Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové BMW3: oficiální odhalení

81 komentářů

zadek je zase takovej nejakej korejskej, ale v realu to bude mozna pusobit lip ... 7 a X3 jsou porad s prehledem nejserednejsi (a stary BMWs byly stejne lepsi 😄
Presne suhlasim stary BMW jsou krasavci... ty novy mi nak nesedej
Panove, pockejte 2 - 3 roky a uvidite, jaky to budou krasavci!!!
sedmicka uz venku AFAIK dva roky je, a je to porad brambora; rozhodne nic, nad cim by si clovek "pomlaskal" ... takze prd
Souhlasím, starší BMW se mi líbí víc!
se divim že toho korejce bangla jeste trpěj.To by se u Mercedesu-AMG stát nemohlo
To ne, starousove by je prestali kupovat
Technika, design - prostě všechno. Jen ty zadní světla - to je hnus....
su ako z Lanosa sedan
...a plastový madla ve dveřích.. super
Ten predok-ok , ale stara byla moc lepsi, sadni svetlakorejske definitivne, bocna linia-ok,, ale ten interier, fuj to je ale lacni hnus. A stavim se ze 320i bude stat nejmin 26000 nebo az 30000 eur. Ale vite to jsou Nemci, zakladna vybava mizerni a vsechno treba doplacet. Jen aby ten image byl. Dovopravdy se mi to auto zda hnusni a moc fusovany(s vynimkou nejakyh technickych detailu). Ja uznavam ze technika a dobra jazda je najdolezitejsia,mam teraz 330xd rocnik 2001- Je super a toto bude lepsie, ale ja vam poiem ze ked vam prvy dojem pos*ru tak to auto moze byt neviem ake. Technika 8,5/10 exterier 8/10 interier 5/10(za tie peniaze?) a celkovy dojem? 6/10 to je moje hodnotenie
Asi jsem výjimka, ale ať se snažím najít cokoliv nehezkého, nenacházím. Předek, zadek (včetně světel), boční profil, interiér... prostě nádhera!!! A v reálu to bude ještě působivější. Teď jen to dlouhé čekání na coupé
Svět je podivný. Korejci se snaží dělat auta po německu a Němci zase opisují z Koreje. BMW 1 je dle mého vkusu ohavnost tohoto roku a řada tři se ji v bočním profilu v mnohém podobá.
Vidíš, a můj názor je, že BMW 1er je nejhezčí hatchback nižší střední třídy, nejdravější a s nejkrásnějším mixem tvarů a křivek. Pořád nechápu, kdo kde vidí ty korejce. Korejci vyrábějí Hyundai atd. ne?
Souhlasím víceméně s Mirkem. BMW 1 se mi líbí, i když německý auta nemusím. A zadní světla nové trojky mi vůbec nepřipomínají žádné(!!!) korejské auto. ti pisálci, co to tu roztrubují mi určitě odpoví, které že korejské auto mají na mysli. čekám....
Možno Nisan Primera, ale to nie je kórejec.
A vies preco sa ti prave toto nemecke auto paci?Lebo design navrhol American, ze?
znami desginer a momentalne hlavni designer BMW thomas freeman je american nemeckeho puvodu. Mne se vic libili BMW kdyz se design vytvareli v mnichove.
Ved ja nic proti, ja som si len napisal svoj nazor na to, ze lonestarstate je zaryty Amik.On ti vychvali uplne vsetko americke, snad by ta zacal este aj prehovarat, ze americke hodinky su lepsie ako svajciarske.
to Mark: designér BMW není Thomas Freeman nýbrž Christopher Bangle. Thomas Freeman designoval například PTCruiser,New Beetle, Audi TT,...

to anonym: líbí se mi protože se mi líbí a ne proto, že to designoval Američan. Obecně se mi americká auta líbí víc než německá, ale neplatí to absolutně, Já nejsem žádný fanatik, jak se tady snažíš vzbudit takový dojem.
Prepac, ale neda mi nereagovat.Uz dobre dlhu dobu sledujem tvoje prispevky a v kazdom jednom robis americku propagandu a obecne sa tym ani netajis.Ved v kazdom jednom prispevku vyzdvihujes us auta, ci taky nejaky termin si na to zaviedol, ze?Takze neviem, preco teraz pises cosi ine...
promiň, ale větě: "ci taky nejaky termin si na to zavideol, ze" nerozumím. a ke zbytku tvého příspěvku: tvrdím stále to samé (takže žádné "iné"):americká auta se mi moc líbí (ale existuje mnoho výjimek, teď mě napadá třeba Saturn VUE, ten je fakt ohavný), německá auta jsou na můj vkus moc nenápaditá. Pokud z tohoto stereotypu vylezou, tak se mi líbí, ať už je to zásluha američana(nová BMW) nebo němců (Mercedes CLS). No a pokud nemůžeš přenést přes srdce, že nejsem nacionalista či eurooptimista, tak je to tvůj problém. Zajímavé, že ti nevadí, když tu desítky lidí pod každým článkem o Škodě či VW vykřikují fanatickou podporu všemu, co má tohle logo. ale jediný, co vyčnívá, ti vadí. To je ta demokracie na evropský způsob, viď?
Jojo, klasickej fanatik.
Teraz som sa musel trosicku pousmiat.Ja nie som klasicky eurooptimista, napriklad Skodovky sa mi nepacia, ani niektore Fiaty ale nielen tie, je dost vela aj europskych aut, ktore mi nerezu.Poslednou dobou sa cudujem, ake pekne auticka vychadzaju z Japonska, vid Lexus, Acura, Mitsubishi a ine, ale napriklad nemozem dopustit ani na klasiku MB a aj Audi sa mi paci z nemeckej produkcie a z BMW mam zmiesane pocity, niektore tvary ma neskutocne krasne a ine mi zase dost kazia dojem z auta ako celku.A tu vetu, ktorej si neporozumel... radsej to nebudem prestylizovavat, je to aj tak zbytocne.A reagoval som na teba iba preto, lebo nikoho ineho som tu tak casto nevidel obhajovat len urcitu produkciu jedneho statu, cmuk.
tzuiztur tuz rutz
Jo, tak ludia musim vam este nieco povedat. Mne sa tiez pacia americka auta v poslednom case viac ako nemecke- hlavne novy Cadillac(CTS, STS,SRX,XLR nie Esclade). Ale ide aj oto ze tam je dobry pomer kvalita/cena. A len tak mimochodom tieto auta sa stavaju uspesne (hlavne CTS a SRX) v Amerike a zacinaju s nejakym predajom v Europe. Ale k veci- hlavny designer je Simon Cow- Brit a musim povedat ze je to vidiet. Takze Americania beru europskych desigerov aby boli uspesny a kaslu na domacich lebo povecsine su otrasny, ale BMW ma Americana deisgnera, zaujimave nie?
asi jsi chtel napsat Simon Cox. no ja se taky nekdy preklepnu. jde o to, ze v dnesni zglobalizovane dobe je normalni, ze americani pracuji v evrope a evropani v americe. a nehledal bych za tim poselstvi kdo je horsi ci lepsi. navic Cox je jen sefdesigner. nektere tebou zminovane cadillacy vytvoril Kip Wasenko (narodnost neznam, ale minimalne puvodem je od nekud z vychodni evropy). treba XLR je jeho dilo.

to je casta chyba jako tvurce auta uvadet tehdejsiho sefdesignera automobilky. napriklad alfu 147 nedesignoval Walter DeSilva. ten byl jen sefdesigner alfy v te dobe a ted se vsude chlubi perim nemce Wolfganga Eggera. kdo by to rekl, ze za emocionalnimi tvary alfy je nemec? proto nerad pausalizuji....
Ano, sedi, preklep, ale vsimol som si to az ked som to uz mal vlozene, nevadi. V kazdom pripade Simon Cox urobil dobru pracu i ked musim povedat ze to co urobil je podobne tomu co robi Bangle- konroverzny a napadity design. A taktiez obidva automobily vyvolavaju extermne dojmy, bud sa to ludom paci alebo hnusi. Mne sa Cadillac ale velmi paci musim priznat. A este jedno treba co sa tyka designu povedat- niekedy o tom maju posledne slovo technici, pretoze nie vsetky diely u spravitelne, ale myslim si ze keby mal Chris Bangle uplne volnu ruku tak by to ani nevyzeralo na auto, nie to este na BMW.
myslim, ze se na vetsine veci shodnem. mame rozumne nazory jeste bych dodal, ze z novych BMW se mi libi nejvic 5kové. z Cadillaců CTS a XLR. dobry a kontroverzni design maji tez nova Infiniti.
@lonestarstate😒br /> prepac ze ta opravim, no PT Cruiser ma na svedomi BRYAN NESBITT
😄
skus si to najprv nastudovat, skor nez nieco napises.
;o)
lonestarstate, necital som vsetky prispevky, tak neviem ci si sa dockal odpovede. verim ze ano. >😁

lonestarstate, videl si vobec niekedy nove bmw3er?
...a videl si napr. DAEWOO LANOS SEDAN?? >😁
ked som prvykrat nazivo uvidel pred sebou nove bmw3er, povedal som si: kua, konecne korejci trochu vylepsili toho lanosa... >😒]

otvor oci clovece, design u bmw skoncil pri E36, E38 a E39.
KONIEC!!
ZIAL nova 7er a 5er je OTRAS, trojka (az na ten KOREJSKY zadok) je uz o nieco MALO lepsia...
bmw1er je ok :yes: len velmi mala v interieri... 😒 mam 186cm a citim sa ako vo fiate500 😄
uz ked prepierame design bmw, tot este moje nazory😒br /> X5 je SUPER, aj jej nastupca
X3 naproti tomu ako chudobny bratranec z 5.kolena - zvonku aj zvnutra!!
Z4 je privelmi cukrikova, ale vydareny design,
Z8 no comment......
6er ma vynikajuce linie, ale zadny kufor na ktory sa tazko zvyka a prednu masku s ladvinkami a svetlami MOC spustenu k zemi...pripada nie ako dravec, skor ako ubity pes... ;-\

tak a hadajte sa dalej.... 😄 cafte
No, tak to je po 645 CSi Cabrio v pořadí druhé BMW, co se mi líbí... Sedmička, pětka i jednička jsou neuvěřitelně ošklivý... Ještě když by to nemělo iDrive, tak je super!
iDrive ja za priplatek, kamarade! Takze muzes byt v klidu a jeste usetris
nevim, co mas proti iDrive, asi jsi ho nikdy nevyskousel. Stejne podobny system budou mit jednou vsechny auta. Zacalo s tim BMW a uz to mu Audi A8, A6 a budou pribyvat
Jinak nova 3er je super, nevim, proc v tom kazdej hleda porad nejake auto. Vzdyt kazde nove auto se nejakemu podoba a bude to jeste horsi! Tvar bude kuli bezpecnosti a aerodimanice stejny pro vsechny akorat se budou lisit maskou chladice!
skvelej i drive....az s tim zkusis udrzet brambora ve 160ti na okresce ve smyku cestou do lesa tak vynasej kritiky...ono pri rovnani smejra nekde na nejake klikatici fakt nemas cas premejslet jak to asi zatoci,nemluve o tom,ze to tezko udrzis v powerslidu kdyz to furt vychytavas jak *.to je pocit i drivu.v bramborech jsem uz neco nalital a po idrivu fakt netouzim.
Sice si toho asi hodne nalital v brambore, ale co je i-drive nejak netusis.
....on si pomylil tenis s penisom a iDrive s 😁rive.....
>😁
no rozpisal sa o tom minimalne ako konstrukter z mnichova...😐
a "nalitano" ma tipujem ca. 50km na tatkovej felde, niekde na polnej ceste poza zahradu...
...alebo ma INY problem :no: >😁
Asi moc pozeras Kobru 11. A tipujem, ze vodicak mas tak mesiac. S tymto mozes ohurovat babiky v bare.

LMAO
Ikdyz zas takovej blabol z tebe nevypad. Komu by se chtelo nastavovat vyhrivani sedacky, kdyz mu zadek lita u bocnich oken.
BMW opět ukázalo co vnich je. Nadherný auto jako všechny BMW.
je vidět že se konečně poučili, jenže ... ten zadek. To pořád není BMW. 7" je totální *, 5" je lepší, a na tý trojce je vidět, že to tam bere do ruky konečně někdo kdo má koule
nechci ti brat iluze kamarade - ale nova trojka je komplet dilo Bangla!!! ..... Takze kliiiiid! Za par let se ukaze, jak byl Bangle DULEZITY pro BMW, prinesl konecne neco noveho, na co lidi nebyli pripraveni, ale uz si zvykaji a v budoucnu bude BMW sklizet jen plody, teto "odvazne" strategie, tim jsem si naprosto jisty!
Jenže Bangle to udělal všechno mizerně. Možná kdyby udělal napřed mírnější design a potom, až si lidi zvyknou, udělat nějakou potvoru vzhledu nové pětky... Takhle je vidět že to napřed přehnal a teď se to snaží vyžehlit...
Nevim, zpocatku jsem opravdu tezko privykal na novy design bavoraku, ale cim dal tim vic se mi libi, vlastnim starou radu 5 (E39) a nova mi moc nesla pod fousy, ale pomalu menim nazor. Odlisnost noveho designu je patrna treba v popojizdejici kolone, konkretne nova 5 z ni primo zari. Zkuste si opticky "vypichnout" treba audi... Tam uz premyslite ktery ze model(ci znacka) od VW to vlastne je...
Ale je to jen muj nazor a nikomu ho nevnucuji.
Naprosto s tebou souhlasím, mně new 5er taky moc nešla pod fousy, ale tenhle pocit se během krátké doby naprosto obrátil, teď jí žeru do posledního milimetru a s tím vyčníváním máš taky pravdu. Všechny nový báva se mi MOC líběj, jen na zadek 7er si nezvyknu, prostě se mi nelíbí a líbit nebude. Jinak 1er, new 3, X3, Z4, 5er, X5, 6er vč. cabria prostě bomba!
Mě taky ze začátku nešla pod fousy a teď je to ještě o moc horší. Naprosto komplet se mi bavoráky zošklivili a to jsem je měl dost rád. Jsou šíleně přemodelovaný, hlavně z boku, lacinost zadních světel (hlavně trojka) a tupej vysokej a nesportovní předek jako u jedničky. Jediný co miluju je řada 6.
*
Na fotkách vypadá super, ale na vlastní voko to bude ještě lepší.
A už neotravujte s tou koreou, je to trapný.
predpokladam, ze ta posledni veta byla adresovana designerum BMW, takze se pripojuju 😄)
pozoruju tady stejny reakce jako byly pred +-5ti lety na E46 ... to byla E36ka nejhezci a nejlepsi auto na svete a E46 totalni hnus ... a ted ji vsichni chvalej ... a s timhle to bude to samy ... ale zrejme je to nutny zlo ... nekdo ste v tom aute sedeli ze hodnotite kvalitu plastu? ...
E46 před faceliftem byla nejkrásnějším BMW za posledních 15 let. Před tím to byla stará 6er. Naopak E36 mě nikdy moc nezaujala. Nová BMW se mi hodně líbí (dokonce i 7er), ale uznávám, že tak jako E46 před faceliftem se vůz povede málokdy.
K čemu všechno to mudrování? Vždyť si to stejně skoro nikdo (až na těch pár "privatizačních popletů") nemůže dovolit! Možná tak za deset let, až to bude vyklepaná ojetina
ty *sam ses poplata ... dyt je to kara za mega a jeste k tomu pujde v 90% na leasing
- zepředu hrůza - kapota podobně nehezká jako na nové octavii, ledvinky nehezké ostatně jako všechny nové BMW a ty mlhovky podivného tvaru, změna k lepšímu jsou podle mě zrcátka, která tolik nebiji do očí svou neforemností.
- ze zadu hrůza - podivně tvarované lampy; obvzláště se mi nelíbí zakrojení kufru do zadního nárazníku; z pro mě nepochopitelného důvodu skoro zaoblena vrchní hrana kufru,
- z boku vypadá vcelku obstojně opět až na ty zadní lampy a hranu víka kufru; líbí se mi jen přední část z boku a to především přední světla, která se mi zdála u starého modelu příliš zaoblena - jenže ze předu naopak vypadají neskutečně nehezky ))
Předchozí generace se mi líbí víc. Líbí se mi jednička, ale 7, 5, X3 a 6 fakt ne. Interiér se mi taky moc nelíbí. Můj názor! Ale určitě je to nabušený na jízdní vlastnosti.
mne sa aj tak este stale viac paci C-klasse ktore uz ma svoje roky odjazdene a nadchlo ma ovela viac ako tato "super" 3-ka...BMW nepotesilo pretoze dynamika nie je vsetko!
jak pro koho, pro me je, alespon melo BMW odvahu zmenit totalne designovou strategii, a ne jen zmensit S clase (v pripade Cecka)
Dynamika sice neni vse, ale u auta jako BMW neni design na prvnim miste, ale prave ty jizdni vlastnosti a vykony motoru. Ne nadarmo BMW vyrabi nejlepsi motory na svete (motor roku vyhralo nejvice motoru od BMW, druha je Honda)
Zozadu ako stará Primera
pánové z bmw odvedli perfektní práci, auto vypadá dobře ze všech úhlů. nevím co se na tom komu nelíbí, všichni kritizují interiér a zadní světla. zajímalo by mě, kolik z vás absolvovalo aspoň pár km s novým bmw, ono to je to v reálu totiž mnohem lepší než na fotce
pro matos: msm novy 7er, a ted lituji ze sem ho vzal. Mal som stary 740i a teraz som vymenil za novy. Dynamika na starom bola super. Na novom sa jazdne vlastnosti zlepsili ale len minimalne. A co sa tyks designu je to stale hnus nekonecny. A interier- stary bol neporovnatelne lepsi. Vsetko zlacnelo, zludovelo v tom aute- z luxusneho sa stalo velke rodinne auto, len ta cena ostala luxusna. A som si isty ze nova 3er nema o nic lepsie matrial nez moja 740-ka.
Hele ty se honem rychle vzpamatuj, myslím, že když si někdo OPRAVDU koupí new 7er za dva mega, nenapíše o ní, že design je stále hnus nekonečný. Je mi líto takových tupců, jako jsi ty. Zkus to jinde, třeba ti to tam někdo bude žrát.
Obavam se, ze 740 nebude za 2 mega, ale nic to nemeni na tom, ze koupit takovy auto kdyz se mi nelibi a cekat "ze to prejde" je dost divny.
Musím říct, že zpočátku jsem byl z výtvorů Bangela rozpačitý. Teď, po nějaké době můžu říct, že už nejsem. Když se nad tím zamyslíte, kam se dal posouvat design BMW, oproti předchozím řadám (ať už 3 5 nebo 7). Zkrátka z toho už nešlo dostat o moc víc a proto začli téměř úplně od začátku. Je pravda, že předchozí trojka se mi líbí (zatím) víc. Nakonec ta nová není tak špatná, akorát asi jako většina se shodnu, že zadní partie není úplně ono. Respektive jí to kazí zejména ty světla. Z tohoto pohledu, a to se mnou asi málokdo bude souhlasit, je nejvíc povedený zadek 7iček. Přinesl Úplně něco nového a dle mého názoru i dost estetického. Pětka taky zezadu ujde a zapadá to do celku. 6 se taky povedla. No k jedničce nemám moc co říct, prostě mě se zdá nepovedená, hlavně ta zadní část je taková nijaká, tedy spíš ošklivá. Moc to přehnaly s těma různejma křivkama.
Uff, tak to je silna kava. Kde se v tobe bere to presvedceni, ta jistota, ze se "design BMW nedal nikam dal posouvat". Docela mi to vyrazilo dech. Je to jenom proto, ze TY si to nedovedes predstavit???
(Ja bych se naopak skoro vsadil, ze by se naslo par designeru, kteri by pokracovat dokazali, aniz by pri tom nadelali tolik skody, co Bangle; ale to jsou spekulace, do kterych se nebudu poustet, protoze jsem v automotive designu skoncil u kresleni tuzkou na papir a dvou-tri modelu v Rhinu.) Asi budes e😜ert, ze? (Jinak bys prece neco podobneho nejspis nenapsal.)
Rekl bych ze tohle neni odborny seminar, ale verejne diskusni formu, kam lide pisi SVE nazory. Pokud by mel do diskuse prispivat pouze fundovany odbornik, bude tu docela prazdno. Nemyslis?
I kdyz asi tomu nerozumim, v tehle oblasti odbornik nejsem tak co to placam
Myslim, ze na posouzeni desigenu nemusi byt clovek odbornik. Kazdemu se libi neco jineho. Me se inovace desigenu libi a prineslo to BMW hodne zakazniku, takze je nas vic
Ano ale myslim si ze to v celkovom hodnoteni vzyslo negative pre BMW(aspon to tak noinary a ich statistiky tvrdia) Riskovaly privela, mozno sa to osvedci ale ja pochybujem. Design je velmi konroverzny- ludom sa velmi pacialebo velmi hnusi, ale takato znacka by nemala velmi sa postat to takychto e😜erimentov(aspon si myslim). Mercedes(a taktiez Lexus) urobil dobre ze ponechal design a len ho vylepsuje mierne. Vekovy priemer, vyska platu a zaujimy zakaznikov BMW a Mercedes (taktiez Audi,Cadillac,Lexus a Volvo) su myslim si dost podobne a vacsina ludi sa rozhoduje prave medzi tymito automobilkami. A pre BMW by malo byt prvorade(aspon to doteraz tak bolo) zdolat mercedes. Takze nechapem preco sa pretekaju s Renaultom v tom kto vymisli futuristickejsiu a debilnejsiu kreaciu.
hezky, hlavne cumacek, ***ka moc sexy neni u 3 ani u 5. 6 a 7 jsou krasavci.
Ta skleněná koule tam dole /cca uprostřed nasávání-sorry za ten výraz/.
To je nějakej radar, či co???
BMW 7 je po třech letech v prodeji v SRN hodnoceno jako nejlepší německé auto vůbec ze všech kategorií, hodnotí lidé. Ti lidé, pro které byl první rok BMW 7 šokem. Na druhém místě je BMW 5. Takže Korejci? Kdepak, nová doba pánové. Postavte dnes jakékoliv nové BMW vedle jiných nových aut a ty jiné se vám budou zdát již okoukané,staromódní. BMW 3 bude určitě skvělé, ať už se nám fotky nyní líbí či ne, protože určitě platí, že chytlavé auto( a to BMW nikdy nebylo ) které se nám zdá krásné na první pohled nás už na druhý nezajímá.
Ja si myslim ze nove bmw 3 je v interieru super.Sice kopirak radu 5,7
ale inak fajn.Predok super!!! No al ten zadok z toho sa
mi chce zvracat!!!!
Je to super, ale ta záď mi nějak nesedí, hlavně světla. Nejlepší vypadá poslední řada 3 z 2004
hjkhjkhgjkhj
V te tmave vypade lip. Zadni lampy mi, nevim proc, pipominaj starou Primeru od Nissanu. Jsem zvdavej na M3!
Ja na M4. Či bude M3 je otazne.
čet sem že bude..takový méno asi chtěj zachovat...
pekne ale naj je new 300c odvazne skvele /mal som doma/ lacne=kvalita/cena ,vlastna cesta a priestrane hlavne nie ako tieto europske skatulky ...
jo pánové BMW mělo vždy trochu výstřední desing, ale vždy se uchytil. A tenhle se taky uchytí, jen to chce trochu času a všichni ho budou uznávat. Co se týče těch zadních světel tak na fotce budou vypadat blbě ale vsadim se že v reálu budou pěkný! E-46 na fotkach taky vypada nic moc ale když projede kolem tak se všichni otočí. Pokud někoho nezaujaly tvary tak ho musí 100% zaujmout motory a podvozek. Z krátka nádhera, už se těším na novou M3.