Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jaké motorky se vám líbí?

24 komentářů

Pokud lze CBR600f 04 povazovat za supersport, tak supersporty
na co je u nas nejakej supersport se 160k, kterej ma 0-100km/h za 3 sec?Na nase silnice to neni a rozpalit to na nejaky rovince na 280...to je vec kazdyho z nas... ja bych osobne sel do nejakyho choppera nebo to motorky typu Honda Transalp
Neni pravda, jsou u nas taky hezky silnice, i kdyz malo a ne vsude, ale jsou...
Není nad sradlavýho supermegavýkonnýho a desingově nadčasovýho FICHTLA.Dyť na něm začínal skoro každej.
naháči nad jeden litr objemu to je ono
Yamaha FZ 750, to ale jen na získání zkušeností. Až bude více prachů, tak se uvidí podle momentální nálady. Sport nebo chopper, možná naháč, je mi to vcelku jedno
Tak predevsim cestaky - diky sve univerzalnosti a pohodli - cenami ale predci supersporty a i nejdrazsi choppery - ja jezdim na Pan-Europeanu
A taky skutry - prakticka vec obvzlaste ve velkych mestech - napr. ve meste se nim da jezdit podstatnou cast roku, nejen pul roku (?!?!)
osobne milujem skutry aj supersporty!!!ten supersport moze byt Suzuki GSX-R 600,750 do 1000 by som sa hned nepustil
ať se to někomu líbí nebo ne, já mám to co v nicku a jsem spokojen.
jak to tady procitam, tak by meli prodejci davat ke kazdymu supersportu zinkovou rakev
I když mně vždy přitahoavly sportovní motocykly, koupil jsem si shadow 750c2 a stejně jsem na tom jezdil jak prase, i když občas jsem si taky vychutnal pomalou vyjížďku na okreskách, ale chopera jsem prodal a koupil hondu VTR1000F. Dvouválcový motor můžete používat jak na choprackou klidnou jízdu, tak na cestování, ale i na střelbu na dálnici či okruhu. Takže s dvouválcovým cestovněsportovním motocyklem jsem velmi spokojen a pokud jej vyměním tak jedině za novější model - jestli bude. Užijte si poslednich vyjížděk ve zdraví. čau
no sice preferuju terénní auta ( jako to moje ) ale kdybych si měl vybrat motrku tak bych se rozhodoval mezi cestovním endurkem a naháčem ... Varadero nebo Banditek ... ale jak se znám rozbil bych si budu i na na 125 ))))
Jdu do ČZ 250 - tj. naked
Ja na nic rychlejsiho nez na skutra nemuzu ale i tak tam mam dost jiinejch dilu a ted to ma kolem 20k coz je na padesatku si myslim vic nez slusny.. max. rychlost 140-150 je naprosto dostacujici...
jaky skutr mas?ja planujem kupit SR 50 DITech ale nevim ci novy model alebo sucasny.20k je vic nez dost a ta konecna rychlost je uzasna...
musí být rychlá, musí být obratná, musí být krásná, nemusím se na ní zabít => new FAZER 600
Mě se líbí naked (CB600F Hornet byl sqjelej) a touring.....je to rychlý a pohodlný.
Teď momentálně mám taky naked bike...Simsona 50 jede jen 80 ale na první zkušeností dobrej
Každá nahotinka má svý, já začínal na fichtlu a pro začátek - nejlepší věc, letos mi cvaklo - autoschule - a banditka od prázdnin doma, je jedno co kdo má, důležitý je, se pozdravit, když se vidíme na silnici - ádios amígos huhuahu.... bandita-bayza
Jo...zdravení je fakt nej...
Všichni milovníci dvou kol by měli držet spolu....a z mládeže na Simsonech (muj případ ) vychovat novou generaci a to se jim nepovede, když náma začátečníkama budou opovrhovat jen proto, že nemáme alespoň 80k!
Jinak všem motorkářum ať už zastáncům naked biků, chopperů, supersportů a já nevim čeho ještě přeju v sezóně 2005 ¨hodně pohodovejch kilometrů bez nehod!
taková Kawa zetko, to je holka odle mýho gusta
Jo, kawa Z. Ale já bych bral asi Z750. Stroje co mají litr a víc už chcou těžkou dávku zkušeností. A kdo si myslí něco jiného, je blázen!
mel sem stopetadvacu, sestikio i litr, nahace i sporta, a reknu vam je jedno co mate za motorku dulezity je co mate v hlave. na banditovy udelate cbr kdyz to mate v hlave spocitany a proti vam stoji naky pak, a stejne tak se muzete zabit na fichtlua na xjr jezdit do aleluje. at uz nahac polokapoty kapoty a nebo choper. motorkar je motorkar, to se nemeri vykonem motorky ale srdcem a nadsenim pro ,,nasi vec"! mejte se fajn