Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Construct Safetronic CS1: bezpečně, ale hlavně nenápadně

9 komentářů

Vypadá to moc dobře! Gratuluji tvůrcům a přeji jim hodně spokojených zákazníků! Zaslouží si je...
...pouze na první letmý pohled.
Vada 1.: Pokud se nepletu, dá se to uzamknout pouze v poloze zpátečka, takže při parkování "do kopce" nelze zvýšit zabezpečení proti poodjetí zařazením jedničky.
2. vadou je menší stupeň zabezpečení než u čistě mechanické verze, i když toto řešení má vyšší komfort.
ziadne taketo a ani podobne zariadenie nedokaze zabranit tomu ked sa nejaky "tlsty bezkrky ujo" rozhodne ze vase auto chce. tieto zariadenia sluzia na odplasenie zlodejov - amaterov, ktori sa chcu len "povozit". na nich su ucinne, ale ako som povedal, profesionalni zlodeji sa uz urcite smeju s navodom na prekonanie tejto novinky s navodom v ruke. takze s takymto skrytym zariadenim mozete prist akurat k rozbitemu oknu v lepsom pripade a v horsom pripade k roztrhanym potahom a znicenej pristrojovke...
vsetka cest a slava vyberatelnemu volantu ako ma Mr. Bean !!!
No rob si srandu, ale videl som takto "upravenú" bezvolantovú Š120. A vyzeralo to, že ten volant tam nie je práve kvôli prípadným zlodejom.
K tej spiatočke: Viem, že v prípade Š120 má spiatočka len o čosi vyšší pomer než jednotka a ten pomer je nižší než dvojka. Myslím, že podobne to bude aj u ostatných áut. Legendárny Ford T mal dokonca spiatočku s nižším pomerom než jednotku a preto mal so spiatočkou aj vyššiu stúpavosť než s prvým prev. stupňom. Takže snáď až taký problém to nebude.
A pomůže to proti vykrádání coý je v ČR mnohem častejší?!.Nikoliv.Je to jen taková reklama pro blbce co si těch 10000Kč co to bude stát neváží
Můžeš mi, prosím, přeložit, co si svým příspěvkem vlastně chtěl říct.
Je to jenom systém, jak znehybnit vozidlo. Nic víc od toho neočekávej.
Podobne zariadenia su velmi jednoducho prekonatelne hlavne u vozidiel koncernu Volkswagen. Staci odpojit tiahla radiacej paky z prevodovky zaradit napr. 3 a celkom pohodlne odist autom kam potrebudete... Ale to uz vam vyrobca nepovie. Nehorazne primitivne a za tu cenu) A este su priamo podporovany poistovnami. Treba jednoducho imobilizer a RJ niekde dnu v motore. No potom by sa zase kradlo tak ze by pritom vela ludi prislo o zivot. Jednoducho auta budu vzdy robit ukradnutelne... Ale to je na dlhsiu debatu.