Novinky
0
MX5. Tipnu si, že bude o trochu těžší než předchozí model, tak o 10kg. Taky určitě, jak na to koukám bude mít nárůst tuhosti, odhaduji tak o 22%. Podle mně naroste i odolnost proti krutu cca o 47%. to je přesně to co cením. Současně se sázím, že narostl rozvor bratru tak o 50 milimetrů. Jo, to je ono.
0
Ja si tiez myslim, ze auto pribralo. A to sa mi moc nepaci - cakal som nieco lahke, tenke v style starej MX-5, alebo Ibuki. Ale bezpecnostne parametre boli prednejsie... tak dobre.
0
jsem rozlítanej, je toho moc, stihl jsem jen něco k Lexu. GTI: povídku jsem nedal, oproti výtvorům jiných byla slabá
0
Povídky tě zdržujou, piš o autech. U lexa včera jsi mě nechal málem ukamenovat
0
GTI : tak ta čísla vyčíst z fotky, to smekám fiktivní klobouk.Ta tuhost 22% byla myšlena jako "tozní tuhost v ohybu"?
0
Jojo, máš pravdu to je ono .. Jinak by mě zajímalo, kde bereš ten svůj odhad Upravil jsem si škodovku 120, nechceš si přijít tipnout o kolik se zvýšila hmotnost nebo dokonce tuhost?
Možná jsem sám, ale na mě tohle auto působí jako nějakej angličák nebo autíčko pro holky. Asi to bude tím rozvorem. Na tom šasi s motorem je to evientní.
sám nejsi... taky se mě MX-5 moc nelíbí.. i když je asi bezesporu kvalitní... nicméně auta bez střechy mám raději větší..
V tejto Mazde vidim trosku aj take retro, co sa tyka dizajnu. Takto nejako vyzerali sportove auta niekedy v 60-tych rokoch.
To auto je hezke a drzi se tradice. Nicmene mam pocit ze vzhled minule MX5 uz potrebuje ozivit a auto jen narostlo a neprinasi krome par procent tam a par procent sem, nic noveho... nechyta za srdce! Snad za volantem to bude lepsi, tam byvaly model pry exceloval. Presto si neodpustim pripomenout ze vzhled prodava! Uz zminene poznamky o auticku pro "Barbie" maji zel neco do sebe...
Mě se MX-5 docela líbí i když vzhled "zadku" připomíná 1. generaci. A že trochu připomíná auto pro barbíny neznamená že je jenom pro ně......
Jak na to tak koukam, tak doslo ke dvema z meho pohledu negativnim zmeman - Mazda opustila system Transaxle (prevodovka pred zadni pohanenou napravou) a zaveseni na dvojtych lichobeznicich na obou napravach (vzadu ted vidim nejaky multilink, ci co ) . Prijde mi to trosku jako zpronevereni tradicim
Jinak - pro vsechny Keny od Barbie, co tu psali - bezte se na to auto podivat na vlastni oci, svezte se v nem a pak se muzeme dal bavit.
Jinak - pro vsechny Keny od Barbie, co tu psali - bezte se na to auto podivat na vlastni oci, svezte se v nem a pak se muzeme dal bavit.
Souhlas, kdo v MX-5 nejel, nevi o cem mluvi. V jednom ale mozna maji pravdu - sbalit na MX-5 "barbinu" neni vubec zadny problem.