Novinky
Viem, že sa tu asi všetci posere.te ale si myslim že to neni nič moc. Je to len Octavia s kabato VW. Naviac sa vyraba v Mexiku... nič osobne proti ním nemám9prave naopak burritos a tequillu milujem) ale nemecke "ľudove auto"(prekl. na VW) by malo byť vyrobene v nemecku. A hlavne pri tej cene. Podľa mňa to neni nič moc-Golf sedan. A v europe sa predava lacnejšia Octavka takže to aj tak nema šancu
Teda ty si asi raňajkoval ftipnú kašu čo? To auto nevidelo O-2 ani z rýchlika a čo sa týka výroby... To by museli všetci nemci vyrábať len autá aby ich mohli predávať v takom objeme akom ich predávajú a myslíš, že by si stál Golf to čo stojí teraz? Je "lacný" lebo sa robí v Bratislave kde na platy dajú polovicu z toho čo dajú nemcom a pritom kvalita tam vyrobných áut patrí medzi najvyššiu zo všetkých tovární. Apropoo, Marko, odkiaľ berieš, že Polo Classic je z Brazílie? Robí sa v Španielsku na rovnakej linke ako Seat Cordoba...
kdyby do octavky narvali to 2,8 V6 ze Superba (passat apod..), tak ji muzou prodavat v US taky..
Derick, ty si v tych vyrobach trosku zaspal: Golf sa uz v Bratislave nerobi dost dlho. V case ked bola predstavena aktualna generacia tak sa dorabala uz iba verzia R32. Ostatne sa uz nevyrabali dost dlho. V sucasnosti sa tu vyraba iba Polo (ibizu stiahli spat do E), Touareg a kastle na Cayenne. Od jesene 2005 bude Audi Q7. Polo Classic sa vyrabalo na rovnakej linke ako Ibiza/Cordoba v minulej gen. Aktualna sa uz naozaj vyraba iba v Brazili.
Neviem ale ta Bora sa mi akosi velmi nepaci. Ma to taky lacny tajwansky dizajn. hm, no ale taketo auta sa prave v USA kupuju, takze z tohto pohladu to vo volkswagene odhadli, no podla mna v EU bude nova Bora tahat za kratsi koniec. Napokon, ani stara Bora toho vela nenamutila
no lidi, řekl bych, že docela sajrat. Sice na první pohled elegantní, ale ta nastavená zád...to si dělaj srandu ne?
tohle je první VW který se mi po letech líbí, golf ani moc ne, ale tohle je fakt hezky...drzim palce!
Myslim,ze konzervativnim zakaznikum VW udela radost! Krasny sedan. Vypada mnohem reprezentativneji nez soucasna Bora.
Tak to je humáč!!!! Mix pjeknýho golfa s * od hnusnýho Ex-Toleda. Z profilu to ani nestojí za komentář
A kolikpak se asi prodava amerik po Evrope, pane Chytry?
(zdroj: [odkaz] ) zpracování sice měřit jde jen těžko, ale takový mezery nad světlometama jako má nový Golf/Bora rozhodně Buicky nemají. A co se týče podvozků....odpružení McPherson mi nezní moc německy. Asi se němci nechali rádi poučit, co se týče podvozků za oceánem. A stejně tak jako Audi, které teď začíná vyvíjet vlastní napodobeninu magnetoreologického odpružení Cadillacu. USA bylo vždy #1. Němci jen kopírují s mnohaletým zpožděním. Němci nevymysleli vůbec nic.
Ale urcite tyto tabulky nezatracuji, zvlast kdyz je vyplnuji nacionalistycky amishi, jezdici v jinych podminkach nez my tady.
Rozmlouval jsem s prodejcem od Chevyho (Bethesda, Wisconsin Ave., Maryland konkretne), ackoli sam American, rekl, ze od Evropy a Asie se oni (Americani) maji co ucit! V oblasti kvality zpracovani nejvic. A ja mluvim o kvalite vnitrniho ZPRACOVANI! Jednak interiery jsou velice nekvalitni, neustale neco povrzavalo a mezi sparami byli pomerne velke vzdalenosti, tlacitka sly ztuha, pouzite materialy v interieru zatracene nehezke.
Uz vice nez 100 let se jezdi v automobilech bez nejakeho headup displeje, takze jaka bezpecnost???
Amici sou liny, proc myslis, ze je tam tolik mexikanu a vselijaky barevny verbeze??
A konecne, zavrsim svůj dlouhy clanek otazkou z predchoziho prispevku "A kolikpak se asi prodava amerik po Evrope, pane Chytry?"
Pro me ameriky symbolizuji svobodu, pohodovou jizdu, spoustu mista, nadherny zvuk a silu ale taky nergonomicnost, pomernou hlucnost, naprostou nevhodnost ke sportovni jizde. Nerikam, ze jsou spatne, ale ne pro me...