovanou celou adresu pořádně od http až po jpg. Jestli to ale nepomáhá, tak tady je odkaz na celý test: [odkaz]
..raději nebudu tipovat... a asi si radši půjdu dát panáka, abych to s tebou zvládl.. kdoví do čeho jsi sedl... tak už to sem šupni... ať ti to netrvá jak s tím mailem...
Všechno je jinak, uvolněte molo. Jo, je to tady. Zbalte nafukovačky, smyjte krémy ze zadků, - směr Showroom RENAULT. Jo, jo, už i krtek sundal brejle. GTI zprubnul jednu ikonu. Tak Tohle, to nečekal ani GTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!… Tipne si někdo?
Ta cierna je spica. Len GTI si neviem (a ani nechcem predstavit) v minisukni. A kolko ze mal airbagov ? Ja predpokladam ze plnu vybavu 10 kuskov.
Tohle jsem našel na edmunds.com a na VW to docela ujde, ta chromovaná maska kupodivu Jettě prospěla: [odkaz] Navíc mám rád šedou metalízu (stříbrnou nesnáším).
Vedle je test AUDI - už jste četli? Dotažená chladná krása, vyplněná technikou a vznešeným posláním... Vidím to bez kazu, jisté, až vznešené, cítím v tom posun někam do velké nadčasovosti - tohle je designově dokonalý styl zahájený na TT.
Excelentní Brejle jsou dotažné k dokonalosti Golfů není nikdy dost Tolik vtípků... Moc jsem se nasmál. Tohle se teda povedlo.
„Dřív než řekneš raz dva, krtek ti to nandá!“ Takze ja som nadobro unikol! ..a objavim sa "kultova" postavicka v dalsej serii pribehov?!
Krasne napisane Mne je Enterprise (ktorekolvek) tiez ukradnuta. Ale taka Alfa Romeo AR 233 Superleggera s nadychom 30. rokov, tak s nou by som kral klubu: [odkaz]
Konečně ten den nastal. Den, kdy si můžete vybojovat řidičák. Když jste krtek, nepovažujete to za samozřejmost. Krtek musí bojovat v dnešním světě o rovnoprávnost. A je rád, když se ho ujme někdo jako je GTI a vysvětlí mu, kdo je Guru a další užitečné věci. Mates nenechal nic náhodě. Na zkoušku si vypůjčil Suzuki Swift, protože Bismarck by se nemusel komisaři líbit. Kolem trasy nechal rozestavět obrněné transportéry. Ze vzduchu všechno jistily Grippeny. Tramvaje i autobusy měly výluku. Děti ze škol v okolí dostaly speciální „krtko-prázdniny“, aby nemusely riskovat život na cestě do školy. Musely ale slíbit, že zůstanou doma a budou pařit střílečky na compu. Ty menší a citlivější navíc musely zatáhnout záclony a nekoukat se z okna. Klub Adrenalinových Sportů se ale o akci doslechl. (Asi únik informací, když Matese opil Yaroukh v hospodě.) Do zakázané zóny pořádal za mastné vstupné výlety. Krtek začal testem z teorie. Exceloval. Jen u otázky „Jakou barvu bude mít vaše tělo při otravě modrou skalicí? A)modrou B)zelenou C)žlutou“ přeškrtnul všechny možnosti a dopsal velkými tiskacími písmeny „ČERNOU“. Pak zamířil do Suzuki, kde na sedadle spolujezdce nervózní Mates vypotil už nejmíň litr tekutin a vzadu dřímal komisař. Krtek se opatrně rozjel. Komisař stále spal. Vzbudil se až za třetí křižovatkou, zrovna když krtek začal žrát osvěžovač vzduchu ve tvaru smrčku. Komisař: „Co co co to děláte?“ Krtek zahuhňal s plnou tlamou: „Déj ši érvejš a volně dýchej!“ Polkl a svižně pokračoval v jízdě. Komisař byl v klidu. Strachy zaječel až když se z pouliční lampy sputil na bungee-jumpingu Jožki těsně před auto. Zorbování na Novém Zélandu mu přišlo málo nebezpečné a tak byl tady. Sotva stihnul zamávat a už ho guma táhla zpátky nahoru. Podruhé se spustil těsně nad beton až za zádí projíždějícího Swiftu. Opojený nebezpečím se hlasitě řehtal. Tu mu ale vypadla peněženka. Dřív než se potřetí zhoupnul dolů, odcizil mu jí nějaký spoluobčan. Krtek mezitím bravurně manévroval k cíli. U vrat autoškoly už čekal GTI oblečený jako rozleskávačka. Krátké vlasy měl sepnuté růžovýma mašlema do dvou culíků. Na sobě měl minisukni a tílko. Poskakoval, mával kolem sebe nafouknutýma airbagama z Passatu a vykřikoval: „Dřív než řekneš raz dva, krtek ti to nandá!“ Krtek zastavil a napjatě očekával technickou otázku. Komisař: „Co budete dělat, když se vrám rozsvítí kontrolka brzd?“ Krtek: „No koupím si nový Golf.“ GTI začal opět vehementně hopkat a křičet: „Krtek, ten je pro radost, nových Golfů není nikdy dost.“ Komisař se chvíli ještě váhavě rozhlížel a pak tiše zašeptal: „Máte to.“ Krtek: „Jooo. Mám to.“ Všichni vystoupili z vozu. Mates si otíral pot z čela a oddychoval. Ze stromu na ně začal Ciello sypat konfety a Radio Jihlavanku. GTI se přiřítil a začal krtka zasypávat dárky. Nové VW brýle obohacené a samovolné zatmavování proti oslnění americkými a anglickými auty. Kožené kalhoty s padacím mostem a integrovaným pouzdrem na deštník. Tabatěrka na chrousty a samozřejmě i videokazeta “Učíme se jódlovat s Claudií Schiffer“. No a to je konec, děti.
A je to tady a je to nanovo. Pozor, pozor, kdo střílí na růže, ať střílí bez opory. Každá rána se počítá. V testech je TEST PASSAT 2.0 TDI. Passat příběh pokračuje, Passat nekončí. APOŠTOL krás je tu zas. Passátní den.
Ooo vdaka! Este zdrham! Este dycham! Este zijem! Este mozem varovat svet! Vlastne musim! Je to moja povinnost!
EnterpriSe! Kde je ten bláhový majitel yachty? Beru Enterprise. A proč jen letadlovou? Proč ne rovnou vesmírnou? Nezdolnou Enterprise A, Enterprise B s těmi nejelegantněšími gondolami, C chycenou v čase, D zocelenou borgským útokem i nejmodernější E. Ani nevíš, GTI, cos mi svým příspěvkem způsobil za nával vzpomínek. Já totiž ulítávám na Treku
Tohle je cesta co nikam nevede. Ani AUDI nechce určitě, aby někam vedla. Samozřejmě, že AUDI má na supersport. Nemá ovšem tyhle ambice naplňovat. Jenže to co tady píši já je něco úplně jiného než co projednávají na poradě, když otevřou kapitolu co dál. Takže, bude to tak, že ti co milují AUDI budou říkat - jo, MY vyrábíme i supersport. A my ostatní budeme říkat - jo, oni vyrábí i supersport. Tohle, to se mě netýká ani prakticky a ani teoreticky. Supersport mě zajímá tak málo, jako majitele jachty letadlová loď Enterprice - sleduje jen vlny.
A teď hlavně rychle pryč ze strojovny. Bismarck Passat se potápí ve vlnách nových článků dolů rychleji než cihla potažená ochuzeným uranem.
Jo, TO JE ono. Ty jsi ONO. Neumdlévající, zábavný, ali i poučný... tak bravo Lonesi. P.S. kolečkové brusle Seat... špica. Mein Bismarck von Hohenpassgolfen.
Ještě poslední větu k Passatu. Passata jsem čtyřstým třicátým druhým příspěvkem neuzavřel já. Krásně ho tam zakončil JOZKI. Bravo bravo. Passat, ten věrozvěst budoucnosti, Apoštol střední třídy, GURU krásna...
Marka se nepodařilo dopadnout a ten poté, co se vymotal ze změti kabelů od reproduktorů a nějakých podivných květin s trsama podlouhlých listů, běžel na nejbližší místo, kde se dal podat inzerát do Annonce. Vyplnil ho takto: „Chystá se mnoho automobilových novinek. Na své si přijde každý. Minivůz od Rollsu, SUV od Betleye, prodloužená limuzína VW, tříkolka Land Rover, mixér Audi a kolečkové brusle Seat. Ty budou obzvláště emotivní.“ Další den to vyšlo v novinách. Panika, jak očekávali naši hrdinové, nevypukla. Právě naopak. Lidé byli nadšení. Když se dozvěděli, že kolečkové brusle Seat mají dokonce (no považte) kombinovanou spotřebu 0 litrů na 100km, tak vypukl u dealerů poprask. Na fyzicky méně zdatné jedince se v pořadníku nedostalo a došlo i k pár ošklivým zraněním. O poslední kousek na skladě se popral nový český premiér s jednou důchodkyní z Vysočan. Pan premiér díky velké váhové převaze nakonec vyhrál a vítězoslavně si na brusle připevnil modrý majáček. Krtek mezitím perlil na poslední jízdě před závěrečnou zkouškou. Protože měl trochu mindráky, přidělal si na Bismarcka loga se čtyřmi kruhy. Zrovna když parkoval, jel kolem vůz se zaměstnanci Autobildu. Ti hned zabrzdili, vyskákali z auta a s foťáky a kamerami se vrhli na Bismarcka. Ptali se krtka, o co se jedná. Reportér Autobildu: „Co to je za Audi? To neznám. Nějaký nový typ?“ Krtek: „Ano, nový vysoce výkonný vůz na bázi Lambo Gallardo.“ (honil si krtek triko a cítil se důležitý) Reportér Autobildu: „Vypadá trochu zastarale.“(řka to velmi opatrně neb taťka Pyšnšrýdr má štěnice všude) Krtek: „To je všechno samořejmě kamufláž.“ Reportér: „Ah ano. Hned o něm napíšeme článek.“ A všichni se vraceli do svého vozu, aby co nejdříve dali světu vědět o chystaném zázraku.“ Krtek ještě chvíli pózoval opíraje se tlapkou o zrezlou karoserii svého veterána a zahalekal na odjíždějící reportéry: „Hej, a nezapomeňte udělat nějaký pěkný srovnávací testík, kde nejlépe vynikou klady mého miláčka. Třeba srovnávací test s Dacií Logan by nebyl špatnej. Ne, ne, počkejte, už to mám. Crash-test LeMans versus Citroën C1. To bude ono!“
Auto bude v základu minimálně za 80 tisíc eur. Autoe😜ress píše o 60 000 librách. Auto.cz ani neumí opisovat
Mohu k tomu říct jen tolik, že je podle mě velká škoda, že něco podobného nepředstaví i BMW. V poslední době je totiž přestavováno čím dál více takových supersportů, tak by byla škoda, kdyby BMW zůstalo v této oblasti pozadu.
Co sa ceny tyka, auto bude bezpochyby drahsie nez 60tis EUR. Vyrazne drahsie. Uz iba ked berieme to, ze technika bude z Gallarda... A prestizny supersport? Neviem ci ma Audi na to vyrobyt prestizny supersport. Moze to urobit Porsche, Mercedes, Ferrari, Maserati, Lamborghini, Aston, Jaguar, dokonca Alfa Romeo, Chevrolet, Dodge, Ford. Ale Audi?! Moze sa o to maximalne pokusit. Len nesmie spravit zakladnu chybu, ktora vyplynie z poslania koncernu VW - t.j. ze urobi sice solidne auto, ale pre masy. Taky "ludovy" supersport by neprospelokrem tyvh co nemaju na skutocne delo nikomu. Najmenej znacke Audi. (ak teda peniaze/ zisky nie su jedinym hlavnym kriteriom).
No to ze bude je iste a teraz uz definitivne. Dobre motory to ma. Je to prestizny supersport, plus jazdil na nom Will Smith vo filme Ja,robot. Ale viete co ma najviac prekvapilo na tejto inofrmacii? Popri vsetkych superlativoch je tu dost nizka cena. Ved zakladne A8 3.0TDI stoji okolo 60 tis. eur. A Gallardo je na hranici 150 tis. Porsche 911 zacina s 75 tis. Takze sa mi to zda extremene lacne. A k tomu prestizne. Ale pri tej cene sa bojim ze tie superlativy budu trocha skratene a bude to ovela blizsie k TT-cku nez sa to zatial zda.
No, ja som cital oznamenie o zelenej pre Le Mans uz niekedy minuly rok (ako podotkol Pete) a tiez bolo oficialne. Dokonca, potom to potvrdil este raz aj Pischetsrieder v rozhovore pre nem. AMS (kdesi mam doma to cislo). Ale na tom, ze to PRAVDEPODOBNE nebude buduci rok trvam. To, ze su to neporovnatelne auta s TT - nepochybne, ak ich porovname medzi sebou. To som ja nikdy nespochybnil. Ale opakujem to co som uz napisal - z pohladu segmentu a cielovej skupiny je jedno aj druhe sportove coupe. Sportove coupe je na trhu nie prave mainstreamova zalezitost (a u Audi uz vobec nie). Tazko predpokladat, ze by dve tak specificke auta "vystrelili" v jednom roku. Ked uz pre nic ine, tak cisto z dovodou obsadenia priestoru v mediach. Bude vyhodnejsie ak sa bude ikona Audi TT v mediach zviditelnovat jeden rok a Le Mans dalsi rok, nez oba (podobne, v zmysle sportove coupe)modely naraz v 2006. Jednak bude unikat "reklamny" efekt, a co je horsie, pozornost bude roztriestena medzi dva sportove modely naraz. (Je to moja uvaha/analyza. Moze byt, ze Audi sa naozaj rozhodne z nejakeho dovodu, pre ktory ja nemam dostatok vstupnych udajov, ze ich uvedie naraz v 2006).
To oznameni plyne primo od automobilky a objevilo se jako obvykle uz na zahranicnich webech a auto.cz to prineslo o par dni pozdeji. Proste to vypada, ze pristi rok vyjede. Jinak s TT jsou to dost nesrovnatelna auta, pokud se TT bude drzet ve slepejich sveho predchudce, takze by ani uvedeni dvou modelu v jednom roce nebylo kontraproduktivni. Tezko je oba predstavi na jednom autosalonu.
Zelenou dostal LeMans už loni na jaře. Spíš bych řekl, že teď jenom potvrzení zelené, že skutečně bude zelená
No, po prve: Audi dalo projektu zelenu uz davnejsie, takze AutoE😜ress vyplna podobnym vyhlasenim zacinajucu uhorkovu sezonu. Ale to len na okraj. Naviac, zda sa mi dost nepravdepodobne, ze auto bude mat premieru v 2006 - na buduci rok je uz ohlasena premiera II. gen. TT, a myslim, ze by z hladiska pozornosti medii a verejnosti nebolo najmudrejsie predstavovat v priebehu roka 2 rozne sportove modely naraz. Plus ak ide v pripade jedneho z nich o prvy pokus presadit sa v triede entry-level supersportov a premiera na seba bude muset strhavat vyraznu pozornost (co sa popri novom TT dat nebu - lebo to je dizajnova ikona). Takze pocitam skor 2007. A ci sa bude Le mans na trhu darit? Bude zalezat na tom ako bude auto dizajnovo stvarnene (ono totiz nemusi vyzerat tak ako studia - ta bola dost futuristicka). Audi totiz nema historiu vo vyrobe skutocnych sportakov. Napriek tomu sa im podarilo vynikajucou strategiou prerazit s TT (navrhnute Verneovsky futuristicky). Tento supersport ale bude tvrdsi oriesok. Urcite. Ja by som sa so supesportovym Audi dost tazko stotoznoval - za tie peniaze co bude iste stat by som uz dostal aj lepsiu znacku (trebars toho technickeho donora Gallardo). Tiez si myslim, ze je chyba, ze auto na trh nebolo uvedene v dobe, ked tovarenske R8 vyhravalo Le Mans. V tejto triede aut a v situacii ked uvadzam na trh prvy supersport, by to bolo vynikajuce podporenie imidzu. Takze, myslim si? ak si Audi neda moc doby pozor, moze to s Le Mans quattro dopadnut zle (podobne ako so spominanym Phaetonom).