Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi Q7: Oficiální video a nejnovější informace!

75 komentářů

..mělo to něco říct..??? Nebo tam šlo o ty dotažený línie...??? Ale video docela pěkný... ale taky vcelku suchý... Jen v tom vidím trochu něco jiného co jsem už viděl.. že by podoba čistě náhodná...??? A každopádně šlo o mnohem lepší produkt... kdyby to někoho zajímalo o čem mluvím... tak je to o zeleným ovále....
No jo, na Land Rover bude mit asi jen tezko. Dost me prekvapily fotky na autorevue.cz, kde mi pripada, ze to ma miniaturni kola. S Landem se to fakt neda srovnat, protoze Audi se timhle cpe do segmentu, kde uz je aut docela dost. Land Rover je ale pro lidi, kteri umi vybirat (to je jina liga)
GTI
LAND je pro bejka co ví, a co zná. To je opravdu jiná liga. K audi je nutnej zlatej (nebo alespoň pozlacenej) řetěz kolem krku. Tohle u Audi nezvládli. Ale kdo čekal, že se bude dovážet i sem
To je naozaj ina liga. Landie je off-road (dokonca aj ten Range Rover), toto Audi je SAV - nebude mat redukciu. Aj U Audi sami povedali, ze sa sustredili na jazdne vlastnosti on-road. Ze to bude konkurovat buducemu BMW X5.
hmmm hezké, škoda jen že nejni trochu v lepší rozlišení a kdyby tam byl zvuk motoru nemělo by to chybu ... jinak jsem už nivědl několik skoro odmaskovaných fotek Q7 a musím říct že se mi začíná docela jako žedsot líbit. A autocar (GB) psal že na základě Q7 má vzniknout SUV od Bentley a to by mohl být hodně hustej nářez ....
...never vsetkemu co pise Autocar. Sem-tam sklznu do prudkeho bulvaru...a sklzli tam aj ked pisali o SUV Bentley. Pochybujem, ze by si to u VW vobec dovolili (...aj ked teda, u VW su schopni kadecoho)
no já bych to zase tak na lehkou váhu nebral .... když flying spur je jen překapotovanej phaeton tak proč nepřekapotovat Q7 ....
terenny Bentley je smrtiaca kava...este prisernejsia predstava ako terenne Porsche. ked postavia sedan na na baze nieco ineho, dobre (aj ked technicky vzate - fujtajbl), ale postavit SU - ci uz vlastne, alebo technicky prevzate...hroza! Naviac ta info sa objavila iba v Autocare (v nijakom inom mediu nie), takze to je v lepsom pripade spekulacia...a v najlepsom aj ostane.
no mě se ta představa docela líbí. a úspěch cayennu mluví za vše, že se najde dost bohatých lidí který ty prachy do toho daj. holt SUV/SAV je fenomén, kterej už se nedá nijak zastavit... jinak pro upřesněnění nebyla to jako přímo fotka ale fotomonáž ale hodně povedená, zvláště zezadu ... www.autocarmagazine.co.uk . jo a mimo to by to nebyl první terenní bentley v historii
...hmm, ale mne sa ten fenomen SAV (aj ked to nebude prvy terennak od Bentley) nepozdava. Kam to bude pokracovat? Rolls-Royce, Maybach (aj tam uz sa objavili spravy o SAV) az po Aston a Ferrari? To len kvoli prachom zacnu vsetci pouzivat "lacny" recept na zvysenie predaja a vyplnat ponuku SAV-eckami?
já jsem viděl fotomontáže SUV od Bugatti a byly úplně nádherné ... nevím kam to bude pokračovat ale já osobně bych jim to neměl zazlé ... ( stejně jako kdyby Jaguar využil platfomu T od LR pro jejich SUV - což nehro protože je ocelová a Jaf¨guary budou hliníkové že ..) ... a když Aston mohl dělat komíbík tak proč ne Bentley SUV ..
GTI
Zdá se mi, že Audi by moc chtělo, ale tudy cesta nevede. Takhle prášit umí i Logan. Co je horší, je to, že si snad u Audi stále myslej, že Allroad byl povedený. Tak pánové, tři tečky (zatím).
Že byl Allroad povedený, si asi myslí i těch pár desítek tisíc lidí, co si ho koupilo

Ale jinak souhlas, když dneska prémiová značka prodává ve vyšší střední třídě za highendovou cenu turbodiesel s nízkotlakým přímým vstřikem, který ohromoval svět před 15 lety, a ještě na faktuře je napsáno "Vorsprung durch technik", musím se smát.
GTI
Musel bys rozebrat důvody, které ty lidi vedly ke koupi auta. U takovýchto mamutů hraje v 80 procentech pro koupi rozhodující roli ne to, že je to praktické auto, nýbrž úplně jiné důvody - hledání uznání ve společnosti, posilování sebevědomí, neschopnost zaujmout jinak... Těch 20%, to jsou ti zapálení, kterým člověk musí než fandit. Ovšem, být zapálený do allroad, tak to při znalosti trhu také o něčem svědčí...
Skutečné důvody neznám a těžko je odhalit, ale majitelé hovoří o extrémně pohodlném odpérování a velké univerzalitě - auto se prý velmi dobře chová na silnici díky nepřehnané výšce, i mimo ni. Do terénu to není, ale remízkem a rozbitou polní cestou se s tím k rybníku s pruty dojet dá.

Nemyslím si, že by auto vyšší střední třídy někomu apriori sloužilo jako posilovač sebevědomí, když se prakticky za stejné peníze dá koupit o poznání prestižnější A8. U Allroadu to bude spíš stádnost - "ten bohatej soused od vedle si to koupil, tak to nemůže bejt tak špatný". A upřímně řečeno, i přes všechny zápory je to auto hezké, což se o mnoha konkurentech s čistým svědomím říct nedá. Já osobně Audi vůbec nemusím, ničím mě neoslovuje, ale Allroad byl po S1 první model, který se mi zalíbil (pak TT a nová A8, jinak nic).
GTI
Jo. Já myslím, že na nás Audi sehralo pěknou boudu. Dali kolem blatníků plastové lemy, posílilo spodek a začalo se na to skákat. TT je špica.
Máš asi pravdu, ale naštěstí přidali jako jedni z prvních i vzduchové pérování s regulovatelnou světlou výškou, a tím si zajistili komerční úspěch. Jistě tím přesvědčili hodně nerozhodnutých.
GTI
Vzduchové pérování, to mě tedy nijak neinspiruje... Ale jistě, že to prošpikovali technikou. Když si kupuju auto do lehkého terénu, tak je mi jedno co je dole. Pokud to stojí ke 2mil, tak si nedovolej to odfláknout.
neviem ci vam to uniklo, ale Allroad bol prepadak a asi uz nebude mat priameho nastupcu. V CZ, SK a zopar EU krajinach bol celkom uspesny, ale tam su predaje zlomkom oproti USA, kde Allroad sklamal na celej ciare
Netvrdili jsme ani já, ani GTI, že je to hit, ale pár desítek tisíc se jich prodalo a osobně nepochybuju, že kdyby měl lepší turbodiesel, dopadl i jinde než ve střední Evropě daleko líp.
myslis ze kolko ludi si kupi v USA turbodiesel??? Asi ani 5% nie
V USA jistě ne, ale na světě jsou i jiné trhy, které si nějaké to procento oproti Spojeným Státům urvou...
Nickone, máš nějakou spojitost s Nikonem ? potřeboval bych poradit ...
Allroad bude mat nastupcu! Seriovu verziu konceptu predstaveneho tento rok v Detroite. Uz na buduci rok.
Jeho nástupce už stojí na kolech.
šak on je dělaný v Evropě pro Evropu a Audi moc nevyváží do Ameriky..tam se spíš angažuje Mercedes..
Vowi ... neviem odkial beries ze Audi sa do usa velmi nevyvaza. Mozno je to len tym kde som (NY state) ale A4 tu jazdi ovela viac nez MB .. a v inych triedach (okrem ML) je to podobne.
tak to beru zpět,ale moje informace jsou jiné...je fakt ze MB je v USA o mnoho dražší než Audi...no nevím..
TT je auto pro baby...pro pořádného chlapa je Allroad...je mohutný a tak nějak budí respekt na cestách..je fakt, že se za nim moc lidí neohlídne,ale na naše zmrzačené cesty, je fakt super..
GTI
Mám pocit, Vowi, žes vedle jak jedle. S tím TT bych ti to jěště věřil, ovšem, že by ALL vzbuzoval respekt, tak to ani náhodou. Pravděpodobně jsi ho ještě nepotkal. Respekt vzbuzují jiná auta. ALL je o ničem, bez obsahu. Snaha. Přesně jak jeho někteří řidiči, viď. P.S. Už jsi alespoň viděl pořádnéhu chlapa?
Vyjímečně souhlasím s GTI
GTI
jo běru, že All je už starý ale pořád to je slušný auto..je dražší,ale Audi ted jde nahoru a začíná dělat konenčně to co dělalo kdysi..dobrá sportovní auta pro cestu..JO uznávám že All už je dneska tak trochu mimo mísu,ale tak mi řekni proč si ho lidi kupují a mají v něho takovou oblibu..to nebude tím že je asi tak "levný", ale proto jaké to auto je..
Já bych to také rád věděl. Možná nám to tu napíše nějaký vlastník. Počkejme. Bylo by to určité zajímavé.
teď fakt vyjimečně musím s tebou souhlasit..
jo a kdyby jsi to chtěl fakt moc vědět, tak ti to můžu zjistit,ale nejdřív až 9.května..mám praxi v jedné prodejně Audi a VW a letos tam maj právě Alla..tak jestli to budeš chtít fakt moc, tak mi pošli maila a já ti pak napíšu..
...já nevěřím vlastním očím, co tu čtu.....!?!? Jakoby se za nickem "GTI" tentokrát skrýval někdo jiný.... Takovéto názory a od GTIho....??? no vyjímečně musím také souhlasit..... mrkněte na to podobný video..: [odkaz] - reklamní videoklip...
Poslal jsem ti tu Colu. Napiš mi tam, proč se na to ptáš.
Hmm no ten klip od Audi je teda o poznani syrovejsi..
ciello to si ted taky říkám...
on budí respekt na cestě tím, že je mohutný, ne tím že je to nějaké extra dělo...to jsem netvrdil.. P.S. Jo a náhodou nemám takové komplexy chování jako ty...
Nechápu, proč se tu vůbec hádate kvůli takovým věcem. Myslím si, že je to úsudek každého, zda se mu zdá, jestli auto budí respekt či ne. Tudíž se mi připadá od Tebe hloupé brát někomu jeho názory, ba dokonce mu říkat že je "vedle, jak ta jedle". Čao ..
Opět zaspalo Audi,takové auto již jezdí - Volvo atd.s křížkem po funuse.Co na to dodat!?Nic
doufám, že bude min. tak dobré jak dnešní Allroad a pohon quattro je fakt bezva...zase něco krásného na cestách..a motory...ty jsou zase klasicky fajné..
[odkaz]
Je tu někdo, kdo dokáže smysluplně vysvětlit, co ho motivuje k tomu, aby si na silnici koupil auto, který dokáže vyjet z dětskýho pískoviště? Já tomu prostě nerozumím. Já myslím, že snad tyhle lidi koupí tohle auto a daj si pak inzerát, že koupí chalupu se zn - alespoň 200 metrů od silnice. Nebo je to jinak?
Vyjimecne souhlasim Ale mam neco z jineho soudku Co ten Chivas, jak jsem ti psal u Fabie?
Chivas je Chivas, těším se na něj. Jo, u 107 si někdo vzal tvýho nicka a onanoval tam nad silonkama...
To nebyl zadny zlodej, to jsem byl vazne ja A libilo se mi vazne jen to prirovnani, jinak nic! S tim Chivasem te tady pred svedky beru za slovo!!!! Ja si to beru na triko a zorganizuju to. Posli mi na sebe nejaky mail, at to muzeme doresit. Vsichni ostatni uz vyjadrili predbezny souhlas
s GTI za jeden stůl nebo k jednomu ohni ??? jedině, když si sundá ty krtkovy brejle s logem VW
Akce se musí konat někde na parkovišti ve VW Transporter Chivasy dodá v Ciello. Radio musí před vstupem pokleknout a vzdát hold designovému guru, kterým je ... to on ví. Bude muset jmenovat! Na tom trvám. Jo, a Cielo musí mít tričko s nápisem - GTI Vorever. To snad chápeš. Lones, ten bez krtka ať něchodí a Marko, jen Marko může přijít v civilu, toho jedinýho považuju za normálního Teda udělalo by mi radost, kdyby měl v klope odznáček VW. Ale nekladu to jako nutnou podmínku. Beru sebou kladivo od Jardy s Bertoňákem, tak ti do e-mailu upřesním ještě pár hostů. Ty vyřídíme před transporterem. Mám už seznam asi devadesátiosmi jmen. P.S. Beru sebou chlápka. Umí tetovat. Dobře to dopadne, neboj.
Já myslel, že jsem to psal Matesovi. Takže Mates, a to je nezvratný požadavek, Mates musí přijet v tom Moskviči. Na sobě kožený kraťasy s padacím mostem a čepičku s nápisem - JAG never more. Těším se. P.S. Vezmu žárovku, magnet, plastkartu a krabici s Alfou.
Připrav pro mě vychlazenou Colu. Jinak nikam nejdu
Jen aby nezustalo jen u slov Ted uz vsichni cekame jen na tebe!
Ehm...ja ten odznacik nemam. To by som musel ist k jednemu z dealerov VW: - "Dobry den, viete, mna to tu moc nezaujima s cim tu parkujete ( ), ale potreboval by som taky odznak." -"Co prosim, potrebujete?" -"No, odznak!" Dufam, ze nebudes na tom odznaku trvat, lebo ja by som sa fakt nerad zucastnil podobneho rozhovoru. Ale ked chces donesiem Ti puklicu. Jednu. Pravda, je trochu poskrabana.... teda trochu viac....a trochu prasknuta. Ale je z VW!
GTI
Jo, zkontaktuji se.
Pri tvem technickem talentu (viz xichtici ) se radsi nekontaktuj nebo to spatne dopadne a napis ten mail Velmi ocenuju, ze od toho neutikas!!!!
Audi allroad quatro je urcene pre cielovu skupinu ludi, ktori chcu SAV (napr. BMW X5) bez redukcnej prevodovky - teda auto na cesty. Okrem SUV-like vzhladu a pohonu 4X4 ale cakaju aj dobre jazdne vlastnosti - ktore su urcite u 4x4 kombi lepsie nez u velkeho X5 & spol. Napriklad ja sa na to pozeram tak, ze kvoli "falosnemu" SUV imidzu niektorych SAVeciek, mestskej premavke a aj jazdnym vlastnostiam je tento typ SAV-kombi pre mna rozhodne alternativou. Problem je ze asi malokto to takto chape (myslim, ze Audi a aj Subaru to takto mysleli) a vacsinou to ludia kupuju z dovodov, ktore si uz naznacil (ale to aj velke SUVecka - vsetko co vyzera "silne"). kor by som chcel pocut vysvetlenie existencie aut ako VW Polo Fun, Citroen C3 XTR, a Rover Streetwise.
Naviac si este myslim, ze to moze byt "cesta" pre tych vyrobcov, u ktorych by bola vyroba klasickeho velkeho SAV/SUV svatokradezou. Zoberme si trebars Jaguar - podobne SAV-kombi by bolo relativne priechodne (ak by Jaguar zamieril "do terenu"). Velke SAV by asi kdekomu pohlo zlcou. Mne teda urcite. Takze ja tu priestor aj dovody na existenciu takych aut vidim.
no ale průser je, že fandům jako ty, kterým by to hlo žlučí, tak ti jim jsou jedno, těch je bohužel málo. oni vidí jen to stádo, které si to koupí, zaplatí a peníze jsou doma ... viz jag - diesel a combi
Ano - kazdy den to vidiet na uliciach. Automobilovy priemysel prestava byt o autach (a charaktere znacky), ale zuzuje sa stale viac iba na rocnu financnu vysledovku firmy. Potom na ulici vidame luxusny sedan od VW, alebo SUV od Porsche...a bohvie co nas caka!
proč ? protože si tím honí triko, je to modní, je to audi, je drahý - dohání si image, seběvědomí a myslí si, že v očích ostatních stoupne a bude borec. s jízdou to podle mne nemá nic společného, a pokud ano tak těch zákazníků bude do těch 20 procent, jak psal GTI. jen tak na okraj, můj šéf ho má ... a sedí to ...
Tvýho šéfa neznám, ovšem vyjímečně s tebou saouhlasím. Že nenapíše nějaký majitel. - Zeptej se šéfa, jestli nechce něco sem napsat
Ano radio, to co si napisal sedi. Lenze sedelo by to (s tym sefom) aj vtedy, keby mal M-Klasse, X5, Range, Escalade, alebo cokolvek terenne (konec-koncov aj Kia Sorento). Problem je ze SAV/SUV na seba nabaluju (kvoli svojej velkosti, rustikalnemu vzhladu, tvrdemu imidzu, a cene)niekolko velmi symptomatickych skupin zakaznikov (ktore tvoria tak 90% celkoveho poctu majitelov). Tu nejde o konkretny koncept SUV / SAV (ci je to SAV-kombi, klasicke SAV, alebo SUV), ale ide o ludi...
nenene, Range si takový člověk nekoupí, Range si člověk kupuje pro historii, ducha a z lásky, a to u těchto lidí při koupi nového auta nerozhoduje. Kia Sorento není špatné, tam si myslím, že jej lidé kupují z důvodu dobré ceny (dobrá cena, solidní jízdní vlastnosti, skvělá výbava), i když Kia není moje značka, tak Sorento se jim povedlo
Range by si si kupil pre to co si napisal Ty alebo ja. mame v BA noveho dovozcu a predajcu, tak par mesiacov, a keby si videl co sa vozi v novo dovezenych Range: to iste co M-Klasse & spol. Proste iba na trh prislo nove a drahsie(!!!) auto. Tak treba kupit nieco, co "tulen" z vedlajsej "podnikatelskej" skupiny este nema (lebo to co tu uz je - je okukane). A Sorento? Ked zacinas "podnikat" a este nemas na standardne SAV (nehovoriac uz o Range), bude dobre podporit svoj imidz tvrdeho obchodnika aj tym Sorentom (a ked na to pride aj Tusconom). Tu nejde o tie auta, ich historiu, charakter, urcenie, vlastnosti. Chapes? Tu ide o to kto bude vacsi frajer. (Nevztahuje sa to teraz na fans of cars, SAV/SUV, a ludi s realnym dovodom take auto vlastnit).
V posledných troch vetách pred zátvorkami si si vlastne odpovedal na otázku,prečo existujú autá ako VW Polo Fun,Rover 25 Streetwise a Citroen C3 XTR.Nazvať obyčajný päťdverový kompakt autom na voľný čas alebo vozidlom do terénu len preto,že je na tom pricapených zopár plastov naviac a že to má o pár cenťákov vyššiu svetlú výšku,je veľká odvaha.Jasné,že ide o frajerinu a snahu "byť in".Prečo by si mal mať rovnaké Polo ako sused od vedľa,keď si môžeš zadovážiť to isté s "terénnymi" doplnkami.Skutočný fanda sa takémuto autu radšej vyhne veľkým oblúkom.
jinak je pravda, jak Marko píše, je to těch psychopatech, abych to teda shrnul , pokud bych si já někdy něco do terénu kupoval tak jen Disco, záruku kvality, jízdních vlastnosti léty odzkoušené, image by hrála pramalou roli. lidi šílí po 911, ale Aston to musí být klasa na silnici, přesto lidi koupí 911, spousta lidí ne kvůli značce a historii, ale kvůli tomu, že až se budou chlubit tak budou říkat MÁM PORSCHE. jinak nic proti 911, sám bych si ho třeba koupil, ale z jiných důvodů. a závěr: ti, kteří by si auta kupovali z lásky k nim a kvůli kvalitě a tak, ti mají v kapsách nesrovnatelně méně než ti, pro něž je to důkaz toho, že na to mají.
Tak hele. Abych se taky připojil, tak (Dost dobrý... text za dvojtečkou... dokonce výborný!)
...aj ja som uz povedal, ze keby som chcel a mal dovod kupovat plnohodnotne SUV idem iba do LR (RR). Aj ked poviem, ze ten imidz by tam hral vacsiu ulohu: teraz nemyslim imidz v rovine pozerstva, ale v tej rovine cim sa imidz vlastne vytvara - a to sa potom dostanem k Tvojim dovodom - kvalita, jazne vlastnosti, 50 rokov terennej kompetencie, nijake pokusy o lacne nabiehanie aktualnym trhovym trendom. Proste: " My sme Land Rover - vyrobca off-roadov. Ked chcete nieco, co sa ako off-road tvari, prosim, tam su dvere konkurencnej znacky. " Tento nekopromisny pristup spoluvybudoval za roky LR imidz. Lenze bohohuzial, LR asi skor alebo neskor strhna vlna debilov, ktori si myslia, ze terennak ako terennak. A zaver : a ti, ktori by si auta kupovali z lasky ale nemaju na ne su dolezitejsi nez ti, pre ktorych je to dokaz toho, ze na to maju! Pretoze ti co ich maju radi, vedia, a chrania odkazy znaciek - a to je viac, nez vlastnit jedno aut. (Aj ked je nadherne vlastnit, myslim, ze este o kus lepsie je vediet.)
tak já osobně bych si ho kupil bo na ty naše rozdrbané cesty je tu slušné svezení a nemusíš se tak bát, že ti upadne spojler při vjeti do českého rygolu a navíc na sněhu se pohon 4x4 vždycky hodí a navíc když je to quattro..jinak musím souhlasit, že si tak člověk asi potřebuje zvýšit sebevědomí a ukázat, že má prachy..no to zrovna levné auto není..
myslim, ze nejmene postizena znacka z hlediska koncentrace tech co si to kupuji jen proto aby "honili triko" je take Subaru (mimo Imprezy, ale to neni ani SUV and SAV)
Nevim jak Vy, ale ja bych se mohla zblaznit po tom "auticku"... krasny... az si na nej vydelam, to bude jizda >😁 8-s >😒] 😄